20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 február 08, kedd

Dán lap elismeri, hogy 2 éven át hazudtak...

Szerző: Szőke Mária

„Vesztettünk!” – Egy vezető dán lap elismeri, hogy 2 éven át hazudtak a COVID19 információkkal az olvasóknak és ezért bocsánatot kérnek

Két esztendeje tart a COVID19 világot felforgató őrület, amely egyik fő terjesztője nem a SARS – Cov2 vírus, hanem a kormányok által felbérelt média. A dán lap szerkesztői pedig úgy vélték, legyen elég, nem hajlandóak tovább hazudni az Olvasóknak.

A dán újság elismeri, hogy két évig félrevezették az olvasókat, a sajtóetika kudarcot vallott azzal, hogy a média nem ellenőrizte le a felsőbb utasításra kapott híreket, és bocsánatot kér az olvasóktól azért, amiért nem kérdőjelezte meg a kormány COVID-19 narratíváját…

dania 1

Dánia egyik vezető lapja közleményben nyilvánosan bocsánatot kért , amiért a kormány COVID-19-ről és narratíváiról szóló hazugságait a világjárvány alatt kellő szkepticizmus és ellenőrzés nélkül terjesztette.

Az Ekstra Bladet a múlt hónapban publikált egy cikket „Vi fejlede” címmel,ami azt jelenti: „Elbuktunk”. Az Ekstra Bladet egy ismert dán bulvárlap, amelyet a koppenhágai JP/PolitikensHus ad ki, és 1904-ben alapították. 

„AZ ÁLLANDÓ szellemi feszültség mindannyiunkat rendkívül megviselt. Ezért nekünk – azaz a sajtónak – saját erőfeszítéseinket is számba kell venni. És kudarcot vallottunk” – írta Brian Weichardt, az Ekstra Bladet újságírója.

Majdnem két éve minket – a sajtót és a lakosságot – szinte hipnotikusan foglalkoztatja a hatóságok napi korona vírusozásos manipulálása. A számadatokkal való spekulációkat csak bámultuk, amikor arról volt szó, hogy fertőzöttek, kórházba kerültek és meghaltak koronavírus miatt. A számadatok. hivatalos jelentések változásait pedig szakértők, politikusok és hatóságok határozták meg, akik folyamatosan arra figyelmeztették, tudatosan rémisztgették a lakosságot, hogy mumusként az ágyunk alatt szunnyadó koronavírus szörnyek, kitalált covid-mumusok  lapulnak.

Pánikot keltettek, tudatosan megfélemlítették a sajtón át az embereket, hogy azok manipulálhatóak legyenek. Egy szörnyetegként mutatták be a vírust, aki csak arra vár, hogy elaludjunk, hogy lecsaphasson az éjszaka homályában és sötétjében. És az ÁLLANDÓ szellemi feszültség mindannyiunkat  rendkívüli módon megviselt. Ezért nekünk – a sajtónak – saját erőfeszítéseinket is számba kell venni.

És kudarcot vallottunk.

NEM voltunk elég éberek, elég bátrak és függetlenek, amikor a hatóságoknak meg kellett volna válaszolniuk, hogy valójában mit jelent az, hogy az embereket koronavírussal szállítják kórházba, és nem koronavírus okozta betegség miatt. Mert különbséget kell tenni. Nagy különbséget. Pontosan a hivatalos kórházi ápolási számok 27 százalékkal magasabbak, mint a tényleges szám, hogy hányan vannak a kórházban, egyszerűen azért, mert koronafertőzöttek.

Ezt csak most tudjuk.

Természetesen elsősorban a hatóságok feladata a lakosság helyes, pontos és őszinte tájékoztatása. A számokat, hogy hányan betegedtek meg és haltak meg koronafertőzésben, nyilvánvaló okokból már régen nyilvánosságra kellett volna hozni, így a valóságos képet kaptuk volna arról a pánikotr generáló az „ágyalatti vírus-mumusról”. Összességében mind a hatóságok és mind a politikusok üzenetei a koronavírus járvánnyal kapcsolatban, amit az embereknek ebben a történelmi válságban közvetítettek, zömmel hazugságok voltak, nagyon sok kívánnivalót hagynak maga után. Ezért hazudnak úgy, ahogy az érdekeik kívánják, és a lakosság egy része elveszíti a beléjük vetett bizalmat. 

MÁSIK furcsa példa: A kormányhivatalok az oltóanyagokat következetesen „szuperfegyvernek”nevezik. Kórházainkat pedig valamiért „szuperkórházaknak” hívják.

Ennek ellenére láthatóan maximális nyomás nehezedik ezekre a „szuperkórházakra”, pedig szinte az egész lakosság szuperfegyverrel, azaz a beléjük adott oltással van felfegyverkezve, felvértezve. Még a gyerekeket is, igen nagy számban beoltatták, ami a szomszédos országokban nem történt meg. MÁS SZÓVAL: van itt valami, ami nem érdemli meg a „szuper” kifejezést.

Akár az oltásokról, akár a kórházakról, akár ezek keverékéről van szó, semmi nem szuper. De legalább a hatóságok lakossági kommunikációja semmiképpen sem érdemli meg a „szuper” kifejezést. Ellenkezőleg. Neil Oliver, egy skót televíziós műsorvezető is reagált a dán újság bocsánatkérésére, azokért a hírekért, amik a járvány első két évében megjelentek a COVID-19-ről.

„Azt gyanítom, hogy egyszerűen az az újság, az a szervezet vette észre, hogy a covid-banda elvesztette a játszmát. Tudod, hogy kikaptak” – mondta Neil a GB Newsnak.

Forrás: IL
Eredeti források: Free Stories / Ekstra Bladet
A kiemelések és a külalak Zolitól

 

Hozzászólás  

#1 „A súlyos COVID-esetek 80%-a teljesen, azaz 3x beoltott”R Zoltán 2022-02-09 19:44
Nem “konteó”, nevezzük “nyugodtan”biológiai háborúnak! – “A súlyos COVID-esetek 80 százaléka teljesen, azaz 3-szor beoltott!” – mondja a kórházigazgató

„A súlyos COVID-esetek 80%-a teljesen, azaz 3x beoltott” – mondja Prof. Yaakov Jerris izraeli kórházigazgató.
„Jelenleg a legtöbb súlyos esetünk be van oltva” – mondta Jerris a Channel 13 News-nak. „Legalább három injekciót kaptak. A súlyos esetek hetven-nyolcvan százalékát beoltják. Tehát a vakcinának nincs jelentősége a súlyos betegségek tekintetében, ezért a betegek mindössze húsz-huszonöt százaléka nem oltott.”

Jerris felfedte az esetek bejelentése során tapasztalható zavart is:

„Problémás a súlyos beteg meghatározása. Például egy krónikus tüdőbetegségben szenvedő betegnek mindig alacsony volt az oxigénszintje, most viszont ha pozitív koronavírus-tesztje van, azonnal súlyos koronavírusos betegként szerepel a statisztikákban. De ez nem pontos: a beteg csak azért van nehéz állapotban, mert súlyos alapbetegsége van.” Részletek: ->

informatialibera.ro/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások