20230324
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2022 december 10, szombat

Enni, lenni, élni, tenni

Written by

Nincs könnyű helyzetben megfogyatkozott, és részben fogyasztóvá züllesztett nemzetünk. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ma már nem a boldogulás, vagy az uralkodó kaszt gaztettei jelentik a fő gondot, hanem a nemzetünk megmaradása. Két választásunk van: teszünk ellene vagy sem.

A csatolt üzenetek a cikk alatt a Tájékoztató x. oldala szövegre kattintva letölthetők. Ki is lehet nyomtatni, és a kezébe adni néhány szomszédunknak, ismerősünknek. Az elektronikus úton való továbbítás kényelmesebb ugyan, de nem személyes jellegű, és sokkal kevésbé hatékony. A személyes kapcsolatot, önmagunk hozzáadását nem pótolja semmi.

Ha bizonytalan vagy, hogy megmozdulj-e egy ilyen dologra, javasolt megfontolni a következőket:

- A jóra való restség a hét főbűn egyike.

- A kishitüséget azért akarja belénk oltani a milliárdokkal olajozott propaganda ipar, hogy ne cslekedjünk. A passzivitásunk a kulcsa a sötét erők hatalmon maradásának.

- Ha valamit meg sem próbálunk, biztosan nem fog sikerülni. Az elődeink legalább megpróbálták.

- Ritkán adódik olyan alkalom, amikor értelmes tevékenységgel csökkenteni tudunk a minket körülvevő sötétségen. A magyar emberek többsége még mindig fogékony a jóra, csak nem jut el hozzá. Akik le vannak szedálva (alszanak, hipnotizáltak, birkák, stb.) azokkal nem érdemes próbálkozni, de csak 10-ből 3 ember ilyen. Marad 70%.

Előfordulhat, hogy lennének kérdéseid, javaslataid, vagy módosítási igényeid.  A hamarosan megszűnő A KORONA IGAZSÁGA (eoldal.hu) honlap mellett lehetőség van elektronikus levélben felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megnyitva 494 alkalommal

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások