20220701
Last updateK, 24 máj. 2022 4pm

rovas logo

2017 december 11, hétfő

Emlékezzünk! A Netanjahu-Orbán paktum

Szerző: Nagy Tibor

Miközben a média a két ország miniszterelnökeinek csúcstalálkozójáról csupa olyan kölcsönösen előnyös tényeket közöl, melyet megnyugodva fogad a közvélemény, elhallgatják a titkos paktumot: milyen feltételek között enged Izrael egy újabb Orbán-ciklust Magyarországon?

A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal.

A paktum lényege: Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.

Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban. Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövőben is ötször-tízszer kevesebbet kell keressen nyugati társánál. Teljesítés esetén a gyarmattartó tovább tűri a pénzpazarlást ostobaságokra – stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. – és a korrupciót, hiszen minden fillér amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja.

A kettős állampolgárság kérdésében Izrael elviseli a külhoni magyarok bevonását a politikába a csonka-hazából elűzött magyarok helyén azért, hogy a statisztikákból ne derüljön ki a demográfiai és exodus-botrány, ha Magyarországon a következő ciklusban sem kerül napirendre az izraeli-magyar kettős állampolgárok jelenlétének kérdése a gazdasági-társadalmi és politikai életben. Az Országgyűlés kettős állampolgárait szigorúan tilos megnevezni, mert közöttük vannak azok a közszereplők és közméltóságok, akik garanciát jelentenek a folyamatosságra.

Nagy Tibor MIÉP-elnök felvetése, hogy ha a kormány komolyan gondolja a Soros Györggyel való szembenállást, akkor zárassa be a Soros-egyetemet Netanjahu szerint napirendre sem kerülhet, mert a nyitott társadalom elve, a nemzeti hagyományok és kultúra felszámolása mindkét zsidó oldal érdekét szolgálja. Ugyan Izraelbe nem engedik be Soros Györgyöt, de az ú.n. „egyetemén" és civilszervezeteiben olyan hatékony ügynökképzés folyik, amely számos eredményt ért el, legutóbb meg tudta akadályozni a Momentum pártképződményen keresztül a Budapesti Olimpia tervét, és egyre hatékonyabban szól bele a nagypolitikába, kinevelve az Orbán utáni időszak Izrael-hű vezetőit. Miután a kormányoldal és az ellenzék egyaránt zsidó pénzpórázon tevékenykedik, a Soros-ügy megfelelő szinten tartása Izrael érdekeit szolgálja.

A lényeg a zsidó beköltözés, visszaköltözés, hazatérés és új honfoglalás, ami a zsidóság ezeréves sérelmét orvosolja. A magyarok a kazár birodalommal való szembefordulásukkal már Álmos és Árpád idején példát mutattak arra, hogy képesek a legnagyobb erővel is szembeszállni, és ezt később a török, a Habsburg, a szovjet és a globális birodalommal is megtették, ami nem maradhat megtorlatlan: a magyarságot a Kárpát-medencéből ki kell irtani, majd pedig az emigrációban ismert módszerekkel a föld színéről is el kell tüntetni!
Végül Netanjahu és Orbán megállapodott arról, hogy a nemzeti programok korlátozottan működhetnek Magyarországon, így a családtámogatási terv időzítése a nyolcéves ciklus végén nem jelent érdemi kockázatot a beköltöző izraeliek számára, mert a népesedéspolitikai statisztikákban nem fog érdemi változást előidézni az elvándoroltak hazahívása, vagy a gyermekvállalás ösztönzése, elsősorban a megélhetési feltételek hiánya miatt.

Továbbra sem lehet elszámoltatás sem a rendszerváltás előtti sem az utáni korszakból, továbbá történelmi távlatban nem kerülhet sor a zsidó politikusok, különösen az 1919-es népbiztosok megnevezésére. Netanjahu zéró toleranciát kért és kapott az antiszemitizmus minden formájával szemben, és abban is egyetértettek a tárgyaló felek, hogy folytatni kell a zsidó kulturális kibontakozást. A média minden ága, a kereskedelmi és a közszolgálati egyaránt felsőbbrendű kultúraként kell bemutassa ismert celebek közreműködésével a zsidó kultúrát. A híripar továbbra is döntően rém- és katasztrófahírekkel kell hasson a magyar társadalomra, növelve a stresszt és elégedetlenséget.

Dicséretet érdemel az ország első szívkórházában folytatott tevékenység, amikor a beteg azért halt meg, mert rendszerszerűen nyitott mellkassal szállították másik kórházba CT-vizsgálatra. Egy-egy ilyen hír hihetetlen arányban képes fokozni az elvándorlási hajlandóságot, aminek eredményeként 2022-re hétmilliósra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözőknek. Az afrikai és ázsiai bevándorlás megakadályozása akkor tartható fönn, ha arányuknak megfelelő zsidó népesség szerezhet helyettük magyar állampolgárságot.

Az Orbán-kormány dicséretesen megötszörözte az 1956-ban elvándorolt 200.000 magyar számát, és most a helyén maradás érdekében ígéretet tett a miniszterelnök az eddigi „eredmények" felülmúlására. Nagy Tibor MIÉP elnök szerint az izraeli miniszterelnök örömmel állapította meg, hogy Magyarországon folytatott tárgyalásai során izraeli-magyar kettős állampolgárokkal egyeztetett, akiknek kettős identitását a magyar választók elől a jövőben is védeni kell.

Nagy Tibor, a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke kötelességének tartja, hogy a Netanjahu-Orbán paktumot megossza a nyilvánossággal, ahogyan azt több mint húsz éve Csurka István alapító elnök előre jelezte.

Tiszaeszlár, 2017. július 20.
MIÉP-ELNÖKSÉG

Ajánlotta: Szalontay Béla

Megnyitva 66211 alkalommal

Hozzászólás   

#5 A FELCSÚTI KRETÉN HAZAÁRULÁSA!palostrend 2021-01-29 08:48
ORBÁN VIKTOR A DEVIZAKUPEC, KÖZVETLENÜL ÉS KÖZVETVE MÁR TÖBB MINT 5000 azaz ÖTEZER SEVIZAHITELES MAGYAR EMBER ÖNGYILKOSSÁGÁÉRT ÉS MINIMUM 100.000 EMBER KILAKOLTATÁSÁÉRT FELELŐS: BÉKEIDŐBEN!!!
ÚGY, HOGY ENNEK A HÍRHEDT NÉPIRTÓ MEGALOMÁN ZSICINEK MEGADATOTT KORLÁTLAN HATALOM VESZÉLYESEBB ÉS GYILKOSABB A MAGYAR NEMZETRE NÉZVE...- MINT A COVID-19 BIOLÓGIAI ÉS PSYCHO-KÉMIAI "FEGYVER"!!!...- MERT SEMMILYEN VÍRUS SEM KÖVETEL ANNYI ÁLDOZATOT, MINT A FELCSÚTI MAGYART IRTÓ MIGRÁNS alias GYŐRI GÁBOR!!! - CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK... SZEMÉLYESEN!!!
www.youtube.com/watch?v=LHwZB...​
""Az Olstein-Orsós-Orbán story kikerekedni látszik: "Ne bújj cigány, lát a magyar!"
Amikor a névcserélgetéses történetbe belementem, jöttem rá, hogy az összefüggések ugyan rejtettek, de megfejthetők, ha elég információ áll rendelkezésünkre. Soros (Schwartz) György és Fekete János, majd Morvai Krisztina (an.: Schwartz Klára) származási paramétereit még nem sikerült cáfolni, sőt! Miközben az Orbán Viktorral kapcsolatos valódi miértekre megtalálnánk a megfelelő választ, rákerestem az Olstein névre, de magyarul csak ezt az értelmezhető cikket dobta ki a gép, még 2005-ből. Maga a cikk is nagyon érdekes, de kiderült, hogy a Robert Olstein "Financial Alert Fund" névre keresztelt alapja igen is komoly befektető, mégpedig mások válságába ruház be. A cikk végén, ott található Soros György neve is, mint üzleti kapcsolat. Az már közismert, hogy Orbán a Soros Alapítvány támogatásával készülhetett fel mostani szerepére a Oxford-i Egyetemen, s politikából csiszolták az agyát 1989-ben. Most derült ki az is, hogy Szijj-ártó is ebbe a nyomdokba lett léptetve és követte mostani gazdájának receptjét, s ő is ott kapott felkészítést úgy, hogy a munkával ezidáig még nem sikerült összekennie a kezét."" - - Posta Imre -
A MAGYAROK SZERINT A HAZAÁRULÓ NEVE: ORBÁN VIKTOR!!!
A MAGYAR EMBERLELKEK MEGNYOMORÍTÓI JAVARÉSZT A NEMZETIDEGEN, SZOCIOPATA, HÉBER-CSICSKA, "KERESZTÉNYPOLITIKUSOKNAK" ÁLCÁZOTT ÜGYNÖK LÉLEK-KUFÁROK, ÁTKOZOTT NEMZETRONTÓK ÉS SORSTALAN TÖBBES ÜGYNÖKÖK AKIK DINASZTIKUSAN LEURALTÁK ÉS KIFOSZTOTTÁK/JÁK MAGYARORSZÁGOT!!!
A magyarországi közintézmények 80%-ban az idegen érdekeket képviselő, magyargyűlölő, zsidó "közszolgák" naponta képesek megutáltatni az adófizető állampolgárokkal az életet és megfojtani bennük a reményt!
Nyíltan, büntetlenül tarthatják lelki és fizikai terrorban társadalmunkat; - és olthatják belénk Magyarország állandó degradálásával, a lakásmaffia szponzorálásával Anya és Szülőföldjük mielőbbi elhagyását! - hogy aztán az új-régi ómigráns Jézus gyilkos gnómok (patkányforradalmi unokák = kilakoltató héber honfoglalók!) végleg elfoglalhassák és kiszipolyozhassák FÖLDANYÁNK VALÓDI ÉDENKERTJÉT: MAGYARORSZÁGOT!!!
TE döntöd el, hogy hagyod e...
A FIDESZ anyagi forrásainak biztosítását Pintér Sándor, akkori Országos Rendőrfőkapitány látta el. Mivel az Antall kormány ez időtájban, a kiskunhalasi főgyűjtő KM1-es tankállomás gazolin készletének fosztogatásával, és a rablóprivatizációval volt elfoglalva, Gergényi Péter, Bács-Kiskun megyei rendőrfőkapitány óvó szárnyai alatt, az olaj -és szesz maffián kívül, Pintér Sándor irányítása alatt a nemzetközi kábítószer, fegyver -és szervkereskedelem bevételeiből is részesült. Orbán elsősorban a Bács-Kiskun megyei vállalkozókat látogatta rendszeresen támogatás begyűjtése végett. Így tett szert 400 millióra Sepsi Lászlótól, a határokon elkobzott zárjegynélküli cigaretták átjátszásából, melyből Sepsi milliárdokat forgalmazott, de Orbán nem vetette meg, a szeszhamisításból származó kenőpénzek „jutalékát”, és az olajszőkítés védelmet élvező orgazdáinak juttatásait sem! Flaisz Ferenc, a „Kakas”, csak bevallása szerint 1 milliárdot adott át Pintérnek, aki a későbbi belügyminiszteri szék reményében hűen szolgálta magyarországi és amerikai gazdáját. Tevékenységüknek köszönhető a kiskunhalasi kiserdőben lefejezett hullák, vagy a sorozatos, azonos módszerrel elkövetett rendőr „öngyilkosságok” is!
...Az összegzés a teljesség igénye nélkül készült, mivel 30 év FIDESZ-es bűncselekményeit 100-szor ekkora terjedelemben sem lehetne felsorolni, nem beszélve a rendelkezésre álló iratok, dokumentumok hatalmas terjedelméről!
Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez az írás csak a FIDESZ ellen irányul, megnyugtatásként: Folytatása következik!!!
www.youtube.com/watch?v=LHwZBTe7y_s
#4 Érdekes kell magyaroszág a zsidóknakOszkár 2020-05-02 22:13
Sokat nam akarok irni de Hitler papa negyed munkát csinált vagy annál is sokkal kevesebbet pedig tudott volna kaszirozni ha van esze
#3 Emlékezzünk! A Netanjau-Orbán paktumTakács Antal 2019-10-27 07:52
Hol ennek a dokumentálása? A nélkül ezt bárki kitalálhatta!
#2 belgium/Andennenagy lajos 2017-12-17 12:43
nem magára a fenti értekezésre (számomra a "titkos", az tényleg titkos ... és érdektelen is), hanem azon két név miatt amely felhívta figyelmemet itt (Or.és Ne.) :

Mo szégyene az EU-nak és az egész világnak is. Az igaz, hogy ebben nincs egyedül, de ez nem
elegendo számára ...

a hivatalos és ott az elsosorban ENSz-es nézet szerint a Jordánon-belüli Izrael álltal elfoglalt területek NEM Izrael területe, hanem egy katonailag elfoglalt területe. Az egy Kelet-Jeruzsálem NEM Izrael (még nem !). Na ezért
a nagyrész világközvélemény, a hivatalos nyelvezet ezen területet, NEM mondja tartja, mondja ki Izraelnek ...

na ha ezt az USA nem tartja be, még értheto, mert számára az ENSz, de az egész világ véleménye nem mérv-adó ..., de hogy jön ahhoz ezen kis s.ggdudasz Mo, hogy o is a nemzetközi jog ellen
álljon ki !?

az EU elítélését akarta kifejezni az ellen, hogy az USA a nagykövetségét Izraelen kívulre tegye (ezzel persze a békét, az aránylagos békét is megbontva) ... és Mo (azt hiszem elsoként is) ez
ellen állt ki ...

már nem egyszer volt olyan nézetem, hogy Mo nem méltó arra, hogy az EU tagja legyen. Na itt is ez a véleményem !!

szeretettel, L
#1 NAGY TIBOR ÁKTV-ben nyilatkozikZoli 2017-12-11 22:25
ORBÁN - NETANJAHU--PAKTUM -- NAGY TIBOR MIÉP-elnök nyilatkozata - ÁKTV 170719
www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=G8krfXQyaHU

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások