20240427
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 március 05, szombat

A gusztustalanság netovábbja...

Szerző: Pataky Zoltán

Annyira sok a hír az Ukrán háború körül, és olyan sok a hamis hír, hogy az ember már azt sem tudja hová kapja a fejét.

A gusztustalanság netovábbja, avagy hogyan és miért kell Európát tönkre tenni

Annyira sok a hír az Ukrán háború körül, és olyan sok a hamis hír, hogy az ember már azt sem tudja hová kapja a fejét.

Vegyünk csak két hírt elő.

Az egyik az, hogy az Oroszok, állítólag egy atomerőművet bombáztak. Aztán jött a hír, hogy nem érte találat a kérdéses atomerőművet, hanem egy labort, az erőműhöz közel, amely hozzá tartozik.

Közben az is vissza lett igazolva, hogy az erőmű Ukrán alkalmazottjai, tovább dolgoznak, vagyis működtetik, azt a nem megbombázott erőművet, az Oroszokkal együtt!

A nyugati hírközlés persze azonnal felkapta ezt a kétséges hírt és arról harsogott, hogy a gonosz Putyin egy atomerőmű bobázásától sem riad vissza, hogy közvetlen utána, ugyancsak harsogva, minden tévé és rádió, meg persze újságok is, közöljék, óriási szerencse, hogy az Oroszok, nem találták el az atomerőművet!

Nézzük csak, valóban olyan őrült lenne az Orosz katonai vezetőség, élén Putyinnal, hogy magára vállalná egy atomerőmű bombázását abban a tudatban, hogy egy rettenetes következmények sorozatával kellene számolnia? Ugyanis abban az esetben, nemcsak a saját katonái hanem egész Európa sugárveszélynek lenne kitéve, és akkor még nem beszéltünk a robbanás által a civil lakossági áldozatokról, és az Oroszok katonáinak áldozatairól!

Nézzük csak a második hírt.

Ma hajnalban, vagyis, 2022.március 5-én, a német hírközlő rádió, az ARD Infonacht (ARD Infó éjszaka), arról tudósított, hogy az Orosz hadsereg azért nem halad előre, a megtervezett úton, mert, és most kapaszkodjunk, mert a bevetett egységek a volt NDK-tól beszerzett fegyverekkel és harci gépezettel vannak felszerelve, vagyis, az Orosz hadsereg rossz állapotban van, tehát lehetetlen az előre haladásuk! Üzemanyaguk sincs, a gépezet folyamatos megmozdítására és a katonáik is szétzilált állapotban vannak!

Állítsuk szembe ezt a „tudósítást” Putyin kijelentésével, miszerint, a nyugat ne is gondoljon beavatkozásra, mert akkor olyan dolog fog történni, amit az eddigi történelem, még nem látott! Viszont, ha a hír igaz, akkor érthetetlen Putyin taktikája, és felelősség tudatának, állapota! Nyilvánvaló, hogy nem csak katonai háború folyik, hanem a hírközlő szervek háborúja is!

Amióta háború van Ukrajnában a covid mintha visszavonult volna éppen úgy mint az influenza járvány, a covid megjelenésekor! Mi a lényeg tehát? Egy, mégpedig, az állandó félelemben tartása, Európának! De nézzük csak, mi van még, ami a mai Európában történik, a háború miatt? Minden háború magával vonja a menekültek tömeges megmozdulását. Így, tömeges tragédiák játszódnak le valamennyiünk szeme láttára! Borzalmas most is, hogy nagyobbára asszonyok és gyerekek azok, akik elmenekülnek, kényszerből, hátrahagyva férjeiket, fiaikat, mert ugye az Ukrán vezetésnek szüksége van „harcosokra” akik a Hazájukat védik. Húsdaráló!

Közben már, nem csak a nyugati hírközlő szervek közvetítik tévé állomásaik segítségével, azt a hatalmas segítségre való készséget és gyakorlatot, Magyarországon, Lengyelországban és Erdélyben is. Érthetetlen viszont az, hogy mintha az emberek az előbb említett országokban vakok lennének! Miért is? Mert az Ukrajnából menekültek között, feltűnően sok az afrikai és muzulmán „menekült”! Erről videó felvételek is vannak, ahol tisztán és világosan láthatjuk, például azt, hogy egy álló vonat egyik bejárati ajtajában férfiak, kezükben késekkel, akadályozzák, a menekültek felszállását a vonatra. Ismét nőkről, és gyerekekről van szó, őket akadályozzák!

Nem az történik szemünk láttára amit a nem létező háttérhatalom megtervezett? Vagyis bevándoroltatásra használja a háborús menekültek tömegeit! Belgrádban pedig a szerbek kivonultak az utcákra, tüntetni, Putyin és Oroszország mellett! Minden háború után eddig, és most sem lesz másként, átírják az országok határait, átrendeződnek az erőviszonyok is. De maradjunk még egy rövid ideig Putyin Oroszországánál!

Putyin, nyolc éven át tűrte az Ukrán terrort az Oroszok felett az ország keleti részében. Majd csapatokat vonultatott fel Ukrajna határai mentén, és megindult. Azt mondta, hogy náci mentesíteni akarja Ukrajnát. Nácikból pedig, van bőven abban az országban amely mesterségesen lett létrehozva, és amelynek határai nincsenek nemzetközileg bejegyezve, tehát, elismerve sincsenek. Ami pedig a nácikat illeti, azt a Magyar de más nemzeti kisebbségeknek is meg kellett érezniük, a legocsmányabb módon, nem is oly régen!

Ha képesek lennénk arra, hogy felemelkedjünk Európa fölé, akkor végképp világossá válna annak ténynek a képe, hogy az európai civilizáció, akármilyen múlttal is rendelkezik, tönkretétele folyik, egyre kíméletlenebb eszközökkel. Hazánk, Magyarország, Európa szívében van, és ebbe a szívbe hatolnak most be azok a migránsok akik, remélhetőleg, ellenőrizhetőek lesznek, kevésbé vagyok hajlandó elhinni, és nem kerül sor robbantásokra, valamint különböző támadásokra a lakosság ellen! Egyetlen lehetősége ennek az elkerülésére, akármilyen kegyetlen dolognak tűnik, a migránsok eltávolítása az országból. Addig ameddig nem késő! Miközben a déli határon, állandó az ostrom a migránsok által, addig a keleti határ, tárva nyitva.

Még egy példa. Nemrégen a Lengyelek komoly erőkkel akadályozták meg, a migránsok betörését Hazájukba, ma már vonattal szállítják országuk belsejébe az Ukrán menekültekkel együtt, a migránsokat is! Vagyis, Európa szétzüllesztése folytamban, méghozzá töretlenül. Németország, a nagy Németország, előbbre van, mert a félnótás egészségügyi miniszter, Lauterbach az előbb említett hírközlő szerv az ARD Infonacht szerint, bejelentette, hogy fel kell készülni a covid járvány nyári, újabb növekedésére!

Őrültek vezetik Európát, kultúrájának és népességének, valamint nemzetállamainak, tönkretétele felé! A tüntetéseknek ezen gazemberek ellen, értelme vajmi kevés, mert nézzük csak meg, hogy mekkora cirkusz, „tüntetés” van megszervezve legújabban Ukrajna mellett, Németországban. Borzalmas jó éjszakát öreg Európa! Ha nem ébredsz fel, álmodban vágják át torkodat!

Pataky Zoltán

Kiemelések és a külalak Zolitól.

Hozzászólás  

#1 Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött, amiről hallgat a médiaR Zoltán 2022-03-09 21:20
A globális média propaganda a gyilkosokból áldozatokat és áldozatokból gyilkosokat tud kreálni. Osszátok mindenfele. Részletek: www.napitema.com/2022/03/mi-van-az-orosz-ukran-konfliktus-mogott.html

videó magyar felirattal:

m.vk.com/video644727407_456239440

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások