20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 november 18, szerda

Súlyos magyar gondok

Szerző: Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

A YouTube videocsatornámon egyesek felfedezték az időközben mindinkább letörölt "A Cabal bukása" c. videó sorozatot, amiből a YouTube csak az első 2 részt hagyta fenn.

Aztán mind többen lettek, akik kérték a többi részt. Szerencsére mind a 10 részt feltöltöttem egy megosztó szerverre, mely Új-Zelandban van fizikailag elhelyezve.

"A Cabal bukása" 10 részből álló sorozatot egy Hollandiában doktorált politológusnő készítette. Itt érhető el mind a 10 rész:
https://mega.nz/folder/L6xWSKCA#tw6gntUu-4dPyU9PzXKI1A A hozzászólásokból kiemelem a következőt és beillesztem itt a válaszomat is.

MrSmrterstvor 2 Stunden (bearbeitet)  A gerinctelen libsiknek fáj az igazság, ezért törlik a videókat, de az igazságot úgysem tudják megállítani. Így ahogy Te is csináltad, feltölteni tárhelyekre és mindenhová belinkelni a megoldás. Könnyebb letölteni is és az emberek tulajdonába kerül, onnét nem tudják törölni. Nekem is törölték a "History of Multiculturalism" animációt, nem tudom láttad-e már, nagyon ütős. Hamarosan megoldom, hogy fent legyen az oldalamon megint. További kitartás!ui.: Most regisztráltam ide, talán ez jobb, majd elválik. https://bittube.video/ Teszek is fel mindjárt érzékeny videót.

Válaszom

Csak annyi a gondom, hogy akartam volna egy saját sorozatot indítani, melyben személyesen elmondom miként kell szabadságharcot és államcsapást tervezni és kivitelezni. Ezzel a témával foglalkozom mar a 80-as évek végétől. De kételkedem, hogy ezt a sorozatot megengedik megcsinálni.

2016-ban annyira nekem támadott a román és a magyar szolgálat, hogy abbahagytam a témát. A román belügyminisztérium levelet irt a svájcihoz és jogi segítséget kértek. Ez azt jelenti, hogy a svájci hírszerzés egyik tisztje folytatta a kihallgatásomat a román követségről megjelent "szakember" jelenlétében, aki néha franciául tett fel kérdéseket . A vád: fegyveres felkelés szervezése Erdélyben. Bosszúhadjáratuk folytatódott azzal, hogy feltörték a számítógépeimet.

1.)  Első módszer, hogy kompromittáljanak: a laptopomat vették birtokba és a skype nevemet használva videokonferenciát szerveztek a Goyim Partei Deutschland, Goyim Party GB, szóval Goj Pärtok Hollandia, Dánia, Franciaország között. És mindezt láttam és követhettem.

A szöveg németül és angolul folyt. Az én skype nevemet a német goj párt használta. Azóta tudom, hogy Kohl kancellár eredeti neve Kohn volt. Willy Brandt eredeti neve is elhangzott, aki a háború után felismert egy naci tisztet és legyilkolta, majd elmenekült az elvtársaihoz Norvégiába. Itt kapta a hamis dokumentumokat Willy Brandt névre. stb.

2.) Második módszer a pc-men: Tönkreteszik a Windowsomat. Újra kell telepítsek mindent. Több szoftvert nem sikerült.

3.) Harmadik módszer: újra a laptopomat támadják meg és behelyezik egy nagy hálózatba, mely megtámadja a német kormányzati internet vonalakat és szervereket, meg svájci állami intézmények szervereit. A Híradóban is bemondtak az eseményt. Észrevettem a bajt, de nem tudtam a laptopomat kikapcsolni sem. Kihúztam a kábelt és kivettem az akkut. Mikor újraindítottam már a Windows DVD lemezről indítottam és újratelepítettem a Windowst. Közben postán papírlevelet kaptam az UPC-től, melyben értesítettek, hogyha nem tudom megoldani a problémát, akkor kiküldenek egy szakembert.

4.) Negyedik módszer: Ezúttal a saját könyvtáraimat támadták meg és kódolták az összes saját fájlt. Nem tudom őket megnyitni többé. Sok fontos írásom odaveszett.

5.) Ötödik módszer: feltörték a kódjaimat és a nevemről a digitec.ch -tol rendeltek 1995.- Frankra egy pc-t. Persze addig a digitec.ch nem küldi ki az árút, amíg nem érkezik be a pénz. Így nagy baj nem lett belőle csak vagy 20 levélváltás és a rendőrségre is be kellett jelentsem az esetet.

Miként védekeztem?

1.) Ezután a régi laptopomat elajándékoztam Magyarországra és

2.) az újat átállítottam Linux Ubuntu-ra és

3.) vettem egy új PC-t is, a régit meg átállítottam Microsoft Szerver 2019-esre.

4.) Az idén mindkettőt eladtam és

5.) egy saját összeállítású pc-n buzgólkodom.

Látszólag a magyar szolgálat azért támadott meg, mert 2016 tavaszára kialakult körülöttem egy  rendszerváltó csoport, akik nemcsak hőbörögtek, hanem:

1.) -új törvény tervezeteket dolgoztunk ki

2.) -a választási rendszer megváltoztatásán dolgoztunk

3.) -új eszmerendszert dolgoztunk ki a kormány megbuktatása utáni időkre. Neve, Közvetlen Demokrácia (KD), ami több mint a svájci Direkt Demokrácia (DD). Ugyanis a KD-ban nincsenek pártok.

4.) -Nemcsak a KD eszmeiségével foglalkoztam, hanem az adminisztráció ennek megfelelő felépítésével is.

5.) -Sőt, felvázoltam pl. az Energetikai Minisztérium első 4 éves, de a távlati tervet is.

A tervet lebontottam szakaszokra, ahogy egy tervnél illik, és felelős személyeket is megadtam, értsd mely államtitkár mely pont kivitelezéséért felel.

A "magyar" szolgálat egyik tartótisztje, Krasznai Zoltan (időközben elhalt), akit nemzeti körökben a "Raccsoló zsd"-ként neveztek, nekem támadott a hálózatával, melynek tagjai furcsa módon mind "magyarok" voltak. A portálnak, melyen az eszméket, törvényeket, stb. kidolgoztuk, kiderült van "alapító" főszerkesztője, szinten "magyar" és az kirakott minket onnan. Rágalmazó leveleket írattak egy elmebeteg (borderline - személyiségzavar) újságíróval és ezt terjesztették. Egy első nagyobb összejövetelünket, megszerezve a meghívottak listáját, lehetetlenné tettek. Külön tanulmányt lehetne írni ezen akció kielemzésére. Az általam egyértelműen beazonosított hálózatba tartozó személyek:

1.) Takács András a Szolidaritás Szakszervezet vezetője még a 80-as évek végéről. Beférkőzött a csoportba, feltornászta magát főszervezővé, hogy aztán

2.) belülről verje szét a társaságot. A 2006-os tüntetés fő-kérvényezője volt, de mellette akkoriban is ott volt Krasznai Zoltan és Bene Gábor.

2.) Bella Árpad, leányfalusi veres-göndör-hajú "alapító főszerkesztő", kitűnően játssza a magyar hazafi-t.

3.) Dr. Bene Gábor, minden lében kanál hazafi, aki a rágalmazó leveleket szétküldte a meghívottaknak. Könnyen ment ez neki, mivel ő is a meghívottak között volt.

4.) Horváth Alpár Szilamer az elmebeteg újságíró, akit azóta 9000.- euró pénzbüntetésre és 2 ev börtönre ítéltek súlyos rágalmazásért.

Ilyenekkel van teleszórva minden nemzeti érdekeket képviselni próbáló szervezet. A megtisztuláshoz mindhiába javasolom, hogy minden szervezet elnökségi tagjait hazugságvizsgalóval kell próba alá vetni. Van egy amerikai rendőrezredes barátom, aki hazaköltözött és magával vitte a hazugságvizsgalót is. Engem elsőként letesztelt. Szívesen átadta volna a masinát és a tudását egy fiatalabb otthon élő hazafinak. Próbáltam ebbe Posta Imrét beszervezni, de nem vállalta.

Egyik, magát nemzetinek valló, szervezetet sem szabad hitelesnek tekinteni, míg az elnökségi tagjai nem mentek át a hazugságvizsgaló teszten!!!

Meddig engedjük magunkat az orrunktól fogva vezetni???

Beküldte: Dr. Ing. Sebestyén Teleki István
Forrás: dringsti.wixsite.com

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások