20240427
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 december 06, szerda

A Talmud és a kormányok mozgástere

Szerző: Gurabi Ági

Drábik Jánosnak a Magyarok Világszövetsége rendezvényén elmondott beszéde a Talmud tanításairól és annak történelmi következményeiről, többeket megihletett.

Az eredeti beszéd ide kattintva érhető el, illetve a Szilaj Csikón az írott változata is elolvasható. Ezért tesznek nevetségessé mindenkit, aki a „háttérhatalomról” beszél. Ezért igaz Albert Pike (szerk.:1871-es!) terve a három világháborúról. Ezért akarnak minket kiirtani a pozsonyi csata óta, mert mi még őrizzük a régi hit tanításait, és a Szent Korona tant, ami szöges ellentétben áll a Talmud világnézetével! Most már tudjuk, miért voltak a „forradalmak”, a világháborúk, a „rendszerváltások”, a cigányok betelepítése és ránk szaporítása, látjuk, hogyan szítják az ellentéteket az országokon belüli etnikumok között, miért van szükségük a „demokráciára” és a pártrendszerre, mit jelentett a „reformkor” és a „kiegyezés”, és miért lett tilos a „holokausztot” tagadni, de már kutatni sem lehet! A teljes emberiség leigázását egy „okosdiktatúrával” akarják megoldani, ennek kezdete a digitális személyiség elfogadásának kikényszerítése és a készpénz megszüntetése. A 3. világháború az iszlám legyűréséhez kell. Az új vallás a talmudhittel kevert „tudományvallás” lesz, a Világkormány központja Jeruzsálem lenne.

Ahogy Ukrajna a minszki, úgy Izrael sem tartotta be egy percig sem az oslói megállapodásokat. Elvette a vizet a palesztinoktól, fegyveres telepesek foglalják el a területeket, blokádokat kialakítva a palesztin települések körül, amik között a palesztinok alagutakat fúrtak. A háborúkkal elüldözött palesztinoknak megtiltották a visszatérést, most a maradékot Egyiptom felé tolják. A bosszútól tartva a menekülőket a megfélemlített, megzsarolt államok nem merik befogadni. Izrael irányítja a nyugati világot a háttérből: Ők irányítják világszerte a banki és vállalati pénzügyeket, a kommunikációt, Hollywoodot, a művészetet, az oktatási rendszereket, a kereskedelmet, az egészségügyet, – és még sok minden mást is.

Kissinger szerint Oroszország folyamatos ukrajnai agressziója a Hamász Izrael elleni támadásával párosulva „alapvető támadást jelent a fennálló nemzetközi rendszer ellen”. – írja a Neokohn zsidó oldal, ahol az arab-izraeli kényszerbéke tárgyalásairól és feltételeiről, az arab világ behódolásra kényszerítésének módjáról, a zsidók terveiről is olvashatunk. https://neokohn.hu/2023/10/12/kissinger-kiosztotta-a-nemeteket-majd-elmondta-hogy-mi-lehet-a-hamasz-celja/

Szaud –Arábia legyűrése egy alkuval lehetővé tenné, hogy a zsidók teljesen elfoglalják Palesztinát, és egész Jeruzsálem az övék lehessen. Gáza után Ciszjordánia következik, az utolsó palesztinig. Ebben az esetben fel tudnák építeni a Szent hegyen a lerombolt templomot, ami a talmudisták szerint a „messiás” eljövetelét tenné lehetővé, aki elvezeti őket az „ígéret földjére”. A cionisták végső célja a „Nagy Izrael” létrehozása, ami magába foglalná a Közel-Kelet felét is. Az első lépés megszabadulni a palesztinoktól, a második az arab ellenállás legyűrése.

A területfoglalás alkukkal és zsarolásokkal történne meg, fokozatosan, ám előbb ehhez a békeszerződéseket kell kikényszeríteni. A szaudi herceg ha most lemond két területről, ebben az esetben saját atomprogramot indíthatna amerikai támogatással és részvétellel az olaj kiváltása érdekében, és védelmi egyezményt kapna a NATO-tól Iránnal szemben. A szaudi feltétel egyenlőre azonban a palesztin állam elismerése Jeruzsálem fővárossal, és alakosság támogatása Izrael állam elismeréséhez, és a vele való békeszerződéshez. Az alku tárgya valójában az Al Aksza mecset, ami alatt a templom romjai vannak, ez pedig jelenleg Jeruzsálem palesztinai felében van. A zsidó államnak ezért bármi áron is de el kell tüntetni a palesztinokat a teljes területről úgy, hogy oda soha többé ne tudjanak visszamenni.

A terrorállam bejelentette, hogy a Hamász tagjait és támogatóit a világon mindenhol üldözni fogja és megöli mindet. Trump nemrég bejelentette, hogy megválasztása esetén a Hamasz végleges megszüntetését fogja segíteni, de az ukrajnai háborúnak véget vetne. Izrael fő ellensége Irán, ahol a szaudi megállapodás után puccsal akarják átvenni a hatalmat, ahogy Netanjahu utalt rá: „Nagyra értékelem, elnök úr folyamatos elkötelezettségét, hogy megakadályozza Iránt abban, hogy nukleáris fegyverekhez jusson. Úgy gondolom, hogy ez kritikus fontosságú. És ezt a közös célunkat hiteles katonai fenyegetéssel, kemény szankciókkal és az iráni bátor állampolgárok támogatásával lehet elérni, akik megvetik ezt a rezsimet, és akik valódi partnereink egy jobb jövő érdekében”

Selyemzsinór és mézesmadzag: tipikus zsidó feltételek a bosszú „kiválasztott” népétől:

Netanjahu terror és polgárháborús fenyegetéssel zsarolta meg áprilisban a szaudi herceget egy, a CNBC-nek adott interjúban: „Azok, akik Iránnal szövetkeznek, a nyomorúsággal szövetkeznek. Nézzék meg Libanont, nézzék meg Jement, nézzék meg Szíriát, nézzék meg Irakot” A szaudi-iráni kapcsolatok rendezésére, egy esetleges együttműködésre, ami a zsidó állambiztonságát fenyegeti, így reagált: „Úgy gondolom, hogy ennek valószínűleg sokkal több köze van ahhoz a vágyhoz, hogy a Jemenben régóta fennálló konfliktus de-eszkalálódjon vagy akár megszűnjön. Úgy gondolom, hogy Szaúd-Arábiának nincsenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy kik az ellenfeleik, és kik a barátaik”. Másrészt hozzátette, hogy a vezető szerepet betöltő arab állam megalkuvása esetén a zsidóknak semmi sem drága: „Azt hiszem, a határ a csillagos ég. És még az ég sem a határ, mert az űrben is sok lehetőség van”. https://neokohn.hu/2023/04/20/netanjahu-figyelmeztette-szaud-arabiat-irannal-kapcsolatban/

Jelenleg Gázában teljes hírzárlat van, a zsidók így azt mondanak az eseményekről, amit akarnak. Több újságírót megöltek, a többit nem engedik be a területre, ahol már nincs áram, és internet. Az alagutakra és a Hamászra hivatkozva válogatás nélkül mindenre és mindenkire lőnek. A tűzszünetnek vége, Netanjahu „hosszú háborút” hirdetett meg, példát statuálva a Föld összes államának, amelynek üzenete: mindenki így jár, aki a zsidókra kezet mer emelni!

A világuralmi törekvéseknek csak alulról, a tömegek akaratával lehet megálljt parancsolni, megtagadva mindent, ami a hatalmuk kiterjesztését segíti: a WHO egyezményt, a készpénz megszüntetését, a digitális személyiség használatát, a háborúk támogatását, a befektetőik beengedését, a nemzeti jog alárendelését az EU diktátumainak, a szankciós kereskedelmi korlátozásokat, és minden idióta, abnormális rendeletet, ideológiát, amit ránk akarnak kényszeríteni. A hatalmat az ismeretlen, láthatatlan ellenségtől, a félelmeinken keresztül fogadtatják el, az ellenségképek felállításával. De a félelem megszűnik ha feltárjuk az okát, és tárgya már nem ismeretlen, és tisztázzuk, van- e okunk félni egyáltalán attól, amivel riogatni próbálnak minket? Az igazság ebben a helyzetben sem a médiákban és nem „odaát” van,- hanem mindig középen!

Nagy-Izrael létrehozásának tervéről Peter Koenig elemzése: https://www.globalresearch.ca/second-israel-nakba-start-monumental-destruction-middle-east/5836627

Netanjahu „hamis zászlója” a globalista menetrendben: a mozaikdarabkák összekapcsolása - ENSZ, WEF, népességcsökkentés, válságok

Az Al-Kaida, Hezbollah, Hamász és hasonló „terrorszervezetek”, de maga a terrorizmus kitalálása is a világhatalom megszerzését szolgálja. Ezeknek a szervezeteknek a segítségével a világon bárhol bármikor konfliktusokat robbanthatnak ki, amikkel kormányokat dönthetnek meg, a bábokat hatalomra segítve, a beavatkozás indokát megteremtve. A washingtoni konszenzus (~az eladósítás politikája) politikáját az egész világon alkalmazták, ugyanazzal a céllal. Ezekkel a politikákkal és az állítólagos „harmadik világ” országainak nagymértékben dollárosított gazdaságai révén gazdasági válságok tetszés szerint hozhatók létre, vagy szükség szerint terroristák okozta káosz és megrázkódtatások válthatják ki, vagy kísérhetik őket, az arab világtól kezdve Amerikán át az EU-ig.

2019-ben a WEF elnöke, Klaus Schwab és az ENSZ főtitkára, Antonio Guterres együttműködési paktumot írt alá, amely illegális, erkölcstelen és hatalmas összeférhetetlenséget okoz. Az ENSZ már nem egy megbízható, 193 tagú nemzetközi szervezet, amelyet 1945-ben hoztak létre a világbéke előmozdítására. Érdekes módon senki sem tiltakozott az ENSZ és a Világgazdasági Fórum közötti szentségtelen partnerség ellen. Tehát az ENSZ Agenda 2030 és a Great Reset önmagukban azonosak, ugyanazokat a célokat és célokat követik. Az így elhomályosított ENSZ-kép miatti arcmentő kozmetikaként az ENSZ különbizottsága vizsgálatot indíthat az izraeli-palesztinai háború során elkövetett háborús bűnök ügyében. Az lett az eredmény, amilyennek a legtöbben gondolták – Izraelt felmentették. Nézd .

Manapság az általunk ismert illegalitás már nem számít. A világot most az elit „szabályokon alapuló rendje” „irányítja” – nem jogi szabályok összessége, - amelyek a vágyakozó „uralkodók” igényeihez igazíthatók.

A klímaváltozási programot a baloldaliakból „zölddé” vált szervezetek neve alatt indították el 1992 ben az ENSZ, a DARPA, a Pentagon és az angliai „társadalommérnöki egyetem” (Tavistock Institute for Social Engineering) segítségével.

A Római Klubot létrehozó Rotschildok már a kezdetektől egy központosított, föderális európai uniót akartak, amit az USA irányít a háttérből. Szuverén európai államok gazdasági közössége nem jöhet létre, mert gátolja a hatalmi törekvéseket.

Már javában a 3. világháborúban vagyunk: A pusztításhoz, éhínséghez, a gazdaságok lerombolásához, a világ újrafelosztásához már nem kellenek fegyverek, sem atombomba, elég hozzá néhány járvány, természeti katasztrófa, kísérleti vakcinák, az egészségügy lerombolása, az élelmiszertermelés korlátozása. A gigantikus népességcsökkentés a WEF Great Reset és az egymással összefüggő ENSZ Agenda 2030 egyik fő célja. Dennis Meadow s a közelmúltban azt mondta egy videóban, hogy a világ túlnépesedett, és lakóit tömegesen (körülbelül 86%-kal) csökkenteni kell a jó egyensúly érdekében.

https://www.youtube.com/watch?v=Dbo6uvJBtZg

Ebben a globalista egy olyan válságról beszél, amiről előre tudták, hogy be fog következni. A válságok mindig a Birodalom bukását okozzák, amik egy új Birodalom felépítését teszik lehetővé, de csak ha előre vannak jelezve és tudatosan vannak megoldva. Asimov erről a módszerről, egy új Birodalom gyorsabb felépítésének lehetőségéről írt az Alapítvány trilógiában. A könyvben leírtak szerint a válságok matematikai módszerrel előre jelezhetők a tömegek viselkedésének elemzése segítségével. Mára az 1950-ben megírt módszert már továbbfejlesztették a tudatmódosítás és tömegmanipuláció eszközeivel.

A következő válságot az ő felfogásukban a túl sok irányíthatatlan, kontrollálhatatlan ember okozza, akik ha megtudják, hogy a háttérből irányított folyamatok elszenvedői, öntudatra ébredve kicsúsznak az irányítás alól, így eltolódik az új Birodalom létrejötte, vagy akár ez meg sem történhet. A globalisták forradalmai a drasztikus szerkezetváltást jelentik, és többfélék lehetnek, minden esetben gyors, vagy mélyreható változást jelentenek. Mint pl. amikor a királyságokból kommunista diktatúrák lesznek…mert az embereknek erre van szüksége- hogy elfogadjanak egy tőlük idegen, új értékrendet.

Az új háború hozzájárul a követhetetlen – egy világkormány – követéséhez, és a napirenden belüli napirendként a Nagy-Izrael eléréséhez a „kiválasztott nép számára”.

Nem fog megtörténni.

De az emberi szenvedés ennek az ördögi rémálomnak az összeomlásáig szörnyű lehet.

Nekünk, embereknek meg kell terveznünk egy másik, független és szuverén közösségeken alapuló társadalom létrehozását, saját pénzzel és saját helyi bankokkal, egymással kereskedve, esetleg a jövőben közösségeket összekötve. És mindenekelőtt távol tartva magunkat a mindent irányító digitalizálástól . Ennek az új „társadalomnak”, remélhetőleg egy napon „új civilizációnak” a dinamikája kell, hogy legyen az elsődleges iránymutató.

https://www.globalresearch.ca/israel-palestine-conflict-connecting-dots-more/5835802

Az ENSZ népességcsökkentési politikája minden országra kiterjed

Egy 1991-es dokumentum, amely állítólag az Egyesült Államokban, Iowában tartott ENSZ-ülés eredménye, kijelentette: „Minden nemzetnek lesz éves népességcsökkentési kvótája, amelyet az [ENSZ] Biztonsági Tanács szelektív módon fog végrehajtani. vagy teljes hitelembargó, kereskedelmi áruk, beleértve az élelmiszereket és gyógyszereket, vagy szükség esetén katonai erővel.”

Az elmúlt években láthattunk példákat arra, hogy ez az állítás mit jelent a gyakorlatban. Az év elején a kutatók arra figyelmeztettek, hogy a nettó nulla buzgók politikája az éghajlatváltozási vészhelyzet nevében a világ lakosságának felét éhezteti , háború folyik a világ élelmiszerellátása ellen, a gazdaságok leállítása a koronavírus okozta krónikus betegség nevében, szegénység és éhezés Afrikában, és ott vannak az oltások, a génmódosított növények mérgező hatásai , a génmódosított hús , a génmódosított szúnyogok , az ultra-feldolgozott élelmiszerek , a bolygó-mérnökség és a lista hosszan folytatható.

A születésszám csökkentésének egyik módja az élveszületések megelőzése vetélések és halvaszületések előidézésével. A másik a férfiak és nők terméketlenné tétele. A vakcinák és a környezeti toxinok nagy szerepet játszanak a meddőség növekedésében. A spermiumok száma csökken, a nők meddősége általában gyakoribb, különösen például a HPV-oltással és a covid-oltások után. https://expose-news.com/2023/12/05/effort-to-reduce-the-worlds-population-through-un/

És akik kihasználják a háborúkat? https://www.youtube.com/watch?v=ZY348XxEQjY ...tehát valakik előre tudtak a Hamász támadásáról, dollármilliókat kaszáltak a tőzsdén. Ugyanez a téma más megközelítésben: A terrorizmus profitja: Na, kik tömték meg a zsebüket az október 7-i Hamász támadás ürügyén?! (substack.com)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások