20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 január 02, szerda

Egy hét alatt gyógyítható lesz a rák

Szerző: vilagfigyelo.com

Egy hét alatt gyógyítható lesz a rák: Videón ahogyan felfalja a rákos sejteket az újraprogramozott T-sejtek hadserege!

Az orvostudomány nagy áttörését egy petri csészében mutatták be! Már zajlanak az embereken végzett klinikai kísérletek is, akár 2019-ben széles körben elérhetővé válhat a gyógymód?!

Michael Sadelain, a New Yorki Sloan-Kettering Rákközpont munkatársa páciensei véréből származó, genetikailag módosított immunsejtjeivel vette fel a harcot a leukémia egyik típusával.

A kísérleti alanyok daganatai 8 nap alatt eltűntek.

A lenti videón jól látható, ahogyan nagyobb méretű ráksejteket megtámadja a T-sejtek hadserege, és egyszerűen lyukakat ütnek a sejtfalán, így elsöpörve a malignáns, azaz abnormális sejteket, amik tulajdonképpen maga a rák...

A módszer lényege, hogy a test saját immunrendszere öli meg a rákos sejteket, eddig ugyanis általában gyógyszereket vagy sugárzást alkalmaztak, melyeknek komoly mellékhatásai voltak és az egészséges sejtek is megszenvedték azokat.

Sadelain technikája genetikailag módosított immun T-sejteket vet be, ami elsősorban a ráksejteket támadja, az egészségeseket viszonylag érintetlenül hagyva.

gyógyitható rák

Ez a technológia és megoldás mára még tovább csiszolódott, és elmondható, hogy a végső klinikai teszteket igyekeznek elvégezni, és több tucat beteget sikerült már meggyógyítani.

Mivel hosszú és bürokratikus út vezet egy-egy ilyen reményt keltő gyógymód bevezetéséhez, így még minimum egy évet, vagy többet kell arra várni, hogy ez széles körben elérhető legyen.

Azonban egyesek nagyon bizakodóak, és szerintük akár már 2019-ben megindulhat az eljárás engedélyezése és terjedése.

Hogy hazánkban mikor lesz elérhető, arról egyelőre nincsenek információk.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hozzászólás  

#1 hülyíteni,de meddig?ugyistudodki 2019-01-02 11:23
Mióta hitegetik az embereket ezzel,hogy már megvan a rák ellenszere, csak egy kis időt kell még várni? Vagy már látni az alagút végét,aztán minden jobb lesz.? Igen, a remény haljon meg utóljára,de addig is kopasztani lehessen vele az embereket!
Gusztustalanok! Ezer féle módja van a daganatos tünet visszafordításának,mert a RÁK NEM betegség,hanem pillanatnyi tünet! Hogy emberek mégis meghalnak? Igen,de nem a rákba,hanem a diagnózisba, vagy az orv-osi kezelésbe(?)! (hat évig kezelték a barátom feleségét "rákkal" ,majd halála után a boncoló orvos SEMMILYEN RÁKRA utaló jelét NEM TALÁLTA! Hogy egy filléres sima terhességi vizelet teszttel kimutatható a trofoblaszt sejtek jelenléte a szervezetben,ami rákra utal, (vagy terhességre!) miért nem alkalmazzák orv-osi körökben? Mert nem a gyógytás a cél,hanem a pénz,a minél nagyobb profit!
" mi az orvos legnagyobb ellensége? Az egészség és a halál! Azért,hogy élni tudjon,a kettő közt lebegtet minket."
Orv-osi berkekben SOHA nem fogják hivatalosan elismerni,hogy mi a rák ellenszere, (mert az évekig bizonytalanságban tartás kifizetődőbb nekik), vagy ha igen, megfizethetetlen lesz a "hétköznapi ember" számára.
Ez már régóta nem egészség- ügy,még nem is betegség- ügy, ez szenny ipar! Hivatalossá téve a bünszervezetben elkövetett csalás,ölés, kifosztás tényét! (Paracelsus Mester "Paragranum" Művének 89.oldalától)
Ez ma az akadémikus orvoslás, és ezek rablótanyái,amit ők kórházaknak hívnak! (benne van a nevében is. kór(?)-ház!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások