20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 december 22, szombat

MAGfúzió

Szerző: Mag Emberek

Kedves Szív Útján Járók,

2012. december 14-én létrejött a MAGfúzió. Mielőtt azonban elmesélném, mi is történt, repüljünk vissza egy pár nappal korábbra...

magembra  magembra2

2012. december 8-án „véletlenül" találkoztam a MASTER SHIFT világi meditációjának magyar szervezésével. Mint kiderült, a magvagy.hu szervezte, Katinka vezetésével. Rákattintottam az oldalra, hisz már a cím is sokat sejtető volt...s nagy meglepetés ért ott...
Egy kép, s egy szöveg várt:
"Légy a változás, amit látni szeretnél a világban!" Gandhi
A MAG Ember Közösség mottója:
„A MAG Emberek ráeszmélnek arra, hogy nincs idő a várakozásra, a világ nem fog megváltozni anélkül, hogy mi magunk változnánk. Hisz a Világot emberek alkotják, mi MAGunk."

Biztosan mindannyian felismeritek a Szimbólumot. Az oldal kb. ugyanakkor keletkezett, mint ahogyan a MAG Ember Közösség is. Pontosan ugyanarról szól, mint amire a MAG Ember Közösség létrejött. Egymástól tehát függetlenül, többen is megkaptuk, többen is vettük ugyanazt az „Üzenetet".

December 12-én ott voltam a Meditáción, amely fantasztikus élmény volt, és csodás emberekkel találkoztam. Többek között megismertem Katinkát, akivel igazából, úgy érzem, szavak nélkül is megértjük egymást, illetve a Napi Elemózsia Alapítójával, Olivérrel. Meséltem Nekik a MAGfúzióról, s helyszínként említésre került a Naptemplom, mint lehetőség. Elsőként csak megjegyeztem ezt, ám nagyobb jelentőséget nem tulajdonítottam neki.

Másnap egy kedves Barátnőm felhívott, hogy 6 éves Lánya rajzolt valamit. Valami nagyon furcsát, amit még soha azelőtt, és nem igazán érti...

magembr10

 Egy házat, s a házba rajzolta be a Napot. A Ház maga is igen különleges... Akkor még nem tudtam értelmezni.
Egészen addig nem, amíg eljött a Nap, a MAGfúzió Napja, s az „asztalomra" került a Naptemplom tulajdonosának száma. Felhívtam Őt, aki csak annyit mondott: a kapu nyitva, és már be van fűtve...várnak szeretettel.

 Így lett a MAGfúzió helyszíne, a didergető hideg helyett, a NAPtemplom, ahol a „Tüzet" maga a Nap szimbolizálta, s annál jóval többet... A különleges Ház különleges, és igen erőteljes energiákat képvisel.
Csodálatos Emberek jöttek össze ezen a Napon. Felvettük a Szív Szimbólumot, majd a már ismert Imát mantráztuk, mindeközben mindenki érezhette a Szimbólum, az Ima és a Közösség együttes, hatalmas erejét, védő és gyógyító hatását (fájdalmak múltak el közben). Összekapcsolódtunk. Nem csak fizikai szinten, hanem lelki szinten is. S ezt az összekapcsolódást olyan szeretet itta át, melyet megtapasztalni nagy kegy, s kívánom mindenkinek, hogy átélhesse. Visszajelzések alapján, akivel beszélni tudtam, többeknél, akik részt vettek a MAGfúzión, megjelentek az életükben az apró csodák, a mindennapok apró csodái, amelyek lehet, hogy eddig is jelen voltak az életükben, csak végre kinyílt a szemük, hogy megláthassák azokat.
Hogy a MAGfúziónak milyen hatása lehetett Földünkre...egy verssel mondanám el:

B. Magdolna - Te csak egy ember vagy

Te csak egy EMBER vagy,
egy picike porszem,
egy parányi csavar
a nagy gépezetben.

Te csak esőcsepp vagy,
hatalmas tengerben,
egy aprócska csavar
a nagy gépezetben.

De ha vihar támad,
a port felkavarja,
sok parányi porszem
földet betakarja.

Sűrű eső csattog,
s növekszik a tenger,
kattog a sok csavar
a nagy gépezetben.

Te csak EGY ember vagy,
egy picike porszem,
de hiányzol, ha nem vagy ott
a nagy gépezetben.

A MAGfúzió során megérkeztek a következő Teendők. Egy Út véget ért, s egy másik elkezdődött, vagy talán ez volt az első lépés ezen a hosszú, csodálatos úton, melyen nem engedtetik meg, hogy előbbre lássunk a következő lépésnél? Talán.

MAGfúzió lesz még, s Neked is ott a helyed a következőn.

Szeretettel:
Ágota

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások