20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 augusztus 10, péntek

A 12 pont melynek elhallgatása hazaárulás

Szerző: Tejfalussy András

HAZÁNK MAI EGÉSZSÉGI- ÉS GAZDASÁGI CSŐDJÉNEK 12 (TIZENKETTŐ) ALAPVETŐ FŐ OKA, AMELYEKNEK AZ ELTITKOLÁSA IS HAZAÁRULÁS !

  • 1./ KONYHASÓVAL (NaCl-dal) MŰTRÁGYÁZÁSSAL MÉRGEZIK A MAGYAR TERMŐFÖLDEKET. (A NaCl-dal talajelsózás régóta ismert vegyi fegyver, lásd Mózes V. 29., 23.)
  • 2./ TUDATOSAN AKADÁLYOZZÁK A KONYHASÓ FIZIOLÓGIÁS MÉRTÉKŰ OPTIMÁLIS ÉTKEZÉSI PÓTLÁSÁT (a fiziológiás pótlás akadályozása életrövidítő + ivartalanító = népirtó hatású!).
  • 3./ TIMSÓ, KÁLISÓ STB. KÁLIUMVEGYÜLETEKKEL MÉRGEZIK AZ ÉLELMISZEREKET (a kálium túladagolás is életrövidítő + ivartalanító = népirtó hatású!).
  • 4./ TUDATOSAN RÁKÉNYSZERÍTENEK A KÁLIUMOT MÉRGEZŐEN TÚLADAGOLÓ, KIKÍSÉRLETEZETTEN ÉLETRÖVIDÍTŐ ÉS IVARTALANÍTÓ = NÉPIRTÓ ÉTKEZÉSRE.
  • 5./ TUDATOSAN AKADÁLYOZZÁK AZ EGÉSZSÉGET VÉDŐ ÉS GYÓGYÍTÓ HATÁSÚ DESZTILLÁLT IVÓVÍZZEL VÍZPÓTLÁST, HELYETTE FERTŐZŐ VÍRUSOS ÜRÜLÉKET ÉS MÉRGEZŐ VEGYSZEREK TARTALMAZÓ VEZETÉKES VÍZZEL ITATJÁK A NÉPET.
  • 6./ 1-5. FOLYTATÁSÁHOZ TUDATOSAN MEGHAMISÍTOTTÁK A LABORATÓRIUMI ADAT ÉRTÉKELÉSHEZ ÉS EGÉSZSÉGÜGYI ELŐÍRÁSOKHOZ ALAPUL VETT (HATÁRÉRTÉK) SZÁMOKAT.
  • 7./ Kb. 300%-kal több adó + járulék sújtja a magyar termelők termékárait, mint az azonos piacon árusító külföldiek (szlovákok stb.) termékárait. Emiatt a magasabb árú hazai termékek eladhatatlanok és a magyarországi termelők beszüntetik a termelést, s megszüntetik a termelő üzemi munkahelyeket..
  • 8./ Tudatosan akadályozzák az áramtermelő erõmûvek geotermikus (magma)hővel fejlesztett olcsó nagynyomású gőzre történő átállítását, s az erre alkalmas, a Potter Drilling cég által kifejlesztett kőzetátolvasztásos, olcsóbb mélyfúrás alkalmazását.
  • 9./ Magyarországnak azért is lett a korábbinál is sokkal nagyobb külföldi adóssága, mert a kormányok, e hitelek törlesztésére pénzszerzés címén külföldieknek eladott magyar területekért, vállalatokért, ingatlanokért beszedett összegnél többet, sok ezer milliárd forintot elpazaroltak, elpazarolnak a vidéki szennycsatornák számának növelésére, hogy az ivóvíz-szolgáltató folyókba a vezetékes ivóvízbe átjutó fertőzõ vírusokat, fogamzásgátló stb. népirtó anyagokat juttassanak.
  • 10./ A csecsemőknél és felnőtteknél, az infúziónál és étkezésnél is optimális Na : K = 30 arány helyett, felnőtteknél az Na : K = 1, csecsemőknél a 0,3 arányt alkalmaztató gyilkos kormányok, az általuk ezáltal ivartalanított és rövidített életű magyarok megüresedett ingatlanait eladják az idetelepülő külföldieknek, s eltulajdonítják a kipusztított magyarok nyugdíjra befizetett pénzét is.
  • 11./ Az 1-10. miatti csőd legfőbb okozói a korrupt akadémikus és jogász szakértők, akik bebeszélik a hibás döntési módszereket, és megfogalmazzák a hiányos, hamis rendeleteket, hibás törvényeket.

A mérési stb. bizonyítékokat lásd a www.aquanet.fw.hu és www.aquanet-apla.atw.hu. honlapokon! MIT KELLENE TENNIE ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNEK A 11 HAZAI ELTITKOLT CSŐD ELTITKOLT FŐOK ELHÁRÍTÁSÁHOZ:

  • ad. 1. Üzenjen a vidékfejlesztési miniszterének, hogy tiltsa be az EU-ban is tiltott, NaCl konyhasót is tartalmazó „műtrágyák” árusítását és használatát.
  • ad. 2., 4. Amíg az élettani hatás-vizsgálatok szerint infúzió és étkezés esetén is 30/1 nátrium/kálium arány az élettani optimum, addig tiltsa be az 2 gramm nátrium/4,7 gramm napi dózisokat előíró „STOP SÓ” programot.
  • ad. 3. Amíg nincs élettani mérésekkel bizonyítva, hogy ártalmatlan a bőrkicserzésre is alkalmazott timsót evés, tiltsa be az ételekhez adagolását.
  • ad. 5. A desztillált ivóvíz étkezési fiziológiás NaCl konyhasópótlás mellett egészséges, sőt gyógyhatású, ezért az EU pénzéből ne a WC öblítő vizet is tisztító vízművi, hanem az otthoni átpárlókkal ivóvíz tisztítást támogassák.
  • ad. 6. Ne utólagos „statisztikai visszamérésekből”, hanem előzetes élettani hatás kalibráló mérések eredményeiből állapítsák meg a határértékeket.
  • ad. 7. Amíg nincs bérunió és adóunió is, fel kell függeszteni a vámuniót, és védővámokkal és büntetőadókkal kell versenyegyenlőséget biztosítani.
  • ad. 8. Nem az olaj- és gáz távvezetékek, és nem az atomerőművek, hanem geotermikus erőművek fejlesztésével kell elhárítani az energiaválságot, ill. a meglévő erőműveket is a geotermikus hővel működtetésre átállítással.
  • ad. 9. Be kell tiltani a csalást, hogy a karsztvíz tisztaság védelem ürügyén olyan ingatlanokat is köteleznek a szennyvíz szennycsatornába vezetésébe, mely ingatlanokon nem tilos az állati trágyázás, műtrágyázás és táplálni és öntözni lehetne a háztartási szennyvíz hagyományos „elszikkasztása” úján.
  • ad. 10. A nyugdíjra befizetett összeget kizárólag nyugdíjfizetésre engedje felhasználni és a megmaradt részt fizettesse ki az elhunyt utódainak.
  • ad. 11. Meg kell szüntetnie a tudományos csalásokkal és a hiányos, hibás jogszabályokkal károkat okozók büntetőbíróságon büntetését akadályozást.

Mindehhez elsősorban nem többlet pénz kell, hanem hazafias szándék!
Verőce, 2012. 08. 08.

Tejfalussy András okl. vill. mérnök, méréstani szakértő feltaláló, www.aquanet.fw.hu, www.aquanet1.net76.net, www.aquanet-apla.atw.hu,
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A cikk itt olvasható melyre T. András reagált :

Hozzászólás  

+3 #1 1145Lenhardtné Décsi 2012-08-13 13:39
Minden sorát érdemes megjegyezni, mert bizony nagyon igaz mindaz, amit Tejfalussy úr leírt. Köszönet érte!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások