20240424
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 13, csütörtök

A kovid tüskefehérje okozza a halálos vérrögöket

Szerző: Mike Adams

..."Ez a következtetés most megcáfolhatatlan. Az oltások szó szerint injektálják az embereket azzal a szerrel, amely megöli őket. Ez nem gyógyszer; ez orvosi erőszak az emberiség ellen."...

Salk Intézet tudományos közleménye kimutatta, hogy a kovid tüskefehérje okozza a halálos vérrögöket

A kovid tüskefehérje okozza a halálos vérrögöket ... és az összes covid vakcinában megtalálható (terv szerint)

A rangos Salk Intézet, amelyet az oltóanyagok úttörője, Jonas Salk alapított, tudományos bombázó cikket írt és publikált, amelyből kiderül, hogy a SARS-CoV-2 tüskefehérje az, ami valójában érkárosodást okoz a covid betegeknél és a covid vakcinázottaknál, elősegítve stroke, szívroham, migrén, vérrögök és egyéb káros reakciók, amelyek már több ezer amerikait megöltek (forrás: VAERS.hhs.gov).

Kritikusan elmondható, hogy a jelenleg széles körben elterjedt mind a négy oltóanyag-márka vagy beadja a betegeknek a tüskefehérjét, vagy pedig az mRNS-technológián keresztül utasítja a beteg saját testét, hogy készítsen tüskefehérjéket, és engedje őket a saját vérükbe. Ez elárasztja a beteg testét azzal a tüskefehérjével, amelyet a Salk Intézet a füstölgő fegyverként az érkárosodás és az ezzel összefüggő események (például vérrögök, amelyek sok embert megölő oltóanyagok okoznak) okaként azonosítottak.

Leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a vakcinákat úgy tervezték, hogy tartalmazzák azt az elemet, amely megöli az embereket. 

Az oltóanyagipar és a propagandisták hamis feltételezése szerint a tüskefehérje „inert” és ártalmatlan. A Salk Intézet bizonyítja, hogy ez a feltételezés veszélyesen pontatlan.

Salk Institute: A tüskefehérje vírus nélkül is „károsítja a sejteket” és „érrendszeri betegségeket” okozA „ Koronavírus új tüskefehérje további kulcsszerepet játszik a betegségben ” című, 2021. április 30-án megjelent cikkében a Salk Intézet arra figyelmeztet, hogy „A Salk kutatói és munkatársai megmutatják, hogy a fehérje hogyan károsítja a sejteket, megerősítve a COVID-19 elsősorban érrendszeri betegség. ”

Ebből a cikkből:

Most egy jelentős új tanulmány kimutatta, hogy a vírus tüskefehérjék (amelyek nagyon eltérően viselkednek, mint az oltások által biztonságosan kódoltak) szintén kulcsfontosságú szerepet játszanak magában a betegségben.

A 2021. április 30-án megjelent, a Circulation Research folyóiratban megjelent tanulmány szintén meggyőzően mutatja, hogy a COVID-19 érrendszeri betegség, pontosan bemutatva, hogy a SARS-CoV-2 vírus milyen módon károsítja és támadja meg az érrendszert sejtszinten.

"Sokan úgy gondolják, hogy ez egy légzőszervi betegség, de valójában érrendszeri betegség" - mondja Uri Manor kutatási adjunktus, aki a tanulmány társszerzője. „Ez megmagyarázhatja, hogy egyeseknek miért van sztrókja, és miért vannak olyanok, akiknek más testrészen vannak problémái. Közöttük az a közös, hogy mindegyiküknek van érrendszeri alapja. ”

… A cikk egyértelmű megerősítést és részletes magyarázatot ad arról a mechanizmusról, amely révén a fehérje először az érsejteket károsítja.

Az új tanulmányban a kutatók létrehoztak egy „pszeudovírust”, amelyet a SARS-CoV-2 klasszikus tüskefehérjék koronája vett körül, de nem tartalmazott tényleges vírust. Ennek az álvírusnak való kitettség egy állatmodell tüdejét és artériáit károsította - bebizonyítva, hogy a tüskefehérje önmagában elegendő a betegség előidézéséhez. A szövetminták gyulladást mutattak a tüdőartéria falát bélelő endothel sejtekben.

A csapat ezt követően megismételte ezt a folyamatot a laboratóriumban, egészséges endothelsejteket (amelyek artériákat vonnak be) kitéve a tüskefehérjének. Megmutatták, hogy a tüskefehérje károsította a sejteket az ACE2 megkötésével. Ez a kötés megzavarta az ACE2 molekuláris jelátvitelét a mitokondriumokhoz (organellumok, amelyek energiát termelnek a sejtek számára), aminek következtében a mitokondrium károsodott és széttöredezett.

Korábbi tanulmányok hasonló hatást mutattak, amikor a sejteket SARS-CoV-2 vírusnak tették ki, de ez az első tanulmány, amely kimutatja, hogy a károsodás akkor következik be, amikor a sejteket önmagában teszik ki a tüskefehérjének.

Ha eltávolítja a vírus replikációs képességeit, akkor is jelentős káros hatása van az érsejtekre, pusztán annak köszönhetően, hogy képes kötődni ehhez az ACE2 receptorhoz, az S fehérje receptorhoz, amely ma a COVID-nak köszönhetően híres" . "A mutáns tüskefehérjékkel végzett további vizsgálatok új betekintést nyújtanak a mutáns SARS CoV-2 vírusok fertőzőképességébe és súlyosságába is."

A cikk nem említi, hogy a covid-19 vakcinák ugyanolyan tüskefehérjét adnak be a betegeknek, mint amelyet vizsgáltak, de ez a tény széles körben ismert, és még az oltóanyagipar is hangsúlyozza.

A kutatás eredménye az, hogy a covid vakcinák érrendszeri betegségeket váltanak ki, és közvetlenül vérrögökből és más érrendszeri reakciókból eredő sérüléseket és haláleseteket okoznak . Mindezt az oltásokba szándékosan beépített tüskefehérje okozza.

A Circulation Research orvosi folyóiratból: A tüskefehérje okozza a kárt. A Salk Intézet cikke erre a tudományos cikkre hivatkozik, amelyet a Circulation Research publikált: SARS-CoV-2 Spike Protein károsítja az endothel funkciót az ACE 2 downregulációján keresztül .

Ez a cikk elsőként dokumentálja azt a mechanizmust, amely révén a tüskefehérjék - még azok is, amelyekben nincs aktív víruskomponens - az ACE2 receptorokhoz kötődve és a sejtek mitokondriumainak működését gátolva érrendszeri roncsolást okoznak.

A cikkből:

A SARS-CoV-1 [Spike] fehérje elősegíti a tüdőkárosodást azáltal, hogy csökkenti az ACE2 szintjét a fertőzött tüdőben. A jelenlegi tanulmányban megmutatjuk, hogy az S fehérje önmagában károsíthatja a vaszkuláris endoteliális sejteket (EC) az ACE2 lebontásával és ennek következtében a mitokondriális működés gátlásával. 

verrogok1

Ezt követően tanulmányoztuk az S fehérje mitokondriális működésre gyakorolt ​​hatását. Az S1 fehérjével kezelt EC-k konfokális képei megnövekedett mitokondriális fragmentációt mutattak ki, ami a megváltozott mitokondriális dinamikát jelzi ...

Ezenkívül az ACE2-L túlexpressziója megnövekedett bazális savasodási sebességet, glükóz által kiváltott glikolízist, maximális glikolitikus kapacitást és glikolitikus tartalékot okozott ([D], ii. Ábra). Emellett az S1 fehérjével inkubált EC-k gyengítették a mitokondriális funkciót, de fokozták a glikolízist, összehasonlítva az IgG-vel kezelt kontroll sejtekkel.

… Adatunkból kiderül, hogy az S fehérje önmagában károsíthatja az endotheliumot, ami a mitokondriális funkció károsodásában és az eNOS aktivitásában, de a fokozott glikolízisben nyilvánul meg. Úgy tűnik, hogy az EC-k S-fehérje növeli a redox stresszt, ami AMPK deaktiválódáshoz, MDM2 felszabályozáshoz és végső soron az ACE2 destabilizációhoz vezethet.

A tanulmány, amelyet nyilvánvalóan egy oltást támogató szervezet írt, azt mondja, hogy az „oltás által generált antitestek” megvédhetik a testet a tüskefehérjétől. Így a cikk lényegében ezt mondja (átfogalmazva): „A tüskefehérje óriási károkat okozhat az érrendszerben, amikor az embernek beadják ezt a tüskefehérjét, és amikor az illető immunrendszere megtámadja a tüskefehérjét és semlegesíti azt, akkor a károkozást le kell állítani. ”

Más szavakkal, az emberi immunrendszer megpróbálja megvédeni a beteget a vakcina által okozott károktól, még mielőtt a beteg megsemmisülne a mellékhatások következtében .

Másképpen fogalmazva, minden olyan személy, aki valóban túléli a covid vakcinát csak az az oka, hogy a veleszületett immunrendszere megvédi őket ettől a nem vakcinától.

Az oltás a fegyver. Az immunrendszere a védekezés.
Az összes covid vakcinát azonnal le kell állítani és vissza kell hívni!

Csak ezen kutatások alapján az összes covid vakcinát azonnal ki kell vonni a piacról, és át kell értékelni a hosszú távú mellékhatások miatt.

A kormány által közzétett VAERS-adatok szerint 2021-ben (eddig) az oltóanyag-halálozás már közel 4000% -kal magasabb, mint a 2020-as összes vakcina-halálozás együttvéve. Mi újság 2021-ben? A covid vakcina, amely az érkárosodást okozó tüskefehérjével épült. A covid vakcinák bevétele után elhunyt amerikaiak száma már több ezer, és reális becslések szerint ez a szám tízezerre tehető (naponta többen meghalnak).

A mechanizmus ma már jól érthető: A covid vakcina tüskefehérjéket injektál a páciensnek, a tüskefehérjék vaszkuláris károsodást és vérlemezke-aggregációt okoznak, ami vérrögökhöz vezet, amelyek a test körül keringenek és a különböző szervekben (a szív, a tüdő, agy stb.), halálokat okozva, amelyet „stroke-nak”, „szívrohamnak” vagy „tüdőembóliának” tulajdonítanak.

Gyakori oka a tüskefehérjéből eredő érkárosodás. Lényegében emberek millióinak mesterséges véralvadási faktorokat injektálnak, majd vérrögökben halnak meg, miközben a katasztrofálisan tisztességtelen vállalati média azt állítja, hogy az összes covid vakcina teljesen „biztonságos” és senkinek sem ártott.

Az mRNS-vakcinák tüskefehérje-biofegyver-gyárrá változtatják testét.

Az mRNS vakcinák az emberi test saját sejtjeit tüskefehérje gyárakká alakítják, halálos tüskefehérje részecskéket öntve a véráramba. Egyre több kutató tapasztalja azt is, hogy ezek a tüskefehérjék úgy tűnik, hogy „olvadnak” vagy továbbterjednek az oltottaktól az oltatlanokba, ami mellékhatásokat okoz azoknál az embereknél, akik soha nem oltatták be magukat, de akik oltottak között töltöttek több időt.

Ennek hátterében álló technológiát „önreplikáló vakcináknak” nevezik, és ezt a dél-afrikai rasszista apartheid rezsim alatt dolgozó orvosok és tudósok úttörőnek tekintették .

Ott az orvosi kutatók fajspecifikus, fegyverrel ellátott, önmagukat replikáló oltásokat terveztek, amelyeket úgy terveztek, hogy elterjedjenek a dél-afrikai fekete lakosságon és kiirtják azokat a tömegeket, amelyek veszélyt jelentenek az uralkodó technokrata elitre. Ma már mindannyian ezen fegyverrendszerek célpontjai vagyunk, mivel a globalisták az emberi populációk globális kiirtására törekednek, függetlenül a bőr színétől és a származástól függetlenül.

Éppen ebben az évben a Johns Hopkins Bloomberg Közegészségügyi Iskola ünnepelte ezt az önreplikáló oltástechnológiát, és felszólít arra, hogy alkalmazzák a globális tömeges oltás elérésére, felügyeleti drónokkal és AI robotokkal kiegészítve, amelyek kikényszerítik az oltások betartását (valószínűleg fegyverrel). .

Valójában az mRNS-vakcinák biofegyver-gyárakként működnek, amelyek az embereket biológiai fegyvergyártó és -átvivő központokká alakítják, elterjesztve az érkárosodást és a halált az egész lakosságra, beleértve azokat is, akiket még nem oltottak be.
Az összes covid vakcina kockázatos orvosi kísérlet, mégis a nemgondolkozó tömegeket agymossák, és azt mondják, hogy az oltások biztonságosnak és hatékonyak".

Az FDA nem adott terápiás jóváhagyást egyetlen covid-19 oltóanyagra sem, és nem végeztek olyan hosszú távú kísérleteket, amelyek a covid-19 vakcinákat biztonságosnak és hatékonynak mutatták volna. Az FDA inkább kísérleti engedélyt adott az USA-ban, amely elismeri, hogy az oltásokat szedők veszélyes orvosi kísérletben vesznek részt, amelynek következményei ismeretlenek.

Azokat, akik oltást kapnak, gyakran mossák az agyukat vagy megtévesztik a hazug vállalati médiumok, amelyek hamisan állítják, hogy a covid vakcinákat az FDA „jóváhagyta”, és senkinek sem ártanak. A kormány saját VAERS- adatai a VAERS.hhs.gov oldalon mást bizonyítanak.

A mai Situation Update podcastban mindezt részletesebben elmagyarázom, feltárva, hogy a covid vakcinákat a kezdetektől fogva hogyan tervezték depopuláció / eutanázia injekcióként a globális elnéptelenedés (oltásokon keresztüli tömeggyilkosság) elérése érdekében.

Az oltásokat toló orvostudományi intézmény ma már holokauszt-szintű emberiség elleni bűncselekményeket folytat . Josef Mengele büszke lenne. (Végül nyilvános akasztással kivégezték emberiség elleni bűncselekményei miatt.)

video ⇒

Eredeti forrás: Natural News / magyar forrás: Tudás Fa 

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások