20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 április 17, szombat

Az idegeimre megy a korona-vírus őrület...

Szerző: Júlia

Részletek a szerző a nekem írt leveléből; - Ezt meg kellett írnom! Ha leközlöd – megköszönöm. Ha nem – úgyis jó! Az idegeimre megy ez az állandó tiltakozási „tudósítás“ – Propaganda. Egy NAGYON régi ismerősöm már be is olttatta magát a Pfizerrel, s nevetve mondta: tudja, hogy jövőre, meg azután is évente be kell oltatnia magát! hát – ettől idegbajt lehet kapni...

A Müller Ciliket hallgatja, meg a statisztikákat, mennyien szenvednek a koronától, s lélegeztetőgépen vannak. 
Arról persze MO-on egy szót sem ejtenek, amit egy igen neves német tüdő specialista mondott: pont azzal rontanak a beteg állapotán, ha tele pumpálják a tüdöjét oxigénnel. 

Egy Roman orvosnő hagyományos módszerekkel gyógyítja a koronás betegeket – 98 – 99 %- gyógyultan hazamegy. De hát az Ilyen híreket nagyítóval kell keresni – de nekem ki van nyomtatva...  / vagy ITT is olvasható bővebben; "A nagyváradi román doktornő esete az erdélyi magyar médiával – Szakács Árpád írása az Erdély.ma portálnak"

Bill Gates a Földet akarja elnépteleníteni az oltásukkal: ö azonban nem vette igénybe ezt a „védelmet“: nem kér az oltásból! 

  1. Ez a „vakcina“ semmifele védelmet nem nyújt a „Corona“-virus ellen! Ez a Vakcina kezelés egy orvosi beavatkozás, ami a media es az orvosok szerint védelmet nyújt egy bizonyos virus ellen, amit „Corona“nak neveztek el.

    Nekem nincs szükségem orvosi kezelésre egy olyan betegség ellen, amitől nem szenvedek!

  2. A virus elleni vakcinat letrehozok, a gyogyszeripar nagyjai, a politikai es orvosi „elökelösegek“ es a media összeesküdtek. Hogy a vakcinat „oltoanyagnak“ nevezik el, hogy az emberiseget felrevezessek. En nem hiszek ezeknek a csaloknak!

  3. Ennek az orvosi kezelésnek az előnyei minimálisak s a hatásuk sem fog sokáig tartani – mint ahogy már a Pfizer „vakcina“ gyártója már jelezte is nyilatkozatában. A világ “vezetői“ már többszöri vakcinájáról beszelnek – a magasabb profit érdekében. Köszönöm, en nem kerek ebből.

  4. A legjobb védekezés a vírusok ellen, ha a szervezet immunrendszerét TERMÉSZETES úton erősítjük. Szűkség esetén rendelkezésre áll a természet minden adománya, esetleg a mesterséges vitaminok, a veszélyt elhárítani.
  5. A profit hajhászok egyáltalán nem lehetnek biztosak a vakcinájuk sikerében és biztonságában, mert a hosszútávú megfigyelések hiányoznak a vakcina hatásairól s rengeteg olyan közlemény jelent már meg, amely az oltás negativ hatásairól, a halálos kimenetelről szól. Nekem ezekhez a „tudósokhoz“ nincs bizalmam s nem kérek a kezeléseikből, vakcinázásukból sem.
  6. Ami az egészben a legfeltűnőbb: a vakcina mögött álló „elit“, a vakcinagyártok és a politikusok JOGILAG nem vonhatók felelősségre!!!, ha a vakcina beadását követően a paciens elhalálozik, hosszú távon munkaképtelen lesz, stb. Ha ôk nem vállalnak felelősséget a tetteikért – miért tegyem én személy szerint kockára az egészsegemet?
  7.  Izrael miniszterelnöke nyíltan kijelentette: Izrael a világ laboratóriuma ezen KISERLET! oltoanyag tekinteteben! En nem leszek ebben a jatekban a KISERLETI NYUL!

  8. A Pfizer gyógyszeriparii konszern üzletvezetője, mely gyógyszergyár ugyancsak vakcinát gyárt – nyíltan kijelentette: ö a saját gyógyszeripara által gyártott vakcinát NEM VETTE IGÉNYBE, mert nem akart előre tolakodni! Abszolút nevetséges kifogas – én nem veszek részt ebben az egész csalásban!

  9. Ami meg érdekesebb számomra: a média elfogadja ezt a nevetséges kifogast szempilla rezdülés nélkül – Sőt: dicsérik a Pfizer főnökét áldozatkészsége miatt! Úgy néz ki, hogy a gyógyszergyártók az emberiséget túl ostobának tartják ahhoz, hogy a nyilatkozataik mögött meglássa a valóságot. Én egyetlen szavukat sem hiszem el – meg azt sem, amit kérdeznek!

  10. A másik fő manipulátor BILL GATES, a milliárdos: ő be akarja mesélni nekünk, hogy csak az ő által pénzelt gyógyszergyárak, „tudósok“ állítják elő a legjobb oltóanyagot. Arról azonban nem beszél, hogy tevékenységével a Föld népességet akarja a lehető legnagobb mértekben redukálni! Őszintén: van meg valaki, aki elhiszi neki, amit mond? En biztosan nem!

  11. A világ „vezérei“ teljesen egyoldalúan propagálják a vakcinájukat. Ezek az emberek a legnagyobb manipulátorok, akik semmi másra nem törekednek, csak a félrevezetésünkre, amivel a legnagyobb profitot tudjak elérni.

  12. A virus elleni küzdelem tehát csak az OLTASOKKAL lehetséges, s hogy minél többet oltakozzanak! Ennek érdekében a világ legnagyobb MARKETING kampánya zúdul naponta a nyakunkba az újságokból, a TV-böl – s mindenhonnan. Nemhiába – az orvosok, az újságírók mindig is hasznos segítséget nyújtottak a profithajhászoknak!

  1. Mennyire „hasznos“ a propaganda, mutatják a (hamisított) számok: mindez egy orvosi beavatkozás esetén nem megengedhető! Különösen akkor nem, ha ez a propaganda egy teljesen új, ki nem próbált, részletes vizsgalat tárgyat nem kepéző anyagról készült. Hiányoznak a klinikai vizsgálatok, hosszútávú megfigyelések – a ha kiderül, hogy az oltás következtében valaki meghal, Istenem – bárkivel előfordulhat. Különösen feltűnő, hogy legelőször a beteg, 80 év felettiek kerültek beoltásra! Ha ök meghalnak – megspórolható a nyugdíj! Churchill egyszer kijelentette: csak abban a statisztikában hiszek, amit ÉN hamisítottam!

  2. MINDENKI, aki az oltakozással szemben áll, kritizálja vagy nem akarja magát beoltatni: szabályos üldözésnek van kiteve, szinte senki nem hallgatja meg az ellenérveket, amit mond, cenzúrázzák, kitörlik a Facebook-ról, Twitterröl az írást – s sorolhatnám a retorziókat: nem teszem. Nos, én ezeknek a KRITIKUSOKNAK JOBBAN HISZEK; MINT A VAKCINAGYARTOKNAK!

  3. Ami jelenleg a világban folyik, a legnagyobb orvosi KISÉRLET az emberiség történetében!

    Most már a GYEREKEKET, a JÖVÖT is célba vették s csak elvétve találkozunk az erről szóló hírekkel. Az, hogy mindez egy KISERLET!!! - a lehető legnagyobb mértékben TITOK övezi ezt a tevekénységet. CSAK A POZITIV hírek közölhetök nyilvánosan:

  4. Az orvosok, politikusok, akik részt vesznek ebben a KISÉRLETBEN – a lehető legkorruptabban! Csak a saját anyagi hasznuk érdekli öket, a saját gazdagodásuk – semmi mással nem törődnek.

  5. Az az erős nyomás, hogy „engedje magát az egészsége védelmében beoltatni“ - arra készteti az embereket, hogy sorba álljanak az oltakozó helyeken s kitegyék magukat a veszélyes oltásoknak. Mert ezek az oltások veszélyesek! Ez az oltakozasi nyomás felrúg minden orvos-etikai es demokratikus szabályt!

  6. Bizonyíték: Az USA Kormánya VALAMENNYI, az oltással kapcsolatos DOKUMENTUMOT 30 évre!!!! TITKOSITOTTA! 30 ÉVRE! Ezekbe a dokumentumokba idegen gyógyszeripari gyárak betekinthetnek – de az amerikai állampolgárok nem? Mit titkolnak elölünk s a világ népei elött? Jo lenne tudni!

  7. A világ „vezetői“ folyamatosan heccelik az embereket azok ellen, akik nem hajlandók beoltatni magukat – nagyon okosan. SEMMIT nem tudnak erről az oltóanyagról, az összetételéről, a hatásairól – mert semmifele hosszútávú klinikai vizsgalat, megfigyelés nem támasztja alá ennek az oltásnak a virus elleni védelmet! Akkor meg minek engedjem magam szurkálni?

  8. Ha végig akarok nézni egy filmet – 20 percenként megszakítják a reklámok! S ezek a reklámok rendszerint gyógyszeriparii termékeket propagálnak igencsak agresszíven: fájdalmak ellen, alvást elő segítő pirulákat reklámoznak, s minden egyéb HASZONTALAN kotyvalékot, ami a profitot növeli! Csak éppen arról nem szól a fáma, hogy ezeknek az „ártalmatlan“ bogyóknak milyen ártalmas hatásai lehetnek hosszú távon! Az majd csak akkor derül ki, ha a gyanútlan polgár a gyógyszer gyártónak elhiszi, amit a reklám sugall.

  9. Szerencsére, egyre többen vannak, akik kételkednek ebben az egész cirkuszban – mert ez nem mas, mint cirkusz. Félelmet kelt az emberekben, amikor a tömött intenzív osztályokat mutogatja a televízióban s közben elmesélik, milyen életveszélyes, súlyos virussal állunk szemben! Számomra mindez azért is hihetetlen, mert en meg SOHA nem hordtam maszkot, s beoltatni sem hagyom magam – meg influenza ellen sem. Több, mint 10 éve még csak influenzám sem volt – jól vagyok. S most dőljek be a propagandának, s oltakozzam? Biztos vagyok benne: ezt a lehetőséget kihagyom – ajánlom mindenkinek követendő példaként.

  10. „A maszk „A maszk viselése életeket menthet“ (?). (Ritka nagy ostobaság!)

    75 évvel ezelőtt meg kérdezték Hermann Göring-et a nürnbergi tárgyalás során, hogy a németek hogyan egyezhettek bele ebbe? Azt válaszolta: „nagyon egyszerű és semmi köze a nácizmushoz, köze van az emberi természethez. Ezt meg lehet csinálni a nácizmusban, szocializmusban, kommunizmusban, monarchiában vagy demokráciában. Az egytelen dolog, amire a kormánynak szükségé van ahhoz, hogy az embereket RABSZOLGAVA tegye, az

    A FÉLELEM! életeket menthet“ (?). (Ritka nagy ostobaság!)

Ha találsz valamit, amitól FÉLNEK, bármire kényszerítheted ôket.“

(Szabo Laszlo: Emlékcsinalók)

Kedves Olvasóm!

Számtalanszor kértelek írásaimban: használd asz eszedet, GONDOLKODJ!

Most sem tehetek mást – gondold végig, mielőtt esetleges végzetes lépésre szánnád magad. Az orvosok, újságírók, propagandisták mindig is jó eszközei, segítői voltak a hatalmat gyakorlóknak! Most csak ezt a gyakorlatot folytatják – ellened, a családod s a jövő generáció, a gyermekeid ellen!

En (remelem!) - meg idöben szoltam!

Júlia 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások