20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 június 01, kedd

Miért is rendelték el a kötelező maszkviselést???

Szerző: Madarász László

"A közönséges megfázást okozó vírus hatékonyan kiszoríthatja a sejtekből a koronavírus-világjárványt okozó SARS-CoV-2-t – állítják a Glasgow-i Egyetem kutatói, akik laboratóriumi kísérletekre alapozzák az előbbi megállapítást"

Azt viszont tudni kell, hogy a rhinovírus 32 C- foknál szaporodik leginkább, e feletti hőmérséklet esetén már nem igazán! Ezért alakul ki a nátha hideg időjáráskor, hiszen a beszívott levegő állandó hűtést biztosít az orr- és szájüreg nyálkahártyáknak! Azaz a rhinovírus szaporodásához fennállnak a kedvező körülmények!!!

Ha az orrunk és szánk elé maszkot teszünk, mivel a maszk megfogja a kilehelt párát és így részben el is tömődik, ezért az arc és a maszk közötti légtérben, testközeli 36 C- fokos hőmérséklet alakul ki!

Egy perc alatt kb. 0,5 liter levegőt szívunk be, de szintén egy perc alatt 16 alkalommal veszünk levegőt! Azaz egy lélegzetvétel során kevesebb, mint 0,5 deciliter levegőt szívunk be! Ez a beszívott levegő találkozik az arc és a maszk közötti már használt, páradús és meleg levegővel. Így a nyálkahártyákhoz már 34 - 35 C fokos levegő érkezik, hideg időjárás esetén is, ami a rhinovírusok szaporodását gátolja!!!

Ugyanakkor a párától elvizesedő maszk - amit minden embernek kötelező volt hordani - gátolja az ember és ember közötti rhinovírus cserét is!!!

Tehát a kötelező maszkviseléssel olyan állapotot teremtettek, hogy a szervezetben ne alakuljon ki megfelelő megelőző immunválasz a koronavírussal szemben, egyszersmind elősegítsék a koronavírus szaporodásához szükséges feltételeket!!!

És mindezt a sajtó által felkapott virológusok, infektológusok, stb. pontosan tudják!!! És ez nem elég! Még büszkék is voltak arra, hogy elmaradt a rhinovírus által okozott nátha!!!

Nagyon kíváncsi lennék, mit mond erre Rusvai Miklós állatorvos???
https://qubit.hu/2021/03/23/a-kozonseges-megfazast-okozo-virus-kisopri-a-sejtekbol-a-koronavirust-kiserletekben

Eddig az általm feltett Facebook bejegyzés.

De Önöknek elárulom, hogy a fentieknél figyelembe vettem az angol nyelvű Wikipédia (https://en.wikipedia.org/wiki/Rhinovirus ) Pathogenesis 3. bekezdését, továbbá a Rhinovirus and Sars-coV-2  szakaszát is! (A „Gugli” barátod, mert ha kell, lefordítja!) 

Mint azt tudjuk – és Donald Trump az USA volt elnöke is mondta -, a Sars-coV-2 vírus, a Kínai Vuhan város laboratóriumából származik! Igen ám, de Vuhanban főleg francia és amerikai cégek vannak jelen!  Közöttük laboratóriumok is! Szinte teljességgel kizárt, hogy valaki a denevér elfogyasztása után fertőzödött meg koronavírussal! Ez szinte lehetetetlen, mert ezek szerint azt nyersen fogyasztotta! Ez ugye alapból szinte képtelenség, főleg olyan városban, ami dúslakodik  munkalehetőségekben! Ugye a tűzgyújtás ma már nem két kő egymáshoz koccintásával működik? Tehát joggal feltételzehető, hogy ez a vírus mesterségesen lett előállítva, és „ne agy Isten” Vuhanba szállítva! Egy alkalommal Karikó Katalin megemlítette, hogy a vírus számítógépes leírását Kínából, e-mailen kapta, mely alapján készítette el az mRNS vakcináját. Magyarul: magát a vírust sohasem látta! Feltételezhetően ez így van az összes mRNS, és vektor vakcina előállítójával is! 

Azonban a vírus „fejlesztés” nem hozta meg a tőle elvárt kellő hatást! Igaz, sikerült az eddieknél valamivel gyorsabban terjedő koronavírust előállítani, de ezt a természetes immunrendszer nevetve le tudta küzdeni! Ki kellett találni, miként is lehet pandémiát kikiáltani! Erre volt jó a kötelező viselésnek kikiáltott maszk!!!  Így már az újonnan kreált koronavírus jobban tudott fertőzni! Habár még így is, alig haladta meg az eredeti fertőzőképességét! Viszont a koronahiszti  elég volt arra, hogy olyan vakcinákat gyártsanak, melyek elnyomják a természetes immunválaszt! A nem természetes légúton érkező, hanem szuri által előidézett „fertőzés” ezt eredményezi! Ugyan feltehetően védettséget ad legfeljebb néhány hónapon át a Sars-coV-2 ellen, de cserébe „bénítja” a temészetes immunrendszert! Ennek következtében nagyon nagy valószínűséggel mindazoknak akik „védőoltást” kaptak, újabb szurikra lesz szükségük a Sars-coV-2 vírus ellen! Melyek a különböző oltások miatt kialakuló mutánsok ellen vagy védenek, vagy sem! Ez eddig rendben van! De mi lesz esetükben az egyéb vírusos-, bakteriális-, vagy gombás fertőzések esetén?????  Isten ments, de hányan fognak közűlük meghalni pl. egy egyszerű náthában? 

Egy biztos! A maszk marad ősztől ismételten is! Szükség van rá, mert különben megszünne a járvány! És bizony kell a sokadik hullám! Mármint a politikának!!!??? És- néhány államtól eltekintve - világszerte! De tudom, „ugathat” bármely nemzetközi hírű professzor, legyen az Nóbel-díjas is, a Georgiai „Irányelv köveken” is feltüntetett programot végre fogják hajtani a politika valódi háttér irányítói, bármilyen áron!!!!! 

A rovat további cikkei: « Polgárháború? Trianon 101 éve ! »

Hozzászólás  

#1 Olvasónk megjegyzését közvetítem:R Zoltán 2021-08-01 20:51
KARIKÓI KINYILATKOZTATÁS egyik-koronavírus oltás sem véd a fertőzéstől:

"Akkor mikor hazudtak, fél éve, vagy most?

Akkor most Szent Karikó sem kompetens? Úgy hallottuk, hogy Semmelweis után ő az emberiség 2. megmentője, mert kitalált egy oltást. Ami úgy nem igaz, de hogy most bevallja, hogy a "védettségi" igazolvány olyan oltáson alapul, ami nem véd meg????

Mi az, hogy megvéd a kórháztól? Beszéltek fél millió fertőzöttről. Azok közül hányan NEM kerültek kórházba? 450 000? miért nem lehet ezt megtudni pontosan? akkor most mi van?

KÉT NAPJA VAN FENN A HÁLÓN.

egeszsegkalauz.hu/.../...

P.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások