20240424
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 március 13, vasárnap

Covid-2022 - Marburg-vakcina

Szerző: Ph.D. Peresztegi Sándor

2021. tavaszán kaptuk meg a gyártó- és forgalmazó cégtől a .felkérést" (határozott felszólítást), hogy a szokásokhoz híven „sürgősen" fejlesszük ki az ellenanyagot az alábbi oltóanyagra.

COVID-2022-MARBURG-VAKCINA CHAD3-MARV GP


( a világ leghalálosabb biológiai vegyifegyvere)

Természetesen minden megjelent nemzetközi tudományos orvosi cikk a COVID-oltóanyagokkal kapcsolatosan a „CÉG" engedélyével és támogatásával történt. Ezt „Az értelmesek értik" - olvasható egy szent könyvben.

Már megtörtént a „kötelező" hét és félmilliárd ember beoltása és már megvan a túlélésre jelölt ötszázmillió oltatlan ember is, akik „jelesre vizsgáztak" a jelképes intelligencia-teszten és ezért irányíthatják (irányíthatjuk) a hamarosan ,,piacra kerülő" intelligens robot-embereket (mikro-sebész orvosokat, tanárokat, szakmunkásokat, földművelőket, takarítókat, szakácsokat, felszolgálókat, és egyéb szolgálókat), akik úgy működnek, mint az okostelefonok.

Lássuk, mi is az a COVID-2022-Marburg-vakcina, vagyis a ChAd3- MARV GP?

Összetevői: DNS (70 % human-DNS, 30 % orángután-DNS), human­fehérje, grafén-oxid, Ricin.

Eredmény: Grafén-oxiddal programozott és szervetlen Ricin vegyülettel mérgezett mRNS-vakcina.

Oltás utáni várható eredmény: Három-hét napon belül halált okoz vérzéses- és erőteljes hasmenéses láz formájában.

Boncolásnál a Ricin kimutathatatlan, mert 30 mikrogramm is elegendő a halálozás eléréséhez (1 gramm= 1.000 milligramm= 1.000.000 mikrogramm).

Forrás: https :/ /ichgcp .net/hu/ clinical-trials-registry /N CT023 85 825

Ezen a honlapon (Good Clinical Practice Network) ICH GCP USA klinikai vizsgálatok nyilvántartása Klinikai vizsgálatok Nct IM rekombináns ricin toxin vakcina (RVEc) - 3 dózisú elsődleges sorozat Boost címmel közölte a szponzorok nevét (Vezető szponzor: U.S. Army Medical Research and Development Command Együttműködő: United States Army Medical Research lnstitute of lnfectious Diseases) és táblázatokban közölt eredményeiket a halálos oltóanyagról. (Ezek természetesen hamis eredmények).

Ez a szervetlen Ricin-vegyület a világ legveszélyesebb biológiai vegyifegyvere, ugyanis a Ricin a világ kilenc legmérgezőbb anyagai, vegyületei közé tartozik.

A Ricin a riboszomális RNS blokkolása révén gátolja a fehérjeszintézist, amely során a sejtek új fehérjéket termelnek. Ez pedig máris sejteti, miért ilyen veszélyes a Ricin.

A vakcinafejlesztők befejezték a jövőbeli oltóanyag klinikai vizsgálatait a halálosan mérgező Ricin tartalmú ChAd3-MARV GP-oltóanyaggal.

A Ricin egy potenciálisan halálos toxin, amelyet a terroristák használtak. Bár a vakcina még nincs a világpiacon, de a mai, már ismert eredmények azt sugallják, hogy a kutatók jó úton haladhatnak egy tömegpusztító bio­vegyifegyver kifejlesztése érdekében.

Dr. Ellen Vitetta, az UT Southwestern Rák Immunobiológiai Központjának igazgatója azt mondta, hogy nagyon elégedett az eredményekkel. ,,Nagyon halálos méreganyagot készítettünk." - mondta Dr. Ellen Vitetta. (Forrás: https://my­health-homes.com/ ). Nyilvánosan bevallják, hogy „Nagyon halálos méreganyagot készítettünk." Aztán eladják a kormányoknak, mint az új „megmentő, életmentő" vakcinát, és az emberek tolongani fognak érte.

Mert, a halál ingyen van.

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat továbbra sem ajánlja a COVID-oltóanyagokat senkinek, mert rövid-, közép- és hosszútávon túl sok egészséget károsító hatásuk várható.

A rangos Salk Institute for Biological Studies tudományos kutatóintézet is írt leleplező tanulmányokat, de a szlovákiai nemzetközi kutatócsoport az elsők között elemezte a koronavírusokat és az oltóanyagokat.

A leleplező cikkek sokak életét megmentették.

A Szlovák Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (SÚKL) egy komoly államilag finanszírozott, illetve megrendelt kutatási eredmény alapján az alábbiakat közölte:

877 4 feltételezett mellékhatást regisztráltak a vakcina beadása után. 1051 volt közülük súlyos - 2021. október 23. szombat - 07:55 - Szerdáig 8774 feltételezett mellékhatást regisztrált a koronavírus elleni védőoltás beadása után az Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (SÚKL).

TASR-HÍR

Az összes mellékhatás közül 1051-et minősítettek súlyosnak - tájékoztatott honlapján az ügynökség.

A Pfizer/BioNTech vakcinájával kapcsolatban 578 súlyos mellékhatásról érkezett jelentés, köztük egy halálesetről. A súlyos mellékhatások között szerepelt a vérnyomás tartós emelkedése, főként a magas vérnyomásban szenvedő betegeknél, ájulásközeli állapot, ájulás, de jelentettek például hirtelen szélütést, szívinfarktust, ízületi gyulladást, szívburokgyulladást, hipertóniás állapotot halláskárosodást, epilepsziás rohamot, polineuropátiát vagy hyperpyrexiát is.

A Moderna vakcinával kapcsolatban 115 súlyos mellékhatást jelentettek, köztük egy haláleset. A feltételezett súlyos mellékhatások között volt például átmeneti bénulás, tartós vérnyomás-emelkedés, trombózis, ájulás, eszméletvesztés, tüdőembólia és hirtelen szélütés.

Az AstraZeneca oltóanyagának beadása után 314 súlyos mellékhatásáról, köztük két halálesetről számoltak be. A leggyakoribb a rövid távú eszméletvesztés, az ájulás, a trombózis, az arcidegbénulás, az epilepsziás roham, a tüdőembólia, a sztrók, a szívinfarktus és a hipertóniás roham volt.

A Johnson&Johnson vakcinával kapcsolatban 35 mellékhatást jelentettek, köztük eszméletvesztést, ájulást, hallucinációt és hyperpyrexiát.

A nem regisztrált Szputnyik V vakcinával kapcsolatban tartós vérnyomás­emelkedésről és flebotrombózisról érkezett jelentés.

Másik hat, súlyos mellékhatást kiváltó oltóanyag neve nem szerepelt a listán, az információt utólag kéri az ügynökség.

A SÚKL további hat súlyos reakciót is regisztrált a vakcina beadását követően.

A hatóság további információkat kért ezekről.

Csütörtökig (2021. október 21.) összesen öt olyan halálesetet regisztráltak, amely összefüggésben áll a védőoltással, ebből három lehetséges ( a Pfizer/BioNTech, a Moderna és az AstraZeneca vakcina beadása után), kettő pedig valószínűsíthető (az AstraZeneca vakcinája után)".

Tehát a nemzetközi kutatási eredmények cáfolhatatlanul igazolják, hogy oltással terjesztik a kormányok és az oltó orvosok a koronavírus-járványt.

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat az elsők között tette közzé, hogy „Akik megkapták az oltásokat, azok pozitívvá váltak.

Ezt bizonyította be a fenti szlovák tanulmány. Lássuk:

A COVID-oltásra jelentkezők tájékoztatást kaptak arról, hogy a világban nagyméretű emberkísérlet folyik az oltások által és ezek rendkívül veszélyesek a beoltott gazdatestre, mert az oltás miatt elveszíthetik egészségüket, életüket.

Az oltás-kutatási kampány három fázisú volt.

Első fázis: Az oltásra jelentkező személynek az oltás előtti napon kötelező volt a mintavétel vénás vérből, amely magában foglalta az ABBOTT IgG Spike (S fehérje ellenanyag) és az ABBOTT IgG N (N fehérje ellenanyag) védettségi vizsgálatokat, így a vizsgálat alkalmas mindkét antitest kimutatására.

Átlagosan ezer főből 8 fő volt COVID-pozitív. Ők azonnali karanténba kényszerültek és nem voltak alkalmasak az oltásra (mint utóbb kiderült, szerencséjükre).

Második fázis: Átlagosan ezer személyből a maradék 992 fő oltásra jelentkező személy oltása a tesztelés utáni napon.

Harmadik fázis: Az oltásra jelentkező személyeknek az oltás utáni napon kötelező volt a mintavétel vénás vérből, amely magában foglalta az ABBOTT IgG Spike (S fehérje ellenanyag) és az ABBOTT IgG N (N fehérje ellenanyag) védettségi vizsgálatokat, így a vizsgálat alkalmas mindkét antitest kimutatására.  

Eredmény oltás előtti napon: A tesztelt személyek 99,02 százaléka (ezer főből 992 fő) volt COVID-negatív és 0,08 százaléka ( ezer főből 8 fő) volt COVID-pozitív. (A COVID-pozitívak karanténba kerültek és nem oltathatták magukat).

Eredmény oltás utáni napon: A COVID-oltott, majd tesztelt személyekről kiderült, hogy 100 százalékuk COVID-pozitívvá vált, amiből arra a következtetésre jutottak a kutatók, hogy csakis a COVID-oltás okozhatta a beoltottak megfertőződését.

A beoltottak 2 százaléka három héten belül elhalálozott, de ezután is több személy meghalt időközönként.

A maradék COVID-oltott arról számolt be, hogy rendkívül súlyos tüneteik, szövődményeik jelentkeztek.

Ennek eredményeit a Szlovák Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (SÚKL) közölte, mint ahogy azt fentebb idéztük.

Így már érthető, hogy a szlovákok és csehek miért oltásellenesek, és miért támadták meg az oltó orvosokat és a kormányok miért záratták be az oltási központok többségét.

Tehát világosan láthatjuk, hogy mennyi kárt okoztak már eddig is a COVID-oltóanyagok.

Sejthetjük, hogy a multimilliárdos befektető társaságok egyre inkább „elszemtelenednek", mert hagytuk, hogy a kormányok diktatórikus döntéseket hozzanak, és bezárassanak bennünket az otthonainkba, kötelezzenek a maszkviselésre (amelynek számos káros mellékhatása vált közismertté).

Szemünkbe hazudták a médiák és a celeb-orvosok által, hogy „az oltás jó, az oltás életet ment", és már ez sem elég nekik, mert a COVID-2022-Marburg­vakcina, vagyis a ChAd3-MARV GP, a Grafén-oxiddal programozott és szervetlen Ricin vegyülettel mérgezett mRNS-vakcina egy héten belül elpusztítja a jövőben beoltott gazdatesteket.

Lássuk, hol tartunk most!

A ChAd3-MARV GP ellenszerének kifejlesztése és tesztelése megtörtént önkéntes amerikai halálra ítélteken, akiknek családjai komoly anyagi támogatásban részesültek.

A COVID-2022-Marburg-vakcina piacra dobási terve: 2022. szeptember.

Részletes kísérleti eredmények

A törvényesen halálra ítélt bűnözők, vagyis az önkéntes amerikai halálra ítéltek választhattak, hogy csak a vakcinát, vagy az ellenanyag-komplexet is igénylik-e.

Előző esetben a vakcina miatti haláleset esetén az elítélt családja egyszeri komolyabb összeget kapott.  

Utóbbi esetben megkapta az ellenanyag-komplexet is és húsz évre csökkent a büntetése.

Ha viszont későn kapták meg az ellenanyag-komplexet és ezért meghaltak, a családjuk egy egyszeri komoly összeget kapott.

Az eredmények azt mutatják, hogy testsúlytól függően és erőnléttől függően a beoltott elítéltek 7 - 11 órán belül vérzéses-hasmenés által egyre rosszabbul és rosszabbul lettek és a lázuk folyamatosan emelkedett.

A Ricin-oltóanyag testsúlytól függően 10 - 15 órán belül blokkolta a beoltott áldozat, vagyis gazdatest RiboNukleinSav-át, (RNS-ét), amely egy polimer óriásmolekula és ribonukleotidokból áll, amelyek egy ribóz cukormolekulából, egy nitrogéntartalmú szerves bázisból és egy foszfátcsoportból állnak. Az egyes egységek a foszfátcsoporton keresztül, úgynevezett foszfodiészter-kötéssel kapcsolódnak egymáshoz. A szerves bázisok az RNS-ben adenin, citozin, guanin és uracil lehetnek. Minden szervezet RNS-molekulák segítségével szintetizál fehérjéket, de a ricin-oltóanyag gátolta a fehérjeszintézist, amely során a sejtek képtelenné váltak új fehérjéket termelni és a gazdatest ez által menthetetlenül halálra lett ítélve.

Azok az elítéltek, akik 17 órán belül elkezdhették szedni az ellenanyagkomplexet, azok túlélték, két-három nap múlva jobban lettek és három-négy héten belül teljesen felépültek.

A COVID-2022-Marburg-vakcina- jelölt elleni védekezés lehetőségei: 1. Nem engedjük bejutni a szervezetünkbe.

2. Oltás után, az első tünet jelentkezésétől számított legkésőbb 17 órán belül el kell kezdeni az ellenanyagok bejuttatását az oltott, fertőzött, mérgezett gazdatestbe.

Emberek! Ébresztő!

Már az egész világon „megkondultak a vészharangok", ezért a világ népeinek össze kell fogniuk, hogy lerázzák a zsarnokság terheit vállukról.

Nem hagyhatnak olyan kormányokat hatalmon, amelyek a COVID-oltások hívei és kioltják népeik életét.

Szinte lehetetlen megakadályoznunk, hogy 2022. szeptemberétől kötelezővé tegyék és világpiacra kerüljön a COVID-2022-Marburg-vakcina, a ChAd3-MARV GP, amely a világ leghalálosabb biológiai vegyifegyvere.

A világ leghatalmasabb befektetői és leggazdagabb családjai gondoskodtak arról, hogy megszerezzék az ellenanyag-komplexet, így ők lettek az elsők, akik védekezni tudnak a halált okozó oltóanyag ellen.

Klinikánk munkatársai folyamatosan hangsúlyozzák, hogy a legjobb védekezés, hogy „NE OLTASD BE MAGADAT", de ha már megtetted, alkalmazd az ellenanyag-komplexet és védd meg testedet a jövőbeli szövődményektől.

Ajánlott ELLENANYAG-KOMPLEX

EZT 2022. március 20. és 31. között megtudhatják kirendeltségeket vezető munkatársaink és 2022. április l-től a teljes cikk, benne az ajánlott ELLENANYAG­KOMPLEX közzé tételével, klinikánk honlapján találhatják az érdeklődők.  

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat az elsők között fogja tájékoztatni a világot a COVID-oltóanyagokról és a már beoltott áldozatok számára is igyekszünk életmentő lehetőségeket biztosítani.

Szlovákia, Dunaszerdahely, 2022. február 15.

© Ph.D. Peresztegi Sándor & MARRAH lnternational Medical Research Institute, 2022. (Minden jog fenntartva)

A cikk pdf-formátuma szabadon terjeszthető. Felhívjuk a figyelmet az alábbi cikkekre:

Ph.D. Peresztegi Sándor: PROGRAMOZOTT KORONAVÍRUS - Végső bizonyíték: A Covid-19-et az emberiség megtizedelésére tervezték (Biomedical Joumal, 2021. július, II. évfolyam 2. szám, 5. oldal)

Ph.D. Peresztegi Sándor: Az oltóanyagok hatásai és várható következményei -a Salk Institute for Biological Studies és a Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat kutatásai alapján (Biomedical Joumal, 2021. július, II. évfolyam 2. szám, 28. oldal)

Ph.D. Peresztegi Sándor: Terápiás javaslat a COVID-oltottak megmentése céljából (Az mRNS-vakcinák hosszútávú hatásai az oltott gazdatestre) (Biomedical Joumal, 2022. január, III. évfolyam 1. szám, 20. oldal)

Az eredeti tanulmány itt tölthető le. ⇒

Ph.D. Peresztegi Sándor & MARRAH International Medical Research Institute (Szlovákia):

Hozzászólás  

#2 Németország is részese az amerikai titkos biológiafegyver- kísérleteknekR Zoltán 2022-04-02 08:40
Egyre durvább dolgok derülnek ki az eddig eltitkolt, Ukrajnában működtetett katonai biolaboratóriumokról : Németország is részese az amerikai titkos biológiafegyver- kísérleteknek

A COVID19 biológiai hadművelet árnyékában meghökkentő dolgok látnak napvilágot, melyek arra utalnak, hogy Ukrajnában az egész emberiségre veszélyt jelentő katonai biokísérletek folynak évek óta.
Gennagyij Gatilov szerint a kutatáson és a tudományos kísérleteken kívül Ukrajna területét arra használták, hogy bioanyagokat és veszélyes biológiai kórokozók törzseit tenyésszék és szállítsák az Egyesült Államokban és más országokban működő katonai laboratóriumok számára.
Az eddigi dokumentumok megerősítik azt a tényt, hogy Németország saját katonai biológiai programját hajtja végre évek óta Ukrajnában.

RÉSZLETEK:

informatialibera.ro/.../...
#1 Mit kell tudni az oltásokrólR Zoltán 2022-03-23 08:33
riport Prof.dr. PERESZTEGI SÁNDOR beszél az oltásokról, ellenszerekről gyógyszermaffiáról, kutatásairól stb. a

huntv.info/video/mit-kell-tudni-az-oltasokrol/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások