20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 december 11, szombat

Az Ír egészségügy miniszterei (is) vírustagadók!

Szerző:

Körleveleinkben keringő és a HUN Televízióban is megjelent magyarra fordított videós beszámoló / MEGTÖRT A JÉG című videós beszámoló /  végett fogtam neki, hogy pontosan lepötyögjem mi is hangzik ott azon fontos helyen el. 

Rájöttem, hogy én aki nem igen ért angolul sokkal jobb és más értelme is van a kimondott mondatoknak, ha nem kell kapkodva gyorsan, vagy meg-meg állítva olvasni a fordítást. Így mindenkinek ajánlom, hogy ne csak hallgassa hanem olvassa is el a magyarosított szöveget amit megjelentetek, persze a kiemelések és a külalak tőlem származik, na és barna színnel fogom "festeni" azt a szöveget amit én fogok tűzdelni az estleges szemet-szúró állítások közé, vagy, alá, hiszen a másik ok pont ez volt amiért lepötyögtem a videós fordítást, hogy néhol véleményezni tudjam.

 megtortajeg 1

És akkor jöjjön a magyarosított videós szöveg:

Ismét jelentkezek Tony Holohan és Stephen Donnelly irodái mellől Baggott street Dél Dublinban, mivel tegnap is itt voltunk és feltettük a kérdést, hogy a HSE magyarul, a Nemzeti Egészségügyi Sürgősségi Csapat Tony Holohan és Stephen Donnelly egészségügyi miniszter vezetésével miért volt az, hogy nem voltak hajlandók választ adni egy információszabadság iránti kérelemre amit több hónappal ezelőtt nyújtottunk be kérdezve, hogy az Egészségügyi Minisztérium és az HSE bizonyítani tudják-e, hogy a SARS-Cov -2, COVID-19 vírus valóban létezik, hogy izolálták-e egy laboratóriumban?

Megsértették a jogszabályokat az információszabadság kérésünkkel kapcsolatban. Nem tudtak választ adni határidőn belül és tegnap miután befejeztem az élő közvetítést innen, ami nyilvánvalóan hatalmas nézettségre tett szert az egész országban és ma reggelre, csodák csodájára megérkezett a válaszlevél a HSE-töl! Ami bizonyíték a válaszra, amit mi már tudtunk, hogy csak ezt tudhatják válaszolni ami az, hogy a COVID-19 nem létezik! Ha azt követeljük, ahogy a Tudomány megköveteli, ahhoz, hogy a vírusokat vírusoknak tudják kikiáltani tudományosan el kell különíteni egy laboratóriumban és be kell tartania a Koch-posztulátumokat amik nagyon szigorú követelmények listája egy vírus létezésének hitelessége érdekében. Nos, e a vírus nem felel meg egyiknek sem.

 Persze, hogy megsértették a jogszabályokat, hiszen ugyanígy járna bármely covidfasizmussal befertőzött ország és annak sátáni miniszterei, ha mindenütt lennének ilyen bátor aktivisták akik nekik mernék szögezni az ugyanilyen vagy hasonló jogos kérdéseket, azokban az országokban, ahol bevetették ezt az emberellenes jogtalan mizériát. Vagy igazat kellene nekik mondani és akkor hivatalosan is vírustagadók lesznek, mint ebben az esetben, vagy pedig tovább hazudnak és továbbra is hitetlenek maradnak!

 

Kértük októberben, sőt még előbb is, mert ez a jogi fellépésünk része. Követeltük annak bizonyítását, hogy ez a vírus valóban létezik, de bírósági ügyünkben is bizonyítékokat követeltünk arról és erre még nem kaptunk választ, hogy

* a lezárásoknak vannak-e bármilyen hatással a vírusok terjedésére,

* követeltük, hogy szolgáltassanak bizonyítékokat arra, hogy az 

* arcmaszkok biztonságosak és valóban visszafogják-e a vírusok terjedését / de nem, ilyen tanulmányok nem léteznek! Bizonyítékokat kértünk arról, hogy a

* társadalmi távolságtartás a tudományon alapszik-e, / - hát nem! Ez egy kitaláció!

* Bizonyítékokat kértünk arról, hogy a kontaktok nyomon követése bármilyen hatással van a vírus terjedésére vagy sem. / És persze, hogy nincs. Mert ez a szervezet itt találja ki az egészet. (Tony Holohan és Stephen Donnelly irodái / Zlitól)

 De ma kénytelenek voltak elismerni, hogy a CIVID-19 vírus nem létezik!

És ez az amit mondtak. A HSE birtokában vagy felügyelete alatt álló teljes és pontos dokumentumokat kértünk amely a SARS-Cov-2 vírus, koronavírus, COVID-19 izolálását írja le, közvetlenül egy COVID-19-ben szenvedő tünetes betegből véve ahol a minta nem volt kombinálva - és ez elengedhetetlen - vagy keverve bármely forrásból való genetikai anyaggal. Mint például majom vesesejtjeivel, vagy rákos sejtekkel, ezzel kiküszöbölve a szennyeződést, mint a mintavétel lehetséges alternatív forrását.

A ma adott válasz a következő a HSE -től:

* Kollégáimmal folytatott konzultációt követően a HPSC tudományos és orvosi területeiről megerősítem, hogy nem áll birtokunkban ilyen, a kérésükkel kapcsolatos dokumentum. Ezeket az észszerű lépéseket tettem az ilyen nyilvántartások hollétének megállapítása érdekében, és sajnos tájékoztatnom kell, hogy miután elvégeztük ezeket a kereséseket, nem sikerült megtalálni a kérdéses iratokat. Meggyőződésem, hogy minden észszerű lépést megtettünk a dokumentumok felkutatása érdekében amit ön kérvényezett és ezért el kell utasítanom a kérését és úgy folytatták tovább, hogy az érintett nyilvántartás nem létezik, ráadásul ki is emelik sárgán. Ez az ő kiemelésük, miszerint az általunk kért dokumentum, hogy ez a vírus valóban létezik, nem létezik. Nincs bizonyítékuk arra, hogy létezne. Itt a bizonyíték.

 Számukra ugyan mi lehet az az "észszerű keresés"? Keresték egyáltalán? Hiszen tudniuk kellett, hogy nincs és nem is volt birtokukban ilyen dokumentum. Miért keresték volna? Miért írták bele, hogy azért utasítják el a kérést, mert nemtalálható olyan dokumentum amit jogosan követelnek? Nem elutasítani kell/ett volna a jogos kérést hanem beszerezni vagy kerek-perec azt válaszolni, hogy ilyen nincs és nem tudják a kérést véghez vinni! Szerintem nincs joguk ilyen indokkal ezt a kérést ÍGY elutasítani! Az ilyen dokumentum hiány magával vonja a lezárások meg a vakcinázások jogtalanságát is. 

 

Most, ezen információ nyomán, ezen a kritikus új bizonyíték nyomán több új kérdést kell feltennünk és ezek a következők:

* Ha a vírust tudományosan nem izolálták, honnan tudhatnánk, hogy a vakcina hatékony? Ha a vírus elleni vakcina vírusát nem izolálták.

* Ha tud az oltásokról, akkor tudja, hogy egy laboratóriumban gyártott vírust helyeznek az oltóanyagba annak érdekében, hogy immunreakciót váltsanak ki a szervezetben. Ez egy természet elleni tett és a természet mindig visszaharap.

* Honnan tudhatjuk, hogy ez az oltás biztonságos-e, ha a vírust nem izolálták?

* Hogyan állíthatja bárki is azt, hogy egy új változat, ami a legújabb átverés, amelyet ránk húznak, hogy egy új változat, vagy egy mutáns törzs létezik, ha az eredeti törzset soha nem izolálták?

* Hogyan lehet egyáltalán vakcinát kifejleszteni mikor a vírus maga sosem volt elkülönítve? És hogyan lehet meghatározni a vakcina hatékonyságát, ha magát a kórokozót, amit kezelni terveztek nem izolálták?

* Hogyan lehet megbízható tesztet kifejleszteni egy adott vírus jelenlétének kimutatására, ha magát a vírust még soha nem különítették el?

* Milyen bizonyítékuk van arra, hogy a COVID-19 néven ismert vírus egyáltalán létezik, ha a vírus soha nem volt elkülönítve?

* Milyen garanciánk van arra, hogy más hamis vírusok nem fognak fokozódni és nem jelentenek majd súlyos veszélyt társadalmunkra?

* Ha az eredeti vírust soha nem izolálták, akkor ezek az új vírusok is ilyen spekulatívak  lesznek?

* És végül melyik szülő engedélyezi gyermekének új oltással  történő oltását, amit még soha nem teszteltek állatokon?

A vírus elleni védelemre tervezett kezelés amelyet soha nem izoláltak nagyon kísérletii jellegű és így egy nagyon súlyos kockázat. Tudjuk, hogy rengeteg ember aki megkapta ezt a vakcinát ezt az "oltást" bizonyos esetekben elhalálozott, vagy nagyon rossz állapotba kerültek és néhányan meg is bénultak.

Tehát, ami ettől a szervezettől (HSE) jelenleg kiderül, az annyira tébolyult és zavarodott. Ha az emberek ezt nem látják át, akkor valóban meg kell kérdőjelezniük saját mentális egészségüket. 

A legutóbbi infó, ha az elmúlt hetekben az Egyesült Királyságban volt azt javasolják, hogy a karácsonyi vacsorát egyedül egy külön szobában együk meg. Ilyen őrültek ezek az emberek. Rendkívüli igényekkel állnak elő. Ez kezd hihetetlenül veszélyessé válni, mivel pszichopaták kezében vagyunk ezen a ponton. Tehát mindannyian tudjuk, hogy ez a lakosság állandó felügyeletének megvalósításáról szól! Erről van szó! Ez semmi másról nem szól, mint erről.

Ez a felügyelet pedig egy elnéptelenedési menetrendet eredményez, amely megszünteti a lakosság jelentős részét persze elsőként a maszkhívők, vakcinahívők fognak következni ők azok az emberek akiket elvetnek  és ezeket az embereket nem érdekli hogy hány embert ölnek meg és, hogy kit ölnek meg, csak a számok érdeklik őket, mert csökkenteni akarják a világ népességét kb. milliárdokkal. Tehát nem érdekli őket, hogy ki, csak az, hogy hány. Tehát mindannyian akik még mindig maszkot viselnek. Mindannyian akik azt mondogatják, hogy alig várják, hogy megkapják ezt a vakcinát. Önök lesznek azok az emberek, akinek a DNS-ét gyökeresen megváltoztatja, és sokan végül súlyos egészségügyi károkat fognak tapasztalni ezen az úton haladva. De csak figyelmeztetni tudjuk.

Kétség sem fér hozzá a COVID az új vallás az emberek elkötelezettek iránta, nem engedik, hogy olyan emberek mint én, szidalmazzák, megkérdőjelezzék, vagy vitassák és, hogy lássák, vajon megfelel-e a kutatásoknak?

Hozzászólás  

#2 Dr Reiner Fuellmich:Mandala75 2021-12-17 07:07
A Pfizer 55 év titkosítást szeretett volna. Most mégis fel kellett tárniuk bizonyos adatokat. Megdöbbentő!
-írja Dr Reiner Fuellmich
Forrás:
Norbert Toth facebook bejegyzése:
www.facebook.com/norbert.toth.96780671

Másik hír: KÓDSZÁM és a végén lévő sorszám jelöli , hogy üres placebo vagy vírusos a vakcina szer. Tehát tudatosan választják ki azt, hogy ki melyiket kapja - számol be egy orvos.

Részletesen az alábbi facebook bejegyzésben:

.
"Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki.
November 20-án, szombaton az Egyetemi Orvosi Központ, a Ljubljanai Klinikai Központ főnővére (a fenti képen látható, aki az oltóanyag-ampullák beadásával foglalkozik és mindent irányít, felmondott, a tévékamerák elé állt és kivette az oltóanyagos üvegeket.
Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyikén az 1, 2 vagy 3 végszám szerepelt, majd elmagyarázta a számok jelentését:
Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.
A 2-es szám a klasszikus mRNS "vakcina".
A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.
Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki.
Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták.
A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására.
További részletek, amint azok rendelkezésre állnak.
Az alábbi kép csak kiegészítés! Egy előző informátor adta ki az AZ ról ami nem mRNS, de ugyan azt a módszert számkódot alkalmazták!

Forrás:
www.facebook.com/photo/?fbid=287019793347826&set=a.209131527803320
#1 Ezt osztjátok meg! Emberek tömegei Bécsben !!!R Zoltán 2021-12-12 06:02
Hihetetlen óriási tömeg Bécsben egy bátor tudósító közvetíti a hatalmas tüntetést. Ne higgyetek a tömegmédiáknak ha azt mondja pár ezer ember van kint az utcán!!! Mutassátok meg a magyarságnak

Nézd mit csinálnak a labancok!
MÁR MEGVAN AZ ÚJ IDŐPONT!

www.facebook.com/radvanyi.emese/videos/965345071046858/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások