20240427
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 szeptember 27, szerda

Jó reggelt! Alszol még? Kiemelt

Szerző: Név nélkül

Mert ha igen, addig álmodj "kispatakot", míg lehet, ugyanis ami az ébredésed után jön, kenterbe veri az összes eddigi rémálmodat.

Nem elég, hogy a körülöttünk lévő világ 0-24-ben tömény hazugságfolyam, az elmúlt pár év csupán becézgetős, szeretetteljes anyai simogatás volt ahhoz képest, ami a közvetlen előttünk álló időszakban vár ránk. Ha kitrükközted az utóbbi 3 évet és megúsztál mindent, amit meg kellett úsznod, 2025- ig olyan termetes kivilágítatlan fák toppannak eléd, melyekbe szinte biztosan beletörik a fejszéd.

A felénk tornyosuló: "egészségünkért felelős világszervezet" (nyilvánvaló kiről, miről van szó) nemrégiben szerződéseket íratott alá a nemzetállamokkal, - köztük hazánkkal is, - melyek ha hatályosak lesznek, (és hamarosan aláírásra kerülnek a tervezet további részei is) olyan pokolban találod magad, amilyet még a Biblia sem fogalmaz meg.

Márpedig alá fogják írni. (persze tévedhetek is) Eddig sok mindenben dönthettek a nemzetállamok, belső hatáskörben. A szerződések aláírása után, szinte semmiben nem lesz döntésjoguk, minden egészségügyi kérdést, kizárólag az említett világszervezet fog felügyelni. Megfosztanak mindentől, amit eddig "szabadságnak", vagy épp "szabad életnek" hittél és gyakoroltál.

Senkit nem érdekel, Te ezt "hiszed-e, vagy sem", vagy hogy felteszed a kérdést: "ezt is meg merik tenni?" - közlöm, nem létezik földön -égen olyan aljasság, amit ezek meg ne mernének tenni.

A hátunk mögött lévő időszakban, csak udvarias ízelítőt kaptunk abból, mire is képesek...

dr.David Martin egy friss videójában, igen kemény bizonyítékokkal és szavakkal illeti a szervezetet, annak működését, céljait és eljárásrendjét videó megtekinthető:

https://www.bitchute.com/video/TXYHLZyiyOLm/

Az életbelépésre váró tervezet olyan szigorú, hogy képletesen szólva a jövőben még arra is engedélyt kell kérned, lehúzhasd a vécét magad után. Ha ezt megcsinálják, nemhogy a gyerekeinknek, de nekünk sincs semmilyen élhető jövőnk, a fiatalokat pedig megfosztják minden további esélytől. Ehhez képest, a 2020. márciusában elindított világméretű őrület, csak csendes, szelíd borozgatós estebéd volt.

Úgy tűnik az idei évet meghagyták saját maguknak a felkészülésre, nekünk pedig egy lélegzetnyi szabad életre, megtévesztés okán. Vagyis, visszaaltatták a tömeget a következő előirányzott globális rémálom elindítása előtt. (Nem biztos, hogy megvárják az új évet)

A szóban forgó tervezet, olyan hihetetlen és felháborító részleteket tartalmaz, melyek alulmúlják a legszigorúbb diktatúrát is, bárhol legyen a világon. Érted ezt?

Betervezik a közelgő egészségügyi vészhelyzetet, (mindent tudnak előre) és az ahhoz kapcsolódó kényszerintézkedéseket, miket központilag bármikor ránk zúdíhatnak. Nem ellenkezhetsz, nem lehet más véleményed, alá kell vetned magad az adott "egészségügyi" beavatkozásnak, legyen az bármilyen jellegű.

A szerződést aláíró tagállamoknak, a szervezet által kihirdetett egészségügyi vészhelyzetben tett ajánlásait, kötelező érvényűnek kell tekinteni.

Ugye nem kell külön ideírnom, mit is jelent ez pontosan?

De ha még mindig nem világos, majd a szervezet eldönti helyetted, személy szerint, milyen egészségügyi ellátásra, kezelésre van "szükséged". ...és olyan nincs, hogy "nem kérem"...

Nem bízhatod a saját egészségedet se a természetre, se az immunrendszeredre, sem alternatív megoldásokra, (ahogy eddig) kizárólag arra, amit majd a világszervezet kötelezően meghatároz neked. Az fincsi lesz...

Vajon hányszor kérdezték meg tőled, - vagy tőlem, - hogy ezt a szerződést aláírhatják-e a nevünkben? Olyan egyezményeket, melyek a következő években totálisan eltiporják az összes szabadságjogunkat. Te, aki ezt olvasod, hozzájárultál ehhez? ...és ahhoz, hogy téged és családodat teljesen ellehetetlenítsenek?

Kérdem én, mikor egyeztél ebbe bele?

Én, a magam részéről, semmi ilyesmire nem emlékszem, mégis aláírta helyettem valaki, többek között az én nevemben is, hogy "vállalom" a szerződésben foglaltakat.

Gondolhatod, hogy "összeesküvés elmélet", mára belefáradtam, hogy bármit is bizonygassak. Vedd a fáradtságot, nézz utána, már az interneten is fent van a szervezet honlapján, illetve máshol is megtalálod, (Magyar jelen: Szakács Árpád, és dr.David Martin videó: bitchute) csak a közmédia nem beszél róla.

https://www.youtube.com/watch?v=5ICAiqDnx6I

https://magyarjelen.hu/szakacs-arpad-a-kormany-tamogatja-a-who-kenyszeroltasi-terveit/

https://mihazank.hu/stopwho/

Ezen szerződések pontos megjelölését, besorolását és nevét is közölhetném itt, de szándékosan nem teszem, teszi helyettem más újságíró. Sok mindenről beszélnek, ami sikeresen eltereli a figyelmedet, közben a háttérben készítik elő egész Európa, (ha nem a világ) sírját.

Mégis, mire számítottunk? A teljes projekt 2030- ig van előirányozva.

Emberek, hadd hívjam fel a figyelmeteket, még a felénél sem tartunk! Miért gondolta bárki, hogy elfelejtették a tervüket?

Meg kell értenünk, hogy élőhelyünket és egész világunkat nem a barátaink, hanem halálos ellenségeink irányítják. ...és mindent elkövetnek, hogy megkeserítsék az életünket. Ideje lenne már kinyitni a szemünket végre, ellenkező esetben, együgyű birka módjára, jó eséllyel vágóhídra terelnek bennünket.

A tervezetben az is benne van, hogy - miután hatályba lép -, ha valaki figyelmeztetni meri a környezetét az intézkedések értelmetlenségére, és a kényszerítések veszélyeire, az "bűncselekményt követ el, és fel kell lépni ellene". No meg az is, hogy QR- kódos oltásigazolvány nélkül, előbb-utóbb a "szomszéd utcába" se teheted be a lábad, nemhogy máshová. (Szerk: Tudtad, hogy az Agenda30 program 17 megfogalmazott célja közül 14 kapcsolódik oltásokhoz?)

Szó szerint, kényelmes páholyokból nézik végig, ahogy kiszenvedünk, körülbelül így tudnám érzékeltetni ami történik, illetve ami a közeljövőben tervezetten történni fog...

Kizárólag a széleskörű összefogás és a szervezetből való azonnali kilépés jelenthet bárminemű megoldást a fentiekre.

Mivel jó eséllyel egyik sem fog megtörténni, az elmúlt három generációba mesterségesen belenevelt egó miatt, mint író megtettem amit tudtam, beszéltem arról amiről a közmédia nem.

Ettől sokkal többre nem futja. Ha ez nem bizonyul elégnek, majd a tőlem sokkal okosabb emberek kitalálják, "mit is kellene tenni?". Mert: "nem elég akarni: de tenni, tenni kell!"

Szerkesztő kiegészítése: A tudás legnagyobb ellensége a tudás illúziója. Ha olvastad ezt a cikket, nyilván tudod, hogy nem kell járvány ahhoz, hogy a kötelező oltások mellett a grafénos méreglöttyöket is kötelezővé tegyék. Erre a 18. cikkely biztosít lehetőséget, amelyre hivatkozva "megelőzés" címén is elrendelhetnek kényszeroltást. Természetesen a Te érdekedben. Tudtad, hogy az egyik legjobb hatásfokú fegyver a lélegeztető gép?
https://ekr.gov.hu/portal/kozbeszerzes/eljarasok/EKR001451252023/reszletek Ha közben törlik, itt van a cikk alatt a honlapjuk másolata pdf-ben
Az afrikai országok vezetőinek egységes kiállása a WHO pandémia szerződése ellen komoly akadályokat jelent a szerződés hatályba lépése szempontjából, mert ahhoz a 194 tagállam 2/3-ának a megerősítésére van szükség. Talán le fogják őket szalámizni, és az engedetlenek a jól bevált gyakorlat szerint szívinfarktust vagy gyorsrákot kapnak, de addig is: KÖSZÖNJÜK AFRIKA!

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások