20240515
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2013 január 18, péntek

Magyarországon polgárháború és etnikai tisztogatás zajlik!

Szerző: Hegyesi Róbert

A cím talán hihetetlennek tűnik, ezért mindkét szó hivatalos meghatározását leírom.

Polgárháború:

Egy adott ország társadalmához tartozó különböző csoportok harca a társadalmi berendezkedés radikális átalakítása és a hatalom megszerzésének céljából. A szemben álló felek kulturális, szociális, etnikai, vallási téren egymással ellenkező nézeten vannak. Egy 2006-óta érvényben lénő meghatározás szerint, ha az összecsapások legalább évi 100 halálos áldozatot követelnek, akkor az adott országban hivatalosan is polgárháborúról kell beszélnünk.

Etnikai tisztogatás:

Egy adott országban egy etnikai csoport erőszakos és céltudatos kiűzése egy adott területről, amelyet egy rivális etnikai népcsoport hajt végre. Az etnikai tisztogatás célja az adott terület etnikai összetételének megváltoztatása. Két változata van, a lassú és a gyors etnikai tisztogatás.

A lassú etnikai tisztogatás során különböző eszközökkel arra kényszerítik a régió lakosságát, hogy az adott területet elhagyja. Ezeket adminisztratív intézkedésekkel, diszkriminációval, a biztonságérzet megszüntetésével és gazdasági ellehetetlenítéssel érik el.

A gyors etnikai tisztogatás során az eltávolítani kívánt lakosságot tulajdonukból kifosztják, anyagi javaikat megsemmisítik, tagjaikat letartóztatják, közösségük több tagját elrettentésül meggyilkolják. Az etnikai tisztogatás békében és háborúban egyaránt előfordul és a polgárháború természetes velejárója.

Ezek a meghatározások tökéletesen rávilágítanak arra, hogy hivatalosan mi is folyik Magyarországon. Én már évek óta úgy szemléltetem ezt a folyamatot, hogy egy virtuális buldózer rombolja a társadalmunkat. A buldózer tolólapját a cigánybűnözők alkotják, a buldózer sofőrje, aki az egész folyamatot irányítja, az pedig a cionista zsidóság. Mert ugye a primitív cigány nem tudja önmagától sorozatosan megúszni a börtönt, nem tud kiigazodni a jogszabályok labirintusa között. Segítség kell neki a háttérből, amit a cionistáktól kap meg. Ennek a folyamatnak az áldozatai elsősorban a magyarok, de ahogy a tisztességes cigány embereket, úgy a becsületes zsidókat is eltiporják.

Nemrég bejárta a sajtót, hogy cigányok megtámadták a hatvani rendőrkapitányságot, mert kábítószer-kereskedelem és birtoklás miatt előállították a família több tagját. Az ügyben tiltakozott és feljelentéssel fenyegetőzött a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) cionista szervezet. A történtekkel kapcsolatban egy nagyon egyszerű példa jutott az eszembe! Izraelben, vagy Amerikában, ha valaki a gépjármű közúti ellenőrzésekor nem rakja jól láthatóan a volánra a kezét, vagy gyanús mozdulatot tesz, azt a helyszínen agyonlőheti az intézkedő rendőr. A rendőrt kitüntetik, a rendőrnek ellenszegülőt belerakják egy fekete hullazsákba és elszállítják a helyszínről. Nem kell magyarázkodnia senkinek sem. Ezt azért mondom, mert a TASZ tagjai kivétel nélkül zsidók, vagy filoszemiták... A zsidók hazája Izrael és imádják Amerikát. Tökéletesen tisztában vannak az ottani törvényekkel és szabályokkal. Az USA-ban, vagy Izraelben nem támadnak meg rendőrkapitányságokat, ami nálunk már cigány nemzeti hagyomány. Csak a magyarokat nézik teljesen idiótának.

Ebben a cikkben egy település történetét írnám le röviden, ami magában hordozta egy nagyobb katasztrófa lehetőségét. A katasztrófa be is következett, csak a leglényegesebb részletei el lettek hallgatva - a zsidó média által.

Kunhegyesről írnék.

Évek óta egyre súlyosabb bűncselekmények történnek a településen és ha a sértett fehér, az elkövető pedig cigány, akkor a cigány mindenképpen megússza, vagy nagyságrendekkel kevesebb büntetést kap a vártnál. Viszont ha fehér az elkövető és cigány a sértett, akkor az ítélet felettébb szigorú.

Nézzünk néhány példát!

- A médiát bejárt Lakatos Bertalan ügyben több cigány támadt egy magyarra. Bercike egy letört fenekű üveggel elvágta a magyar ember nyakát, akinek az életét csak a gyors beavatkozás mentette meg és maradandó testi fogyatékosságot szenvedett. A cigány a mai napig szabadon jár kel, könnyű drogok terjesztéséből él, a város Ő a legnagyobb dealere. Súlyos testi sértés miatt indult ellene eljárás, de egy pillanatot nem volt előzetesben, a börtönről nem is beszélve.

- Az egyik kunhegyesi tanya tulajdonosa, B. A. lopás közben tetten érte Ramos Andornét és élettársát. A cigány páros brutálisan megverte a tanya tulajdonosát, de mai napig szabadon járnak-kelnek a városban. Egy pillanatig nem voltak börtönben. Íme az egyik elkövető fotója...

A sok képpel, részletekkel és linkekkel tovább olvasható a Jövönk.info  oldalán


Beküldte Horváth Ferenc

Miért küldtem ezt? Hogy legalább a környezetedben mondd el, hogy minél többen tudják, mi folyik ebben az országban! Nem az a rózsaszín köd, vagy azok a műbalhék, amit a média mutat! Népirtás!
És gondolj arra is, hogy mennyire függ tőled, hogy van-e fűtésed, világításod, tudod-e, hogy valójában hogy termelték azt, amit eszel, milyen vizet iszol? Hogy étellel, gyógyszerekkel mérgezik a tested és a médiákkal az agyadat is! Hogy miként "gyógyít" (vagy inkább kiírt) az egészségügy - ahogy az ellátásért felelősek mindent leépítenek?
Te vagy-e a saját életed ura? ÉBRESZTŐ!!!!! Keresd a kiutat!
Nem kell párt! Semmelyik! Ne gondolkodj egyikben sem! Tisztességes magyar emberek szövetsége kell!

Hozzászólás  

#3 Jász(város)Cyrano 2013-01-21 19:57
Nem kerülhet média közelbe olyan, aki nem lenne elkötelezve a terrorista világhatalomnak.Ezért nem változik semmi
#2 Tisztességes? Becsületes?pesti 2013-01-21 03:06
"Ennek a folyamatnak az áldozatai elsősorban a magyarok, de ahogy a tisztességes cigány embereket, úgy a becsületes zsidókat is eltiporják."

Olyan hogy "tisztességes cigány ember" és "becsületes zsidó", legfeljebb elvétve akad, - már ha akad egyáltalán.
+2 #1 München.M.Miklós 2013-01-20 18:55
Szerintem a levéliró tökéletesen jól látja mindazt amit leir.A gond az hogy egy olyan társadalmat,egy olyan diktaturát épitettek ki Magyar hazámban,Olyan kiszolgáltatotságot,ami miatt ezügyben ,mindenki fülét farkát behuzza csak ne keljen nyilatkozni .Részben viszont bünösnek tartom a saját hazámfiait is. Mert mikor megalázva,megtaposva,megszégyenitve, a szavazó hejiségbe bemegy akkor olyan ostoba,hogy hirtelen elfelejti a veletörténteket,és olyan pártra szavaz, aki tovább rabolja,vagy raboltatja,,Nos uraim egészen és véglegesen fel kellene nöni,és nem nyafogni hanem egy olyan hazáját szerető pártra szavazni ki a parlamentben kiál ezen disznoságok ellen.Nagyon remélem mikor ujra mod lesz erre,Lesz annyi bátorsága a Magyarnak hogy végre önmagát védve olyan vezetőket válasz magának akik a magyar haza a saját népe érdekeit szolgálják. Olyan vezetőket, kik nemcsak egy cigány temetésére mennek el hanem egy cigányok által agyonvert magyar tanáremberére,is.MMM. .

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások