20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 október 04, kedd

Gondolatok a "Népszámlálás" kapcsán

Szerző:

A 2022. évi, népszámlálásnak mondott adatgyűjtés sok gondolkodó ember fejében megszólaltatta a riasztó csengőt. Egy kis közösség által készített levélre támaszkodva álljon itt néhány gondolat azok számára, akik még előtte vannak.

Elsősorban

megfontolásra és követésre ajánlott Dr. Pócs Alfrédék ötlete, miszerint a nemzetiségi hovatartozás firtatásakor valljuk magunkat annak, amik valójában vagyunk: szkítáknak. Ha valakinek kétsége van ezzel kapcsolatban, szeretnénk emlékeztetni a még fellelhető történelmi forrásokra. Például, Mátyás király idejében, akit a levelében II. Pál pápa a szkíták királyának szólított, még készültek a szkíták szokásait és erkölcsét feldolgozó munkák, külföldi tollnokok által. (Bonfini) További forrásokat is keres aki talál, ám óvatosan a közlésükkel, hiszen szorgos kezek folyamatosan pusztítják ezeket a történelmi emlékeket.

Dr. Pócs Alfréd javaslatával kapcsolatban egy rövid filmecske:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-nepszamlalasrol/

és egy hosszabb, a VNTV-ről:

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-szkita-onkormanyzatok-szabadulasunk-kulcsai-dr-pocs-alfred-jakab-istvan/

Másodsorban

gondolkozzunk el azon, hogy egy népszámlálás feladata-e a lakásunk falazatának részleteit firtatni, vagy más olyan, személyes adatokat, amiből hasznunk semmiképpen nem származhat, viszont fel lehet használni a hatalom részéről a hatékonyabb elnyomásra.

Harmadsorban

Az a vehemencia, amellyel a fizetett trollok rávetették magukat az SZMTT közössége által készített minta levélre és próbálják az átlagembert eltávolítani az elemző gondolkodástól, hát az bizony figyelem felkeltő. Óhatatlanul egy ismerősöm mondása jutott eszembe róla, hogy semmit nem hisz el addig, amíg hivatalosan nem cáfolják. Jusson eszünkbe, a helytartók nem értünk vannak, mégha vetnek is néha morzsákat a népnek.

Az SZMTT levelét több helyen is olvashatjuk, pl itt: https://www.pokolafoldon.hu/blog/nepszamlalas-2022

Elképzelhető, hogy vannak benne kifogásolható részek, de ezt mindenki gondolja át maga. A Dun&Bradstreet cég, amely vállalkozásokat tartja nyilván világszerte, a KSH-t és az Eurostat-ot egyaránt kereskedelmi jogokkal felruházott intézményként tartja nyilván. Ez azt jelenti, hogy ezek a szervezetek adatokat adhatnak el kereskedelmi tevékenységként annak, aki megfizeti. Ez természetesen csak egy a több, jogosan felvethető kifogás közül.

Idézet az SZMTT leveléből:

"Egy valódi népszámlálás kérdésével nincs gondom, mert kellő biztosítékokkal érdemes lehet felmérni az adott területen életvitelszerűen élők számát, de a jelenlegi „népszámlálás” ennél jóval részletesebb és bizalmasabb információkat kíván megszerezni, ami nem lehet indokolt jogi személyek részéről.
Ezen aggodalmak miatt kérem fokozottan az emberi jogaim tiszteletben tartását, valamint élek a GDPR 21. cikkében foglaltakkal, nevesítve a tiltakozáshoz való jogommal.  Ennek 2. és 3. pontja a következőképpen rendelkezik:
„(2) Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, az érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik."

Nem biztos hogy baj, ha valaki gyanakvó. Magyarország vezetése a génterápiás oltáskampány időszakában megmutatta, hogy nem mindig az ésszerűség és a területen élő lakosság érdekei irányában cselekszik. 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások