20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 június 01, kedd

" Gerivírus - irtás középiskolás fokon "

Szerző: Úz Bence

Geri csak az általános iskolásokat képes megtéveszteni. Középiskolás fokon már leleplezhető. Én nem alkalmaztam "felsőfokú fogásokat", ezt Holger Antal úr örömmel igazolná...és bevésné a szekundát... /  Röviden magamról. Névjegyem: Ki minek gondol, az vagyok annak. 

 

József Attilától kikölcsönözve a vivőhangot.
Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon tanítani!

Féléves munkával eredményes "gerivírusirtó" lettem.

Hovatovább: konzervatív - liberális - CIVIL - katalizátor vagyok, obsitos okl. gépészmérnök, magam-hivatású dezinformációkat - elfogó - vadász a Youtube nagy csatornáin... Vagy féltucat csövön nyomom a gázt...
Az elfogottakat kiegyenesítem, kiegyengetem. Majd benyomom a nép közé, és akinek van "eszköze" hozzá, az talán felcsippent belőle valamit. Állapot-felmérésnek kiváló ez a munkálkodás. Eredmény...? Ugyan már...

Így kerültem kb. 6 hónapja: - a vagy HUN TV. - vagy éppen Hunfoglalás TV. - vagy éppen és bizony a "gerigarmada TV." felfedezéséhez. Azt hittem másról sem szól a TV története, annyi adásban szerepelt Zsuzsanna riporter asszony mellett jobbról - balról - körbe ülve... És még! Hát bizony - nagy szemeket meresztettem... - de kedvenc Doktor uram is lépre ment !!!

Kiakadt bennem a "covidinka...", pedig arról is nagyon jó írásokat olvasok nálatok, folyton folyvást, már magam is folyékonyan... Fogom az adást.

Nos. Nem részletezem. Írásodat olvasván, mint a Százak Tanácsa egykoron "101"-ik tagja (Fekete Gyula bátyám megtisztelő elnevezésével) Gyula uram szálfaegyenes - emberek ostora - "marketinges adjutánsa...", mint félig székely-góbé (genetikailag teljesen az), elmesélem neked, mitől konyult le a szárba szökkent hatalmas gyomnövény, a geriparéj a nagy magyar ugaron, vagy inkább még csak a tarlón...

Nem mehettem el amellett, aki a maradék magyar agyúakat tovább akarja lehülyíteni. Nos, "érett-marketinges szabadfogással" kezelésbe vettem.

Nem bírom elviselni, hogy már nincs nemzet..., nincs nép sem..., a népességen belül pár népcsoport még együtt..., van sokaság, számosság, és tulajdonképpen lassan a többség mindössze ORSZÁGLAKÓ. Ez az átkozott kifejezés beette magát hovatartozás érzésembe...

Visszavágyom Székelyföldre. Pedig itt születtem.

Nos. Folyamatábra következik.

1.) cca. 35-40 hozzászólással, megingattam tábora közel felét. Minden csatornáján. Páratlan Párja csatornáján is... Nem vagyok népszerű, rontom Judit asszony üzletét (is).

2.) Nos. "Kihúzattam" a hajából és a szakállából a befőttes gumit! (hát ez nagy honorárium volt számomra...!), és így Raszputyinból - Rosszputyint "faragtam" belőle. Nagy durranás volt! Véget ért "apostoli" állapota - mivolta. Meg kell jegyeznem, igazán ügyesen "öltöztette föl magát", kívülről - belülről egyaránt... Elhitték a palit a népek. Azok az átkozottul jó népek. Az isten-adta nép...

3.) Rápirítottam Doktor uramra is, lépre ment, és hát akkor szégyellje is magát. Valamint: Noblesse Oblige - tessék megadni a módját, és "rendesen felöltözni", mint előretolt ék, ha olyan a fellépése helyszíne, közönsége, alkalma. Tessék "bevonulva - megjelenni"! Szót fogadott... Nézz rá! Már öltönyben is látni, szép ingben, amulettes nyakkendővel, szép magyaros bajszával. Én szeretem ezt az embert, csak eléggé balga - és hát golyhó, amikor az élet politikai térfelén kell játszania. Persze. Nem kell tudnia. De nem kell minden lébe "belekanalazni", ha nem tudjuk, hogy mi van a lé alján!

4.) A szektavezér Próbált "felfedezni", de miután az egész családom "kommentező" - öten vagyunk egy személyben (!!!) - naponta változó arculatokkal - hát ölég nehéz föllelni Ábelben Úz Bencét... (Hát igen. Ez a székely - góbé örökség igen nagy kincs. Becsülöm is, mint árnyék a fényt!)

5.) Kockázat nélkül nincs rizikó - Patrubány is nagyon mellé nézett..., ezt nem lett volna szabad megengedni magának. (Csíki ember, mire való az örökség?) Gyula bácsi úgy rúgta volna ki az egész Elnökséget, hogy mindkét lábukkal szilárdan álltak volna a levegőben, mint valami szívós vadliberális..., ha ekkora baromságot akarnak megszavazni.

Epilógós... A tékozló fiú Patrubány (ő is mérnök én is mérnök...) előkapta a logarlécét, az asztalra ütött, és a minap 70 perces elődörgésében, igen összeszedetten, világosan, reálisan és konkrétan - kirúgta maga alól a gerigörcsösvírust. ⇒

A gaz ellankadása, összecsuklása, elszáradása folyamatát kezdte. Nincs HUN TV, nincs MVSZ, marad Antal Judit 10 csatornája, de semmi több. Légüres térben a hang nem terjed.

Kedves Zoltán Barátom!

Örvendek, hogy szólhattam hozzád, már talán két esztendeje, igencsak nagy szimpátiát érzek utánatok. Anyagaitok közül nagyon sokat küldök szét baráti - ismeretségi körömben, természetesen csak E-mail-ban.

Obsitosként csak levelezek. Tudod, "boríték, bélyeg, postára vitel..., ez az igazi", teljes a küldemény feletti öröm és élvezet. Ha nem figyelek oda, még azt is bedumálom magamnak, hogy ezt "nem látják a Nagy Felebarátok" a másik fele Teljes Ellenség..., mert Fele Barátod, Fele Ellenséged, manapság már ez is nagy szónak számítana, ha eleve el nem utasítanánk.

Kedvenc osztrák sógor etológusom veretes mondásával köszönök el tőled.

""""" Azt hiszem, megtaláltam az állatok és a civilizált ember közötti hiányzó láncszemet. Mi vagyunk az."""""

Tisztelettel, barátsággal: 

Úz Bence

A kiemelések és a külalak Zolitól

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások