20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 április 14, szerda

Kovid kacsa - Balogh Béla levele

Szerző: Polgár Julianna

A minap olvastam.... Logikus következtetés. / Balogh Béla levele arról szól, hogy ő hogyan gyógyult ki koronavírus fertőzésből, Ivermektinnel. - Balogh Béla Kolozsvárról Svédországba menekült, majd a kommunizmus összeomlása után egy évtizeddel Budapesten telepedett le. Számos könyv írója, youtube előadásait százezrek nézik. Az alábbi levelet hozta nyilvánosságra.

Kovid kacsa

Kedves Testvérem!

Szeretném megosztani veled saját élményeimet, saját tapasztalataimat ezzel a járványnak nevezett betegséggel kapcsolatban.

Annak idején Romániában volt Brassó mellett egy Tohan nevű városka, ahol a föld alatt fegyvergyár működött, a felszínen viszont bicikligyár, álcázásként. Ez volt a román Tohan márkájú bicikli. Az a vicc járta, hogy az egyik munkás minden nap hazalopott egy alkatrészt a gyárból, hogy később otthon összerakjon a fiának egy biciklit. Aztán panaszkodott az asszonynak, hogy akárhogy próbálja összerakni ezeket a bicikli alkatrészeket, mindig gépfegyver lesz belőle...

Nos, én is valahogy így jártam. Bő két héttel ezelőtt elkezdett kaparni a torkom, majd egyre rosszabb lett, és átment kitartó szinte folyamatos köhögésbe. Annyira rossz volt, hogy kb. 5 éjszakán át semmit nem tudtam aludni a köhögés miatt. Azután jelentkezett a torokfájás ( ami egy influenzánál inkább a kezdeti szakaszra jellemző) , és azután jött a láz, ami nem volt sok, csak 37,2-ig ment fel. Ugyanakkor volt egy sor érdekes jelenség, sorra érzékeltem kisebb fájdalmakat vagy érzékenységet a létfontosságú szervekben, vesék, máj, epe, szív, gyomor, belek. Egyik sem volt erős, egyik sem volt tartós – gondoltam, valami influenza lehet, és persze gyanakodtam a híres Covidra is. És elvégeztem egy Covid tesztet, és negatív lett.

Ekkor történt, hogy New Yorkban élő jó barátom átküldött egy fotót és egy kis videót, ami saját maga készített a saját maga által vásárolt mikroszkóppal, a saját maszkjáról, amiben jól láthatóan féregszerű fekete vékony szálak mozogtak, tekergőztek...

Mivel továbbra sem tudtam aludni a köhögéstől, gondoltam, megnézem én is a saját maszkomat, van-e benne valami... És előszedtem a lánykánk játékmikroszkópját, és megnéztem... ÉS VOLT BENNE. Nem is kevés. Na jó, ez használt maszk, lássunk egy sterilt, egyet amit még senki nem használt. ÉS VOLT BENNE. Na jó, akkor lássuk a gyermekét, a HelloKittys kis rózsaszínűt, szintén még nem használtat. És VOLT benne. Volt amelyik mozgott, volt amelyik nem, de kis langyos víz hatására több is megelevenedett...

Másnap elmentem Dr. Tóth Edithez, aki biorezonanciás géppel nagyjából bármit ki tud mérni a szervezetben. Kértem, hogy ez alkalommal csak a tüdőmre koncentráljon, mert már fáj az egész a sok köhögéstől, váladék is jön fel folyamatosan, ötödik napja, és egyre rosszabb, de a teszt alapján nem Covid.

Rámért. Nagy kerek szemekkel jött az eredménnyel:

- A gép azt írja ki, hogy 98% valószínűséggel PARAZITA.

És akkor nekem összeállt az „alkatrészekből”, de nem ám a kerékpár. Hiszen hónapok óta mondogatják, hogy a Covidot az Ivermectin gyógyítja. Az Ivermectin az állatgyógyászatban kiváló eredménnyel használt FÉREGIRTÓ.

Ha a maszkokban féreg van – többet megnéztem: volt, amelyikben csak egy, volt amelyikben 10-nél is több, és volt olyan, amit a rendőrség kapott, abból egyet láttam nagyító alatt, abban nem volt egy darab sem – szóval ha féreg van a maszkokban, és azt a féregirtó irtja, akkor ez elég egyszerű logikai lánc.

Hozzákezdtem tehát az Ivermectin kúrához, 0,4 mg/testsúly kg, azaz a 100 kilómhoz 4 ml naponta egy nagy pohár vízben feloldva, négy napig. A harmadik nap után már tudtam megint aludni, csak kétszer ébredtem fel erős köhögési rohamra, amikor tisztult a tüdőm. Azután kisebb adagra váltottam, 0,3 mg/testsúly kg, azaz 3ml naponta szintén négy napig, mindig 3 dl vízben feloldva. ( Nincs semmi különös íze) A helyzet fokozatosan és lényegesen javult. Még mindig köhintek egyet-egyet, még van olyan anyag, amit a tüdő ki szeretne dobni, de egyre ritkábban, és egyre kevesebb.

Amit még észrevettem az elmúlt év alatt, az az volt, hogy persze, hébe-hóba viseltem a maszkot, ahol nagyon kellett, de keveset, és mindig kellett kicsit köszörülnöm a torkomat, no meg az ízületeim elkezdtek egy kicsit nehezebben működni. Lassabban térdeltem le, lassabban álltam fel, szóval nem volt a régi... Most, az Ivermectin kúra után teljesen helyreállt az ízületek mozgékonysága is.
Én az „alkatrészeket” bizonyos módon raktam össze, lehet, másnak, vagy neked másképp is összeáll:

Ha a maszkokban férgek vannak ( és van ilyen féreg, van róla komoly kutatási anyag az International Journal of General Medicine folyóiratban ⇒ és a féregirtó Ivermectin ezeket hatékonyan irtja, akkor lehet, hogy van itt még egy vírus is a háttérben, de nekem akkor ment a tüdőmre a történet, amikor bevezették, hogy a maszkot közterületen is mindenhol viselni kell, és bizony sokat volt rajtam, mert intéztem mindenfélét Budapesten is meg máshol is.
Ha az az igaz, hogy ezek szövetszálak, meg a gyártás során belekerülő apró szennyeződések, amelyek hő és statikus elektromosság hatására „mozognak”, lehet az is, de azokra valószínűleg nincs hatással a féregirtó.
Ha pedig van egy jóformán veszélytelen vírusunk, és hozzá egy parazita, ami szinte ugyanolyan tüneteket okoz, mint az influenza, és féregirtóval irtható, akkor ez nem kerülhet véletlenül annyi maszkba, ennek gyártási technológiája kell, hogy legyen. Akkor viszont szándékos. Akkor viszont mi ellen ill. miért van az oltás, amit annyira szorgalmaznak? És miért nincs engedélyezve a boncolás? Talán azért, mert mondjuk, a harmadik eset után nyilvánvalóvá válna, hogy paraziták vannak a tüdőben, és az a halál igazi oka? És akkor nem is lehetne tovább dagasztani ezt a járvány-történetet a médiában?

És mi van, ha nem is fertőző a történet? A parazita emberről emberre nem megy át csak úgy... Nyilván van valamilyen szaporodási ciklusa, lerakja a petéit, azokat is be lehet szippantani a maszkból, azért kell a min. 8 napos kúra, meg utána hetente még egy-egy, hogy semmi ne maradjon belőle a szervezetben, de amúgy nem fertőző. Egyáltalán. Nem lehet „elkapni” senki mástól. Mindenki a saját kis kínai maszkjából kapja az utántöltést?

Hát, eddig jutottam. Nem biztos, hogy minden így van. De ha valaminek kacsa formája van, tavon úszik, sárga a csőre, tollas és hápog, akkor az én mérnöki logikámnak az nagyon nagy valószínűséggel akkor is kacsa, ha minden tudós, kutató és média mást mond.

Sok szeretettel
Béla

Beküldte Polgár Julianna

Kiemelések és a külalak Zolitól

Hozzászólás  

#3 Egyik olvasónk kérését közvetíteném Balog Béla felé.R Zoltán 2021-04-19 19:42
"ez érdekes lenne, ha Balogh Béla megadná annak a cikknek a linkjét, ahol a férgekről számol be a tudományos cikk. Rákerestem, a folyóirat előjön, de semmi ilyen cikk nincs."


Üdv
M....
#2 Adaléktorpapa 2021-04-16 12:55
Egyetértek annyiban, hogy a töménytelen információ (pro és kontra) olyan zavart okoz a fejekben, ami gátolja a tisztánlátást. Főleg azok esetében, aki elszoktak az önálló, elemző gondolkodástól, és jobban hat rájuk az a tekintélyelv, amelyen a központosított tájékoztatás alapszik. Népmeséink végén néha volt olyan mondat, hogy "aki nem hiszi, járjon utána". Vajon hányan járnak utána a dolgoknak? Én szintén megnéztem mikroszkóp alatt pár maszkot, de a kukacszerű szálak több óra után sem mozogtak, pedig cseppentettem rájuk vizet is. Biztos jó helyen vettük őket. Ettől persze még vannak/lehetnek paraziták, de szerintem az igazán veszélyes vírus az agyakba ültetett vírusinformáció, mert az aztán gyorsan továbbszaporodik és újabb agyakat fertőz meg.

Teljesen normális hogy aggódunk az egészségünk miatt, a fene se akarja két héten belül feldobni a bakancsát. Engem személy szerint nem a kukacos maszk zavar, ami valószínűleg nem is kukacos, hanem a lelkiismeretlen vezetés. A hatalmon lévők az oltást erőltetik, mint megoldást, pedig az emberek egészséget akarnak, nem oltást.
www.ipsos.com/hu-hu/50-felett-az-oltasi-hajlandosag-magyarorszagon
Elhallgatják előlünk nem csak az Ivermectint, hanem más, hasznos, influenza elleni szereket is. Vajon milyen lenne az oltási hajlandóság, ha az emberek tudnák, hogy vannak jobb megoldások????

Éppen most olvastam a spanyolnáthának nevezett, ~100 éve történt járvánnyal kapcsolatban, hogy az allopátiás kezeléseknél a halálozás 28.2% volt, a homeopátiás kezeléseknél pedig 1.05% volt a mortalitás. (The Journal of the American Institute for Homeopathy, May, 1921) Hoppá... lehet, hogy nem véletlenül folyik ma sem a médiumokban boszorkányüldözés a homeopátia ellen?
rense.com/general45/USvaccinescaused.htm

A másik szemétség, hogy a politika erőlteti a lélegeztető gépes kezeléseket, amikből alig néhány szerencsés áldozat menekül csak meg.
www.egeszsegkalauz.hu/.../6jxqdck

Ha tényleg olyan magas a halálozás a lélegeztetéses kórházi kezeléseknél,
www.bitchute.com/video/AQ1DjSKGVdKe/
akkor miért erőltetik?
Nekem van egy tippem. Ha most, április közepén kb. 1500-an vannak gépen (leszedálva, altatásban, segítségkérés és megmenekülés esélye nélkül)
magyarnemzet.hu/belfold/lelegezteto-gepen-levok-szama-retvari-9586133/
akkor ez a közeljövőben garantált ~1200 áldozatot jelent, ami jól mutat a statisztikában, és tovább lehet ijesztgetni az embereket. Nem tudom, naponta hány új áldozatot kapcsolnak rá a kivégző lélegeztető eszközökre, de talán nem véletlen, hogy SEMMIFÉLE hivatalos statisztika nem érhető el ezzel kapcsolatban. Nem hiszed? Járj utána.
#1 Vélemény, tapasztalatSubartu 2021-04-15 21:47
1) Én megnéztem digitális mikroszkóp alatt egy használt és egy frissen kibontott maszkot. Néhány pillanat felvétel itt látható: snipboard.io/slFr02.jpg
Furcsa szálak vannak, igen, de nem mozognak.

2) Függetlenül a parazita elmélettől, az Ivermectin hatásos a tüdőgyulladással, magas lázzal félig öntudatlan állapotba került embereknél. Saját, hazai tapasztalat alapján mondom - igaz, név nélkül, mert valamelyik "tábor" idiótái még halálra köveznének.

3) Nem igazán csípem a megmondó embereket. Szerintem a drábikok, bogárlászlók, balogbélák azon emberek számára vannak, akiknek az agyát nem sikerült a "fősodratú" tudatipar gépezete által kalitkába tenni. Rengeteg hasznos és okos dolgot mondanak, tudom... De aki jól akar hazudni, annak sok igazat kell mondania. A hivatásos leleplezők remekül megélnek a jogdíjakból, könyv eladásokból. Balogh Béla ebben az esetben - mégha jó szándékkal is teszi - hozzájárul a félelem gerjesztéshez.

4) A biorezonanciás gépek remek találmányok, szomorú, hogy a TB még nem támogatja a használatukat. Azonban, csak olyan értékekkel tudnak dolgozni, amelyeket leprogramoztak, beállítottak. Ha egy vírus, vagy más típusú parazita frekvenciája nincs benne az adattárában, a gép nem tudja beazonosítani. Sem 98%-kal sem máshogy. Amúgy a legjobb készülékeke is maximum 95-97%-os megbízhatósággal dolgoznak, ez alól a legdrágábbak sem kivételek.

5) Olyan mennyiségű "információval" vagyunk bombázva, hogy attól mindenkinek ledobja az agya az ékszíjat. Sokan már el sem olvassák az új dolgokat, nem fér el a fejükben. Olyan ez a helyzet, mint amikor a juhászbojtár 1-2 alkalommal farkast kiáltott, aztán mikor jött a farkas, már nem hitt neki senki. Pedig a farkas jönni fog, ne legyen kétséged. Félni felesleges, felkészülni - mondjuk egy jó fütykössel - ajánlott.

6) Az emberek megosztása maszkokkal, járvány-intézkedésekkel, és főleg az oltás igazolvánnyal jó beszédtéma, hiszen érint minket, de csak egy folyamat eleje, bevezetése. Sokak számára ez is már bonyolult és áttekinthetetlen, pedig fontos lenne átlátni és megérteni a multimilliárdosok teljes elképzelését, hogy ne ragadjunk bele a részletekbe, és meg tudjuk hozni a helyes döntéseket.

7) Személyes megjegyzés: nem azért szólok a maszkba integrált paraziták félelemkeltő gondolata ellen, mert elképzelhetetlennek tartom ezt, vagy akár ennél sokkalta durvább dolgokat. A bolsevikok gazdáinak - a vérebeikhez hasonlóan - semmiféle olyan erkölcsi gátlása nincs, ami a normális emberek többségében megvan. Néhány milliárd emberi lény eltüntetése a bolygónkról számukra nyíltan felvállalt és kívánatos cél. A nano-botoknál sokkal fejlettebb műszaki megoldások (is) állnak a rendelkezésükre. A piszkos munkához azonban nem csak Virág elvtársakra van szükségük, hanem csendesen kushadó, magában marakodó, megosztott, félrevezetett tömegekre.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások