20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 március 27, vasárnap

Köszöntő az Égi Nász ünnepére

Szerző: Tündér Nóri

Őseink az ünnepeiket leginkább az égi tünemények, a bolygók, csillagok állásához igazították. Tudták, hogy a különböző időpontokban, a különféle együttállások milyen erőket gerjesztenek. Szertartásaikon ezt az erőt köszöntötték, és részeseivé is váltak, amely erőket, égi tüneményeket megszemélyesítettek.

Kedveseim!

Teremtő Atyánk fénylő orcája a Nap, Égi Édesanyánk megtestesítője a Hold.

December 21-én megszületett Napistenünk, szertartással köszöntöttük a tiszta, születő Fényt. Dec. 24-én a Sólyomünnepen a sólymok röptetésével és a tüzes celőkék fellövésével segítettük Napistenünket égi pályáján, hogy erősödjön, minél több fényt juttasson világunkba.

Napistenünk növekvő ereje március 21-től átlépte a sötétség korlátait, és ereje teljével növeli a nappalok hosszát.

Március 25-én Gyümölcsoltó Boldogasszonyunk beoltja az újat, a tisztát, a követendőt mind a fizikai síkon, mind a lelkünkbe, ami majd az Égi Nász bekövetkezése után megfogan.

Az Égi Nász napja a tavaszi napéjegyenlőséget követő telehold ideje. A Nap, az Atya férfi erejének teljében van, míg a nőiesség a teleholdban teljesedik ki. Égi Atyánk és Égi Édesanyán egymásra találásában történik meg a megtermékenyítés, amelyből új élet sarjad.

Nincs feltámadás, hiszen halál sincs! A természet a kikeletben ébred, az emberi lélek pedig újjászületik. Ez a nagy titka a tavasz napéj egyenlősége és az első telehold együttállásának! A megfoganás, és az ebből kisarjadó színes, csodálatos, hangos, örömteli élet!

Az Égi Szülők öleléséből fakadó kikelet ! Talán nincs is ennél csodálatosabb ünnep! Az Égi Nász ünnepének a jelképei a tojás, ősi termékenységi megjelenés. A nyúl a szaporaság. A barka, ami összeszedi a rossz, ártó erőket. Nem a házban kell tartani, hanem az épületen kívül, hogy megóvja otthonunkat, és hamvazó szerdán el kell égetni a rárakódott minden rosszal együtt.

A locsolás! Nagyon fontos! A víz megkötés, a megfoganás, termékenység. Még a kölnis locsolás is hordozza ezt az erőt. Nem kell hát fanyalogni a veder víztől, vagy a különböző pacsuliktól! A hímes tojást pedig el kell fogadni! Nem véletlen a piros tojás fogalma, hiszen a piros a tűz, az életerő. Fogadjátok el, és fogyasszátok! Az erőket a jelképeken keresztül veszi magához az ember !

Nem jelképünk a bárány! A zsidók évente egyszer egy fekete kosra rátették a bűneiket, mindent, amit életük kerékkötője volt, és a sivatagba kergették. Ugyan ezt tették a Pártus Herceggel is. Bűnbakot csináltak belőle! ( Íme az isten báránya, ki elveszi a világ bűneit! eredetileg szó sincs megváltásról ! )

Ezt még ünnepeltetik is velünk a zsidó húsvét keretében! Semmi köze jelképiségében hitünkhöz a keresztnek! Ne rakjátok magatokra a kereszt jelét, hiszen az egy kinzó eszköz, amelyen keresztül a bűnt és a fájdalmat veszitek magatokra!
A mi jelképünknek. az egyenlő szárú keresztnek semmi köze a kereszténységhez ! Ősi sumír napjelkép!

A mostani Égi Nász napja különleges erőknek nyitott utat, ami még napokig fennmaradnak, és segítenek megszabadulni a félelmeinktől, és megáldják vágyainkat, és kapcsolatainkat. ( a mellékletben megtaláljátok a részletes leírást )

Kívánom nektek találjátok meg ezeket a csodás segítő erőket. Kérjétek Égi Édesanyánk és Égi Atyánk segítségét, és újuljatok meg. A megfoganás testi, lelki és gondolat síkon is működik. Éljetek vele, és legyen szebb az életetek ezektől. Az előttünk álló napokon pedig tiszteljétek meg testeteket és pihenjetek is.

Boldog Égi Nászt és földi nászt Nektek, és vidám, örömteli kikeletet!

Üdvözlettel: Nóri


(kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások