20240427
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 október 05, csütörtök

WHO - pandémiás szerződése *frissítve Kiemelt

Szerző: K. R.

Világméretű problémáról van szó! A terv szerint az országok a szuverenitásuk egy részét átadják a WHO-nak. Ezért fontos, hogy az emberek minden országban tájékozódjanak a szerződésről.

A pofátlanságnak nincsnek határai. A közismert globalista magánszervezet, a WHO vezetője felhívást intézett a nemzeti szuverenitást korlátozó alapszabály módosítás ügyében:

"Nagy csapás lenne a jövő generációi számára, ha az országok elmulasztanák a világjárványok elleni küzdelemről szóló, jogilag kötelező érvényű globális szerződés megkötésére vonatkozó májusi határidő betartását" – károgta a globalista szervezet végrehajtó tanácsának genfi ülésénTedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója.
"Aggódom amiatt, hogy a tagállamok esetleg nem teljesítik kötelezettségvállalásukat, miközben számos, megoldásra váró kérdés van még. (…) A járványügyi megállapodás és a nemzetközi egészségügyi szabályzat módosításának elmulasztása olyan elszalasztott lehetőség lesz, amelyet a jövő nemzedékei talán nem bocsátanak meg nekünk" .

A szervezet 75 éves történetében a WHO-nak eddig csak egyszer sikerült ilyen léptékű megállapodást kötnie, amikor 2003. március 1-jén Genfben a WHO tagállamai elfogadták a dohányzás elleni küzdelemről szóló első nemzetközi egyezmény szövegét. Genfi beszédében a WHO főigazgatója ugyanakkor bizakodóan nyilatkozott az AIDS elleni küzdelem kilátásairól. A HIV-vírus terjedését a WHO a világ legégetőbb problémáinak leküzdésére 2030-ig kitűzött, úgynevezett fenntartható fejlődési célok közé sorolta.

Emlékezzünk már vissza egy kicsit, emberek! A kovidizmus áldozatai szinte mind kórházban haltak meg! Azokban a kórházakban volt a legnagyobb a halálozás, ahol a WHO által előírt "kezelést" (protokollt) alkalmazták! A lélegeztető gépekről alig jött le élve valaki, 90% körüli volt a halálozási arány. A leszedált, Remdesivir-rel kezelt áldozatok esetében, akik megmenekültek a lélegeztető géptől, országonként változó mértékben, 45-55% volt a halálozási arány. Ez a WHO akarja ránk erőltetni a kötelező egészségügyi rendelkezéseit? Ne bolonduljunk már meg teljesen!

Miféle jövő nemzedékeiről beszél az a felelőtlen vénember, akinek a kezéhez olyan múlt tapad, amit le sem szabad írni? 2020 előtt magyarország lakossága évente átlagosan 40-43 ezer fővel csökkent, minden évben. Az oltakozást követően, ez a csökkenési ütem megnőtt. Az élveszületések száma minden korcsoportban lecsökkent. Két generáció múlva jó, ha 1-2 millió magyar fog lézengeni a Kárpát-medencében. Afrikát leszámítva, a helyzet a legtöbb országban hasonló. A jövő nemzedékei, ha lesznek, remélhetőleg nem lesznek megbocsátóak a globalista bűnözőkkel szemben. Ám ahhoz, lehessen jövő nemzedék, ezektől a globalista ügynökségektől mielőbb meg kell szabadulnunk.

ELÉG VOLT A WHO-BÓL!


Mostantól a www.mehr-wissen.info weboldal, amely a WHO pandémiáról szóló szerződéséről és a módosított Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatról (IHR) nyújt tájékoztató anyagokat, nemzetközi szinten is elérhető www.whoiswho.fail néven.

A pandémiás szerződés és az IHR hatásai nem csak a német nyelvű országokat érintik. Világméretű problémáról van szó, amint az országok szuverenitásuk egy részét átadják a WHO-nak. Ezért fontos, hogy az emberek minden országban tájékozódjanak a szerződésről.

A WHO világjárványügyi szerződéssel és az IHR-rel kapcsolatos saját ismeretek szintjére vonatkozó felmérés után további információkkal együtt a weboldal impulzusokat kínál arra vonatkozóan, hogy az egyének hogyan tudnak részt venni ezen a területen. A legfontosabb elemként a weboldal különböző formátumú szórólapokat biztosít, amelyeket bárki kinyomtathat.

Azok az emberek, akik csak a főáramú médián keresztül tájékozódnak, szinte semmilyen információt nem kapnak arról, hogy mi várható ezekkel a szerződésekkel, amelyeket a WHO 2024. májusi szavazása után fognak végrehajtani az országokban.

Ezért fontos, hogy közvetlenül tájékoztassuk őket a már rendelkezésre álló információkkal. Ezt megtehetjük a postaládákban, saját környezetükben vagy információs standokon terjesztett szórólapokkal.

A német nyelvű országokban 2023. július végén indított kampány pozitív visszhangja miatt a weboldal és a szórólap tartalmát az adott ország önkénteseiből álló csapat - hivatásos tolmácsok nélkül - különböző nyelvekre fordította le. Október 1-je óta a tartalom összesen 20 nyelven érhető el.

Elérhető nyelvek

A www.whoiswho.fail weboldalon mostantól a WHO világjárványügyi szerződéssel és az IHR-rel kapcsolatos információk a következő nyelveken érhetők el:

( Magyar nyelvű tartalomhoz kattints erre a hivatkozásra: https://www.mehr-wissen.info/?L=HU )

1. afrikaans
2. arab
3. horvát
4. cseh
5. dán
6. holland
7. angol
8. francia
9. német
10. héber
11. magyar
12. olasz
13. lengyel
14. portugál
15. orosz
16. szerb
17. szlovén
18. spanyol
19. török
20. ukrán

Ezeknek a szerződéseknek a következményei minden embert érintenek, a változásokat csak az emberek állíthatják meg. Most az embereken múlik, hogy ezt az információt világszerte terjesszék. Együtt mindenki gondoskodhat arról, hogy senki ne mondhassa, hogy nem tudott róla.

Megjegyzés: A honlapot és a szórólapokat osztrák és svájci jogászok ellenőrizték, és azok a WHO-val kötött szerződés jelenlegi, közzétett állapotát tükrözik.

Forrás: Telegram, Q

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások