20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 február 16, csütörtök

ÜZENET A BE NEM OLTOTTAKNAK

Szerző:

Előszó a nyílt levélhez: ezen, ismeretlen szerzőtől származó, interneten terjedő levél közzététele előtt töprengtem: vajon nem megosztó dolog-e pártját fogni bárminek, amikor tucatnyi módon amúgy is megosztanak minket? A tartalom ismeretében azt gondolom, nem az - ám inkább döntsél Te magad.

Ahogyan egy szülőt sem szabad, hogy visszatartson gyermeke - kiérdemelt -  dícséretétől az, hogy vajon mit szól majd a másik gyerek, akit nem dícsért meg, téged se tartson vissza semmi. Hajts fejet azok előtt, akik megérdemlik. Akár Önmagad előtt, ha a fény seregét gyarapítod. A sár és a mocsok visszahull azokra, akik dobálják.

Az üzenet szövege idegen nyelveken több helyen is fellelhető a világhálón (pl. itt) de magyar nyelven nem találkoztam vele. 

"Még ha teljesen beoltott lennék is, csodálnám a be nem oltottakat, mert ellenállnak a legnagyobb nyomásnak, amit valaha is láttam, még a partnerek, szülők, gyerekek részéről is, barátok, kollégák és orvosok részéről.

Azok az emberek, akik ilyen egyéniséggel, bátorsággal és kritikai képességgel rendelkeznek, kétségkívül az emberiség legjobbjai. Ott vannak mindenütt, minden korosztályban, minden iskolázottsági szinten, minden államban és minden eszmében.

Ők egy különleges fajtából valók; ők azok a katonák, akiket a fény minden hadserege szeretne a maga soraiban tudni. Ők azok a szülők, akiket minden gyermek szeretne, és azok a gyermekek, akikről minden szülő álmodik. Ők a társadalmuk átlagát meghaladó lények, ők a lényeg akik minden kultúrát felépítettek és minden horizontot meghódítottak. Ők ott vannak melletted, átlagosnak tűnnek, de szuperhősök.

Megtették azt, amit mások nem tudtak, ők voltak a fa, amely ellenállt a sértések hurrikánjának, a diszkriminációnak és a társadalmi kirekesztésnek. És azért tették, mert azt hitték, hogy egyedül vannak, és azt hitték, hogy ők az egyetlenek.

Karácsonykor kitiltották őket a családjuk asztaláról, soha nem láttak még ilyen kegyetlen dolgot. Elvesztették állásukat, hagyták karrierjüket elsüllyedni, nem volt többé pénzük... de nem törődtek vele. Mérhetetlen diszkriminációt, feljelentést, árulást és megaláztatást szenvedtek el ... de folytatták.

Soha az emberiségben nem volt még ilyen "kiválogatás". Most már tudjuk, kik a legjobbak, a Föld bolygó legjobbjai. Nők, férfiak, öregek, fiatalok, gazdagok, szegények, tartozzanak bármely embercsoporthoz vagy valláshoz, a be nem oltottak, a láthatatlan bárka kiválasztottjai, az egyetlenek, akiknek sikerült ellenállniuk, amikor minden összeomlott.

Ti vagytok azok, akik kiálltatok egy elképzelhetetlen próbát, amit sokan, még a legkeményebb tengerészgyalogosok, kommandósok, zöldsapkások, űrhajósok és zsenik sem tudtak kiállni.

A valaha élt legnagyobb hősök anyagából gyúrtak benneteket, olyan a hősökéből, akik a hétköznapi emberek közé születve világítanak a sötétben."

Anon

Hozzászólás  

#1 A kivalasztottakIvan 2023-02-25 01:15
hogy az Ur Jezus mondotta . " En majd elvalsztom a tiszta buzat az ocsutol."

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások