20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 november 10, vasárnap

"Akiktől félni kell azok a politikai pártok."

Szerző: Bene Gábor dr.

A Nemzetegyesítő Mozgalom eszköz és lehetőség, de nem magától beérő gyümölcs!

Állítólag retteg az ország a migránsoktól. A mai Magyarországon azonban akiktől félni kell – ill. rettegni –, azok a politikai pártok, melyek csak megosztják, kihasználják a társadalmat! Vona Gábor ezt már régen felismerte, azonban  nem mondja ki. Vajon miért nem?

Pedig a pártok helyett meg kellene keresni neki is az alkalmas formát arra, hogy miként lehet az országot felvirágoztatni a pártok önző, veszekedő, közvagyont lenyúló rendszere helyett!

Először is vegyük számba milyen lehetőségünk van a jó irányú változás elérésére úgy, hogy közben ne a már sokszor lejaratódott politikai sárdobálók közé kelljen beállnunk? Ehhez a társadalompolitika, sőt a pártpolitika helyett is használjuk legalább mi a nemzetpolitika szót, mert láthatóan használja és valójában kiüresíti ezt a szót egy-egy arra teljesen érdemtelen PÁRT! /Már Gyurcsány is a szájára meri venni, sőt használva járatja le a nemzet kifejezést!/

Fel kellene ismernünk, hogy nem kell hazánkban új gyűlölet-faktort keresni, mert az bizony maga az összes politikai PÁRT! A pártok megosztó szerepe annyira egyértelmű, hogy azt nem is nagyon kell bizonygatni, hiszen a gondolkodó magyarok pontosan érzik azt, csak éppen annyira  dogmákban élünk, hogy az ebből kivezető utat nem ismeri fel a reklámdemokráciából már valóban kiábrándult, elidegenedett többség.  Talán azért, mert nem olvasta el figyelmesen 2012-ben Papp Lajos professzor úr írását, amely Volt egy álmom - címel jelent meg?

A nemzeti identitást kell tehát nekünk megerősíteni – s nem várni a jelenlegi politikai elitre -, mert nem a hamis pártoskodás, hanem a magyar nemzeti értékrend felélesztése hozza el a várva várt közjót! Néha felmerül a kérdés, hogy öntudatos, anyagi és szellemi függetlenséggel bíró nép már NEMZET-e?
Szerintem csak akkor, ha részt vesz a nemzetpolitikában, ami a valódi közélet, s amely a valódi érdekképviseletnek és nem a korrupciónak a melegágya!

A Nemzetegyesítő Mozgalom bizony ezért, vagyis a nemzetpolitikában való részvétel megteremtése miatt jött létre! Hidat szeretne építeni a magyarság minden rétege közé azért, mert a történeti alkotmányunk nem megosztó, hanem beváltan igazságos alapelveivel ma is jól tudna működni, és képes lenne megakadályozni a nyomort és a diktatúrát! Ezért a Mozgalmunk célja a helyi követállítás segítése, vagyis mi népképviselőket akarunk a törvényhozásba a jelenlegi pártképviselők helyett. Ehhez azonban szükséges a pártok tűrése vagy támogatása helyett a Nemzet - helyi kisközösségek által való - újjászervezése.

Szerintünk nincs bal- és nincs jobboldal, hanem csak becsapott pártszimpatizánsok, becsapó pártvezetők és kiábrándult, sőt elidegenedett magyarok vannak, akik nem mennek el szavazni! Pedig sajnos nincs más esélye a kiábrándultak ezreinek, mint a választásokra való, visszahívható, követi érdekképviselet létrehozása a bankárkaszt által ránk erőltetett reklámdemokrácia keretein belül.

Nem Orbánt kell tehát leváltani, hanem a pártos politikai rendszer hamisságát!

A NEEM egyik szóvivője

Kiemelések a M.M. szerkesztőtől

Hozzászólás  

#1 Szétszedik Szijjártót a fideszes hívek! Árulónak tartják!R Zoltán 2021-03-16 21:25
Szinte közellenség lett Szijjártó Péter a fideszes szavazók között! A külügyi tárca vezetője egyetlen Facebook-poszttal elérte, hogy Orbán hívei árulónak kiáltsák ki!

pestibulvar.hu/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások