20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 12, vasárnap

A Konyhasó pótlás akadályozás következménye és forrása

Szerző: Tejfalussy András

EREDETILEG EGY NEW YORK-I POLGÁRMESTER INDÍTOTTA EL A KONYHASÓ- PÓTLÁS AKADÁLYOZÁSÁN ALAPULÓ IMMUNRENDSZER GYENGÍTÉSI CSALÁST, AMI A VÍRUSFERTŐZÉSEK ÉLETVESZÉLYESSÉGÉT IS SOKSZOROSÁRA FOKOZZA

A korona vírus elsősorban azért életveszélyes, mert a kormány „Nemzeti stop só programja" tiltja a normális konyhasópótlást és mérgezőre fokozta az élelmiszerek káliumtartalmát és ezáltal csökkenti a magyar  lakosság immunitását (és nemzőképességét).

Ha a magyar lakosság védelmét szolgálnák, azonnal vissza kellene állítani a Ringer infúziós oldatnál is alkalmazott egészséges víz, konyhasó és kálium pótlási (napi 2 liter desztillált víz mellett 18 gramm konyhasót és 0,24 gramm káliumot a vérbe juttatási) dózisarányt.

Jelenleg, akármennyi víz mellé, a gyermekeknek és felnőtteknek sem engednek napi 5 grammnál több konyhasót pótolni és napi 4,7- től 70 grammig káliumpótlást írnak elő. Konyhasó helyett patkányméreg kálisót (Star kosher Bonsalt) ajánlanak étkezési sóként! 1950-ben Nobel-díjat kaptak, akik kimutatták az így csökkentett konyhasó és növelt kálium dózisok minden sejtet, minden szervet mérgező, védekezésre képtelenné tevő hatásait! Mégis a hazai állami szervek vezetői az ezeket bizonyító valamennyi hatásmérési bizonyítékot szembehazudják. Emellett a méreg- és vírusmentes tiszta desztillált ivóvizet pedig mérgezőnek hazudják. Lásd a honlapom „Intézkedéseink" fejezete 1999.- 2004. rovataiban!

Csak a „jehovahű izraeliták" nincsenek állandó életveszélyben, akiknél a Biblia (2 Mózes 23/20-33.) előírja, hogy olyan vizet és kenyeret kapjanak, ami kigyógyít a betegségekből, védi a nemzőképességet és hosszú életet biztosít. Az ilyen víz a tiszta esővíz (desztillált víz), az ilyen kenyér pedig a tiszta konyhasóval kellően sózott kenyér (lásd Talmud 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap.). Simon Perez izraeli elnökként nyíltan hirdette, hogy Izrael felvásárolja Magyarországot, Orbán Viktorék pedig 2010-ben megengedték, hogy az izraeli cégek és ezáltal akárhány izraelita liberalizáltan betelepülhessen Magyarországra, majd az ukránorosz izraeliták vízummentes idejövetelét is megengedték.

Henry Kissinger-ről azt írta a Leleplező c. lap 2013-ban, hogy szerinte Izrael már nem tartható fenn tíz évnél tovább. Nyilván az ott lakók például ide tudnak menekülni. A vírusfertőzés veszélyességét fokozásnak is ez az egyik fő oka?!
Melléklet: NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS A HAZAI IGAZSÁGÜGYI MINISZTERHEZ IS. Iratjel: bonsaltozassal-fajirto-mazsihiszt-feljelentes-200410 Magyarország, 2020. április 12.


Tejfalussy András (korábban országgyűlési, önkormányzati és magyar tudományos akadémiai méréstani szakértő, jelenleg megbízás nélküli kárelhárító ügyvivő). Néhai Bartha Béla rendőrfőkapitány és néhai Dr. Tejfalussy Béla táblabíró unokája, a nemesi Sydo család leszármazottja. Személyi szám: 1-420415-0215, an.: Bartha Edit, állandó lakcím: Magyarország, 2621 Verőce, Lugosi u. 71., Levelezési címek: 1036 Bp. Lajos u. 15. III. 18., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., honlapok: www.tejfalussy.com és ezen belül működő előző honlapok. Telefonok: +36 1 250 6064, +36 20 218 1408.

Cégbíróságon hitelesített aláírás)

(Cégbíróságon hitelesített aláírás)
Iratjel: izraelita-koronavirus-erdekeltseg-200412


NYILVÁNOS NEMZETKÖZI FELJELENTÉS AZ IGAZSÁGÜGYI MINISZTERHEZ IS

A MAZSIHISZ A VÍRUSFERTŐZÉSEK VESZÉLYESSÉGÉT FOKOZÓ NÁTRIUMMENTES ÉTKEZÉSI SÓ (!) K-KOSHER BONSALT FOGYASZTÁSÁRA RÁBESZÉLÉST BŰNPÁRTOLÓJA

A víz, konyhasó és kálium pótlási arány erős elrontása valamennyi sejt és szerv alkalmazkodási és védekezési képességét tönkreteszi, bármilyen vírusfertőzés hatása is életveszélyesre fokozható vele.
2 Mózes 23 előírja, hogy csak az izraeliták által elfoglalni tervezett területek népeit irtásban résztvevő zsidó kapjon olyan ivóvizet és olyan kenyeret, amelyik nemzőképesség védő, élethosszabbító és gyógyhatású. A
vallásos zsidók mindennapjait szabályozó Törvénykönyv, a Talmud előírja, hogy az izraeliták esővizet (desztillált tiszta vizet) igyanak, mivel attól és tiszta konyhasóval kellően sózott kenyértől 83 betegségből kigyógyulhatnak, de ezt másoknak ne engedjék meg. (Ez lehetett az oka, hogy annak idején elsősorban ők élték túl a kolera járványt.)

Valamennyi kormánytag, országgyűlési és parlamenti képviselő, valamennyi polgármester és önkormányzati képviselő, valamennyi orvos, gyógyszerész, természetgyógyász, és valamennyi lelkész népirtásban bűnsegédkezik, ha nem lép fel az ellen, hogy a hazai és az EU-s egészségügyi intézmények mérgezőnek híresztelik az egészséges ember testnedveiben lévőnek megfelelő (víz : konyhasó=110, nátrium  kálium=30)
dózisarányú optimális, víz-, konyhasó- és kálium pótlást. Mindegyiküknek tudnia kell, hogy a gyógyító Ringer, Salsol, Salsola infúziókban is ez a dózisarány, például 2 liter Ringer oldattal egy nap alatt 18 gramm konyhasót és 0,24 gramm káliumot juttatnak be a vérbe! Csalással írták elő, hogy gyermekeknek és felnőtteknek akármennyi víz napi pótlásnál sem szabad napi 5 grammnál több konyhasót pótolni és „törvényesítették”, hogy napi 4,7 gramm és 70 gramm között legyen az étkezéssel bejuttatott kálium!

Emellett elhallgatják, hogy a folyókba bevezetett ürülékből a csapvízbe átjutott vírusokat a tízszeres klórozás sem hatástalanítja! Aki arcot vagy fogat mos ilyen csapvízzel, ettől is elkaphatja a KORONA vírus fertőzést! Azonnal vissza kell vonni a mózesi, talmudi fajirtási előírásokat szolgáló szervezetek működési engedélyeit!
Haladéktalanul be kell vonni a fajirtásban bűnsegédkező hazai és EU-s hivatalnokok működési engedélyeit!
Folyamatosan mérni kell és közzétenni, hogy melyik vezetékes vízhálózatban mennyi a KORONA stb. vírus.
Folyamatos rágalmazás váddal ezúton is feljelentem Áder János köztársasági elnököt az elődje, Göncz Árpád engem „gondnokság alá helyezettséggel” rágalmazó hamis (X-398/98.) iratának az érvényben tartása miatt!

Mellékelem a konkrét bizonyítékokat arról, hogy a jelenlegi agrárminiszter mennyire gátlástalanul szembehazudta(tta) a túladagolt kálium mérgezősége biológiai hatás mérési stb. bizonyítékait: A honlapom „Intézkedéseink” rovatában is közzétett ezen melléklet iratjele: agrarminiszteri-hamis tanuvallomas-200330. Magyarország, 2020. április 10. Tejfalussy András (korábban országgyűlési, önkormányzati és magyar tudományos akadémiai méréstani szakértő, jelenleg megbízás nélküli kárelhárító ügyvivő). Néhai Bartha Béla rendőrfőkapitány és néhai Dr. Tejfalussy Béla táblabíró unokája, a nemesi Sydo család leszármazottja. Személyi szám: 1-420415-0215, an.: Bartha Edit, állandó lakcím: Magyarország, 2621 Verőce, Lugosi u. 71.,  Levelezési címek: 1036 Bp. Lajos u. 15.,III. 18., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., honlapok: www.tejfalussy.com és ezen belül működő előző honlapok. Telefonok: +36 1 250 6064, +36 20 218 1408.

Cégbíróságon hitelesített aláírás)


(Cégbíróságon hitelesített aláírás)


MINDENKI CSATLAKOZHAT A FELJELENTÉSHEZ!

Hozzászólás  

#2 konyhasó pótlás.....Éva Kata 2020-04-19 16:26
Én egyszer felhívtam őket, megkérdeztem, hogy a só csomagolásán miért nincs feltüntetve a Magyar Szabvány? Azt mondták, hogy azért, mert az nem kötelező!
#1 A konyhasó-pótlás és...Pető Imre 2020-04-19 15:38
A konyhasó (NCl) elégtelen- vagy túladagolása mellett a Na és Ka helyes (30:1) aránya mérgezheti az embert anélkül, hogy következménye lenne vagy kellene valami jelét adni a szabályok szigorú betartásáról. Tudtunk nélkül tehetnek tönkre bennünket. Ki ellenőrzi ezt, milyen szerv, megbízott, stb. felelős az arányok helyes alkalmazásáról? Csak az tudom, hogy Nyírtasson működik a kiszerelés, izraeli tulajdonú cég végzi. Ellátnak bennünket.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások