20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 03, szerda

Az orvostudomány a bizonyítékokon alapul...

Szerző:

Ezt a cikket és a bizonyító iratokat két társunk készítette, A Korona Igazsága csoport tagjai, ha fontosnak látod, tedd fel a honlapra.

Az orvostudomány a bizonyítékokon alapul...

mondja az EMMI.

Rendben,

akkor lássuk a bizonyítékot, hogy a maszk véd.

Közérdekű adatigénylésben fordultam ezúttal az Emberi Erőforrások (WTF? Ez tényleg a mátrix és mi vagyunk a duracellek?) Minisztériumához, amelyben Szegedi Gábornak írt válaszlevelükre reflektálva érdeklődök, hogy melyek az újvilágrend maszkhordatás járványügyi hatékonyságának bizonyítékai, melyek ennek a járványügyi intézkedésnek az orvosi szakmai alapjául szolgáló, megfelelően elvégzett tudományos kutatások és vizsgálatok.

Azt is megkérdem, hogy az EMMI álláspontja szerint ruhanemű, öltözködési kellék-e az okkult NWO maszk, avagy gyógyászati segédeszköz, esetleg orvostehnikai eszköz, netalán gyógyszer-e jogi besorolása szerint.

Valamint a többi járványügyi intézkedés, úgymint kijárási tilalom, rendezvények, gyűlések tiltása, vendéglátó egységekre vonatkozó tilalmak stb. hatékonyságának orvostudományi bizonyítékai iránt is érdeklődöm.

emmi1

emmi2

És itt a hivatkozott válaszlevél, Szegedi Gábor részére:

szegedi1

szegedi2

szegedi3

szegedi4

Kapcsolódó:

Ezt azt hiszem, nem fogom olyan könnyen elengedni. Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulok, mert Cila nem akarja megmondani, mi az újvilágrend maszkok orvosi-szakmai alapja.

Panasszal fordultam a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, mert Müller Cecília országos tisztifőorvos nem volt hajlandó kiszolgáltatni a maszkviselésre kényszerítős rémkormány-rendelet orvosi szakmai alapjait közérdekű adatigénylésre, mivel, álláspontja szerint az illető információ nem közérdekű adat.

Panaszomban leszögezem, hogy egyrészt a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) válaszából kitűnik, hogy a kért információk az intézmény birtokában vannak, mert nem arra hivatkozva utasította el a kérést, hogy az adatok nincsenek a birtokában, hanem azok közérdekű adat jellegét kérdőjelezi meg, másrészt a magyar kormány a hasonló tartalmú kérdésemre azt a választ adta, hogy az illető közérdekű adatoknak nem ő a kezelője.

Következik, hogy a magyar kormány az illető adatokat közérdekű adatoknak értékelte.

Amúgy meg a közfeladat ellátásával kapcsolatosan keletkezett bármilyen adat közérdekű adat, és a NNK lát el közfeladatot a "járványügyi" helyzettel összefüggésben.

vizsgalatkezdemeny1

vizsgalatkezdemeny2

Készítette a Korona Igazsága csoport

ajánlotta G.Ági

Hozzászólás  

#1 vége a kötelező maszkviselésnek TexaszbanR Zoltán 2021-03-03 01:21
Texas kormányzója bejelentette, hogy az államban vége a kötelező maszkviselésnek és kinyithat minden üzlet

24.hu/kulfold/2021/03/02/koronavirus-texas-maszkviseles-nyitas/

Noha az egészségügyi szakemberek korábban figyelmeztették, hogy ne lazítson a jelenlegi korlátozásokon, Greg Abbott, Texas állam kormányzója kedden bejelentette, hogy megszünteti a kötelező maszkviselést, írja a CNN.

Abbott ezen kívül közölte, hogy minden üzlet 100 százalékosan kinyithat március 10-től.

A kormányzó teljes közleményét itt olvashatják el: twitter.com/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások