20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 20, szombat

Nyílt levél Orbán Viktornak / videóval

Szerző: Giorgio Mondino

Előre szögezném, hogy egyenlőre még, "a magyar nép jobbik fele és többsége, bölcs és fegyelmezett. Távol áll tőle a tombolás, balhézás."...

Nyílt levél Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnökéhez : Nem leszünk egy kísérleti vágóhíd !

giorgiomondino1

Tisztelt Miniszterelnök Úr ,Tisztelt Magyar Kormány

 

Úgy érezzük egyre többen, Tisztelt Miniszterelnök úr, hogy idegen (pénzügyi lobbik) érdekeinek kiszolgálása céljából, Önök meggondolatlan és elkapkodott oltási kényszer cunamit zúdítottak a magyar népre, hatalmi erővel!

Nem tartjuk célszerűnek a kötelező oltásokat a Magyarországon élő magyar állampolgárok részére, mert sérti az emberi szabad akaratot, valamint emberi jogokat sárba tiporja,legfőképpen féltjük az emberek életét és egészséget. A nemzetközi WHO egészségügyi szervezetein át és az ENSZ is mindezt törvény biztosítja írásban rögzítve.

Aggodalmunkat ezért rövid üzenet formájában, szerény eszközeink mellett, szeretnénk Önhöz és a felelős döntéshozóknak és egészségügyi szervezetek képviselőinek eljuttatni, itt és most!

Élni szeretnénk, mint normális szabad emberek! jogunk van hozzá! Nem szeretnénk élő zombikká válni, vagy vegetáló élő halott lenni.

Tisztelt Miniszterelnök Úr nem erről volt szó korábban!
Arról volt szó, hogy csak aki szeretné, önkéntes alapon kapja meg az oltást.

Kérem tiszteletteljesen, gondolják át Kormányával együtt, az eddig meghozott intézkedések sorozatát és azonnal szüntessék meg kötelező oltósokról szóló szándékukat.

Véleményünk szerint, a társadalmi béke visszahózatala csak akkor teremtödhet meg, ha az oltás szabad akaratából történik önkéntes alapon ,vagy orvosi javaslat miatt vàlik szükségessé (pl. krónikus eseteknèl).

Szeretnénk visszakapni továbbá ellbitorolt szabadságunkat.Sportolni edzoteemeknèl, vagy uszodába menni. Esetleg máskor meginni nyugíban egy capuccinot, vagy beülni egy bécsi szeletre például.

Egyre több vállalkozó szorult ki a versenyből, a az Önök meghozott káros blokkoló gazdasági lock down intézkedések miatt,amely bevétel kiesés miatt, a tönk szélére kerültek.

Az emberek nagyon elfáradtak.
Idegörlő az egész szürreális, apokaliptikus helyzet az egész nyugati világban.

Egyre több ember azt érzi, hogy az egész egy mesterségesen kreált válság, hogy ellenőrizhessék az embereket és kiszolgàltatottá tegyenek száz és száz milliókat.

A magyar nép jobbik fele és többsége, bölcs és fegyelmezett. Távol áll tőle a tombolás, balhézás.

Iszonyodik az anarchiától és a káosztól, hisz a múltban, a magyar, katona nemzet volt az elmúlt évezred során. 1956-ban, mikor betelt a pohár, az egész nemzet odacsapott az asztalra és nemet mondott az idegen rabigának.

Komoly küzdelem árán levette magáról bilincseit és Góliátként harcolt Dávid (szovjet nála erősebb ) hatalom ellen. Más kérdés, hogy végül akkor is magunkra maradtunk és a nemzetközi érdekek kerekedtek felül,mint most is...

Miniszterelnök úr Történészként és Gostratégaként látom előre a folyamatokat. Kérem hallgasson szívére ! Legyen méltó történelmi küldetésére. Szüntesse meg ezt az átkot, semmisítse meg ezt a Nemzetromboló és pusztító tervet, kérjük szépen, amíg nem késő.......

Tisztelettel jó munkát és egészséget kívánunk Önnek és Kormányának.

Giorgio Mondino
Magyarok Trumpért Patrióta Szövetség elnöke

Külalak ékezetfelrakás és a kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől

Amiról itthon nem tudósítanak! ⇒

Hozzászólás  

#1 Az oltás nem kötelezőPlósz Sándor 2021-03-05 16:00
Magyarországon az oltás nem kötelező.
A laposföld hívők, vírustagadók és más hasonlókkal közölni kell, hogy a COVID oltás nem kötelező.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások