20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2011 december 20, kedd

Elválasztva a lelkünktől.

Szerző:

Beszélgetés az "Egészségügyi maffia" könyv írójával. (Videó.)  A riport címe: Szabadságot a léleknek-Útban a fizikai halhatatlanság felé

Egy értékes előadást kaptam melyről azonnal egy valamikori elemi-iskolatársam jutott eszembe akivel 2011 tavaszán futottam össze Adán egy biztosító intézetben. Az illető az orvosi pályán végzett nem kis sikerekkel.

Mint ebben a videóban is és az én történetemben is láthatjuk, már az orvosok is kezdenek "megérni" , gondolkodni. Végignézve az előadást mind barátságosabban gondoltam az orvosnak kitanult iskolatársra akivel néhány rövid mondatot váltottunk egyetlen szó végett.. BABONA

Már pontosan nem tudnám leírni miért hangzott el a "babona" szó de arra fordultam meg amikor a magas szakképzett doki azt mondta az ügyét intéző hölgynek, hogy "- úgy is mondhatnánk, hogy babonás vagyok"

Erre szegeztem neki a kérdésem, hogy, te aki magas-szakképzett orvos vagy hogyan jön össze a babona és az orvostudomány? Mire Ô azt válaszolta, hogy: "Zolikám, nekem meg kellett öregednem, hogy megtudjam mind amit eddig tanultam, egy kidobott energia volt. El sem tudod képzelni mennyi marhaságot hordtak nekünk össze".

Nagyon sajnáltam, hogy mind ez egy "olyan helyen" hangzott el ahol veszélyes lett volna még több kérdést feltenni. Minden esetre ez a videós riport nagyon megfelel arra, hogy meghalljuk az igazság felé vezető tényeket. Bízom ezt orvosaink is mond többen megnézik.

Szeretettel: >Zoli<

Elválasztva a lelkünktől. →

 

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Hozzászólások