20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 június 01, kedd

Polgárháború?

Szerző: Madarász László

Sajnos úgy látom, amiről a cikk főcíme szól, az egyre valósabb veszély!!! De mit mond erről egy volt alkotmánybíró?

VÖRÖS IMRE VOLT ALKOTMÁNYBÍRÓ:

"Törvénybe foglalták, hogy a katonaság fegyverhasználati joggal, közreműködik a járvány elleni védekezésben. Ez fordulatot jelentett, mert sem a korábbi alkotmány, sem a mostani alaptörvény nem teszi lehetővé a honvédség civilek elleni belföldi felhasználását. Bizonyára emlékszik rá, akkor jelentek meg az utcán a fegyveres járőrök. Ez már megmutatta a közhatalomnak azt az elhatározottságát, hogy felruházza magát alkotmányellenesen arra, hogy fegyveresen is fellépjen a civil lakosság ellen, akkor, amikor ő úgy gondolja. Novemberben pedig, amikor újra bevezették a veszélyhelyzetet, akkor külön kormányrendelettel még tovább szélesítették a honvédelmi törvényben már amúgy is szélesre tárt kaput, és részletesen leírták, mi mindent tehet a honvédség; igazoltathat, elfogó hálóval elfoghat, gumilövedéket használhat – hogy néhányat kiemeljek ezek közül. Vagyis: a kormány kifejezetten egy polgárháborús helyzetre szóló csomagot biztosított a katonaságnak."

 Valami nagyon készülőben van!!!

Erre utal, hogy Áder - saját kérésére - felmentette Korom Ferenc vezérezredest a Magyar Honvédség parancsnoki posztjából!

Vajon mire akarja kényszeríteni a fidesz a honvédséget, amivel még a parancsnok sem érthet egyet???

Azt tudni kell, a Magyar Honvédség még soha az életben nem fordult szembe a magyar néppel!!! 1956. -ban sem!!!
Közben Hazánkban több helyszínen nemzetközi hadgyakorlat folyik. Életszerű az, hogy a honvédség parancsnoka pont e közben mondjon le azzal a szöveggel: már elvégezte azt a feladatot, amire vállalkozott???
Egyáltalán miként kell értelmezni a vezérezredes, a honvedelem.hu oldalán megjelent, szavait:
"Korom Ferenc vezérezredes meglátása szerint azonban a Magyar Honvédség előtt álló új feladatok más típusú vezetőt kívánnak." Mégis mik azok az "új feladatok"???

Valami nagyon nem stimmel!!!

https://nepszava.hu/3121272_polgarhaboru

Eddig a Facebook  bejegyzésem. 

De kérem, olvassák el ezt is: https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210526/kotelezo-lett-a-vedooltas-ezert-sulyos-szankciokkal-neznek-szembe-az-oltatlan-olasz-egeszsegugyi-dolgozok-484966

Kérdezem: mindent összevetve nem lehet arról szó, hogy forradalmak kirobbantása van, de inkább még lesz, folyamatban – várhatóan ősszel, vagy március körül – az egész világon azért, hogy a „koronavírus elleni” vakcinák mellékhatásait elleplezzék? Nem erre utal a francia nyugdíjas - és még aktív katonatisztek nyilatkozata? Franciaország évtizedek óta együtt él a volt gyarmatairól történő bevándorlással! És ezt meglehetősen jól kezelték eddig! Azonban a covid miatt lényegesen legyengült gazdaság már nem képes megfelelő munka- és megélhetési körülményeket teremteni többek között a volt-, és jelenlegi bevándorlóknak! Ebből még nagy balhé lesz! Ezt látják az említett tábornokok. Ám ez nem marad a francia határok között! A forradalom szinte órák alatt átterjed nem csak a kontinensre, hanem az egész világra! Emlékezzenek csak az 1848 –as francia forradalomra! Néhány hét alatt Európa 50 körüli – akkori – államát elérte!!! Mi lesz most az internet korában????? Álljon itt a tradingeconomist.com, által közölt, a francia államadósság GDP arányos táblázata:

polgarhaboru1

Viszatérve az eredeti gondolathoz: Egy esetleges, újabb koronavírus fertőzés esetén, a vakcinák által legyengített, deinkább elnyomott immunrendszer, már nem képes kielégítő természetes védelmet nyújtani! Ha kiesnek az orvosok és a kórházi gyógyító személyzet pl. az olasz fenti körülmények miatt, Euróbában tragédia lesz!  Egy esetleges polgárháború estén, még gyógyító személyzet sem marad!

Magyarországon is hasonló a helyzet, itthon még az orvostanhallgatók sem tehetnek vizsgát, ha nem veszik fel a „védőoltást”! Könyörörgöm! Hallot már valaki arról, hogy egy „halálos vírus tombolása” idején, az ellene való „védőoltás” felvételét reklámokkal, diszkriminációval, amerikában pénznyeremény esélyével, és Európában esetenként – így, vagy úgy – de végül is szinte kötelezővé tételével kell elérni????? Én még nem!!!! Erre csak azt tudom mondani: 

„VIGYÁZÓ SZEMETEK PÁRIZSRA VESSÉTEK!”

Hogy milyen módon is érték el ezt a hihetetlenül naív történetet, arról szól a következő írásom a maszkok kötelező használatáról! 

Megjegyzés:

Vörös Imre volt alkotmánybíróval folytatott interjú itt található:  https://hirklikk.hu/kozelet/voros-imre-a-fidesz-babkormanyt-csinalna-az-utodaibol-1/382037 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások