20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 július 08, szerda

A kedves olvasókhoz !

Szerző: Sípőcz Lajos

Annak okán, hogy értsük meg végre a migrációs áradat pénzügyi hozamát, a valódi okát, a kiváltó okokat!

A nyolcvanas években, Irakban dolgoztam! Bagdad és Bászra között egy Samava nevű városban. Tán egy kétszázezres város. Szabad időmben járom a várost! Ünnepelni készülnek! Pontonhidakat vernek az Eufráteszen. Kérdezem: mi az ünneplés apropója. Jön Szaddam Husszein az elnök, és ünnepeljük a születésnapját - mondják!

Szerette a népe, mert az olajbevételből jó létet biztosított szeretett hazájának. Ugyan ez volt a helyzet Líbiában! Moamer Kadhafit imádta a népe.

Összefogta, egységbe kovácsolta a törzseket. Az olajbevételekből részesült a lakóság! Ez időben rend és béke van ezekben, az országokban. Aztán a természet adta kincsre, a fogyóban lévő kőolajra szemet vet a kapzsi nemzetközi nagytőke. Mindnyájan tudjuk hogy kik ők! - Akik azt hiszik magukról, hogy ők Isten teremtett népe, pedig semmi érték nincs bennük, a pénz imádatán kívül! A Szent Írás így ír róluk:

„Hitette, etette magával, hogy éke nemének E helynek szelleme Ádrahám és Sára, Sokan némán figyelnek, Mások fakadnak harsány hahotára! „

Az ő pénzük vezérli Amerika tetteit!
És mit tesz Amerika? Megtámadja Irakot, megöli az elnököt, Szaddamot. Megöli a líbiai vezetőt, Kadhafit! Aztán jön az „Arab Tavasz"! A Szíriában garázdálkodó bandák, német hajókról kapják az utasításokat!

Németország is beszáll az üzletbe. Szíria stratégiailag nagyon fontos hely. A perzsa öbölből az olajvezetékek itt haladnak át. Aki birtokolja, bármikor elzárhatja a csapot. Ismerős a téma ugye?
Ukrán - orosz viszonylatban láthattuk.
Tehát a pénzvilág vezető hatalmának tettei nyomán felbomlott a rend Irakban, Líbiában, és Szíriában!

És most jön a sátáni gondolat, a cél megvalósítása! Hozzuk el ezeket, a szerencsétlen arabokat Európába! Az csak mese hogy ők itt dolgozni fognak. Hazájukban sem tették. Csupán kereskedtek. Tevéikkel szállították portékáikat, átszelték a sivatagot. Ez a béke és a csend az ő világuk. Nem az Audi szerelőcsarnoka! De ide hívták, de ide hozták őket. Pénzt kaptak, hogy tudják fizetni az embercsempészeket.

Okos telefont, térképet kaptak. A mi pénzükből! Az általunk befizetett pénzből! Idetaláltak! És itt vannak. És mi a kiváltó oka, annak hogy itt vannak? A pénzvilág HASZNA! És mi a HASZON?
Ők betelepítik őket hozzánk, és köteleznek bennünket, hogy kilenc milliót tegyünk a zsebükbe fejenként! Ez egy fejlett ország gazdaságát is tönkre teszi! De Ábrahám és Sára népe megnyugtat bennünket, Ők adják majd a hitelt, ők megfinanszírozzák ezt a modern rabszolga kereskedelmet! Iszonyatosan magas kamatokra majd adnak pénzt hozzá! De ma már nem csak iszonyatosan magas kamatokra adnának pénzt, hanem olyan kölcsönt is adnának, mely kölcsön sohasem jár le. A fő zsidó, Soros ezt is ki tudta találni! És támogatói vannak az UNIO-ban!

MERT RABSZOLGAKERESKEDELEM EZ A JAVÁBÓL!
Csak gondoljanak bele Kunta – Kinte történetébe. Afrikában elfogták a szabad embereket és Amerikában, Európában eladták őket. Ez valóság volt a középkorban, és az új-kor hajnalán. Embertelenül aljas hitvány dolog volt! Ami ma zajlik az ennél ezerszer aljasabb hitványabb tett!
A MODERN RABSZOLGAKERESKEDELEM!
És a magyar lélek, a magyar tiszta szív nem érti! Nem érti, mert Ő nemes!
A második világháború vége előtt hitte, hogy a Balkánon leszállnak majd az angol - szász csapatok, hogy Drága Hazánkat megmentsék a Vörös Rém uralmától!
Nem szálltak le!
De a rendszerváltásként nevesített gengszterinvázió kezdetén azonnal itt voltak. Bezáratni a magyar gyárakat, termelő egységeket! Saját hasznukat lesni!
1956-ban a Nemes Magyar Szív, a Nemes Magyar Lélek hitte, hogy jönnek segíteni az ENSZ csapatok. Hitették vele!

Aztán nem jöttek! De a rendszerváltásként nevesített szabadrablás kezdetekor, megjelentek!
Üzleti szférájuk betelepedett. Mert őbennük csak ennyi van, a szív nemessége helyett!
A pénz nemessége, az arany rideg érces csengése!
Dicső Magyar!
Téged megbotránkoztat e nemtelen aljas pénzvilág ocsmány rabszolga kereskedelme! Ez annak okán van, mert a te szíved nemes! Rajzát, nemes szívednek rajzát, a piramist, az örök élet meghívóját, a JáK-i templomot a Szent Írásban találod! Így:

seth

Ezzel a nemes szívvel, - arany és gyémánt szíveddel - óvd, védd a betolakodóktól, meg a parlamentben ülő rabló tatároktól, Drága Hazádat, Drága Nemzetedet! Róluk, - a nemzetrabló, hazaáruló Batukról- így emlékezik meg a Szent Írás:

Győzelem a halál felett, avagy a Biblia kódja a Negyvenbetűs Magyar Közép a..b..c

MÓZES I. /18./5.

ÉN PEDIG HOZOK EGY FALAT KENYERET, HOGY ERŐSÍTSÉTEK MEG A TI SZÍVETEKET, AZUTÁN MENJETEK TOVÁBB, MERT AZÉRT TÉRTETEK BE A TI SZOLGÁTOKHOZ. ÉS MONDÁNAK: CSELEKEDJÉL, AMINT SZÓLÁL.

T ZS N G TŰ

ÉN PEDIG HOZOK EGY FALATKENYERET, HOGY

MH

ÉN AZ ISTEN

IDE

ZRÍNYI

MIKLÓS

SZÍVÉRE

IDE HONOMHOZ

AZ OK AZOK

GAZOK AZOK

A HONTALANOK

HA TERET NYERNEK

E KEGYETLENEK

EGY FALAT KENYERET SEM

HAGYNAK NEKTEK

A HON HŰ

Z N D

ERŐSÍTSÉTEK MEG A TISVETEKET, AZUN

V H

ŐRE Ő

SZÍVE

ERŐ

SZÍVÉT

NÉKTEK NEMZETÉNEK

ÉRTSÉTEK MEG

IMA A TISZTA

SZÍVETEK

SZÍVET AD NEKTEK

HUN HAZÁT

H D B KK L

MENJETEK TOVÁBB, MERT AZÉRT TÉRTETEK BE

N

MN. NEKTEK

NEJETEK

HONOD

OVD

MERT

TEREMTEM

AZ EMBERT

AZÉRT

KK.

A KÉT KR.-ÉRT

ÉRTETEK

TÉREK

KEBLETEKBE

AZÉRT MERT KÉRTETEK

 

H ZS NY

A TI SZOLGÁTOKHOZ. ÉS MONDÁNAK:

N P

ÁT

A TI HAZÁTOKHOZ

ÁT

A TI HONOTOKHOZ

ZRÍNYI MIKLÓSÉ E SZÍV

E MÉZ

A MN. OND ANYÁNK

A MN. OND APÁNK

:OSZTOM SZÍVEMET

 

N P

CSELEKEDJÉL, AMINT SLÁL.

GY V HH

NEKED

ÉKED LEGYEN

NÉPED

EGYÉ LEGYÉL

VÉLE

LEGYÉL J.

LEGYÉL FIÚ A SZÓZAT INT

LEGYÉL HAZÁMÉ

MINT LÁSZLÓ

ÉS AZ IMA

SZIVEM ELÉ SZÁLL

 

Szíved imái Isten elé érnek, és Ő megsegíti Őt, nagyobbik fiát, a Magyar Nemzetet!

És akkor majd:

Más Hon áll e négy folyam partjára,

Más szózat és más keblű nép,

És szebb arcot ölt e föld kies határa,

Hogy kedvre gyúl, ki bájkörébe lép!”

 

A Szent Írás rejlő szépségével búcsúzom:

A bán tán érti,

Hogy a mát, a holnap édesíti”

 

Tisztelettel: Sípőcz Lajos

 

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások