20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 december 28, péntek

A vakcina 6-szorosára növeli mások megfertőzését

Szerző: Ujvilágtudat

Az influenza vírus terjedésére vonatkozó provokatív új vizsgálat megállapította, hogy az alanyok 6,3-szor több influenza vírus részecskét szórnak szét, ha a jelenlegi és az előző szezonban megkapták a vakcinát összehasonlítva azokkal, akiket nem oltottak be ebben a két évszakban.

Az influenza vakcina 6-szorosára növeli annak a kockázatát, hogy egy beoltott személy megfertőz másokat, egy tanulmány szerint

A vakcinázás azon ritkán megkérdőjelezett meggyőződésen alapul, hogy immunitást biztosít a célzott kórokozókkal szemben. Ez az oka annak, hogy a vakcinázás és az immunizálás kifejezéseket gyakran használják szinonimaként, ami egy elkeserítő jelentéstani zavar, amellyel ritkán szembesülnek vagy korrigálják azok, akik alkalmazzák.

Az influenza elleni védőoltás esetében ennek bizonyossága szinte a vallásos hitet közelíti meg, a járványügyi hivatalok játsszák az egyház, a hagyományos orvosok a papok szerepét, és a közzétett irodalom a Szentírást.

De mi van, ha a szakirodalom nem támasztja alá az óhitűséget? Valójában több száz példa van erre. Ezek a tanulmányok megmutatták, hogy sok oltóanyagnak olyan nemkívánatos, káros hatásai vannak, amelyek meghaladják az állítólagos előnyöket, melyek mindegyike megtekinthető a következő adatbázisban: http://www.greenmedinfo.com/anti-therapeutic-action/vaccination-all

Ennek az egyre növekvő szakirodalomnak a legújabb fejezete egy újonnan közzétett cikkben található: "A levegővel kilélegzett fertőző vírusok a tüneti szezonális influenza esetekben", amely a PNAS tudományos folyóiratban jelent meg. (1)

A tanulmány megállapította, hogy az influenza hordozók jelentős mennyiségű fertőző influenza vírust bocsátanak ki, és ellentétes módon a ritka tüsszentéssel, nem fontos az influenza vírus terjedésének szempontjából; és még köhögés sem szükséges a részecskék továbbadásához. Egyszerűen a légzés is elég hozzá!

Emellett a vizsgálat megállapította, hogy a férfiak nagyobb mennyiségben bocsátják ki az influenza vírusokat, mint a nők a finom részecskéken keresztül, és a nők gyakrabban köhögnek. De ami a legjelentősebb a tanulmányban, az a következő megállapítás volt:

"6,3-szer több részecske kibocsátás volt a jelenlegi és az előző szezonban vakcinázottak körében, szemben a nem oltottakkal ebben a két szezonban."

Nyilvánvaló, hogy ha ez a megállapítás pontos és reprodukálható, akkor az influenza elleni védőoltás nagyobb valószínűséggel okozhat fertőzést másoknak. Vagy ami még rosszabb, előfordulhat, hogy nagyobb valószínűséggel járul hozzá az influenzához. 

Például egy 2010-es kanadai tanulmány, amely 4 megfigyeléses vizsgálatot vett alapul, azt állapította meg, hogy a 2008-2009-es H1N1 oltási program a 2009-es tavaszi-nyári időszakban 1,4-2,5-szörösére növelte az orvosi ellátással járó betegség kockázatát. (2)

És ez csak a jéghegy csúcsa. Több mint egy évtizede készülnek jelentések az influenza vakcina hatékonyságára és biztonságára vonatkozó bizonyítékok szembetűnő hiányáról, ami nagyrészt a Cochrane adatbázis felülvizsgálat elhallgatott sikertelenségén alapul, annak ellenére, hogy több száz iparági finanszírozásban végzett tanulmány született, amelyek megpróbálták ezt megtenni. (3)

Szintén jól dokumentált iatrogén (Orvosi kezelésből származó ártalom, szövődmény) hatásai vannak az olyan vakcináknak, mint például az MMR és a rotavírus vakcinák, amelyek magukban foglalják a vírus elszaporodását és a vakcinázást követő fertőzést.

Más szavakkal, jelentős mennyiségű bizonyíték van arra, hogy a vakcinázás ténylegesen megfertőzte a be nem oltottakat.

Nyilvánvaló, hogy ez aláássa a magukat be nem oltató egyének és csoportok azonosítására irányuló, folyamatban lévő erőfeszítéseket, akiket fenyegetésként próbálnak beállítani másokra nézve.

Ironikus, hogy pont az a csoport, akiket azért hibáztatnak, hogy megfertőznek másokat - köztük Bill Gates, aki kijelentette, hogy a nem oltatók "megölik a gyerekeket" -, ők válhatnak az oltóanyag-specifikus vírustörzsek áldozataivá, amelyek sokkal rosszabbak, mint a természetes/vad típusú változatok, amelyekkel szemben fajunk immunitása több ezer év alatt alakult ki. (4)

(1) - https://www.pnas.org/content/115/5/1081
(2) - https://journals.plos.org/plosmedicine/arti
(3) http://www.greenmedinfo.com/blog/shoc
(4) - http://www.greenmedinfo.com/blog/flu-v

 

Hozzászólás  

#1 Influenza.Guest 2018-12-30 21:33
Az adminisztrátor törölte a hozzászólást

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások