20240416
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 augusztus 14, szombat

Oltóanyagok hatásai, és várható következményei

Szerző: Ph.D. Peresztegi Sándor

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat klinikai honlapján már 2015-ben olvashattak az érdeklődők arról (több előre megírt cikkből), hogy egy nemzetközi program keretében az emberiség létszámát ötszázmillióra fogják csökkenteni…

Az oltóanyagok hatásai, és várható következményei

A klinika hátterében apostille jogkörben a világ leghatalmasabb és leggazdagabb tulajdonos társasága, és felügyelőként a szlovák kormány áll, valamint többmillió háttérmunkás, egy nemzetközi kutatógárda és a világ leghatékonyabb bio-gyógyszereit biztosító gyártók és forgalmazók állnak…

Természetesen nyomon követjük a kormányok és a nemzetközi gyógyszermaffia tevékenységeit és igyekszünk csepegtetni az igazságot, hogy az arra érdemes emberek túlélhessék ezt a világjárványt, amelyet főleg oltásokkal terjesztenek, megbetegítve a tömegeket a COVID-19 és a COVID-21 koronavírusokkal…

A bibliai próféciák beszámolnak az „utolsó napok” eseményeiről, amelyek drámaian hasonlítanak a földünkön történő eseményekhez…

Íme egy kis ízelítő:

A klinika nemzetközi kutatóközpontja már korábban megerősítette (lásd a cikkeket a klinika honlapján) és a Salk Intézet tudományos közleménye is kimutatta, hogy a covid tüskefehérje okozza a halálos vérrögöket…

„A rangos Salk Intézet, amelyet az oltóanyagok úttörője, Jonas Salk alapított, tudományos bombázó cikket írt és publikált, amelyből kiderül, hogy a SARS-CoV-2 tüskefehérje az, ami valójában érkárosodást okoz a covid betegeknél és a covid vakcinázottaknál, elősegítve stroke, szívroham, migrén, vérrögök és egyéb káros reakciók, amelyek már több ezer amerikait megöltek…” (forrás: https://vaers.hhs.gov/ ).

„Kritikusan elmondható, hogy a jelenleg széles körben elterjedt mind a négy oltóanyag-márka vagy beadja a betegeknek a tüskefehérjét, vagy pedig az mRNS-technológián keresztül utasítja a beteg saját testét, hogy készítsen tüskefehérjéket, és engedje őket a saját vérükbe.

Ez elárasztja a beteg testét azzal a tüskefehérjével, amelyet a Salk Intézet a füstölgő fegyverként az érkárosodás és az ezzel összefüggő események (például vérrögök, amelyek sok embert megölő oltóanyagok okoznak) okaként azonosítottak.

Leegyszerűsítve azt jelenti, hogya vakcinákat úgy tervezték, hogy tartalmazzák azt az elemet, amely megöli az embereket.

Az oltóanyagipar és a propagandisták hamis feltételezése szerint a tüskefehérje „inert” és ártalmatlan. A Salk Intézet bizonyítja, hogy ez a feltételezés veszélyesen pontatlan.

Salk Institute: A tüskefehérje vírus nélkül is „károsítja a sejteket” és „érrendszeri betegségeket” okoz!

AKoronavírus új tüskefehérje további kulcsszerepet játszik a betegségben című, 2021. április 30-án megjelent cikkében a Salk Intézet arra figyelmeztet, hogy „A Salk kutatói és munkatársai megmutatják, hogy a fehérje hogyan károsítja a sejteket, megerősítve a COVID-19 elsősorban érrendszeri betegség.” (forrás: https://besthirdetes.hu/tudasfa/bomba-hir-salk-intezet-tudomanyos-kozlemenye-kimutatta-hogy-a-kovid-tuskefeherje-okozza-a-halalos-verrogoket.html?fbclid=IwAR1lHDFcFsNiGrV4bL954ZlfsjaurlgWSBUq_esejDVwWqnArZmPpnm0zDI#.YJa3iSQX2n4.facebook  )

A kutatás eredménye szerint a covid vakcinák érrendszeri betegségeket váltanak ki, és közvetlenül vérrögökből és más érrendszeri reakciókból eredő betegségeket és haláleseteket okoznak.

Mindezeket az oltásokba szándékosan beépített tüskefehérje okozza.

Vizsgáljuk meg a Salk Institute for Biological Studies nevű tudományos kutatóintézetet, amely a csendes-óceáni partvidéken, a kaliforniai San Diego-i La Jolla közösségben található: 10010 N Torrey Pines Rd, La Jolla, CA 92037, Egyesült Államok, telefonszám: +1 858-453-4100, alapítója, Jonas Edward Salk, alapítva 1960-ban, leányvállalata a Glenn Center for Aging Research at the Salk Institute.

Az eredeti cikk a https://www.salk.edu/ honlapján az alábbi aloldalon található: https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

A cikk magyar nyelvű fordítása:

„2021. április 30.

Az új koronavírus tüskefehérje további kulcsfontosságú szerepet játszik a betegségben

A Salk kutatói és munkatársai megmutatják, hogy a fehérje hogyan károsítja a sejteket, megerősítve, hogy a COVID-19 elsősorban vaszkuláris betegség.

LA JOLLA - A tudósok egy ideje tudják, hogy a SARS-CoV-2 jellegzetes „tüskés” fehérjéi segítenek a vírusnak megfertőzni gazdáját azáltal, hogy egészséges sejtekhez tapadnak. Most egy jelentős új tanulmány kimutatta, hogy a vírus tüskefehérjék (amelyek nagyon eltérően viselkednek, mint az oltások által biztonságosan kódoltak) szintén kulcsszerepet játszanak magában a betegségben.

A 2021. április 30-án megjelent, a Circulation Research folyóiratban megjelent tanulmány szintén meggyőzően mutatja, hogy a COVID-19 érrendszeri betegség, pontosan bemutatva, hogy a SARS-CoV-2 vírus milyen módon károsítja és támadja meg az érrendszert sejtszinten. Az eredmények segítenek megmagyarázni a COVID-19 látszólag nem összefüggő szövődményeit, és megnyithatják az ajtót a hatékonyabb terápiákkal kapcsolatos új kutatások előtt.

oltoanyagok 1

A vaszkuláris endoteliális kontroll sejtek (balra) és a SARS-CoV-2 tüskefehérjével (jobbra) kezelt sejtek reprezentatív képei azt mutatják, hogy a tüskefehérje fokozott mitokondriális fragmentációt okoz az érsejtekben.

Forrás: Salk Intézet >Sokan úgy gondolják, hogy ez egy légzőszervi betegség, de valójában érrendszeri betegség< – mondja Uri Manor kutatási adjunktus, aki a tanulmány társszerzője. >Ez megmagyarázhatja, hogy egyeseknek miért van stroke, és miért vannak olyanok, akiknek problémái vannak a test más részein. Közöttük az a közös, hogy mindegyiküknek van érrendszeri alapja.<

A Salk kutatói a San Diego-i Kaliforniai Egyetem tudósaival dolgoztak együtt, többek között Jiao Zhang és John Shyy társszerzővel.

Noha maguk az eredmények nem teljesen meglepetések, a cikk egyértelmű megerősítést és részletes magyarázatot nyújt arra a mechanizmusra, amely révén a fehérje először károsítja az érsejteket. Egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy a SARS-CoV-2 befolyásolja az érrendszert, de hogy pontosan hogyan történt, azt nem értették. Hasonlóképpen, a többi koronavírust vizsgáló tudósok már régóta gyanítják, hogy a tüskefehérje hozzájárult az érrendszeri endothelsejtek károsodásához, de ezt a folyamatot először dokumentálják.

Az új tanulmányban a kutatók létrehoztak egy „pszeudovírust”, amelyet SARS-CoV-2 klasszikus tüskefehérjék koronája vett körül, de tényleges vírust nem tartalmazott. Ennek az álvírusnak való kitettség egy állatmodell tüdejét és artériáit károsította - bebizonyítva, hogy a tüskefehérje önmagában elegendő a betegség előidézéséhez. A szövetminták gyulladást mutattak a pulmonalis artéria falát bélelő endothel sejtekben.

A csapat ezt követően megismételte ezt a folyamatot a laboratóriumban, egészséges endothelsejteket (amelyek artériákat vonnak be) kitéve a tüskefehérjének. Megmutatták, hogy a tüskefehérje károsította a sejteket az ACE2 megkötésével. Ez a kötés megzavarta az ACE2 molekuláris jelátvitelét a mitokondriumokhoz (organellumok, amelyek energiát termelnek a sejtek számára), aminek következtében a mitokondrium károsodott és széttöredezett.

Korábbi tanulmányok hasonló hatást mutattak, amikor a sejteket SARS-CoV-2 vírusnak tették ki, de ez az első tanulmány, amely kimutatja, hogy a károsodás akkor következik be, amikor a sejteket önmagában teszik ki a tüskefehérjével.

>Ha eltávolítja a vírus replikációs képességeit, akkor is jelentős káros hatása van az érsejtekre, pusztán annak köszönhetően, hogy képes kötődni ehhez az ACE2 receptorhoz, az S fehérje receptorhoz, amely ma a COVID-nek köszönhetően híres< - magyarázza Manor. >A mutáns tüskefehérjékkel végzett további vizsgálatok új betekintést nyújtanak a mutáns SARS CoV-2 vírusok fertőzőképességébe és súlyosságába is.<

A kutatók ezután azt remélik, hogy közelebbről megvizsgálják azt a mechanizmust, amellyel a megbomlott ACE2 fehérje károsítja a mitokondriumokat, és alakváltoztatásra készteti őket.

A tanulmány további szerzői Yuyang Lei és Zu-Yi Yuan a Jiaotong Egyetemről, Kína; Cara R. Schiavon, Leonardo Andrade és Gerald S. Shalk of Salk; Ming He, Hui Shen, Yichi Zhang, Yoshitake Cho, Mark Hepokoski, Jason X.-J. Yuan, Atul Malhotra, Jin Zhang, a kaliforniai San Diego Egyetem; Lili Chen, Qian Yin, Ting Lei, Hongliang Wang és Shengpeng Wang (Hszian Jiatong Egyetem Egészségügyi Tudományos Központ, Hszian, Kína).

A kutatást a Nemzeti Egészségügyi Intézetek, a Kínai Nemzeti Természettudományi Alapítvány, a Shaanxi Természettudományi Alap, a Nemzeti Kulcsfontosságú Kutatási és Fejlesztési Program, a Xi'an Jiaotong Egyetem első kapcsolt kórháza támogatta; és a Hszian Jiaotong Egyetem.

DOI: 10.1161 / CIRCRESAHA.121.318902”

Eddig tartott a fenti tudományos cikk, vagyis kutatási eredmény ismertetése a Salk Institute for Biological Studies nevű tudományos kutatóintézetet honlapján…

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat és a munkáját segítő tulajdonos társaság összes munkatársa igyekszik a föld lakosságából minél több embert hitelesen tájékoztatni és életüket megmenteni.

Itt logikusan felmerül a kérdés: Oltassak vagy ne oltassak? Remélem, a helyes választás a fenti közhasznú cikk alapján egyértelmű…

Az a kérdés is felmerül: Ha nem oltatom be magam ezekkel a tömeges emberkísérleti szerekkel, akkor van-e alternatíva, van-e ellenanyag, amelyet be tudok szerezni és védeni tudom általa az egészségemet?..

Jogos a kérdés és a válaszom: Igen létezik kellő hatású védelem a koronavírusok ellen, sőt, az influenzavírusok ellen is…

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat és még sok-sok egészségtudatos ember a LifeCare cég által forgalmazott BIO-ellenanyagokat, BIO-készítményeket ajánljuk, amelyek regisztrációköteles készítmények…

Logikus, hogy a legjobb taktika a kivárás és az ellenszerek időben való beszerzése. Hiszem és vallom, hogy a földön minden családnak érdemes beszereznie az ellenszereket, hogy ha baj van, megvédhessék önmagukat és szeretteiket…

Mindenkinek jó egészséget kívánok! ... (Ph.D. Peresztegi Sándor, EU Apostille Jogkörű Független Orvosi Főtanácsadó, az Ellenőrző- és Minősítő Orvosi Bizottság elnöke, a Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat főigazgatója, több BIO-gyógyszer feltalálója, a koronavírusok izolálásában világelső nemzetközi kutatócsoport vezetője...)

-------------------------------------------------------------------------------

Az események nyomon követhetők Facebook idővonalamon és klinikánk honlapján ( http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu/ ) is…

Oltás utáni halálozások!

Mi is történik pontosan?

Dr. Sucharit Bhakdi virológus professzor is megerősíti, hogy "... maga a vakcina a biológiai fegyver. Pontosabban, a benne levő tüskefehérje a bioaktív fegyver, és úgy tervezték, hogy emberről emberre terjedjen, s az oltottakból átvihető legyen, hogy a beoltott megfertőzze az oltatlanokat."

Lásd a videot:

https://www.youtube.com/watch?v=qCkgarv0HG0

Forrás: Dr. KIM & PERESZTEGI HUNGAGU BIOGYÓGYÁSZAT

Beküldte: Ph.D. Peresztegi Sándor

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások