20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 szeptember 27, kedd

Mit tudhatunk a "Kovid" gyorstesztekről?

Szerző: Florian Machl

Ma (2022. szeptember 22.) 11 órakor volt Bécsben egy másfél órás sajtókonferencia a kovid-antigéntesztekkel kapcsolatban. Megosztom veletek ami szerintem az elhangzottak közül a legfontosabb volt.

A "Wir EMU-s" szervezet bevizsgáltatta a gyorsteszteket mivel az osztrák kormány megtiltotta az illetékes hatóságnak, a BASG-nek a tesztek felülvizsgálatát. És egy ilyen tiltás jogosan gyanúra ad okot: (Szerkesztő: tud esetleg arról valaki, hogy Magyarországon vizsgálták volna az ún. teszteket, amelyekre a pandémiát alapozták?)


Mi az ami nem derülhet ki, mi az amit titkolni kell? A sajtótájékoztatón beszéltek: 

Bernhard Costa a "Wir EMU-s" képviseletében 
Florian Machl újságíró
Klaus Samhaber középiskolai tanár
Prof. dr. Johann Missliwetz igazságügyi orvosszakértő
Dr. Madeleine Petrovic a Bécsi Állatvédő Egyesület elnökasszonya
Dr. Georg Prchlik ügyvéd

14 különböző médiumtól voltak jelen újságírók.
A középiskolai tanár elmondta, hogyan zajlott a tesztelés az iskolában. A tanulók önállóan tesztelték magukat, a tanár csak felügyelte őket.
Florian Machl újságíró röviden felvázolta a vizsgálat menetét és az eredményeket. Négy fiolából vettek mintát közjegyző jelenlétében egy biokémikus, molekuláris genetikus közreműködésével és egy független laboratóriumban megvizsgáltatták a folyadék citotoxicitását, szemre és bőrre kifejtett hatását. Különböző arányokban hígították a folyadékot 1:2 és 1:16 arányok között. A toxicitás mértékének meghatározása egy 0-4-es tartományban történt. A négy fajta bevizsgált folyadék közül három folyadék az összes hígítás esetén a legtoxikusabb, 4-es kategóriába esett, egy olyan volt csak, amely 1:16-os hígításban a 2. toxicitási kategóriába esett.


A szemvizsgálati eredmények azt mutatták, hogy a négy folyadék közül három erősen irritáló hatású a szemre. A bőr vizsgálata során mind a négy folyadék esetében teljesen megsemmisültek a folyadékkal kontaktusba került bőrsejtek.
Prof. Missliwetz igazságügyi orvosszakértő pontosan megnevezte a beazonosított anyagokat:
Methylisothiazolinone (MIT): Ennek akut hatása allergia, bőrgyulladás (dermatitis). Krónikus hatása több évvel, akár 20 évvel később is jelentkezhet, légzésproblémák és daganatok formájában.
- Triton X-100: Ezzel az anyaggal az a probléma, hogy a szervezetbe jutva Octylphenollá alakul, aminek ösztrogénhez hasonló hatása van és magzati károsodást okozhat. (Kismamáknál)
- Nátrium-azid: Nagy mennyiségben a kálium-cianidhoz (ciánkáli) hasonló mérgező hatása van, gátolja a sejten belüli oxigén-transzportot. Nátrium-monoxiddá képes alakulni, ami tágítja az ereket, ezáltal
hirtelen vérnyomás-esés alakulhat ki, ami akár halált is okozhat. Kis mennyiségben gyulladásokat, fejfájást okoz.


Ezután felolvastak egy részletet prof. Stefan Hockertz toxikológus 5 oldalas szakértői véleményéből a nátrium-aziddal kapcsolatban:
"A nátrium-azid esetében vannak arra utaló jelek, hogy ez egy géntoxikus anyag, amely akár a legkisebb koncentrációban is képes az emberi DNS-t megváltoztatni. Gyerekeknek engedni, hogy ezzel a
folyadékkal egyedül bánjanak, nagyfokú gondatlanság, a gyermekek genómja károsodhat ezáltal az anyag által, ami a későbbiekben rákhoz vagy metabolikus betegségekhez vezethet."

Dr. Madeleine Petrovic a Bécsi Állatvédő Egyesület elnökasszonya arról beszélt, hogy a felsorolt anyagok a környezetre is káros hatással vannak. A teszt tartozékai, a fiola is a maradék toxikus folyadékkal
egyszerűen a kukában landolnak. Pedig egyes tesztek csomagolására rá van írva, hogy nem szabad ezeket hagyományos módon kidobni. Ezek az anyagok mégis hatalmas mennyiségben, kontrollálatlan módon kerülnek megsemmisítésre, nem tudni hova jutnak, a földbe, a vizekbe stb.

Dr. Georg Prchlik ügyvéd a történet jogi részéről beszélt. Egy titokban véghez vitt törvénymódosításról, amely tulajdonképpen lehetővé tette, hogy ezek a veszélyes anyagok a gyerekek kezébe
kerülhessenek, mégpedig anélkül, hogy a BASG kontrollálta volna őket. Szerinte ez több mint gondatlanság. (Szerintem is, ez szándékosság)

Florian Machl újságíró még elmesélt egy történetet: Két napja e-mailt írt az illetékes hatósághoz, hogy a gyermeke megitta a tesztfolyadékot és szeretné tudni, hogy mi a teendő. Semmi válasz nem jött. A
hatóságnak teljesen mindegy egy gyermek sorsa. (úgy általában az összes gyermek sorsa)
Egyébként a tesztpálcikákat is megvizsgáltatták. És ahogy azt már tudtuk, etilén-oxid volt a négy bevizsgált pálca közül három pálcán. A tesztkazettában pedig arany-nanorészecskéket találtak, amelyek enyhén radioaktívak.

Forrás: Facebook

Beküldte: E. Ilona

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások