20240426
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 03, szerda

Elutasítás - elutasítása

Szerző: Kőműves Géza

"Vajon mennyibe került a köznek, hogy a maszkok bevizsgálásával, csalárd, 95 % -os hatékonyságú bizonyosságot állítsanak ki, mikor a vírusoknál nagyságrendekkel nagyobb agyag s téglaport sem képesek elégséges mértékben kiszűrni? Mi lehet a nagy és végtelenül aljas motiváció az emberek megtévesztése okán? "

2. Nyom.1416/2020.

Tisztelt Címzettek! / Az ügyben direktben, valamint a szakmailag és emberileg érintettek!

Hónapok peregtek tova azóta, mióta a Covid- cirkusz vonatkozásában figyelemfelkeltő, tájékoztató küldeményekkel bátorkodtam Önöket zavarni. Későbbiekben a Győr- Moson- Sopron Megyei Főügyészség kötelességtudó ügyésze dr. Gál Katalin jóvoltából a fogyasztók megtévesztésének bűntette okán feljelentéssé minősült levelem olvashatták mely hivatalból a Győri Rendőrkapitánysághoz került. Naiv nem vagyok, illúziókat nem tápláltam az ügyben és a feljelentés a várakozásnak megfelelő eredménnyel, állítólag bizonyítékok hiányában s talán a nyomozáshoz szükséges alapos gyanú hiányában nem állta meg a helyét, ezért a feljelentés elutasításra került. Hétköznapi felfogást erőltetve magamra megértem a reakciót, hiszen ilyen szinten nem sok értelme lenne a hatalom által eszközölt pozíció vesztéssel járó intézkedésnek.

Jogi végzetséggel nem rendelkezem, anyagilag sem tudok áldozni az ügyben, viszont megmaradt bennem a lényegileg virtuális Covid- cirkusz által több vetületben rászedett és több tekintetben veszélyes helyzetbe került honfitársaim iránti aggódás. Miként maradt nálam a hivatalos beosztásban lévő személyek irányában is történő gondolkodás stimulálásának szándéka. Ugyanis tisztában vagyok azzal, hogy az un. rendvédelem, igazságszolgáltatás területén is számtalan jóérzésű, nemes lelkületű, gondolkodó ember végzi a munkáját, de nem annyi miként a megélhetést biztosító más ágazatokban. Az elnyomást is közvetítő területen a hazai lakájparazita hatalomnak való jellemzüllesztő megfelelés bizonyos szintű vezető beosztásokban sajnos már jóval erősebb kell legyen, mint egyéb kenyérkereső helyen. Itt meg kell jegyeznem, hogy mindenek van ára, hátulütője! Egy szükséges és nagy valószínűséggel óhatatlanul bekövetkező valódi rendszer és hatalom váltás esetén ezekben a szakmákban lesz a legszigorúbb szelektálás, számonkérés és nyilvánvalóan „érdemnek” megfelelően.

Fontos további fejlemény, hogy egy, gyógyszertárban forgalmazott maszk, miként a bedobott szerepe okán szinte az összes forgalomban lévő maszk a gyakorlatban is leleplezte magát előttem ( 1- 2 melléklet)! Nos a szóban forgó maszk egy őszinte, önzetlen maszk volt! Annak ellenére, hogy a vírusok ellen mit sem ért, nem üres maskara volt! A lényeg iránti közömbösségtől, kényelemszeretettől, önzéstől át nem itatott! Nem az egzisztenciális félelmei vezérelték! De nem is a bandához tartozás motiválta mint a Covid- ügyben és más aljasságokban cinkos maskarákat!

Természetesen társadalmunkban teljesen hiábavaló egy ilyen leleplezés, mondjuk inkább, hogy rendkívül súlyos következményekkel és azok további veszélyeivel járó bűncselekmény gyanújára történő figyelemfelkeltés, feljelentés. Az ügy súlyosságára, a Nemzetre tekintet nélkül közhelyekkel el lett utasítva, miként ebben előre biztos voltam. Elutasítva bizonyíték és formai elégtelenség hiányában, annak ellenére, hogy bizony egy ilyen beosztásban dolgozó igazságszerető embernek a jogszabályok teret adnak a további eljárás lehetőségnek előkészítésére. Mert bizony az általam prezentált maszkos ügyben az igazságot látni nem szükséges individuális többlet, csupán nemes szándék, emberi tartás és a kendőzetlen igazság iránti igény.

Teljességgel elfogadhatatlan számomra a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség elutasító válasza és az érintett rendőrségek tétlensége! Tehát továbbra is marad a feljelentésben megfogalmazott állításom: Ennek okán élek a feltételezéssel, hogy, ha az egész vírus- ügy olyan súlyos miképpen propagálják, a felelősségben érintett személyek megtévesztenek, hamis biztonságérzetet keltenek, lánc- fertőzést és halált okoznak!

Tehát nem véletlenül aggódom az idő múlása miatt, hiszen a nyomatékkal feltételezhető bűncselekmény következménye okán az emberek egészségéről, életéről- haláláról van szó!

De! Ha pedig csalárd, manipulált és egészségügyi szempontból nem oly komoly maga a Covid- ügy, akkor ki tudja milyen hátsó szándékkal a mindennapi életünk ellen elkövetett megnyomorítás, rémhírkeltés, megtévesztés a tény!

Nem mellékesen, ha az általam rögzített két feltételezhető tényállásból nagyrészt egy is megállja a helyét, akkor a maszkhordás kötelezettsége és egyéb korlátozások, a személyi

szabadság tisztességtelen korlátozása okán teljesen jogtalanul vegzálják, büntetik a lakosságot. Jogtalanul zárnak be munkahelyeket és veszik el olyan országban az emberek

megélhetését, veszik el szájuktól az egészséges falatot, ahol erre más országokhoz mérten amúgy is jóval kevesebb telik.

A FELELŐSÖK KÖRE BŐVÜL AZ ÜGYBEN!

2021. 01. 28. Kisfalud. Kőműves Géza

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások