20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 31, hétfő

Helyzetjelentés Olaszországból 

Szerző: Szabó Klára

Valahol olvastam, hogy egyik olasz miniszterasszony beakarta vezetni kivétel nélküli a covid kötelezővakcinázást minden 12 éven felüli olasz polgár számára. Most sehol nem találom azt a cikket ezért kérdeztem meg olaszországi tudósítónkat , fordítónkat, hogy mi a helyzet ott. Szerencsére elég megnyugtató választ kaptam. Levele által titeket is értesítelek ezen keresztül. Szeretettel: Zoli!

A covid-oltás Egyelőre Olaszban nem kötelező. Csak éppen zsarolnak vele... ahogy otthon is.

S az olasz kormányok mind rettenetesen korruptok és teljesen lefizetettek a bigfarmától...

Emlékszem, nem tudom írtam-e már, hogy valamikor 20 éve az akkori olasz Egészségügyi főhatóság (ez ad engedélyt a gyógyszerekre) elnökénél házkutatás volt s a tv (RAI) egyenesben közvetített, amikor a pasi hazából arany tömböket s értékes festményeket hoztak ki. Ő maga mondta is akkor, hogy nem is gondolta, hogy ennyire gazdag...?!

Utána egy évig lecsökkent az összes gyógyszer ára s lettek bevezetve az általános helyettesítő gyógyszerek. Aztán ugye minden drágult megint...majd 2015-töl be lett vezetve a 9 oltóanyag egyben... volt tiltakozás ellene, de nem tudom mi lett a végeredmény... az hogy kötelező és kész.

De találtam egy másik érdekes írást is Vice Istvántól FB-on amit le is közlök itt:

A kínai kommunisták, Bill Gates, Fauci és a náthás denevérek esete a túszul ejtett világgal: a Biden-kormány el akarja rejteni az igazságot a Covid19 p(l)andémiáról

Egyre inkább potyognak ki a csontvázak abból a „szekrényből” melyben a “covid19” elnevezési, állítólagos világjárvány VALÓDI forgatókönyvét próbálják elrejteni.

A CNN keddi 2021.05.25. számában hozta le azt a cikket, melyből kiderül, hogy közvetlenül azután, hogy több nagy nemzetközi médium is kezdte feszegetni és bizonyítottnak vélni, hogy a SARScov2 koronavírus valóban a Kínai Kommunista Párt , az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és többek között Antony Fauci illetve a Bill Gates alapítványa által kidolgozott „projekt” szerint „szabadulhatott” el a Wuhanban levő virológiai kutató-laboratóriumból, illetve, hogy a járvány kezdetén teljesen hamis információk alapján mondták ki a világjárványt és ennek kezelését, s a Biden-kormány lezáratja a külügyminisztérium erre vonatkozó nyomozását.
De hogyan is jutott el a világ egy állítólagos náthás denevértől odáig, hogy diktatórikus covid-terrorizmus és globális, kísérleti oltási őrület mocskolja az emberiség életét?

Úgy tűnik, a furcsa mód hatalomra került Biden kormányzatnak most már egyre kevésbé tetszik, hogy az egész világot megbénító covid19 hadművelet valódi okait és végrehajtóit kezdik kutatni, sőt megtalálni.

A Donald Trump volt elnök egykori államtitkára, Mike Pompeo által indított nyomozás arra is kitér, hogy Kína és covid-szövetségesei tudatosan készülnek évek óta arra, hogy úgynevezett biológiai háborút kezdjenek, egy vírusos megbetegedésre alapozva ezt a tervet.

Biden és csapata több mint idióta érveléssel állt elő, arra vonatkozóan, miért kell azonnali hatállyal leállítani a nyomozást pont akkor, mikor már a Napnál is világosabb, hogy nem denevérekről terjedt veszélyes vírus emberekre át, hogy nem a Wuhan-i horror-piac felhozatala okozta az állítólagos járvány kirobbanását, hanem egy előre kitervelt, biológiai támadásnak minősülő, globális méretű terrorcselekmény történt.

Azt állítják, azért kell azonnal befejezni a vizsgálódást, mert Pompeo és csapata “titokban nyomozott”.

Az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánügyi Minisztériuma által írt s most kiszivárgott több száz email, köztük Dr. Anthony Fauci és Dr. H. Clifford Lane egy az egyben azt dokumentálják, hogy nagy a valószínűsége, hogy egy évek óta előkészített p(l)andémia áldozata lett az egész Föld, és azt is, hogy az amerikai járványügyi illetékesek, köztük maga Fauci is alárendeltje , ha éppen nem megbízottja a kínai kommunista kormánynak.

Nem egy koronavírust, hanem valójában a Bibliában is megjósolt „Sárga veszedelmet”, ha így parafrazáljuk a kínaiak vírusháborús hódító terveit, szabadíthatták a covid19 társadalmi manőverrel az egész világra.

A kiszivárgott emailekből az kis kiderül, hogy az állítólagos járván kezdetekor meghamisították a hivatalos kör-emailekben megjelenő adatokat s ezek alapján adtak ki járványügyi vészriadót.

Röviddel ezután a WHO február 13-i e-mailje a Kínába utazó amerikai vizsgáló bizottság tagjait arra szólítja fel, hogy értékeljék a helyszínen kialakult helyzetet, ám minden információt érzékenynek és bizalmasnak kell kezelni, amíg Kína beleegyezik a terjesztésébe.

Tehát summa summarum Kína irányított abban az állítólagos független vizsgálatban is, melyet Kínában folytattak le a tudomány , azaz a tudományt eláruló bizottsági tagok sőt csak olyan jelentéseket adhattak, melyeket előzőleg a kínai kommunista párt ellenőrzött és jóváhagyott.

Egy február 28-i emailben, melyet a WHO tisztviselője, Bruce Aylward a WHO főigazgatójának, Tedros Anhanom Ghebreyesusnak írt, és amelyben tájékoztatta őt arról, hogy a jelentés készen áll és a kínai hatóságok jóváhagyják annak közzétételét. Ennyit a „független” WHO-ról és Kínáról.

“Ezek az e-mailek a koronavírus-járvány kezdete óta meghatározták az alaphangot. Nyilvánvaló, hogy a WHO kezdettől fogva lehetővé tette Kínának, hogy ellenőrizze az információáramlást. A valódi átláthatóság kulcsfontosságú “- mondta Ethan Barton, a Daily Caller News Foundation főszerkesztője.

Több tucat hivatalos email jutott nyilvánosságra, melyekből kiderül, hogy Fauci és csapata tisztában voltak már a p(l)landémiás kezdetekkor arról, hogy a PCR tesztek alkalmatlanok a vírusdetektálásra, vagy diagnózis felállítására és erre a megbízhatatlan orvosi eszközre alapozták azokat a lezárásokat, intézkedéseket, melyeket a kamu világjárvány ideje alatt foganasítottak s melyeket a WHO parancsára a kormányok végre is hajtottak.

Kína, Fauci- ék, a Gates Alapítvány összjátéka tehát egyre nyilvánvalóbbá válik és lássuk be ebbe az egész sátáni covid19 manőverben az az igazán ördögi, hogy azok, akik összeesküvést szőttek az egész bolygó ellen, azok adták ki a parancsot az előre felvásárolt covid-médiának és közösségi felületeknek arra, hogy „konteósoknak” tituláljanak és tűzzel –vassal tiltsanak minden olyan véleményt, amely rámutat a p(l)andémia hazugságaira.

Érdekes nüánsz az is, hogy a nagy kínai vírusháború palettáján például az Orbán Viktor kormányozta Magyarország, illetve izraeli éppen mit játszik, ugyanis ez nem egészen mindegy az európai országokra és emberekre nézve:
.
A „konteós” jelző semlegesítésére itt vannak a forrásanyagok linkjei:
https://www.wsj.com/.../intelligence-on-sick-staff-at...
https://www.globalresearch.ca/scientists-show.../5738318
https://www.lifesitenews.com/.../emails-between-who-nih...
https://edition.cnn.com/.../biden-shut-down.../index.html
Forrás: https://www.facebook.com/toktusok/posts/1381361822256744
A külalak és a kiemelések Zolitól

Hozzászólás  

#1 Olaszországban "öngyilkos" lett egy orvos / Szabó Klára forditásaR Zoltán 2021-08-01 21:12
Olaszországban "öngyilkos" lett egy orvos, De Donno, aki tavaly óta a plazmaterápiával kezelte és gyógyította a covid betegeket. Rendkívül sokan hálásak neki a gyógyulásokért. Azért idézőjel ,mert amikor felfedezte a plazmaterápiát, amit már a spanyol náthánál is alkalmaztak (!), akkor írt, kérte az olasz kormányt,hogy engedélyezze hivatalosan is,mint a covid elleni terápiát. Az olasz kormány még csak válaszra sem méltatta, sőt, annyira ellehetetlenítették a munkáját a kórházban, ahol főorvos volt, hogy a végén "lefokozták" családorvossá.(Olaszországban állami alkalmazásban levő dolgozót nem lehet sohasem elbocsátani, csak nagyon komoly esetben, pl. bűntény-bizonyított lopás esetén)
Egy éven át harcolt,hogy elismerjék a plazmaprotokollt, de soha nem adták meg. Mint családorvost sem hagyták békén, a végén nem tudni,hogy öngyilkos vagy gyilkosság áldozata lett. Egyelőre a boncolás után nyilatkoznak majd...A cikk nem egészen így írja, ott nem említik,hogy direkt "lefokozták"...Sokak szerint megölték valamilyen módon, mert valóban gyógyította a covid betegeket és nem a hivatalos protokollt használta,ami abból áll,hogy a covid szimptómák megjelenésekor 72 órán át megfigyelik a beteget otthonában,majd ha utána nem javul,akkor kerül kórházba...És közben csak Tachipirint kap.

repubblica.it/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások