20240502
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 szeptember 26, kedd

Kínai betelepülők

Szerző: Név nélkül

Olvasónk éberségét köszönjük, és kiegészítéssel adjuk közre:Tisztelt Szerkesztőség! Mikepércsről írom levelem, ahol a helyzet már tarthatatlan a sok betelepülő kínai vendégmunkás miatt! 

Ez önmagában még nem is lenne akkora baj, de különös fekete autók érkeznek amikből öltönyös kínaiak szállnak ki és keresik fel az itt élő kínai munkásokat.

Nem diplomaták mert az autóknak nincs diplomata rendszáma. Köztudott tény, hogy ahol kínai diaszpóra jön létre ott megjelennek a triádok is. Sem a falu polgármestere sem a rendőrség nem tájékoztat minket semmiről. A Debreceni Egyetemen tanulok és az egyik tanáromtól megtudtam, hogy kínai rendőrök jártak az egyetemen- nem tudni milyen céllal, de a város polgármestere engedélyezte nekik a látogatást és utasította az egyetem dolgozóit, hogy mindenben működjenek velük közre. A Hallgatói Önkormányzatnak meg megtiltották, hogy a látogatásról bárkinek is beszámoljanak! Többet a történtekről nem tudok írni, de szeretném ha az esetet valahogy megszellőztetnék. Köszönöm.

Szerkesztő kiegészítése: Több, mint valószínű, hogy éber honfitársunk egy létező, valós problémát észlelt, aminek a jövőben hatványozottan negatív következményei lehetnek. Ehhez az kell, hogy legyen jövőnk.Ez rajtunk, és elsősorban a tudatosságunkkon múlik. Minden módon el akarják terelni a figyelmünket, hogy ne vegyük észre, milyen sorsot szánnak a magyarságnak, és a kultúra teremtő, nagyrészt fehér bőrű embereknek, és később a teljes emberiségnek. Folyamatosan gyártják és szórják ránk az újabb és újabb félelem bombákat. A hidegháborús, terroristás, olajelfogyós, jégkorszakos, felmelegedéses és háborús ijesztgetések korában vegyük észre, hogy a valós veszély az, hogy nem vesszük észre, mi történik bennünk és körülöttünk.

Igen, a bűnszervezetek veszélyt jelentenek. Vannak azonban sokkal nagyobb bűnszervezetek, amelyek napi szinten okoznak kárt, és az emberek nagy tömegeit tévesztik meg, fosztják meg javaiktól, ingatlanjaiktól, és teszik tönkre az életüket, egészségüket moslék ételekkel és oltásokkal. Figyeljünk egymásra, és segítsük az arra érdemeseket!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások