20240229
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 január 27, szombat

"Halállistán" a holland politikus könyve magyarul

Szerző: eisen64

"Hatalmas büszkeség számomra, hogy bemutathatom könyvem magyar fordítását. Magyarország a második otthonom. Ez drága feleségem, Krisztina szülőhazája, azé a gyönyörű, intelligens és bátor asszonyé, akit Eger és Szigetvár asszonyainak mintájára faragtak" - írja Geert Wilders a Halállistán című könyve új, magyar kiadáshoz készített előszavában. Mit üzent a holland politikus a magyaroknak? Néhány idézet az előszóból:

Magyarország nélkül a nyugat már rég elbukott és megsemmisült volna.

"Valójában Magyarország, az egyik legrégibb európai nemzet, a 14. század közepétől kezdve Európa fő védőbástyája volt az iszlámmal szemben.

Ha van olyan nemzet, amely méltó arra, hogy Európa és a kereszténység védelmezőjének nevezzék, akkor Magyarország biztosan az. Gondoljunk csak I. Nagy Lajos királyra, aki győztesen harcolt a tatárokkal és oszmánokkal szemben 1366-ban és 1377-ben. Vagy gondoljunk Hunyadi Jánosra és vitézeire, akik 1456-ban sikerrel védelmezték Nándorfehérvárt és megakadályozták azt, hogy az oszmán törökök lerohanják a nyugatot. ...

Geert Wilders beszéde a holland parlamentben

Alig fél évszázaddal később azonban Európa szégyenteljes módon megtagadta azt, hogy Magyarország segítségére siessen, amikor a törökök újrakezdték a nyugat elleni dzsihádjukat. ...

A 173 éves iszlám uralom pusztító következményekkel járt Magyarországon. Hatalmas földterületek néptelenedtek el. A mészárlások, a háború, a deportálások és a kegyetlen rabszolgaság miatt a lakosság száma csökkent. A magyar nemzetet az iszlám kegyetlenségektől, brutális intoleranciától és a kínzó rabszolgaságtól szenvedett. ...

https://www.youtube.com/watch?v=zTggzPAM8Bg

A magyar nép viharos évszázadai során ez volt a legsötétebb kor. De ott, ahol mások feladták volna, a magyarok tovább küzdöttek.

Soha nem adták fel, soha nem hajtottak fejet Mohamed és Allah zsarnoksága előtt, soha nem mondták ki azt, hogy "Allahu Akhbar",

hanem hűségesen kitartottak nagy királyaik, Szent István és Szent László hitvallása mellett. A rémségek ellenére a magyarok szellemét soha nem törték meg. Magyarország lett az Európa elleni iszlám behatolás számára a botlókő. A magyarok újra és újra megtagadták a behódolást.

Bár vereséget szenvedtek, de soha nem mulasztották el, hogy visszavágjanak.

A magyar történelem legsötétebb óráiban nagy hősök támadtak.

1552-ben egy maroknyi katona, parasztokkal és asszonyokkal együtt sikerrel védelmezték Eger várát a hatalmas muzulmán túlerővel szemben. 1566-ban a szigetvári katonák az utolsó emberig harcoltak az erőd védelméért, és ezzel annyira megnehezítették a törökök számára a vár bevételét, hogy az oszmán hadsereg inkább feladta a további előrenyomulást Bécs felé.

Nyírparasznya

Wilders felesége szülőfalujában

Kétség nélkül, Magyarország önfeláldozása megmentette Európát. Az oszmánokkal szembeni magyar ellenállás nélkül az európai védővonalak összeomlanak és ezzel keresztény civilizációnk is elveszett volna.

Európa minden nemzete örökre adósa Magyarországnak.

A magyar ellenállás végül elérte, hogy az Oszmán Birodalom anyagi erőforrásai kimerültek, és ezért 1699-ben kénytelenek voltak visszavonulni. Magyarország azonban drága árat fizetett a hat generációnyi iszlám megszállásért. A magyarok voltak a térség legvitézebb szabadságharcosai, ezért az ő földjük lett a háború fő frontvonala, és ez a vérveszteség más nemzeteknél jobban sújtotta a magyarokat. Az iszlám hódoltság teljes időszakát tekintve a magyar nemzet létszáma szinte semmit nem nőtt. Aligha van még egy európai nemzet, amely olyan sokat szenvedett volna az iszlámtól, mint Magyarország...

Ma ennek a régi háborúnak egy új fejezete íródik. Az iszlám ismét Európára vetette tekintetét. ... Az elmúlt öt évben még fojtogatóbbá vált a globalista, iszlamofil nyugati hatóságok által az iszlám bírálói ellen folytatott cenzúra és jogi zaklatás.

Meggyőződésem, hogy a történelem a mi oldalunkon áll. Az elnyomás és alávetés erői hosszú távon soha nem győzhetnek. Magyarország történelme újra és újra bebizonyította ezt....

Akik ma elfordítják az arcukat e problémák elől, előbb vagy utóbb kénytelenek lesznek szembenézni velük.

Időközben azonban sok értékes időt veszítünk. Itt az idő, hogy mindenki - férfiak és nők egyaránt - döntsön. Iszlám vagy szabadság. Nincs más választás.

Geert Wilders, 2017. november
Forrás: http://vigyazo.blog.hu
Beküldte Pencz István

Hozzászólás  

#2 Jól hangzik, de hamisSubartu 2019-02-20 12:03
Az "iszlám védőbástya" sablon a népszerű hazugsághoz hasonlóan, sok igazságot tartalmaz, ám a török hódoltság időszakát hamis színben tünteti fel. A másfél évszázad alatt a magyarság 1.5 millió fővel gyarapodott a hódoltsági területeken. A habsburg rémuralom visszatérése néhány év alatt egymillió magyar pusztulását eredményezte, ennek köszönhető a Rákóczi fejedelem vezette szabadságharc. A törökök ellen nem volt felkelés, sem szabadságharc, mert hagyták élni a népet, 20% adó megfizetése után (a szpáhik esetében az adó mértéke ennél kedvezőbb volt) A visszatérő habsburg rémuralom néhány éve alatt nagyobb volt a nemzet vesztesége, mint a 89-es ruhacsere óta eltelt 30 évben, noha az is közel egymillió magyar pusztulását eredményezte (ebben nincs benne a külföldre menekült 850.000 fő, akik magyarként vannak nyilvántartva, de nagy részük már idegenben marad)
A másik - szerintem - csúsztatás, hogy a magyarok a szentnek nevezett István hitvallása miatt ölették halomra magukat. Még 2-3 generációval az istváni puccs után is lázadtak a vérgőzös istváni örökség ellen, aki viszont VALÓBAN elnéptelenített egész országrészeket, a magyarok 1/3-át kiírtva. Tessék utána olvasni, magtudin.org
Nem kell ahhoz agysebésznek lenni, hogy ha valami ellen lázadnak a tömegek, akkor azt rossznak érzik, ha meg nem, azt - valamilyen szinten - elfogadják.
#1 e-Let-isztanszikul 2019-02-16 09:39
A Child Killing by Royalty, Soros Eyewitness - Fixed audio
www.youtube.com/watch?v=0YfNAGpivAc&t=7s c. videóban kínálójában a következő szerepel angolul: („Anne Marie van Blijenburgh a key eyewitness to ritual child killings by Dutch royalty and other elites including George Soros, describe the murders that have occurred since 2004 in Belgium and Holland. This is part one of a four part statement she made before officers of the International Common Law Court of Justice this past summer, as part of its prosecution of Pope Francis and others for child trafficking and Ninth Circle ritual killings”)

Az első mondat fordítása: „Anne Marie van Blijenburgh szemtanúja a holland királyi család s más elittagok által elkövetett szertartásos gyermekgyilkosságoknak.” A videóban elmeséli, hogy kiket látott azokon a „lakomákon”, amelyeken elfogyasztották az aznap a holland királyi erdőkben rendezett hajtóvadászatokon levadászott intézetből kiszállított árvagyerekek húsát: Johan Friso holland herceg, Beatrix holland királynő, Soros György, Geert Wilders.

Nem csak Anne Marie mesélt erről, hanem másik holland bankár is. www.youtube.com/watch?v=NagYge8fSJM 
Igen, Geert Wilders, aki a BBC Hard Talk (ld. Youtube) műsorában maga is elismerte, hogy többször járt Izraelben magánúton. Mint emlékszünk rá, tavaly majdnem Hollandia miniszterelnöke lett. (Innen tudhatjuk, hogy miért kapta azt feladatul, hogy Magyarországot az „Iszlám” elleni harc egyik pillérévé tegyék, ami a tények fényében nyilvánvalóvá válik a cikkből.) Apropó, Wilders tegezi Orbán Viktort.

A közkeletű téves hiedelmekkel szemben Anna Marie-t nem ölték meg a sátánisták, hanem biztonságban még mindig él, amint arról Kevin A beszámol legújabb rádióműsorában. www.youtube.com/watch?v=9WnoC2Wsgds
Ő, akit kétszer jelöltek Nobel Béke díjra, többek között azért, mert leleplezte az előző pápát (Ratzingert.) Filmje megjelenése után lemondott, majd Beatrix is.

Itt, legfrissebb műsorában, elmondja, hogy a Kilences Kör febr. 23-24-én lemondatja Ferenc pápát, mivel a katolikus püspökök fele már nem engedelmeskedik neki. (Hamarosan kiderül, a Vatikán belső kiszivárogtatója (whistleblower) igazolt szólt-e.) Örvendettük: megbukott a Vatikán, megbukott vele együtt Trianon is. Kicsi a világ. Ahhoz még, elég nagy, hogy a jók elférjenek benne, de ahhoz már szűk, hogy a gonoszak is megmaradjanak benne. Nem kötelező emberhúst enni. Sőt, Jézus maga mondja az Utolsó Vacsorán: „Egyétek (az ostyát), mert ez az én vérem. Igyátok (a bort), mert ez az én vérem. Aki engem esz, soha el nem kárhozik.”

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások