20240427
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2024 január 25, csütörtök

Események röviden

Szerző:

Világunk felgyorsult eseményeire tekintettel, szeretnénk rámutatni néhány időszerű történésre vagy gondolatra.

A fontos eseményeket az ún lakájmédia elhallgatja, vagy csak torz formában jeleníti meg. Ahogyan az állítólagos "nemzethy konzultációban" sem esett szó a legfontosabb nemzeti sorskérdésekről (pl. WHO szerződés), úgy a médiában sem hallunk semmi olyat, ami a globalista nagyvállalatok érdekeivel szembe megy. 

A Kárpátia együttes az egyik legjobb és legnépszerűbb rock zenekarunk, rádiós vagy televíziós megjelenési idejük mégis nulla volt az elmúlt évtizedekbe. Igaz ez a Magyarok Világszövetsége esetében is, hiszen a valódi nemzeti érdekek minden országban a globalizmus ellenségei

1.) Az orosz-ukrán fegyveres konfliktus hamarosan véget érhet. Mindkét fél hatalmas gazdasági és emberveszteséget szenvedett el, és az ukrajnát támogató, szinte kizárólag USA érdekszférába tartozó államok gazdasági és katonai erőforrásai lassan kimerülnek. Ezzel szemben, az orosz gazdaság talpraállt, és mára Európa legnagyobb gazdasági erejét képviseli, megelőzve a korábbi aranyérmes Németországot.

Lassan az ukránok is ébredezni kezdenek, hogy nem túl értelmes dolog a Blackrock és más nagyvállalatok érdekeiért meghalni, akik mára Ukrajna területének és jövedelmező vállalatinak jelentős részét birtokba vették. Kicsit aggasztó ugyan a NATO vezetés fanatizmusa és háborús pzsichózisa mellett az az oroszelleneség, amely mára egészen elképesztő méreteket öltött. Reméljük, hogy a gazdatüntetések nyomán megújuló nyugati kormányok vezetésébe olyan emberek kerülnek majd, akik valóban polgártársaik érdekeit képviselik a WEF-es urakéval szemben.

https://moszkvater.com/veget-er-a-haboru-2024-ben/

* * *

2.) Sikeresnek bizonyult a Szkíta TV néven indult kezdeményezés, egyes híradóikat már 5-6 ezren is megtekintik. Figyelem! Az alternatív szolgáltatóknál elérhető tartalom nem azonos a cenzúrázott Youtube oldalain fellelhető tartalommal. Ezt egy kattintással össze lehet hasonlítani:
Youtube 

Rumble

Legutóbbi, 2024. évi 6. hiradójukban van egy 5G-s hír, 2:43 és 3:10 között, 28 másodperc terjedelemben:
https://rumble.com/v48zjlf-szkta-hrek-2024-06.-ads-2024.-janur-24..html

Úgy pakolják tele a környezetünket 5G-s technológiával (értsd: sugárzó eszközökkel) hogy mindeközben nem ismert az emberi szervezetre gyakorolt hatása. Netán betegségeket is képes létrehozni?  Az ötödik generációs (5G) képesség azt jelenti, hogy 2-300GHz tartományban képes sugározni az adó. Az 5G technológia nem egyszerűen a korábbi 4G kibővítése nagyobb sávszélességre, hanem sokkal több annál. Ezért tervezik azt, hogy az 5G lesz a "Dolgok Internetje" hálózat alapja a jövőben. A vevők (pl. mobilkészülékek) valóban csak néhány GHz frekvencián működnek, de mit tudunk az adókról? Már a 4G mikrohullámai is veszélyesek lehetnek!

USA Szenátusi meghallgatás: https://videa.hu/videok/hirek-politika/5-g-hatasa-az-elo-ILTZYZQG2QUaRjOr

Magyarország is kipipálta a problémát, beszélgettek egyet a jól fűtött előadóban: 

https://mta.hu/tudomanyunnep2020/az-5g-mobilhalozatok-egeszsegugyi-es-kornyezeti-hatasai-vitaulest-tartottak-az-akademian-111065

* * * 

3.) Holland szakértők az mRNS vakcinázás szüneteltetését javasolják. A magyar feliratos videóból kicsit többet tudunk meg a Karikó-féle Nóbel-díj hátteréről, és azokról a veszélyekről, amelyeket tevékenysége okozott, és amely miatt a beszélgetésben részt vevő szakemberek egyhangúan az mRNS oltások alkalmazásának a felfüggesztését javasolják.

https://www.bitchute.com/video/FSSf43lxExXP/

* * * 

4.) Az mRNS vakcinák prion-kódokat tartalmaznak - állítja Napi Téma honlapon megjelent írás:
https://www.napitema.com/2024/01/az-mrns-vakcinak-prionregiot.html

Ez nem új, de rendkívül fontos. Már 2020-ben több cáfolat is megjelent a propagandaipar nagyágyújainak a honlapján, ahol fehérre mosdatták a szerecsent - azaz, "nincs itt kérem semmiféle HIV pozitivitás az oltást követően, csak némi tévedés." Azonban, az utóbbi két évtizedben dollár milliárdokat költöttek el évente a prion kutatásra. Az ismert, prion által okozott betegségek közé tartozik a kuru-kuru, a Kreutzfeldt-Jacob szindróma, a kergemarha kór (juhoknál surlókór). Ezekre a betegségekre semmiféle ellenszer nincs, aki megkapja, annak harangoztak.

A prion egy speciális fehérje, amelyről azt feltételezik, hogy térszerkezeti módosulása esetén teszt szert az emlősökre halálos képességére. Ha ehhez még hozzávesszük HIV betegség vakcinába kódolásának a lehetőségét, amely az immunrendszer legyengítését jelenti, egyes mRNS oltottak hosszú távú kilátásai nem túl bíztatóak. Szerencsére, a kísérleti oltások sokfélék voltak, bőven van rá esély, hogy valaki megússza problémák nélkül.

* * * 

5.) Kik az őrültek? A WEF-es globalisták, vagy mi, az áldozataik? A válasz látszólag egyszerű, mégis érdemes meghallgatni Neil Oliver gondolatait, amelyek napjaink eseményeit veszik sorba és teszik helyre.

https://www.bitchute.com/video/c15V0ruxdLBS/

* * *

6.) Miért hazudtak a Covidizmus idején a mellékhatásokról? No nem mindenhol, persze, mert idehaza simán titkosították vagy elhallgatták a számokat. Tőlünk nyugatabbra viszont sorra borulnak ki a csontvázak a szekrényből. Legutóbb Olaszországban kezdett nyomozni az ügyészség az egykori egészségügyi miniszter és az állami gyógyszerügynökség vezetője ellen:

https://www.economx.hu/kulfold/olaszorszag-covid-oltasok-hatekonysag-hamisitas-betegseg.784109.html

Többtucatnyian perelték be a brit-svéd AstraZenecát, azt állítva, hogy belerokkantak a vállalat Covid-oltásába. A cég vakcinájának egyik mellékhatása olyan súlyos, hogy abba a betegek húszszázalékos eséllyel belehalnak. A világtörténelem egyik legnagyobb egészségügyi pere kezdődhet Nagy-Britanniában.

https://www.vg.hu/cegvilag/2024/01/belehaltak-belerokkantak-oriasi-penzre-perelik-a-covid-vakcina-gyartojat

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások