20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 június 07, hétfő

Új társadalmunk építéséről

Szerző: Orvosok a tisztánlátásért

Csatlakozz Te is a Tisztán Látók Tizedes Rendszerébe! Keresd az új/régi barátokat a városi parkokban “Séta a parkban” jegyében! !!! Felhívás a felébredt magyarokhoz! Talpra magyar…! Kezdjük el a szent, ősi, etikára épülő, új társadalom építését!

A tizedes rendszer a szkíta-hun katonai rendszer

A tizedes rendszer a szkíta-hun katonai rendszer és a magyarság társadalmi szerveződésének alapja volt.

Ennek az úgynevezett riadóláncnak a kiépítését semmi esetre sem harcias tevékenységekért szorgalmazzuk, hanem azért, hogy a jelenlegi szélsőséges élethelyzetben a helyi közösséget összefogja a túlélés és a zavartalan kommunikáció érdekében.

Lényege, hogy a társadalom családon kívüli legkisebb egységeként létrehozták a tizedet. Mivel az ideális és jól építhető csoport méret a 10 fő, amikor a tizedes (a 10 fős csoport vezetője) jól tudja az egész csoportot irányítani, ismeri a csoport minden tagját, nem alakul ki még a csoporton belül alcsoport, ezért ez a csoport nagyság a sereg, vagy a társadalom alapja. Ez egy ősi tapasztalat, melyet ebben a szerencsétlenkedő új világban is alkalmazni tudunk, hogy a dolgok jó irányt vegyenek. Azok, akik felébredtek a covid terrorból, az oltás terrorból, akik nem szeretnék magukat tovább kényszerítve tudni, azok ki kell kerüljönek a digitális közösségi térből, az ellenséges oltásarroganciából és egymással a tizedes rendszeren belül kell tartsák a kapcsolatot. A következő lépcsőfok a század, 10 db tizedből egy századot hozzunk létre, majd 10 db századból jön az ezred. Mindegyik élén egy-egy vezető, a felsőbb szint adja a központi irányítást, az alsóbb szintek pedig a kapcsolattartást, de minden vezető 10 emberért, vagy egységért kell felelősséget vállaljon. Ez lehet az új humánus, józan emberekből álló társadalmunk alapja.

A lényeg tehát, hogy kezdjetek el kapcsolódni egymással!

Minden csoport 10 fő legyen! A családokból egy tizedben csak egy képviselő legyen! Keressetek 10 felébredt embert a környezetetekben úgy, hogy egymást fizikálisan is könnyen el tudjátok érni, szükség esetén, akár internet és telefon nélkül is lehessen riadóztatni a tized társakat.

A 10 fős csoport válasszon egy tizedes vezetőt.

A csoport adjon egy nevet saját magának. Ez és a település neve adja a csoport fellelhetőségét. A tizedesek jelentsék a siteunkon keresztül, hogy létezik a 10 fős csoportjuk a tized nevének és a település nevének a megjelölésével. Ez csupán azért kell, hogy lássuk az új társadalom növekedésének az ütemét. 10 ilyen csoport kell kapcsolódjon majd egymáshoz hogy létrejöjjön egy század és annak kiválasztott vezetője a százados.

Az egymással való kapcsolódás másik színterének kinevezzük a városi parkokat! 

A jelszó: “Séta a parkban”! Minden vasárnap délelőtt 14 órakor, a helyi település városi/falusi parkjaiban gyűljetek össze, akár minden felhívás és telefon nélkül is, hogy ez egy megszokott helye és ideje legyen a felébredt emberek találkozásának és az új társadalom megteremtésének. Keressétek a digitális térből, vagy a való életből, régi/új kapcsolatokból származó ismerősöket, barátokat, de örüljetek az új ismerettségeknek is. Barátkozzatok! Legyetek kedvesek, teremtsétek meg az új pozitív hangulatot, a jókedvet!

Legyen piknik, legyen kis műsor, spontán beszélgetés. Kezdjétek el az egyéni és csoport tervek kialakítását, koncentráljatok a pozitív tervezésre és ne szánjatok sok időt a bűnözők világának, a körülöttünk zajló összeomláshoz közeledő rendszer eseményeinek tárgyalására. Az esetleges áramkimaradások, internet összeomlás egyéb nehézségek esetére szövetkezzetek a szükségletek biztosítására, szövetkezzetek a pénzrendszer összeomlása esetén való tennivalókra, a gyerekeitek, unokáitok megvédésére. Aztán a parkból visszatérve nyerjetek meg minél több még alvó embert, olyanokat, akik a pillanatnyi utazási mámoron, vendéglátó, szórakoztató egység élvezetén túl is látnak és képesek felelősen gondolkodva ezeken a mézes madzagokon felül emelkedni. Biztassátok őket is a tizedes rendszer építésére!

Ne mondjatok le senkiről, arról sem, aki már oltatott! Nem biztos, hogy újra belemenne egy oltásba, amelybe hamarosan bele fognak menni a menthetetlenek! Az utóbbiakra viszont ne vesztegessétek az időtöket feleslegesen! A háború ilyen! Vannak akik menthetők és vannak akik elvesznek. Csak őszinte és igaz embereket vegyetek magatok közé, olyanokat, akik tényleg felébredtek és nincs kétségük a most zajló világ szintű bűncselekményekről. Amennyiben csatlakozni szeretnétek a mi országos tized hálózatunkhoz, akkor küld el a tizedetek nevét, a települést, és egy elérhetőséget (telefonszám vagy cím) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre! Legyetek jó csoport! Legyetek jó tized, század, ezred! Sok-sok ezred megújítja majd a korrupt társadalmat és a világot!

Építsük a szebb jövőt!

Üdvözöl Benneteket az Orvosok, Tudósok, Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért, a Civilek a Tisztánlátásért, a Jogászok a Tisztánlátásért csoport


Dolores Cahill professzor tájékoztatja a globalistákat, hogy játékuk befejeződött ⇒

"Ha én lennék a globalista, nem aludnék nyugodtan az ágyamban" 

Prof. Dr. Dolores Cahill világszerte elismert szakértő a nagy áteresztőképességű proteomikai technológia fejlesztésében és automatizálásában, a nagy tartalmú fehérjetömbök és azok orvosbiológiai alkalmazásaiban, beleértve a biomarkerek felfedezését és diagnosztikáját. Prof. Cahill úttörő szerepet játszott ezekben a kutatási területekben a berlini Max-Planck-Molekuláris Genetikai Intézetben, és számos nemzetközi szabadalommal rendelkezik ezen a területen kutatással, biomedicinával és diagnosztikai alkalmazásokkal kapcsolatban. https://people.ucd.ie/dolores.cahil

Freedom Rally London, 2021. május 15, szombat.

Hozzászólás  

#1 Tizedek rendszereSebestyén Teleki István 2021-06-13 09:28
2016-ban, mikor a NIF egyedüli szerkesztöje voltam es kialakult ott egy csoport, melynek celja a rendszervaltas volt, nos, itt miniszteriumokat alakitottunk, elkezdtünk ezek szämära programokat irni, valasztasi törvenyjavaslatot irtunk, megallapitottuk a kormanytagok szämät, es közben folytak mindezekröl a pozitiv tartalmu ötletelesek, kritikak.
Mi akkoriban tovabb mentünk, mert pontositottuk a Tizedek rendszeret:
1. 10-es csoport valaszt egy vezetöt, a tizedest.
2. Tiz darab tizedes alkotja a szazadot, akik maguk közül kivalasztjak a szazadost.
3. Tiz db szazadosok kivalasztjak maguk közül az ezredest.
4. Az ezredesek tizes csoportja kivalasztja maguk közül a dandar tabornokot.
5. A dandartabornokok tizes csoportja kivalasztja maguk közül a tabornokokat.


Ez a kivalasztas tulajdonkeppen magät a valasztast is kepezi egyuttal. Ugyanis az ily modon kivalasztott szadosok kepezhetik az önkormanyzatoknal a kepviselöket, az ezredesek es dandartabornokokkal együtt az önkormanyzat nagysagatol függöen.
A tabornokok fogjak kepezni az orszaggyülesi kepviselöket. A tabornokok, akik az elsö Ogy-re összegyülnek megvalasztjak maguk közül a 7 tagu kormanyt (7 vezert).

Nincs kormanyfö!!!
Illetve jelkepesen van, de ennek a fö feladata a sajat miniszteriumanak a vezetese. Mellekesen a kormany dönteseit, kepviseli a nemzetközi egyezmenyek alairasakor, es mondhatni a kormany legmagasabb rangu szovivöje.

A kormanyföi poziciot minden evben mäs kormanytag tölti be. Ezzel megakadalyozzuk, hogy diktatumra rejtetten hajlamos politikusok bebetonozzak poziciojukat.

Ez a fönök vältäs müködik az intezmeny rendszerben mindenfele. Az egyetemen peldaul Svajcban meg a dekanokat is evente valtjak.

A väzoltakbol következik, hogy a pärtok korszaka leäldozott. A Tizedek rendszerben nincsenek többe a nemzetet megoszto pärtok!!! A pärtok nemcsak megosztjak a nemzetet, hanem az allandosulo vezetö retegük megvasarolhato a vilagot iranyito Hatter Hatalom (HH) altal. Ezaltal a HH befolyasa kiterjed a kormanyra is es a kepviseleti demokraciaban ily modon a kormany mär nem a valasztoit kepviseli, ill. ezeket csak reszben kepviseli, hanem az antidemokratikus HH erdekeit. Ez ma az altalanos allapot a vilagban, meg a Direkt Demokraciat (DD) gyakorlo Svajcban is, ahol a Covid globalis büntenyben reszt vesznek a pärtok es a pärtok ältal delegält 7 kormanytag is.

A koncepciom szerint a tizes csoportokat, a HH befolyasolasanak kiiktatasa vegett szamitogep veletlenszerüen valasztja ki egy helysegen, es egy valasztasi körzeten belül a nagyobb helysegek eseteben. Hangsulyozom: ennek a veletlenszerü kivalasztasnak az egyetlen celja a HH befolyasanak kiiktatasa!!!

Ne felejtsük el, hogy a kiralysag rendszerenek megszüntetese erdekeben emberek millioi aldoztak eletüket. A kiralysag rendszerenek lebontasa megis majd 150 evig tartott.
A pärtok rendszeret levaltani nehezebb lesz, mint a kiralysag rendszerenek lebontasa. A kiralyok szemelye jol meghatarozhato volt es erre az egy szemelyre lehetett koncentralni. A megbuktatasuk, kivegzesük egyszerübb volt, mint a jelenlegi helyzetben a pärtok megbuktatasa. A hatalom szet van ily modon osztva, meg akkor is, ha ez a reszbeni hatalom-megosztas egyes orszagokban gyakran csak älca. A pärtok ragaszkodnak a kisebb-nagyobb hatalmunkhoz es kepesek ennek megtartasa erdekeben bünszövetkezeteket alakitani.
Megdöntese a pärt rendszernek, elmelkedeseim szerint, nehezebbnek tünik, mint a kiralysag rendszerenek megdöntese.
Ennek ellenere neki kell fogni es derekasan helyt allva fel kell oszlatni öket!!!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások