20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 11, csütörtök

A megtervezett káosz, majd a rendteremtés?

Szerző: Dr. Bene Gábor

Azt olvastam az „Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?” – című írásban, hogy ez rejtetten, alattomosan és könyörtelenül történik. Ám ilyenkor a legtöbb ember nem olvassa tovább, mert ez konteó, vagyis összeesküvés elmélet. Én azonban csak a tényekről írok most!

(1. rész)

Jelenlegi statisztikák szerint évente az egész világon kerekítve 57 millió ember hal meg, ami naponta 150 ezer elhalálozást jelent. Ebből majdnem 18 millió a szív és keringési betegségben, 10 millió körül rákban, 2.5 millió a tüdőgyulladásban elhunyt személy.

Nézzük meg alaposan az alábbi grafikont, s vessük össze azokkal a napi adatokkal, amiket hallunk a híradásokban. Ha csak a hazai adatot figyeljük, akkor az évente történő elhalálozások száma 130 ezer, s ez napokra kivetítve 350 elhunytat jelent. Ha van egy kis idejük, akkor ezen kell alaposan elgondolkodni, s összevetni a hírekben elhangzó számokkal, hiszen a számok makacs dolgok.

Annyit kell még ehhez feltétlen hozzátenni, hogy az az elhunytaknak csak kb. 50 százaléka 70 év feletti így a világstatisztika szerinti közúti balesetek 1,25 milliós, az öngyilkosság 800 ezres, és a gyilkosság különféle formái, beleszámítva a 2017-es esztendőben a fegyveres konfliktusokat is 540 ezres esettel járulnak hozzá ehhez a számhoz. Vagyis eddig a 2017-es évhez viszonyítva többen haltak meg közúti balesetben, mint ahányan a COVID-nak nevezett vírusfertőzés áldozatai lettek. (Ezek egyelőre tények, amin nem lehet vitázni!) A kockázati tényezőket vizsgálva a magas várnyomás (10 millió), a dohányzás (7 millió) és a cukorbetegség (6,5 millió) ember számára jelent komoly gondot, márpedig ezek nem a koronavírus eredményei, hanem az egészségtelen táplálkozás, vagyis a műanyag-ételek és a génmódosított növények, adalékanyagok, permetszer maradványok és nem utolsó sorban az elhallgatott gyógyszermellékhatások eredménye is.

kaosz1

“Aki uralja az élelmiszer-piacot, uralja az embereket; aki kézben tartja az energia-ellátást, kézben tart egész kontinenseket; aki kontrollálja a pénzt, irányítja az egész világot.”  (Henry Kissinger)

 A dohányzás esetén pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy az ártalom nemcsak a természetes dohánylevelekben rejlő méreganyag, hanem azok kezelése során hozzáadott (íz, illat) vegyszerek eredménye is.  Konklúzióként megállapíthatjuk tehát, hogy a fogyasztói társadalom termékgyártó versengése a koronavírusnál lényegesen jelentősebb kockázatnövelő tényező. Így teljesen érthetetlen számomra, hogy a maszkabál helyett, miért nem a fogyasztói társadalom felszámolását, és a természetes élethez való visszatérés lehetőségét favorizálja a világelit és a mindenkori kormányaink is? Nem egyszerűbb volna világossá tenni azt, amit 2020. febr. 24. -én tárt a világ elé Tedrosz Adamon Gebrejeszusz, aki “nagyon aggasztónak” nevezte az új megbetegedések számának növekedését és hangsúlyozta, hogy a világnak az új koronavírus terjedése kapcsán fel kell készülnie egy esetleges világjárványra.  Ám akkor szerinte továbbra is nemzetközi vészhelyzet volt, de pandémia még nincs. Azonban milyen érdekes ugyanennek a WHO vezetőnek 2020. március 13-én már teljesen megváltozott a véleménye, hiszen egy videókonferencián ezt nyilatkozta: “Európa vált a Covid-19 pandémia epicentrumává”.

Vajon mi történhetett a két dátum között?

Ha a halálozási számokat nézzük, akkor bizony nem azok lehettek az okok, de valószínűbben azok a számok módosították álláspontját, amik a WHO bankszámláján jelentek meg – talán éppen Bill Gates jóvoltából. Neki ugyanis nagyon fontos lehetett, hogy az USA kivonulása után szinte teljesen finanszírozás nélkül maradt WHO mielőbb kihirdesse a pandémiát és a következőket: „A WHO igazgatója szolidaritási tervet jelentett be a Covid-19 járvánnyal összefüggésben. Kijelentette, hogy ez lehetőséget nyújt majd magánszemélyeknek és szervezeteknek, hogy hozzájárulhassanak az egészségügyi dolgozóknak szükséges arcmaszkok, gumikesztyűk, köntösök és védőszemüvegek, illetve diagnosztikai felszerelések beszerzéséhez. A terv befektetési lehetőséget biztosítana a kutatás-fejlesztésbe, így a vakcinakutatásba is.”

Nos valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt feltételezzük, hogy      a pénzuralmi rendszerben nem lehet a korrupciót teljesen kiküszöbölni, mert az a rendszer saját szisztémája.
A WHO élén ugyanis Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz felszólította a nemzetközi közösséget, hogy az országok szigorú intézkedésekkel lépjenek fel a fertőzés terjedésének megakadályozása, a betegek felkutatása és elkülönítése érdekében. Ez egyértelműen azt mutatja, hogy van az a pénz, ami meggyőzi még a WHO vezetését is arról, hogy Bill Gates egy jövőbelátó csodaember, aki már 2019-ben tudta, hogy lesz egy világjárvány, aminek 65 millió áldozata lesz!

Bill nem csak „csodaember” hanem milliárdokat bezsebelő vakcinagyáros is, aki már 2009-ben bejáratta ezt az „üzletet” és kaszált is rendesen. A WHO ugyanis már 2009-ben is pandémiának minősített egy enyhe lefolyású influenzát, amit akkor H1N1 típusúnak hívtak, viszont a nagy gyógyszercégek rekordgyorsasággal fejlesztettek ki ellene oltóanyagot. S milyen az élet? Most megismétlődik az egész. Bár könnyen lehetséges, hogy Bill Gates most már nemcsak a profitra hajt, hanem arra is amit már oly sokszor kijelentett: Egyre szükségesebb a felmelegedés elleni küzdelem!

Szkeptikus Wiki egyik szócikkében (Bill Gates, a népességszabályzó) ezt írja:

2010 februárjában Bill Gates “Innovating to zero” c. előadást tartott a TED konferencián. Témája az volt, hogy a világ hogyan tudná a szén-dioxid kibocsátását lecsökkenteni. Gates a következő egyenletet használja:

CO2 = P x S x E x C

ahol:

    • ♦ CO2 = szén-dioxid kibocsátás évente
    • P (population) = lakosság
    • S (services) = egy főre jutó szolgáltatások
    • E (energy per service) = energiafelhasználás szolgáltatásonként
    • C (carbon emission per energy unit) = hasznos szén-dioxid kibocsátás

A szén-dioxid kibocsátás a lakosság, az egy főre jutó szolgáltatás, az energiafelhaszná-lás és a hasznos szén-dioxid kibocsátás függvénye. Gates azzal érvel, hogy a globális felmelegedést akkor lehet visszaszorítani, ha ezeknek a számoknak az egyike szinte 0-ra csökkenne. Elterjedt egy összeesküvés-elmélet, mely szerint Gates a lakosság számát akarja szinte nullára levinni (egészen pontosan a mai lakosság 10-15%-ára). Az állítás nem állja meg a helyét, mert Gates szavait kiforgatták, és kiemelték a szövegkörnyezetből. Gates így fogalmaz: „A Földön ma megközelítőleg 6.8 milliárd ember él, és 9 milliárd felé közelítünk. Ha nagyon jó munkát végzünk az új vakcinákkal, az egészségüggyel, reprodukciós egészségügyi szolgáltatásokkal, akkor ezt a mutatót úgy 10-15%-kal[1] le tudnánk csökkenteni”. (BG: nos ezek Bill Gates rejtélyes gondolatai voltak!)

Amit elfelejtenek megemlíteni, hogy a következő mondat így hangzik:

De ekkor is egy 1.3%-os növekedést érünk el

Az előadásban elhangzik, hogy az energiahatékonyság a technológia előrehaladtával egyre jobb, tehát a harmadik mutató lesz az első, amelyet érdemben lehet csökkenteni (3-6%-kal). Gates aztán a szükséges energia előállításához szükséges szén-dioxid mennyiségéről kezd beszélni. Ez az a szám, amelyet érdemben le lehet csökkenteni a szén-dioxid kibocsátás mérséklése érdekében, tehát (BG: A WIKI szerint!) Gates nem akarja a lakosság számát lecsökkenteni, hanem a technológiák energiahatékonyságában látja a globális felmelegedés elleni küzdelem kulcsát. Azonban a lap alján szerepel egy halvány magyarázat: <references-től>

„Sem az angol, sem a magyar szöveg nem kétértelmű: 15%-kal lehet csökkenteni (by 15%), nem 15%-ra (to 15%). Ha ezt észrevesszük és a szövegkörnyezetre is ügyelünk, nincs semmi félreértésre lehetőség. Ezzel lehet magyarázni, hogy a közönség miért nem lincselte meg Gatest a helyszínen, illetve, hogy miért nem lett világméretű botrány az elhangzottak miatt.”

Szerintem erre biztosan mondaná Kohn bácsi, hogy ügyes!

Ám térjünk csak haza, s figyeljünk arra, hogy minek nézünk elébe?

Pár napja ezt olvastam a Portfólión: Megszűnik Budán a baleseti sebészet – A János Kórházból teljes COVID kórházat csinálnak.

Már 31 245 797 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 963 693, a gyógyultaké pedig 21 394 593 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem keddi összesítése szerint.

(BG: Ugye ezeket a számokról is feltételezhető, hogy nem Churchill hamisította, tehát ő biztosan nem hinné el őket, mi azonban higgyük el és vessük össze az írás eléjén szereplő táblázattal!)

Egy nap alatt tehát több mint 316 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma, az elhunytaké 4 ezerrel, míg a gyógyultak száma 235 ezer fővel emelkedett.

Ha évente 57 millió ember hal meg „normál” körülmények között, akkor most ez az 1 millióhoz közelitő szám fél esztendő alatt, miért olyan riasztó, hogy szinte mindent leállítottak, maszkabált, önkéntes kijárási tilalmat vizionáltak a tudatiparon keresztül, miközben az állam adósságszintje a folyamatos csökkenés után ismét emelkedik!?

S azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha a János Kórházból teljes COVID kórházat csinálnak, akkor egy nagyobb fővárosi baleset bekövetkeztekor a sérültek túlélési esélye meredeken csökkenni fog.

Persze erre az lesz majd a válasz, hogy a betegek vidékre szállítása megoldható, de itt tudnunk kell, hogy a mentővel való szállítás ezen betegeknél jelentős időveszteséget, illetve szállítási traumát is okoz.

Az embernek akaratlanul is újra a Magyar Tudat cikke jut eszébe: „Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?”


(2. rész)

 

Az első részben próbáltam feltérképezni azokat a halálozási arányszámokat, amelyek nem egy világjárványra, hanem egy világbotrányra hívják fel a gondolkodni tudó ember figyelmét.

Sajnos minden konteó vád ellenére nem az összeesküvés elméletét, hanem annak nagyon is konkrét gyakorlatát olvastam ki a számokból és a tényekből. Ma Bill Gates és Ted Turner lobbisták – no meg mögöttük a pénzuralmi rendszer 300 bankárcsaládjai, űzhetik azt a gyakorlatot ahogy kb. 10 ezer pénzparazita személy – nyíltan törekedhetnek a világ átalakítására, a népesség jelentős csökkentésével.

Szkeptikus Wiki véleményét ugyanis nyíltan cáfolja az, hogy a Bill és Melinda Gates Alapítvány például jelentős támogatást biztosított a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné közel egy évre. A BBC pedig bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapítvány finanszíroz “Globális Egészségügyi Programok” elnevezéssel. Be kell lássuk, hogy ez a propaganda, amely valójában a globális agitprop, nagyon komoly rokonságot mutat Göbbels és Sztálin zseniálisan aljas hasonlóságához.

Bill Gates már 2010-ben kifejtette a következőket: “A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktív egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

Természetesen mindezt csakis az emberiség fennmaradás érdekében szeretné megvalósítani, hiszen ő egy igazi humanista. (?)

Azonban nem csak ilyen irányból vagyunk veszélyben!

2016 elején hat nagyvállalat kontrollálta a világ élelmiszertermelését, illetve annak egyik legjelentősebb szegmensét a vetőmag-termékeinek 59%-át és a permet-gyomirtópiac 64%-át, ám hamarosan ez a szám háromra fog csökkenni. A Bayer a Monsantót akarja megvenni, a ChemChina a Syngentát.  A Dow és a DuPont pedig fuzionál, hogy még kevesebb kézben összpontosuljon a mezőgazdaságot manipuláló hatalmas ellátórendszer. A három globális vállalat jelentős gazdasági és lobbiereje tönkre teheti a kistermelőket, kiszorítva őket a piacról, és az európai piacra kényszerítheti a genetikailag módosított (GMO) haszonnövényeket – írja az OpenDemocracy.net.

Az első részt „Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?”- címkérdéssel fejeztem be, s egyre több biztos jel mutat arra, hogy ez már nem hamishír, hanem nagyon is egyértelmű igyekezete néhány beteg elméjű pénzmanipulátornak, tudósnak és tudatlannak közösen.

Szerintük ugyanis a “A gyengék eliminálása” vagy másképpenaz állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett.(?)Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javítja a megcélzott faj összesített génállományát.

A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat – mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban.

Ez persze, eugenika: az emberi faj javítása népirtás útján.”

Nézzük csak mit ír erről a Wikipédia?

 „…Az eugenika vagy eugenetika olyan társadalomfilozófiai  (humángenetikai) irányzat, mely az ember öröklődő testi és szellemi tulajdonságainak javítása érdekében végzett beavatkozások szükségességét hirdeti. Az utópista eugenetikai gondolat kidolgozója az angol Francis Galton, Charles Darwin unokatestvére volt. Megfogalmazása szerint: Az eugenika tudománya mindazokkal a hatásokkal foglalkozik, amelyek egy faj veleszületett kvalitásait javítják, és amelyek ezen kvalitások lehető legelőnyösebb kifejlődését elősegíthetik….“              (…)         „…Galton az emberiség genetikai állományának befolyásolását a párválasztás és a gyermeknemzés szabályozása révén ajánlotta. Ennek kivitelezésére elvileg két lehetőséget látott. Az egyik a pozitív eugenika, amely a társadalom legkiválóbb adottságú tagjainak az átlagosnál nagyobb gyermekszámát szorgalmazta. Galton elsősorban ennek az irányzatnak a fontosságát hangsúlyozta, és ezt felvilágosítás, valamint anyagi előnyök, gazdasági juttatások révén kívánta megvalósítani. A másik lehetőség a negatív eugenika, amely a bizonyosan genetikai ártalomban szenvedő személyek születéskorlátozását propagálta az érdekeltek felvilágosítása révén. Galton az emberi faj genetikai javításának gondolatát először 1865-ben vetette fel…“

A Magyar Tudat fontos írása pont ezt a terület próbálja feltérképezni!

„A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyílt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát működnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósítják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát.

Tény, hogy a mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért…Úgy tűnik, hogy a népirtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a “haszontalanok” – eltávolítása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. Így a vakcinák tökéletes szűrőként működnek és eltávolítják a “hülye gének”-et az emberi génállományból.

Az oltóanyagok rejtett rákot okozó vírusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 vírus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a vírus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyíltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták.

Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat.

Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevű kopaszodásra felírt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

Ön csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevű játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszít, ennek ellenkezője történik.

A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. És a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

1) A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktív zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.

2) Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák vírusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.

3) Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csíkok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsíkok. A következőket tartalmazzák: alumínium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telítik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni. (BG: Ez azért azt mutatja, hogy vagy nincs az elitnek veszélyérzete, vagy azt hiszik, hogy kiválasztottként, e káros hatásokat nem szenvedik el!)

4) Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegítik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.

5) Élelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsítják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak. Az élelmiszerekben lévő mérgek, mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), ízfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósítószerek a felelősek ezért.

6) A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”. A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népírtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktív terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.

7) Az élelmiszer-fasizmus – vállalatai, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik.

Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.


(3. rész)

Az előző részt „Az emberiség selejtezése elkezdődött: Ön túléli?”- címkérdéssel nagyon is világos fejtegetésével fejeztem be.

S ők azt ígérték, hogy felmutatják, hogy miként lehet ezzel a láthatatlan, de érezhetően nagyon veszélyes „világvírussal” felvenni a harcot úgy, hogy annak legyen is eredménye és ne a teljesen haszontalan tömegtüntetést, vagy a petíciózást, ill. aláírásgyűjtést, de ne is a passzívellenállást, vagy éppen a fegyveres ellenállás lehetőségeit próbáljuk ki ismét!

Az atomizált magyar társadalom ugyanis ma még nem tud egyemberként a Nemzetben gondolkodni, mert sajnos ahogy az ötvenes években „nemzeti vállalatokat” alapított a bolsi banda, úgy most is előkerültek a NAV, NER, stb. rövidítések, illetve már a kormány által elismerten káros dohányzást elősegítő boltok neve is Nemzeti dohányboltok lettek. Kicsit furcsa ez, de biztosan van neki komolyan megfontolt magyarázata, miközben szerencsére betiltották a dohányzást olyan közösségi terekben, mint a vonatok.  Nézzük tehát, hogy mit javasol a túléléshez Neményi Péter?

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

1) Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolítása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért?

2) A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást. Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktív egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is.

3) Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen.

4) Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bízhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket.

5) Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől.

6) Utasítsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. Ezért ne nézzen híradót, televíziót és rádió helyett váltson megbízható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására.

7) Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek, mert abszolút elutasításban élnek. Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét. Van erő a számokban.

8) Emlékezzen az alapvető szükségletekre. Élelmiszer, víz, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról.

9) Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatív módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen.

10) Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások. Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges. A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, így egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

Ne legyen áldozat. Legyen túlélő.

Talán ezért is olvassa a NaturaHireket. Most itt lesz az ideje, hogy alkalmazza tudását és tudatosságát ennek megvalósításához.

Magyar Tudat forrásként jelölte meg a néhány évvel ezelőtt a Hong Kong-ban élő Nemenyi Péter portálját, amely neve: nemenyi.net

Én pedig arra kérem önöket, hogy TÁJÉKOZÓDJANAK! ne higgyenek el semmit nekem, csak kezdjenek el végre gondolkodni azon, hogy miért a Coca Cola a legnépszerűbb ital a világon?  Egyrészt azért, mert az átlagember nem jut hozzá azon információhoz, hogy a benne lévő foszfor kioldja a kalciumot a csontjainkból, illetve azért, mert elhittük azt, amit állandóan ismételt a reklám: A jéghideg Coca Cola az igazi!

Amennyiben mindent elhiszünk, amit csak sűrűn ismételget a reklám, akkor természetesen a sztálini szóhasználat szerinti „hasznos idiótává” válunk, aki önként és dalolva fogja szolgálni és terjeszteni a „globális jó rituáléját” amely a modern korszak legfőbb morális illúziója, hogy a pártpolitika az erkölcsi élet legfőbb arénája, vagyis a jó és gonosz harcának legfőbb terepe a pártok harca, tehát a pártpolitika! Éppen ezért ne figyeljünk semmire, amit a pártok nem tesznek a közbeszéd részévé, s ne hallgassunk senkire, aki a pénzmanipulációról beszél, ha az nem pártpolitikus. Ne törődjünk azokkal a civilekkel, kik valójában nemzeti elkötelezettségűek, mert a civilséget csak a Soros pénze képes mozgatni, miközben a pártfinanszírozás milliárdokat pazarol el olyan pártokra, amelyek csak azért jöttek létre, hogy megosszák a nemzetet és elvonják a figyelmünket a legfontosabb nemzeti sorskérdéseinkről.

Ma pedig már ott tartunk, hogy olyan szinten képesek „megvédeni minket saját magunktól”, hogy a pánikkeltés magasiskoláját űző média – amely már nem is tudatipar, hanem tudatmódosító ipar – képes lesz elhitetni velünk, hogy csak a szájkosárviselés lehet az egyetlen megoldás a vírus ellen, holott épp ma hallottam, hogy egyszerű megszabadulni a vírustól: Ki kell dobni a televíziót!

Kedves Olvasó!

Számomra már világos, hogy manipulált pártpolitikai kérdések váltak az eddig gondolkodni képes magyarság számára is szinte vallási hitté, azáltal, hogy a pártpolitikai elit meghatározta nekünk a bűnt – vagyis az a bűnös, aki nem hisz a pandémiában – viszont aki gondolkodás nélkül hisz benne, az nem bűnös, hanem: mindenben teljesen ártatlan. Ez az „ártatlanság” fogja ma a pártokat ismételten hatalomba emelni, és a politikai váltógazdaság bankárkaszti logikája szerint ismételten az fog hatalomba kerülni, aki szó nélkül fizeti az adósságszolgálat következményeit, illetve amely párt hajlandó az ország adósságát ismét a „növekedési pályára” állítani. Tudom, hogy egyre többen keresik a nemzeti oldalon azt a keskeny utat, ahol ettől a borzalmas hazugság-rendszertől meg lehetne szabadulni. Tudom azt is, hogy sokan érzik úgy, hogy megtalálták a lehetőséget. Azt viszont nem tudom, hogy miképpen lehetne ezt a sok-sok jóakaratú embert összeterelni és megértetni velük, hogy erre még nincs beváltan működő példa. Ezért nem elutasítani kellene, hanem illő módon meghallgatni egymást és a közös bölcsesség védőernyője alatt megállapodni abban, hogy minden javaslatot befogadunk és meg is próbáljuk őket (egymás mellé rendelve) megvalósítani, de együtt!

Intő példaként ide biggyesztem a remélhetőleg gondolatébresztő írás végére azt a kormányrendeletet, amelyet éppen ma kaptam meg.

„Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet alapján 2020. szeptember 21. napjától

  1. A hatodik életévét be nem töltött kiskorú személyek kivételével mindenki köteles az orrot és a szájat eltakaró maszkot viselni:
    • ♦ tömegközlekedési eszközön;
    • a tömegközlekedésre várakozók számára nyitva álló helyiségben,
    • vendéglátó üzletben – az üzlet vendégek kivételével – az ott történő vásárlás és munkavégzés időtartama alatt;
    • bevásárlóközpont területén – kivéve az itt működő vendéglátó üzletek vendégeinek, valamint az bevásárlóközpontban található irodák, a sportolás céljára szolgáló helyiségek és az üzemi helyiségek területén;
    • színházi és egyéb művészeti előadások helyszínén, kivéve a fellépőket;
    • mozi területén – kivéve az itt lévő irodák és üzemi helyiségek területén;
    • múzeumok, könyvtárak, közművelődési intézmények látogatók számára nyitva álló területén;
    • köz- és nyilvános magánlevéltárak külső személyek által látogatható területén;
    • ügyfélfogadási időben a közigazgatási szervek – így a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal – és a posták ügyfélforgalom számára nyitva álló területén, illetve minden olyan helyiségben, ahol ügyfélfogadás zajlik, és az ott foglalkoztatottakat is beleértve rendszeresen 5 főnél többen tartózkodnak egy időben;
    • egészségügyi intézmények területén, kivéve az intézményben ápolt beteg az elhelyezésére szolgáló kórteremben;
    • szociális intézményekben.

Az maszkot úgy kell viselni, hogy az orrot és a szájat folyamatosan elfedje!

A maszkviselési kötelezettség betartatása a tömegközlekedési eszközök és a fenti létesítmények üzemeltetőinek is kötelessége, melynek érdekében intézkedéseket, szankciókat alkalmazhatnak.

Azt a személyt, aki a maszkot nem, illetve nem az előírtak szerint viseli,

    • a tömegközlekedési eszköz vezetője köteles a maszk megfelelő viselésére felszólítani, ennek eredménytelensége esetén az utazásból kizárni és szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt vele szemben rendőri intézkedést kezdeményezni, valamint gondoskodni a tömegközlekedési eszközről történő leszállításáról.
    • a létesítmény üzemeltetője – a maszk viselésére irányuló felszólítás eredménytelenségét követően – köteles a látogatásból kizárni és gondoskodni arról, hogy a személy a területet elhagyja.
  1. Zenés, táncos rendezvény
    • abban az esetben tartható meg, ha a jelenlévők létszáma – az ott foglalkoztatottakat is beleértve – egy időben nem haladja meg az 500 főt.
    • helyszínén – az ott foglalkoztatottak kivételével – 23:00 órától 6:00 óráig tilos tartózkodni.
  1. Vendéglátó üzletben 23:00 órától 6:00 óráig – az ott foglalkoztatottak kivételével – tilos tartózkodni, kivéve az élelmiszer elvitelre történő megrendelése és átvétele, valamint a vételár megfizetése céljából, annak időtartamára. Kérjük, hogy a fentieket a saját és mások egészségének megőrzése érdekében tartsák be!”

Én is kérem azt, aki végig olvasta ezt a hosszú írást, hogy a természet törvényeit tartsuk be, s önszerveződő – önvédelmi   módon alakítsanak ki helyi Kaláka-közösségeket! S nézzenek rá az interneten a Nemzetegyesítők honlapjára is! Mert ne várjuk a rendteremtést a pártoktól, hanem magunk fogjunk a munkához. Egyelőre csak szellemi Kaláka szintjén, majd jöhet a gyakorlat akkor, ha annak ideje lesz. Mert mindennek ideje van és lesz is! Köszönöm…

Dr. Bene Gábor

A szerző közjogász és önkéntes szóvivő

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások