20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 június 21, kedd

A BRICS és 47 afrikai nemzet leverte a WHO -t !

Szerző:

Amit a haza sajtó sem mond el nekünk.../ Ahogy arra korábban figyelmeztettünk, az Egészségügyi Világközgyűlés az elmúlt napokat a Biden által a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzathoz kapcsolódó 13 vitatott módosításának mérlegelésével töltötte.

 Az első jele azonban annak, hogy a dolgok nem a globalisták tervei szerint alakulnak, május 25-én, szerdán érkezett, amely egyben Afrika napja is volt. Botswana és még 47 afrikai nemzet, valamint Brazília, Namíbia, Brunei, Banglades, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika és Irán nemmel szavazott egészségügyi szuverenitásuk WHO-nak való átadása ellen.

A gazdag fejlett országok, például Ausztrália, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok hivatalos küldöttei határozottan támogatták a módosításokat, és arra buzdítottak más államokat, hogy csatlakozzanak hozzájuk országaik szuverenitásának feladásához. A támogatások között természetesen ott volt az EU összes tagállama is
Sajnálatos, hogy ezek az információk nem jelentek meg, a sajtóban sem a média, és egyetlen politikai párt sem mutatta a legcsekélyebb szándékot sem arra, hogy konzultáljon az emberekkel, akik továbbra is tudatlanok és teljesen kívül esnek az ilyen komoly döntéseken.

Végül a WHO és a gazdag nemzetek támogatói kénytelenek voltak meghátrálni, de nem adták fel, hiszen kérésükre új munkacsoportot hívtak életre, amely a javasolt módosításokra vonatkozó ajánlásokat", fog tenni, amelyeket a Pandémiás Szerződéssel együtt kell újra benyújtani az Egészségügyi Közgyűlés 2024. évi 77. ülésszakán.

Botswana felolvasott egy nyilatkozatot 47 afrikai ország nevében, amelyben azt mondták, hogy együttesen továbbra is támogatják a "reformokat", de ezek sok aggodalomra adnak okot. Jó néhány ország azt mondta, hogy fenntartásai vannak a változtatásokkal kapcsolatban, és nem is támogatják azokat.

Ezek közé tartozott Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika, Irán és Malajzia. Brazília különösen azt mondta, hogy teljesen kilép a WHO-ból, ahelyett, hogy megengedné, hogy lakosságára vonatkozzanak az országot az egészségügyi szuverenitásától megfosztó új módosítások.

brics 1

Az Egyesült Államokban a republikánusok is sok kifogást emeltek, és különböző csoportok új törvényjavaslatokat tettek, amelyek felhatalmazzák az Egyesült Államok Kongresszusát/Szenátusát a WHO bármely nemzetközi megállapodás részeként kiadott mandátumának vagy irányelvének felülbírálására. Az egyiknek, az úgynevezett "WHO Pandémiás Felkészülési Szerződés Szenátusi jóváhagyási törvényét Ron Johnson republikánus szenátor terjesztette a Szenátus elé, aki szerint "az Egyesült Államok szuverenitása nem tárgyalható".

Szerencsére nem a lakosság egésze alszik, és voltak dicséretes kezdeményezések a jogaink átengedése elleni információ terjesztésre és aláírásgyűjtésre, mint például a Terra Pura vagy a Domo Acción Galicia szervezetek, bár sajnos nem volt módja vagy ideje sok emberhez eljutni.

Emiatt ALAPVETŐ, hogy tisztában legyünk a helyzettel, hiszen a veszély nem múlt el, csak késésről van szó a globalista egészségügyi és higiéniai ellenőrzés céljának megvalósításában, és szükséges, hogy kihasználjuk azt az időt, ami megadatott nekünk, hogy megköveteljük, hogy képviselőink valóban képviseljenek bennünket.

Talán valaki kíváncsi lesz arra, hogy Afrika, szinte tömbként, miért nem hajlandó megbízni a WHO-ban? Az igazság az, hogy a múltbeli állítólagos világjárványok során a WHO tettei nem éppen bizalomkeltőek. Inkább egy korrupt szervezetet ábrázolnak, amelyet olyan bürokraták irányítanak, akik elszakadtak a globális egészségügyi problémáktól, és akiket teljes mértékben a gyógyszeripar és vakcina-értékesítő csatlósai, például a GAVI irányít.

A Kenyai Katolikus Egyház és az Egészségügyi Minisztérium által támogatott vizsgálat 2015-ben feltárta, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az UNICEF tetanusz elleni oltási kampánya sok nőnél sterilitást okozott. „Az Egészségügyi Világszervezet és az UNICEF által támogatott tetanusz elleni kampány során begyűjtött adagok 30%-a hCG-t tartalmaz” (olyan terhességi hormon, amely vakcina antigénként viselkedik, és tetanusz elleni antitesteket termel). ) – mondta a Kenya Püspöki Konferencia a jelentés terjesztésében. "Erkölcstelen és etikátlan, hogy a WHO és az UNICEF ilyen embertelen kampányt szponzorál és finanszíroz hazánkban" - tették hozzá a püspökök, akik azt is követelték, hogy ezek a szervezetek kérjenek bocsánatot a "kenyai lányoktól és nőktől".

1996-ban 200 nigériai gyermek kapott trovant , egy agyhártyagyulladás elleni gyógyszert a Pzifer amerikai gyógyszergyártó cégtől. 11 gyermek halt meg. A családok ezeket a haláleseteket és más kiskorúak által elszenvedett következményeket a nagy cégre hárították, amely végül 75 millió dollár kártérítést fizetett, hogy elkerülje a tárgyalást.

Néhány évvel később, 2005-ben a Family Health International (FHI) tesztelte a tenofovirt , egy olyan gyógyszert, amely megakadályozza a HIV átvitelét prostituált nőknél Kamerunban. A tekintélyes The Lancet tudományos folyóirat rámutat, hogy az Act Up-Paris HIV tudatosító szervezet „a kutatókat azzal vádolta, hogy etikátlanul járnak el azzal, hogy a vizsgálat után nem biztosítottak kezelést, és úgy döntöttek, hogy a világ egy részén magas kockázatú nőkön végeznek vizsgálatot, ahol olcsó a tesztelés.” Az országban folyó nyomozást az ilyen típusú vádak miatt a gyógyszergyártó lobbi nyomására le kellett állítani, de más fejlődő országokban továbbra is folytatták.

India és más, kevéssé fejlett országok vagy régiók is megszenvedték ezeket a gátlástalan kísérletezési kampányokat, hogy kevésbé szigorú feltételek mellett tanulmányokat végezzenek. Ezek lehetővé tették a gyógyszerészeti ragadozók számára a drága gyógyszerek és vakcinák kísérleteit majd azok jóváhagyását az első világ gazdag országai számára.

Az orális gyermekbénulás elleni oltásban használt élő gyermekbénulás vírusok 2006-ban több mint 125 000 gyermeknél okoztak a vakcinának tulajdonítható bénulást (orvosi kutatások szerint Indiában évente 500-600 eset) és akut petyhüdt bénulást (AFP) a gyermekbénulástól megkülönböztethetetlen tünetekkel. Az OPV (polio vakcina) a gyermekbénulás új törzsét is felszabadította Indiában és Afrikában. Ez az OPV vakcina az Egyesült Államokban és az európai országokban megszűnt. Kísérletileg egy monovalens OPV-t adtak be indiai gyerekeknek a klinikai vizsgálati protokollok kirívó megsértésével. Emiatt megduplázódott a PFA esetek száma azokon a területeken, ahol ezt a vakcinát beadták.

Mindezek az atrocitások pedig csak a jéghegy csúcsát jelentik a gyógyszeripar bűneinek (P. Gotzsche művének címe szerint) a WHO jóváhagyásával.

https://elcorreodeespana.com/politica/672530057/Los-BRICS-y-47-naciones-africanas-tumban-el-intento-de-control-totalitario-de-la-OMS-Por-la-Doctora-Albarracin.html

Beküldte Vajda Miklós

Kiemelések és a külalak a MM szerkesztőtől.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások