20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 július 02, csütörtök

Kertes házat akar a 4 feleséges "migráns" család

Szerző: JÚLIA

Németországban élő olvasónktól kaptunk levelet, aki részletesen leírja a mai németországi alapotokat. Ő naponta szembesül azokkal az eseményekkel, amelyeket mi magyarok szerencsére nem tapasztalhatunk hazánkban. Reméljük, ez még sokáig így is marad.

Júlia viszont naponta megéli ezt a drámai változást, amely az utóbbi években rohamosan megváltoztatta a rendszerváltás előtti Németországról meg ma is sokunkban megragadt képet. Egyet nyugodtan kijelenthetünk: ez a Németország már nem az, amiről mi, az akkori vasfüggöny keleti oldalán álmodoztunk és nagyon úgy tűnik, hogy ez a folyamat mar visszafordíthatatlan.

Kertes házat akar a 4 feleséges muszlim család Németországban – s meg is fogják kapni. Az önkormányzattól, akik a teljes lakhatási költséget is fedezni fogják.

(A dolgozat egyenlőre sajnos időhiányom végett ékezet nélkül olvasható... >Zoli<)

De nezzük a tenyeket:

„A minap atkapcsoltam a program lapozgatasa közben s egy, a rasszizmussal kapcsolatos video futott a kepernyön. Elöször tovabb akartam lapozni, azutan meggondoltam magam s vegigneztem.

A riporter a rasszizmussal kapcsolatosan kerdezte a jarokelöket, s egyeb „fontos" szemelyeket.
A feketek arrol nyilatkoztak, hogy ök naponta megelik a dfiszkriminaciot, a labuk ele köpnek, csunyan neznek rajuk, stb.
Elkezdtem gondolkodni: megbolondult ez a vilag? Nehany evvel ezelött meg csak a zsidok elleni rasszizmus volt a tema – ma mar a Coronavirus felszinre hozta, hogy a nemetek tulajdonkeppen egy igencsak rasszista nepseg – s most ez a tema szinte mindenütt.
A megkerdezett feketek – akik kivaloan beszelnek nemetül, mert itt születtek, tehat afro-deutsche megnevezes illeti öket – egyszerre mind azon nyafognak, hogy ök allandoan, folyamatosan diszkriminalva lesznek, lattukra a feherek fintorognak. A riporter megkerdezett egy, a müncheni egyetemen dolgozo, rasszuzmuskutatasdsal foglalkozo feketet: (min. 120 kg. Sulyu fiatalember,) mit szol a rasszizmushoz a kutatasai alapjan. Velemenye szerint a lenyg: hogy bizonyos cselekedetek milyen hatast valtanak ki az erintettekböl – mert ez a rassziumus lenyege. Allitolag a diszkriminacio Nemetorszagban minennapos jelenseg, a feherek mind rasszistak.
Rendben, tudomasul veszem, hogy en is rasszista vagyok – met en sem szeretem a feketeket – ugyanis velük igencsak negativ szemelyes tapasztalataim vannak.

Egyet azonban nem ertek:

Ha a nemetek ennyire rasszistak – mi a feszkes fenenek igyekszik a fel vilag Nemetorszagba „menekülni"? Miert nem mennek mas orszagokba – ahol nincs rasszizmus?
A valasz igen egyszerü: mert Nemetorszagban megkaphapjak a teljes, ingyenes orvosi elatast, havonta megkapjak az AlG-nek nevezett „munkanelküli segely"-t akar dolgoztak az orszagban, akar a kisujjukat sem mozditottak. A gyerekek utan (teljesen mindegy, hogy hanyan vannak!) megkapjak a törvenyileg biztositott összegeket – meg csak be sem kell menniük a hivatalba, hogy felvegyek a penzt: atutaljak havonta a szamlajukra.

Olvastam olyan moszlem csaladrol, ahol 1 nö felesegkent van bejelentve, a masik harom feleseg baratnökent – mindegyik külön haztartasban – nem a sajat költsegen. (Egyebkent Nemetorszagban tilos a bigamia!). A ferjnek nincs mas dolga, mint a het minden napjan meglatogatni a felesegeit – s tovabbi gyermekaldasrol gondoskodni. A szorgalmas apuka intenziven dolgozik a 22 gyereken, hogy meglegyen a focicsapat – ezzel lehet a leggyorsabban milliokat keresni. A csalad reszere havonta atutalt összeg: 17.500 €.


Ebben benne foglaltatik a segely, a haztartas fenntartasara szant összeg, a gyerekek utan jaro penz.

Most a ferj eppen kertes csaladi hazrol almodozik, hogy a gyerekek ne az utcan jarszanak, hanem a sajat kertben. S garantaltan meg is fogjak kapni – mert hat a nemet adofizetö megteremti azt a penzt, amit az önkormanyzat a csalad fenntartasara biztosit a gondtalan elethez.

A föutcan rengeteg feketevel lehet talalkozni, a nök rendszerint dizajner babakocsival (nem eppen olcso mulatsag), mellettük meg ket gyerek (nehogy a babakocsi lakoja unatkozzon), de a legtöbbje kismama pocakkal. Tegnapi bevasarlasom alkalmaval 3 fekete valogatta az üzletben a peksütemenyt (termeszetesen maszk nelkül, pucer kezzel fogdostak össze mindent), a ket pultsor közötti kölzlekedöt ugy foglaltak el, hogy meg csak veletlenül se lehessen barkinek is tovabbmenni, ha ök ott acsorognak, rohongcselnek) – s türelmesen illik megvarni, amig befejezik a vasarlast. Kinek van ezek utan csipesszel kiveni s zacskoba tenni barmit is? Nekem nem.

Nos – ez aztan rasszizmus a javabol! Ellenpoluskent a hajlektalan nemetek alhatnak az utcan (teljesen mindegy, hogy milyen kemeny tel van) – halozsakban, fagyoskodva. Latok ilyet eppen eleget. A Penny markt elött ücsörög egy bulgar nö – honapok ota – s gyüjti az adomanyokat. Karacsony elött eltünt egy idöre, majd januar közepen visszajött – rövid idöre – majd megint eltünt. Amikor az idö melegebbre fordult – ismet megjelent, s azota reggeltöl estig ott ücsörög. Megkerdeztem töle: hol volt olyan sokaig? Hat haza kellett mennie a gyerekei miatt. Ugy latszik, az ücsörgessel ilyen jol lehet keresni, hogy ingazhat Nemetorszag es Bulgaria között.

Az utobbi idöben mar keveset jarok az utcan, mert szinte minden harmadik-negyedik jarokelö fekete – s en zsigerböl ki nem allhatom öket. Az utcaban, ahol elek – a közelben van egy szakiskola – a joeg tudja, mitt tanitanak ott ahol neha meg feheret, nemetet is latni a fiatalok között. Ha vasarolni mennek, a viselkedesük az üzletben minösithetetlen. Mindent összefogdosnak, közelröl megbamulnak, de meg csak veletlenül sem oda teszik vissza ahonnan elvettek – arra az üzlet szemelyzete eppen megfelelö. Az udvariassag ismeretlen fogalom, bar neha elöfordul. Kapjak a nemet allampolgarsagot, az igazolvany kiallitasat kell csak mefizetniük. Aki mashonnan jött, nem Afrikabol vagy Azsiabol, 255 ert regisztraltathatja magat nemetnek Remek üzlet, növeli az allami bevetelt – holott az egesz kisebb mertekü (vagy nagyobb?) csalas.
Mar vannak „AFRO-GERMAK"-ok, s hivatalosan elismertek a nemetek (öslakosok) elleni rasszizmust is. Minö csoda1
Ami a het vegen Stuttgartban törtent – polgarhaborus llapot. Most eppen Hamburgban keszülnek a „Chaos-nap"_ra – ugyanezekkel a tünetekkel. Egyetlen cel: a rombolas!

dr. Udo Ulfkotte, egy kivaloan kepzett ujsagiro (sajnos, varatlanul elhunyt), aki 17 evig volt a Frankfurter Allgemeine Zeitung szerkesztöje, könyvben meg is irta, mi var Nemetorszagra az elkövetkezendö evtiizedekben. Leirta, hogy hamarosan polgarhaborus allaptok fognak utalkodni az orszagban, gyakorlatilag mindenki mindenki ellen. Ezt Sturrgartban most a sajat bören tapasztalta meg az ottani lakossag – valoszinüleg Hamburg következik a listan.
S egeszsegünk vedelmeben megjelent a CoronaApp is, hogy figyelmeztesse a mobiltelefontulajdonost – Coronavirusos jar a közeleben – sürgösen teszteltesse magat. Milyen eredmennyel? Ez risiko – ugyanis megallapitottak: a teszt igencsak nagy hibaszazalekkal dolgozik.
En meg soha nem hasznaltam szajmaszkot – s nem is fogok. Ha holnap a kormany bejelentene, hogy ket ruhacsipesz az orrban segit a virus ellen – garantaltan holnaputan mindenki ket csipesszel a füleben maszkalna. A nemetek sajnos mindent elhisznek, amit hivatalosan bejelentenek, mondanak.
Szerintem a CoronaApp a „hatso ajton" törtenö bevezetese az allando lakossagi megfigyelesnek – ezt a kancellarasszony a DDR- idejen igencsak jol megtanulta – de besegitettek a kinaiak is.
Mindenkiröl mindent tudni – hogy meg a gondolkodasat is befolyasoni lehessen.

Amikor az elsö hirek a Coronavirusrol elhangzottak a TV-ben, elsö gondolatm az voilt: ez egy biologiai fegyver az emberiseg letszamanak csökkentese erdekeben. Nyert – mar több nemzetközi hirnevü tudos is ugy nyilatkozott (többek klzött egy svarci professzor is): a tesztek es a legtöbb allitas a Coronavrusrol hamis! Ez a virus nem uj – a SARS virus tovabbfejlesztett valtozata. A Sars epidemi csak föprobaja volt az egesz epidemianak – de ugy nez ki, meg ez is keves. Kivancsi vagyok a folytatasra.
A politika termeszetesen a „menekültek" oldalan all – különösen a Zöldek. A Magyarorszagrol szarmazo Joschka Fischer, az erettsegi nelküli, semmit nem tanult volt Zöld vezer mar evtizede jkijelentette: a nemet nepet fel kell higitani – idegeneket behozni s az öslakosokat visszaszoritani, eltüntetni a Föld szineröl. Fischer aki erettsegi s minden egyeb tanulmany nelkül a külügyminisztersegit vitte – ma egy ragyogo berlini villaban el a perzsa felesegevel, parttarsa, Schröder a korei felesegig jutott. Ime – igy kell jo peldaval elöl jarni.
A Zöldek partja egyebkent gyüjtöhelye a tanulmanyikat megszakitott „fiataloknak" - akik termeszetesen az öslakosok „felhigitasat" tüztek ki celul. Csak arra lennek kivancsi, ha a migrans hatterü „nemetek" kerülnenek többsegbe (ami hamarosan be is következik!) - ki dolgozna ebben az orszagban? Ki termelne meg a migrans hatterüeknek a semmitevesert kapott hatalmas összegeket?
S miert nem mennek ezek a migransok az arab orszagokba, ahol ismerik a szokasokat, a kulturat – tehat gyakorlatilag nem idegenek? A valasz megint csak egyszerü: mert az arab orszagok ugyanugy kezelik a migransokat, menekülteket – mint az öslakosokat. Ha büncselekmenyt követnek el, a börtönbüntetes letöltese s az anyagi tanogataskent rendelkezesükre bocsatott összegek visszafizetese utan – azonnal kitoloncoljak öket az orszagbol! Mindezt egy igen magasrangu arab vezetö nyilatkozta a kinai televizioban – ilyen Nemetorszagban a televizio meg csak veletlenül se vinne adasba!

Az elmult ev decembereben egy sved ujsagiro ellatogatott Sziriaba – kivancsi volt arra, mi is a helyzet a haboru sujtotta orszagban. A leglenyegesebb, amit eszlelt: mindenött a NÖK vannak többsegben!! A ferfiak eltüntek, szinte mindenhonnan. Egy szir ferfi egyertelmüen kimondta: „Hajitsatok ki mar az orszagtokbol a migransokat!! Nekünk is, nektek is jobb lesz – nincs, aki ujjaepitene az orszagunkat". >Nana – Sziriaban dolgozni kellene – nalunk viszont a szajukba repül a sültgalamb!

Sajnos, ezek az allapotok törtenelmi eredetüek. A II. Vilaghaborut követöen Nemetorszag KÖTELES volt befogadni minden menekültet – ezzel megteremtve a mai allapotok alapjait is. Honecker ugyanezt a gyakorlatot folytatta: mindenhonnan az NDK-ba szedte össze a munkakepes fiatalokat, az egyetemek tele voltak külföldiekkel – s a nemetek megszoktak ezt az allapotot.
Ma Magyarorszagon ugyanez a gyakorlat: angolul folyik az oktatas , s keletröl-nyugatrol mindenki bejut az egyetemre. A diploma megszerzese utan ott marad vagy visszater a hazajaba – ez ra van bizva, senki nem kenyszeriti semmire. Egy alkalommal, amikor kivizsgalason voltam a Vöröskereszt klinikaja, egy del-amerikai szarmazasu orvos akart tölem vert venni. A nyilcadik probalkozasra sem sikerült. Megkertem: döntse el mar vegre, hogy vert akar venni, vagy tetovalni akar?
Moszlem vagy sem, az egyetem evei alatt leginkabb buliznak, elvezik a nyugati kultura altal biztositott szabadsagot s isszak az alkoholt, mint a vizet.

A II. Vilaghaboru azonban a mai napig nem ert veget!! Senki nem hiszi el, pedig ez teny. Ugyanis minden haboru egy bekeszerzödessel zarul, amiben a vesztes orszag kötelessegeit rögzitik a legyözök – s „megirjak" a törtenelmet – a sajat erdekeik szerint.
Ha holnap valakinek eszebe jutna Magyarorszagon, hogy „üzenjünk mar hadat Nemetorszagnak" -
64 allam, a haboruban Nemetorszag ellen harcolok – azonnal hadbaszallnanak.
Eisenhawer tabornok egyertelmüen kijelentette: „Nemetorszagot nem felszabaditani akartuk, hanem elfoglalni".
A Szovjetunio 1951-ben felajanlotta a bekeszerzödest – az amerikabarat Adenauer visszautasitoitta.
A hogy Nemetorszag ma sem független, szabad orszag, mi sem bizonyitja jobban, amit Obama elnök Remscheidben a karonai elött kijelentett: „Nemetorszag egy elfoglalt orszag – s az is marad (2099-ig)." Az orszag Europa közepen van, itt van az amerikai haderök europai föhadiszallasa, Stuttgartbol kontrollaljak az orszagot.
Seehofer, a jelenlegi belügyminiszter egy TV müsorban kijelentette: „a megvalasztottak nem döntenek. Akik döntenek – azokat nem valasztottsak meg". Azaz: a valasztok megkapjak „AZ ILLUZIOT" - hogy valtoztathatnak a politikan , holott a valasztasonak ehhez semmi köze. Ha a valasztasokkal barmit is meg lehetne valtoztani – azonnal eltörölnek öket.
Azt hiszem – ehhez nem kell kommentar.
Szamtalan video szol erröl a temarol – el. Ajanlom mindenkinek, akit erdekel..

Most mindenki „felugrott" a rasszizmus vonatara, mindenki rasszista, aki nem hajt fejet egy neger elött. En igy tanultam – s ez igy is marad. Figyelemremelto azonban, hogy George Floyd, az amerikai neger bünözö (nalam vannak a rendörsegi dokumentumai a leginkabb nök ellen elkövetett büncselekmenyeiröl) halala egy vilagmeretü mozgalmat volt kepes elinditani a rasszizmus temaban. Becsülettel megmondom: en meg nem lattam negert az utcan, akit diszkriminaltak volna, a laba ele köpve vagy olyan szavakkal illetve, ami serti az önerzetet. Sajnos, az a tenyleges helyzet, hogy ujabban mindenen meg tudnak sertödni!
Ezt a vilagmeretü mozgalmat alaposan elö kellett kesziteni, meg kellett szervezni – meghozza központilag.
Ebben pedig azok a szervezetek jatszanak fö szerepet, akik nem allami iranyitas vagy kontroll alatt allnak!

Felesleges ragozni a temat – a vilag a szocializmus fele, a központi uranyitas fele halad, meghozza rohamleptekkel. A tulnepesedes ennek akaralya, mert a nem dolgozok nem termelnek profitot, s nem gyarapitjak a gazdagok vagyonat s milliardokat allando ellenörzes alatt tartani – keptelenseg, el kell tehat tntetni öket. S ehhez jo eszköznek latszik a Covid19.
Varjuk ki, mi fog törtenni az elkölvetkezendö napokban.


 Mellekelem az amerikai „nemzeti hös" rendörsegi aktajat – leginkabb egyedülallo nöket tamadott meg, de jol elt a drogkereskedelemböl is. Csatolhatod az irashoz, ha akarod. S ez a peldakep az amiknak. Megall az eszem. Julia

amcsik1

amcsik2

 

amcsik3

amcsik4

amcsik5

 

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások