20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 március 25, péntek

Ukrajna "hivatalos bábjai" többnyire külföldiek...

Szerző: Pataky Zoltán

Aktuális, Külpolitika / „Egy külföldről toborzott, züllött színtársulat vezeti Ukrajnát?!- Az ukrán kormány valódi összetétele… ez sok mindent megmagyaráz, amiről hallgat a mainstream média

Szőke Mária Nézetek: 31035

Miközben folyik az orosz–ukrán háború, vessünk egy pillantást az ukrán kormány összetételére:

Vologyimir Zelenszkij ukrán elnök alapvető döntéshozói belső köre tulajdonképpen a színészkori baráti körén alapul.

Az ukrán kormány-társulat:

1. Az elnöki palota kabinetfőnöke, Andre Yemark vígjáték-producer; 

2.  Az elnöki adminisztráció vezetője, Andre Bodin a szórakoztató iparban tevékenykedő ügyvéd; 

3. Az elnök fő politikai tanácsadója, Sergey Sheffey vígjáték-író;

4. Ivan Bakanov, az Ukrán Legfelsőbb Hírszerző Szolgálat elnökhelyettese, egy vígjáték filmeket készítő cég főnöke;

5. Szergej Sivoko, az Ukrán Nemzetvédelmi Bizottság vezető tanácsadója szintén humorista, és Zelenszkij partnere a színészetben. (A színpadon és a politikában is.)

Ha csak ránézünk az önéletrajzukra, nem derül ki, hogy film- és televízió társaságról van-e szó, vagy egy ország döntéshozó testületéről.

Miért hagyta Ukrajna teljesen figyelmen kívül a nagyhatalmak geopolitikai kapcsolatait az évek során?

Úgy tűnik, a belbiztonságnak és a nemzetfejlesztésnek semmi köze ezekhez a politikusokhoz – mert igazából teljesen mindegy,hiszen  alapvetően nem ukránok.

Mivel Ukrajna elismeri a kettős állampolgárságot, a vezető kormányzati tisztviselők 80%-a amerikai, és a tekintélyes vagyonuk és bizalmasaik 90%-a Londonban vagy Svájcban van.

A 2008-as olimpia idején az Amerika-barát grúz elnököt, Szaakasvilit, akit Putyin támogatott, legyőzték, megbuktatták, és az ukrajnai Odessza megye kormányzójává neveztette ki magát.

A legjellemzőbb (elrettentő)példa Ukrajna női egészségügyi minisztere. Az Egyesült Államokban született. 2013 előtt amerikai általános orvos volt. 2013-ban Ukrajnába utazott, 2015-ben honosítottak Ukrajnában, 2016-ban pedig máris egészségügyi miniszterhelyettessé léptették elő. 2019-ben Zelenszkij minden ellenzékkel szembeszállt érte, és egészségügyi miniszterré neveztette ki.

Az ukrán parlament által 2014 novemberében kinevezett három miniszter mind külföldi:

a pénzügyminiszter amerikai;

az egészségügyi miniszter grúz;

a gazdasági miniszter litván;

Grúzia korábbi elnöke Odessza kormányzója volt.

Az utolsó elnök, Petro Porosenko állítólag a CIA informátora volt.

Ami az alulról építkező csapatokat illeti, sok frontvonal parancsnoka amerikai, akik az elmúlt években telepedtek Ukrajnához.

A kvantitatív statisztikákat tekintve a mutatók a következők:

1) A vezető tisztviselők 80%-a rendelkezik amerikai állampolgársággal (a kettős állampolgárság legális).

2) A gazdagok vagyonának 90%-a Európában és az Egyesült Államokban található.

3) Zelensky se nem orosz, se nem lengyel, hanem zsidó, emellett van egy kastélya és hatalmas vagyona az Egyesült Államokban.

Van remény a hétköznapi embereknek egy ilyen országban?

Ha jön a háború, vajon az ország és a nemzet szemszögéből gondol majd valaki erre a földre?

Mi tehát a végső célja annak, hogy ennyi amerikai és nyugat-európai , véletlenül sem ukrán ember beszivárogjon Ukrajnába, az ukrajnai államapparátusba?

Az ukrán kormány az ukrán állam és az ukrán nép nevében szónoklók NEM UKRÁNOK.

Idegen hatalom, madzagon rángatott báb politikusokkal.

Egy ilyen országban élni valóban nehéz több mint 40 millió ukrán embernek! „

Forrás: rense.com

A hiszékenység, a műveletlenség, a politika, és annak eredménye.

 - Kénytelenek vagyunk megállapítani, hogy a meleg Zelenszkijen kívül, csupa „tehetséges” szélhámos ül az Ukrán kormány élén, miközben a neonáci banda tovább folytatja véres és embertelen gyilkolászásait!

Lehetetlen, és nem szabad figyelmen kívül hagyni, a felsorolt tények közül, egyet sem! Ugyanakkor ki kell emelni, vagyis hozzá kell tenni a továbbiakat is.

Az Ukrán „hadsereg” kötelékein belül, komoly neonáci kötelékek tevékenykednek, akiket, gondoljunk csak Majdánra, az akkori „forradalomra”, az amerikai CIA és felsőbb körök pénzeltek, és pénzelnek még most is, sőt fegyvereket szállítanak nekik, akkor azért, kimondottan azért, hogy megdöntsék az akkori, jogosan megválasztott Ukrán elnököt és kormányát! De ez a pánzelési forma, szalonképes az amerikai körökben, hisz Osama Bin Ladent is ők pénzelték, majd megölték! Ma pedig azért nyomják a dollár milliókat, milliárdokat, hogy a háborút minél tovább életben tarthassák, mert ugye „The bisnis ofthe bisnis, is a bisnis! Azt pedig, hogy a politikában mi jogos és mi nem, a legjobb esetben is csak maximális óvatossággal kell kezelni! De térjünk vissza további hasonlóságokhoz.

Putyint, és az oroszokat a világsajtó agresszornak nevezi, mert egy „demokratikus államot, országot” támadott meg! Ez ellen feltehetjük a kérdést, hogy hány országot rohant le a nagy és demokratikus USA? Panaszkodik, ajvékol a világsajtó a halottak számáról, de az eddigi amerikai akciók halottairól mély hallgatás van, és szürke sűrű köd lepi az adatokat, ha viszont bármennyi ki is szivárogna belőlük, azonnal letagadják, méghozzá a legnagyobb vehemenciával! Amikor a nagy leszerelési tárgyalásokat az USA beindította és szorgalmazta, nem volt azonnal világos, hogy mi van mögötte! Például az, hogy az amerikaiaknak eszük ágában sem volt az ugyanakkor megtett ígéretüket betartani, nevezetesen azt, hogy egy tapodtat sem terjeszkednek, Kelet-Európában! Azóta, kis Hazánk, Románia, Szlovákia, Lengyelország is NATO tag lett, a Balti országokról nem is beszélve! A világsajtó torkaszakadtából mantrázza, hogy a NATO nem avatkozhat és nem is fog beavatkozni az Ukrán–orosz háborúba, ami eleve nem igaz mert ha csak azt vesszük figyelembe, hogy fegyvereket, lőszert, rakétákat is eljuttat az Ukránoknak, akkor még bedrogozva sem tudja az ember elhinni, hogy nem avatkozik bele a háborúba! A háttérben, még egy példa, Német zsoldosok harcolnak az Ukránok oldalán, az Oroszok ellen! Nem régen, világtörténelmi időben mérve, mindössze 77 évvel ezelőtt, Hitler csapatai, megpróbálták az akkori Szovjet Uniót térdre kényszeríteni! Ma fedetten de ismét közel vannak az Oroszokhoz?

Nézzük meg Hazánk helyzetét. Keleten a határ nyitva, özönlenek Ukrajnából a menekültek, befogadjuk őket, mert mi egy nemes és befogadó nép vagyunk, miközben rohamosan fogyatkozunk, munkahelyeket, lakást biztosítunk nekik, sajátjainkat pedig továbbra is szorgalmasan kilakoltatjuk, házaikból, otthonaikból. A szerencsétlen menekültek pedig, erről hiteles felvételek is vannak, garmadával dobálják, szemétbe, az ajándékba kapott, segély-élelmiszer csomagokat!

Ugorjunk a nyugati határig és nézzük meg, ott mi megy végbe, mert mi NATO tagok vagyunk ugyebár. „Szövetséges” katonai egységek már régen bevonultak Hazánk területére, de legújabban, komoly gépezettel újak jöttek, Olasz, Török, Amerikai hadtestek! Azért, hogy megvédjenek bennünket, úgy mint 1956-ban? Keleti határ nyitva, Ukrajnában háború, nyugaton pedig idegen seregek várnak! Mire várnak? Arra, hogy harapófogóba vegyék a megmaradt Magyar Hont és, hogy végképp megszüntessék a Magyar Nemzetet? Hamarosan, kilenc nap múlva választások lesznek. Az ország idegenek kezében, a Nemzet felkészületlen, saját épkézláb, ütőképes hadseregünk nincs, idegenekből annál több van nekünk! Választás? Miből választhatunk? Az eddigiek közül. Elszámoltatás nem volt, csak ígéret, a baloldal lidérc álmaiból, rombolásából elég, a FIDESZ-KDNP kutyaszorítóban. Az egyetlen, magát harmadik lehetőségnek kikiáltott Mi Hazánk, meg gyenge a mai politikai porondon! Sajnos. Meg aztán, ki tudja, ha bekerülnek a Parlamentbe, mit kell, mit követelnek meg tőlük, hogy mit írjanak alá? A rózsadombi paktumot? Megoldás? Milyen megoldás? Tele vagyunk hazaárulókkal, akik az EP-ben dolgoznak Nemzetünk ellen, a többieket meg az idegenek kezében! Olybá tűnik, hogy ezúttal lassan véreztetnek el bennünket Magyarokat.

Pataky Zoltán

Hozzászólás  

#1 Az USA már 3 hónappal azelőtt, hogy a Covid létezéséről a világ bármit tudott volna, zerződést kötött a „COVID-19 kutatásra”R Zoltán 2022-04-16 14:23
HOL KÉSZÜLT A “PANDÉMIA” ? Az ukrajnai biolaborokban már akkor kísérleteztek a COVID19-féle fertőzéssel, mielőtt hivatalosan „felfedezték” volna – Az USA Védelmi Minisztériuma szerződést kötött a „COVID-19 kutatásra” Ukrajnában, már 3 hónappal azelőtt, hogy a Covid létezéséről a világ bármit tudott volna / Szőke Mária /

( szerk. megjegyzés: Magyarként, azért eszünkbe juthat, hogy a nagy COVID-kutatónak és “életmentő” vakcinafejlesztőnek titulált titkos- és gyógyszerügynök Karikó Katalin, akire a magyaroknak büszkének kellene lenniük, vajon hogyan magyarázná ezeket a napvilágot látott tényeket, melyek igazolják hogy az egész pandémiás, vakcinás propaganda egy előre megírt projekt volt, miközben a magyar propaganda médiában is dőlt a hazugság és kamu díjak tucatjait kapta, állítólag a népirtó kísérleti szérum felfedezésében való részvételéért? )

A kérdés azonban az, ha ez a hivatalos verzió, ez lenne az igazság, akkor miért is mutatják az Egyesült Államok kormányának adatai, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma (DOD) 2019. november 12-én legalább egy hónapos szerződést ítélt oda a Labyrinth Global Health INC.-nek a „COVID-19 kutatására” , azaz már az új koronavírus állítólagos megjelenése előtt, és három hónappal azelőtt, hogy hivatalosan Covid-19-nek nevezték el?

A megdöbbentő eredmények azonban még nem értek véget. A 2019 novemberében a „COVID-19-kutatásra” odaítélt szerződést nem csak Ukrajnában kötötték meg, hanem ez egy sokkal nagyobb szerződés része volt a „biológiai fenyegetés-csökkentési programnak, ugyancsak Ukrajnában”

Részletek a linken!

informatialibera.ro/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások