20240430
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 szeptember 16, csütörtök

Karikó Katalin egyik hazugsága a másik után...

Szerző: Szőke Mária

Karikó Katalint a magyarországi covid-kormány úgy állítja be, mintha ő találta volna fel a kísérleti, covid19-szérum alapjául szolgáló mRNS technológiát. A gyanús multú és még gyanúsabb jelenű Karikó Katalinból a covid-terror sötét hónapjai alatt valóságos “nemzeti” hőst akart gyúrni az Orbán Viktor vezette magyarországi covid-kormány, azonban mindez hazugságok simán áradata, melyekkel a közvéleményt, a mindennapi polgárokat akarják átverni.

A Karikó Katalin szappan-opera a covid-terror sötét manipulációiban: “… egyik hazugság a másik után…”

Alábbi összeállításunkból nyilvánvalóvá válik, hogy a gyógyszerügynök/titkosügynök Karikó Katalin, korántsem a lángelméjű, embertömegeket megmentő tudós, hanem egy sátáni manipuláció egyik sötét figurája. Akire inkább illik a “gonosz tudós” mintsem a jóságos, zseniális feltaláló szerepe.

A New York Times végül is közleményben zárkózott el Karikó Katalin hazudozásaitól, mármint, hogy ő találta volna fel, vagy fejlesztette volna ki az mRNS oltó anyagokat, mint azt a vele készült műsorokban az USA-ban Karikó próbálja tolni.

Ez a más tollával való ékeskedés esete. Az mRNS-en alapuló tudományos módszereket ugyanis Dr. Robert W. Malone amerikai kutató fejlesztette ki a 90 években. Érdemes Malone doktor twitteres bejegyzéseit követni innentől Karikó hazudozásait illetően. Magyarországon még talán meg tudja etetni ezt az álhírt Karikó, de az USA-ban ez nem fog menni, Malone doktor és mások is lépnek!

Visszanéztem a róla szóló cikkeket, mindenütt az mRNS technológia felfedezőjének vallja magát. Ezzel el is pöckölte magától a Nobel esélyét. Sajnos volt még egy másik megjegyzése is, amit érdemes lenne feszegetni. Bármi is van, még életében látni akarja az m RNS technológiával készült vakcinája működését bármi áron… Közepes törtetőről van szó Karikó személyében, aki véletlenül fókuszba került és megzavarodott a rivaldafényben…. nem én hazudoztam le Karikót, hanem az mRNS technológia atyja, Dr. Robert Malone. Hadd idézzem: “…. lie after lie…” magyarul: “… egyik hazugság a másik után…”
https://civilekatisztanlatasert.hu/az-mrns-vakcinak…/

Nem az első hazugsága és nem is az utolsó!

Tartó tisztje tudta nélkül nem mehetett külföldre, ám el sem bocsájthatták állásából! Hogy belépve az államokba milyen vallomást tett azt már el sem akarom képzelni! Sőt azt a kínai barátot sem, akitől sms-ben kapta a szekvenciáját a vírusnak! Kamu hegyek! Ahol pedig egy hazugság van, lesz ott több is! Engem nem érdekelne az egész, ha nem úgy jött volna meg, mint egy szerencsétlen száműzött, akit még sajnálnom is kell! A BioNtech aligazgatóját, aki az egyik kezében a szárnyaló részvényeket tartja, a másikban meg a tűt, hogy egy sufnituningolt oltással az unokámat szúrja!?! A cége a tőzsdei papirok 21. oldalán elismerte, hogy az FDA genetikai beavatkozásként kezelte az mRNS vakcinát, aztán meg elmagyarázza, hogy mi miért vagyunk hülyék ugyanezért !?Úgy tesz mintha tíz évig nem kilincselt volna, hogy engedjenek neki egy humán kísérletet, most meg százmilliókon próbálgathatja, hogy jó-e, s csodálkozik, hogy nem szeretjük??Nincs rá bizonyítéka, hogy nincs káros utó- és mellékhatása a vackuknak! Semmi sem erős! Aki csecsemőket akar egy ideiglenes szarral oltani, az más galádságokra is képes!
Placebo csoportot a vizsgálatok vége előtt megvakítani, az nem erős?
Millióknak kísérleti anyagot adni, az etikus?
Az a “hazug”, nem is volt durva!
Nyilvános hülyézésért ennyi kijár minimum!

https://forbes.hu/…/forradalom-kariko-mrns-wired…/…

2020.04.09-én Karikó K.-nal készült interjúban elhangzó sorai-t olvasva felkapcsolt bennem az a bizonyos kislámpa…
Riporter: – Hogyan aktiválják a szintetizált mRNS-ek az immunsejteket?
Karikó K. – A módosított nucleoziddal, név szerint az 1-metilpseudouridinnel készült mRNS nem immunogén, vagyis az aktiválást valószínűleg az mRNS-t beburkoló lipid nanopartikula (LNP) végzi —Mi az hogy valószínüleg??? Nem ismeri pontosan a folyamatot, amit elvileg ő fedezett fel??? Ahogy figyelem őt ill a kommunikációját egyre nő a szkepticizmusom vele kapcsolatosan. Nem annyira meglepő ez, ami most napfényre került. és szerintem ezt az infót a magyar sajtó ” dugdosni” fogja…
 
Dr. Robert Malone – A mRNS oltóanyagok VALÓDI feltalálója: Most már tudjuk, hogy a lipid nanorészecskék (a jab-szállító rendszerből) sokkolóan szétszóródnak a vérben, és felhalmozódnak a csontvelőben, nyirokcsomókban és petefészkekben. Ez olyan szinten történik, ami a nők számára nem biztonságos és hosszú távú következményekkel jár, például leukémia és lymphoma (gondolj 6 hónap-9 év).
 Az FDA tudomást szerez a csontvelőben lévő 2 mellékhatásról:
 
1. Thrombocytopenia (alacsony vérlemezkék) – súlyos vérzést és vérképtelenséget okoz a vérrögzítésre
2. A látens vírusok újra aktiválása (! ))
 
 A tüskés fehérje is veszélyesen mozog a test körül, és hosszútávú implikációk, például az autoimmun következményei miatt figyelemmel kísérik.
 Riasztó jelek a többszörös veszélyekre és halálesetekre, és valószínűleg drámaian alul jelentettek.
 Az oltás menekülési mutánsok evolúciós lökését is kiváltja, ami viszont a világjárványt rontja.
   
Ráadásul még itt van ez is! A m-RNS oltástechnológiát valójában dr. Robert Malone fedezte fel, nem pedig Karikó!
Az talán magyarázatul szolgálhat, hogy “Kill Bill”-től kapott 100 millió dollárt. Ha rossz indulatú lennék, akkor azt mondanám, hogy aki eladta a lelkét a kommunistáknak, az eladja a lelkét az ördögnek is. Pláne, ha jól megfizetik.
***

Elöljáróban, a tisztánlátás végett, egy levélváltás, prof. Dr. Robert Malone-vel

2021. jún. 21., hó, 2021. jún. 21., 16:53-kor

Kedves Dr. Malone!

Magyarországról írok Önnek, ahol Karikó nagy erőkkel népszerűsíti “találmányát”, a Pfizer-Biontech covid vakcinát.
Olvastuk az Ön tweetjét, amiben cáfolta az állítását, hogy ő a technológia feltalálója, és a NYTimes-ban kerestük az Öntől való bocsánatkérésüket.
Sajnos a Google-n keresztül nem tudom elérni, sem a DuckDuckGo-n keresztül.
Olvastam az Ön megjegyzéseit a vakcina hatékonyságáról, különösen az Ivermectin hatékonyságához képest.
Ez a hozzászólás teljesen világossá tette számomra a különbséget Ön és Dr. Karikó Katalin között, aki kíméletlenül reklámozza az oltást, kérdéseket nem engedve.
Nagyra értékelnénk, ha támogatná erőfeszítéseinket, hogy közvetítsük üzenetét és tisztábban láthassuk az említett hölgy ügyét (aki a helyi sajtó közlése után elismerte, hogy a magyar titkosszolgálat ügynöke), ezért kérjük, adjon nekünk linkeket harmadik féltől származó dokumentumokra, amelyeket be tudunk mutatni azoknak, akik kételkednek a tisztességtelenségéről szóló állításában.
Köszönöm és üdvözlettel,

Civilek a Tisztánlátásért mozgalomban


Válasz levél:

Be 2021. jún. 22. 0:44, Robert Malone írta:
Itt van néhány adat a számodra.

Ez az az URL, ahol a New York Times korrekciója található, és készítettem róla egy képernyőfotót is (mellékelve).

A podcastban HASZNÁLATOSAN azt mondta, hogy ő találta fel az mRNS transzfekciót és az oltást is. De ezt kivágták belőle – miután a feleségemnek sikerült bizonyítékot szereznie a NYT interjúkészítője/helyreigazítási osztálya elé. Ezután feltették a korrekciót, megállapítva, hogy egy korábbi verzió hibás volt (ez a mellékelt képernyőkép).

Mellékeltem egy képet az első RNS-transzfekciós dolgozatáról is, ahol kifejezetten elismeri a segítségemet 1998-ban. Segítettem neki, hogy az RNS-transzfekció működjön a laboratóriumában, és én voltam a mentora/tanára. Ez majdnem egy teljes évtizeddel azután történt, hogy 1989-ben publikáltam a Science-ben az RNS-transzfekciós cikkemet, valamint az 1989-ben elvégzett mRNS-vakcinációs kísérleteim elvi bizonyítékát. Tehát nyilvánvalóan nem ő találta fel ezt a dolgot – egyáltalán nem!

Az USA-ban Dr. Karikó Katralin, mintegy 300.000 USD díjat nyert állítólagos “felfedezéseiért”! Minden alkalommal, amikor ez történt, a feleségem egyre idegesebb lett. Tehát nem csak az önök országában történt meg!

Ha előveszed a szabadalmait, látni fogod, hogy nincsenek – csak egészen sokkal, sokkal későbbig, mint azok a szabadalmak, amelyeket 1989-ben adtak ki az én ötleteimből.

Azt akarom mondani, hogy az elsőnek 2005-ös az elsőbbségi dátuma, és az nem az oltással kapcsolatos semmire vonatkozott. Az ő oltási szabadalma 2015-ös  dátummal rendelkezik. Továbbá ezek nem felfedező szabadalmak – hanem kis fejlesztések, amelyekre valójában nincs szükség. A Curevac és más cégek nem is használják őket.

https://patents.google.com/?inventor=kariko&oq=kariko

Csatoltam egy képernyőképet is a szabadalmairól.

Volt egy valamennyire korrekt cikk egy gernai újságban – az író sok időt töltött a dokumentumaim átnézésével. Csatoltam a cikk google fordítását. Itt van az URL

Lassan javul a rekord – de ez sok munkát igényel részemről!

Remélem, ez segít.
Üdvözlettel, Robert”

****

Az első link Malone saját web-lapjáról, a második link a Google szabadalmi keresőjéből. A Google-n : Malone a társaival 1991-ben beadta a szabadalmi igényt, amit annak rendje-módja szerint meg is kaptak és 2013-ig érvényben volt, akkor lejárt.

Robert W. Malone, M.D., M.S.

Ajánlotta: BúVár

---- És még sok - sok hamisságok sorozata található  az ajánlott linken ITT ⇒

"kutyából nem lesz szalonna"!

Hozzászólás  

#1 Tahran Marianne üzenete nekünk (is) a beoltottakrólR Zoltán 2021-09-18 19:39
TELJES LEBUKÁS! 251 -SZER TÖBB "COVID VÍRUS" AZOKBAN AKIK BE VANNAK OLTVA!

bitchute.com/.../...

De ez logikus! hát nem az a Karikó szenzációs találmánya, hogy saját sejtjeink állítják elő a tüskefehérjét, ami pedig a megbetegedést okozza? Ha a cél, hogy vírusgyár legyen a testünk, akkor ez "sikeres volt."

Egyedül a kínai dolgozik más módszerrel, de arról semmi rosszat nem hallunk, mert a szent nyugaton tiltva van, ezért nem is foglalkozik senki a mellékhatásokkal, így nem is tudjuk, van-e, milyen és mennyi.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások