20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 szeptember 26, kedd

Új Trianon és gyarmatosítás

Szerző: M.B.

Tisztelt Szerkesztőség! 2017-ben írtak az Orbán-Netanjahu paktumról. Ugyan ebben az évben jelent meg ez a blog is: https://eszakkorea.blogspot.com/2017/12/eszak-korea-tamad.html

A letelepedési kötvények miatt már akkor is sok ellenőrizetlen kínai telepedett le az országban, de az akkumulátor gyárak miatt ez a betelepülés most hatványozódik. Akik ide érkeznek nem tanulnak meg magyarul, pedig a világon mindenhol elvárás, hogy bevándorláskor a fogadó ország nyelvét a lehető leghamarabb elsajátítsák. Elképzelhető, hogy létezik egy titkos Orbán - Kim Dzsongun paktum is, amiben Kína is közreműködik? Ha igaz ez a petíciós oldal akkor az ide érkező kínaian megfogják kapni a teljes Csepel- szigetet, mely közvetlen a főváros szomszédságában van!

https://www.peticiok.com/teruleti_autonomiat_a_kisebbsegeknek_es_szubkulturaknak

Csepelen amúgy is nagy kínai beruházásokat terveznek, kezdve az új egyetem várossal. Ezen a petícióst oldalon több hivatkozás is van arról, hogy képzelik el a különböző kisebbségek és szubkultúrák az ország feldarabolását. Az incelek és az amazonok évről évre tavasztól őszig illegális táborokat tartanak a Börzsöny és a Cserhát elhagyatottabb völgyeiben. Talán még most is fenn vannak a hegyekben mert jó idő van. - Javasolnám látogassanak el oda. Évről évre probléma errefelé, hogy ez a két szubkultúra időről - időre kövekkel és botokkal háborút vív egymás ellen. Megtámadják egymás táborait, felgyújtják egymás sátrait. Mivel a Cserhátot a cigányok is saját területüknek tekintik ezért itt megszaporodtak az illegális fakitermelések. Most nyáron meg az illegális menekültek is megjelentek itt. A hatóságok tehetetlenek, vagy direkt nem is akarnak csinálni semmit! Az itt zajló eseményekről már a Magyar Önvédelmi Mozgalom is tud. Szivárványföld meg a Bakonyban található:

https://sites.google.com/site/magyarszivarvanycsalad/Home

Ugyan az a zászlójuk mint a melegeknek- lényegében egy deviáns szubkultúra akik a Bakonyerdő engedélyével tartózkodnak a területen a nyári hónapokban. Kijelölték önhatalmúlag saját területüket, és e felett a hatóságok is szemet hunynak. Ebből úgy látom, hogy Magyarországot nem csak Izraelnek adta el Orbán Viktor, hanem még sok más közösségnek is.

Beküldte: M. B. (teljes név és email cím a szerkesztőségben)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások