20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 január 09, kedd

Valami mindig kiszivárog...

Szerző: Aldobolyi E Judit

Kedves Mindannyian! / Akit untatnak a leveleim, az úgy se olvassa, aki pedig időt szán rá, nem bánja meg.

Ha jól emlékezem, 1954-ben volt a II.VH utáni első cionista világkongresszus, méghozzá Budapesten tartva. Azóta is ott van négy évenként hol hangosan, hol titokban. Az ott elhangzott témák nagyrészt ismeretlenek, mert erősen titkosak.

Ám mindig vannak vagy jó memóriájú emberek, aki emlékezetből le tudnak dolgokat írni, vagy bátrak akik titokban meg merik tenni, hogy miniatűr magnókon felvételeket készítenék, készítettek évtizedekkel ez előtt. Így vagy úgy, mégis mindig kerülnek ki információk a kongresszusokról. Ezeken a kongresszusokon nem lehet semmilyen felvételt készíteni. Se magnót használni, se hangfelvételt készíteni, se jegyzetelni, HOGY NE TUDÓDJON KI A KONGRESSZUSON ELHANGZOTTAKBÓL SEMMI, csak válogatott meghívottak tudjanak róla.

Isten segítségével azonban mégis mindig megtörténik. Valami mindig kiszivárog! Ahogy kiszivárgott az 1986-osból is, a magyarság lecsökkentésének terve, max. 5 millióra! S mit látunk? Mi folyik?

Nem ostobán nyavalyogni kell, hanem odafigyelni arra mi történik körülöttünk! Megjön a megoldás is ha előre tudjuk mi történik körülöttünk! Tehát még nemzőképes magyar anyák és leendő apák, hozzanak világra kicsi magyarokat, hátha lesz közöttük olyan aki nem steril és tovább tudja vinni a Szíriuszról ide telepített magyarság zászlaját. mert ma már nem csak a nemzőképesség van veszélyben, de a maradék is el lesz hamarosan tiltva a fehérek általi szaporodástól!

Azt hiszik ezekkel a dolgokkal a kiagyalók viccelnek?

Ott, 1954-ben többek között elhangzott a bejelentés, hogy hamarosan, öt éven belül, - vagyis 1959-ben legkésőbb - el fogják indítani a harmadik VH-t, a fehér emberiség végső felszámolása céljából. Annyi időt adtak maguknak a felkészülésre. Az előző világháborúk is ebből a célból történtek.

Az akkori tervek szerint, a III.VH. befejezésére, a fehér emberiség kiiktatásának totális megszervezésére kell irányulnia. Ami azt jelentette akkor, hogy minimálisra csökkentik az emberiséget, - vegyi-fegyverektől kezdve mindent bevetve, - a Föld összes népe leigázásra kerül, amikor is olyan diktatúra kerül bevezetésre a maradék emberiség körében, ahol hivatalos engedélyhez kötött lesz a szaporodás, és a meghatározott szexuális partnerek kötelezővé tétele. Fehér ember csak színes bőrűvel közösülhet. Olyannyira, hogy előre vetítették az ottani előadók, elkövetkezik az az idő amikor csak színes bőrűvel lesz lehetséges a közösülés, és azt a nőt aki fehér gyereket hoz világra, azonnal meg kell ölni a gyerekkel együtt!

Ez az 1954-ben meghatározott TERV! Nem kell azt hinni, hogy vicceltek.

Nézzenek szét mi történik most a világunkban! Még most sem értik miről van szó, mert nem szó szerint ez van leírva?

Amiért nagy szerencsénkre ez 2015-ig nagy tételben eddig nem következett be, csak a Föld nevű bolygónk EMBERISÉGET VÉDŐ, JELENLÉVŐ, fehér embert védő FÖLDÖNKÍVÜLIEKNEK KÖSZÖNHETŐ! Mostanában már remélhetően egyre többen szereznek tudomást a más dimenzióból itt tartózkodókról, de az emberiség 99%-a még mindig VAKEGÉR módjára hülyének nézi azt, aki erről beszél neki!!!

Természetesen a tipikus VAKEGEREK ezt az egészet fantazmagóriának tartják, cáfolni nem tudják, csak kínjukban nyálazzák a témát. Pánikolnak, szaladgálnak. okoskodnak, elméleteket gyártanak fel és alá mint a megkergetett, farkatlan egerek a kamrában, nem találva az egérlyukat, se a lényeget!

Már a két előző világháború is annak jegyében történt. A fehér emberiség csökkentésének, - a mostani, a harmadik pedig - a teljes felszámolásának előkészítése céljából. Erre megy a fehér nők beindult egyre bővülő mértékben történő megerőszakolása. Csak ez a primitív állati szinten élőknek megfelelően. Ezért hívta rá Európára a félembereket. Ezért nem tett ellene semmit a német kancellár az ominózus szilveszterkor, s azóta is egyfolytában, mert az is félember lévén azonosult velük. Neki közöttük a helye.
Ilyen egyszerű mi folyik. Ez a jelenlegi migráció!

S ha hajlandók lennének az emberek, odafigyelni mit írnak morzsánként a bátrabbak, nem lennének az emberek VAKEGEREK. Nem hagynák magukat egyenként levadászni!

Sok szeretettel üdvözlöm a még meglévő nemzettársaimat, amig lehet. /Aldobolyi E. Judit

Beküldte: Teleki István / Kiemelések. >Zoli<

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások