20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2016 december 15, csütörtök

„Új szegedi gondolat“ – szegedi jóslat

Szerző: JÉGA SZABÓ FERENC

Karácsonyi ajándék a magyar embereknek, a Magyar Nemzetnek / Megszólal a Korona (!)  –  A Magyar Szent Koronán  –  is –  fellelhető kultúrtörténeti számok Magyarország feltámadásáról (is) beszélnek

Tisztelt Olvasó!

Jéga Szabó Ferenc különös számmisztikai felfedezéseiről mindig kellő szerénységgel nyilatkozik: ő csak elmondja, amit hosszú kutatásaival kiderített, de az már az olvasó, a hallgató dolga, mit fogad el belőle. Ő nem tehet mást, mint hogy ennyi meglepő összefüggés mögött okot, tudatosságot vél, s nem hisz az ennyire rendezett vak véletlenben.

A Szilaj Csikó sem tud mást tenni, mint szóról szóra ugyanezt: nem hiszünk abban, hogy a vak véletlen ilyen rendezett számkapcsolódásokat képes teremteni. A többit pedig az olvasóra bízzuk. (– a Főszerk.)

***

Tisztelt Olvasó!

Ajánlom figyelmébe / figyelmükbe a „melléklet"-ben szereplő anyagokat, melyek szerény véleményem szerint óriási jelentőségűek magyar nemzetünk, Magyarország szempontjából.

Kérem, alapos átolvasás után – magukévá téve a benne foglaltakat – minden hatókörükben található módon segítsék az anyag legszélesebb körbeni elterjesztését, népünk tudatának egészsége helyreállítása céljából.

(A teljes anyag saját munkám, s azok a Magyar Szent Korona vizsgálatait célzó kutatásaim „melléktermékeként" fogalmazódtak meg.)

Illő s méltó tisztelettel:

Jéga Szabó Ferenc

 

 Szegedi Jóslatok

Szegedi Jóslatok 1

Szegedi jóslatok 2

 

Hozzászólás  

#4 Szeged, Csuka.u.8.Jéga Szabó Ferenc 2017-01-09 12:44
Elnézést a kettőződésért, de első frissítéskor nem jelent meg, s azt gondoltam újra kell írni, - de akkor kissé már más lett a szöveg, s most látom, hogy "így jártam":) 8)
#3 Szeged,Csuka u.8.Jéga Szabó Ferenc 2017-01-08 20:33
Igen, a definíció pontos-magam is így gondolom. Az, hogy ki írta - le! - semleges. Az üzenet ahonnan jön, ott tudják, mi a fontos most a magyar embereknek, a Magyar Nemzetnek, Magyar Ország népének. Mert "nemzetiség sok van, de nemzet csak egy"-e Hazában,a Szent Korona tulajdonolta Országban. Azt is kell tudni, hogy a Magyar Szent Korona még számos egyéb számot hordoz, melyek - mint "isteni" üzenet és megvalósult terv mutatják a Nagykozmosz, a Mikrokozmosz (azaz a Naprendszer), és a mikro-Mikrokozmosz(azaz a Ember) működési számait - szoros kollerációban. ezekről tájékozódhatnak az érdeklődők, ha beírják a keresőbe - a "megszólal a korona, youtube" szavakat. Szeretettel kívánom minden honfitársamnak a minél több információ megismerését. Jéga Szabó Ferenc
#2 Szeged, Csuka u.8Jéga Szabó Ferenc 2017-01-08 19:35
Postos a "definíció", magam is így gondolom. S még úgy is gondolom - tudom,- hogy a Magyar Szent Korona ezeken kívül is számos olyan számot "hordoz", melyekben a Nagykozmosz, a Mikrokozmosz(azaz a Naprendszer, illetve a mikro-Mikrokozmosz (azaz az Ember) működési számai találhatók, szoros kollerációban.Ezek a számok megjelennek azonosan a korai sumir anyagoktól, az asszíron, a pártuson át, a szkítákon keresztül, s a "honfoglaló"gyűjtőnéven számontartott magyar kultúrtörténeti anyagokban,(anyagokig) egészen napjaink ilyen tárgyaiig, - kézzelfoghatóan.
#1 4032 Debrecen Verseny u 38Dr Fülöp Adél 2017-01-03 19:44
Fantasztikus Írás!!!Nehezen felfogható ez egy átlag embernek,de "Elfogadandó" a számok törvényszerűségének és a Szent Korona" Szentsége" következtében!!!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások