20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 22, szombat

Oltások hozzák létre a vírus variánsokat

Szerző: Luc Montagnier

Luc Montagnier professzor szerint az epidemiológusok tudják, de "hallgatnak" a jelenségről, az úgynevezett "antitestfüggő erősítésről" (ADE)

Nobel-díjas francia virológus: az oltások hozzák létre a vírus variánsokat

Noha nyilvánvaló, hogy a vírusok mutálódnak és variánsokat hoznak létre, a francia virológus és Nobel-díjas Luc Montagnier azt állítja, hogy "a védőoltás hozza létre a variánsokat".

A 2008-as Nobel-díjas a hónap elején, a Hold-Up Media munkatársával, Pierre Barnérias-szal folytatott nagyobb interjújának részeként tette a megdöbbentő megjegyzéseket.

Amint arról a RAIR Alapítvány tavaly áprilisban beszámolt, Montagnier professzor azt állította, hogy a koronavírust laboratóriumban hozták létre. Akkori megjegyzései annyira sértettek egyes politikai köröket, hogy agresszíven megpróbálták hiteltelenné tenni kijelentését. Most a média visszakozik a koronavírus eredetével kapcsolatban, miután kiemelkedő tudósok további vizsgálatra szólítottak fel.

Az oltások hozzák létre a variánsokat

Montagnier professzor "elfogadhatatlan hibának" nevezte a koronavírus elleni vakcinaprogramot. A tömeges oltásokat "tudományos hibának, valamint orvosi hibának" nevezte. "Ez elfogadhatatlan hiba. A történelemkönyvek meg fogják mutatni, hogy a védőoltás hozza létre a variánsokat," - tette hozzá a professzor.

A prominens virológus kifejtette, hogy "vannak olyan vakcinák által létrehozott antitestek," amelyek arra kényszerítik a vírust, hogy "más megoldást találjon" vagy elpusztuljon. Itt jönnek létre a variánsok. Azok a változatok, amelyek "az oltás termékei és eredményei".

Antitestfüggő erősítés

Montagnier professzor elmondta, hogy az epidemiológusok tudják, de "hallgatnak" a jelenségről, az úgynevezett "antitestfüggő erősítésről" (ADE). Az ADE-t említő cikkekben Montagnier professzor aggályait elvetik. "A tudósok szerint az ADE nagyjából nem probléma a koronavírus vakcinákkal" összefüggésben, - jelentette márciusban a Medpage Today cikke (1)

Montagnier professzor kifejtette, hogy a tendencia "minden országban" bekövetkezik, ahol "az oltási görbét követi a halálozási görbe".

A Nobel-díjas tudós álláspontját hangsúlyozzák azok az orvosok, akik az Európai Gyógyszerügynökséghez intézett nyílt levélben tárták fel ezen információkat. A levél részben azt állította, hogy "az idősotthonok világából számos médiajelentés érkezett az ottlakók oltását követő napokon belül".

A hónap elején a RAIR Alapítvány beszámolt Christine Rouzioux francia virológus nyilatkozatáról:

"... az új esetek számának növekedése a Montpellier-ben, Sarthe-ban, Rheims-ben, Moselle-ben található idősotthonokban oltott betegeknél fordul elő..."

Montagnier professzor továbbá azt is elmondta, hogy saját kísérleteket végez azokkal, akik az oltás megszerzése után fertőződnek meg koronavírussal. "Meg fogom mutatni, hogy ők hozzák létre azokat a variánsokat, amelyek rezisztensek az oltással szemben," - mondta. (2)

(1) - https://www.medpagetoday.com/special
(2) - https://rairfoundation.com/bombshell-n

Hozzászólás  

#1 quideszsWeritasz 2021-11-29 10:43
Egy már bizonyos,minél több embert oltanak be annál magasabb a halálozás ?! Vagy is a híradó,és újságok,megmondó emberek meg és be is mondják ?

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások