20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 december 12, vasárnap

Mi jön a Covid után? Szünet? Nem!! (1. rész)

Szerző: Pataky Zoltán

Azért szeretem az idézeteket mert belátást engednek a háttér, a „nem létező világhatalom” berkeibe, boszorkány konyháiba!

Igaz viszont az, hogy minden alkalommal, döbbenettel kell tudomásul vennem egyetlen dolgot, mégpedig azt, hogy a pokol kapuja nem csak ki van tárva, hanem azt is, hogy a pokol miden torzszülött példánya már régen a felszínre került. Azok pedig akik a kaput kinyitották és felhívták, sőt meghívták az alvilág embervérre éhes szörnyeit, szövetkeztek velük!

A hatalomért, a pénzért a lelkek elpusztításáért! Idézetekről beszéltem az imént, hát, tessék belőlük, három. Egy katolikus érsek, és két orvos szólal meg bennük. Kérem olvassák figyelemmel mert nem rólam, nem rólad vagy a szomszédainkról van szó, hanem mindannyiunkról, az egész emberiségről, az emberi faj kiirtásáról szól!  

"Vigano érsek: „A vakcina álLdozatait Moloch oltáránál áldozzák fel.” A jó és a rossz háborújában állunk, a mély állam és a mély egyház összeesküszik az emberiség ellen
2021. október 25. - KAWALACI
Vigano kijelenti: „A védőoltás és az abortusz áldozatait feláldozzák a Moloch oltáránál.”

(A cikk újra megjelent a BeforeItsNews.com oldalról)
Figyelmeztet a klímaváltozás zsarnokságának közelgő gonoszára.
Vigano érsek ritka vallási vezető, aki ki meri mondani az igazat. Még ritkább, hogy valójában megérti, mi történik valójában.
Felhívja a pápát, a Greate Reset-et, a jezsuitákat, a vakbűnözőket, a választási tolvajokat, a szabadkőműveseket és az emberiség elleni háborújukat. És figyelmeztet a fenevad bélyegére, amelyet az mRNS Vax adta.
A Deep Church és azok, akik elfogadják az 501 (c) (3) adómentességet, alkut kötöttek az ördöggel. Kiadták gyülekezetüket a mély államnak, és bele kell egyezniük, hogy elárulják őket.

Vigano érsek: „A védőoltás áldozatait Moloch oltáránál áldozzák fel” (VIDEÓ) Jim Hoft

Dr. Robert Moynihan nemrég interjút készített Carlos Maria Vigano szókimondó olasz érsekkel a katolikus egyház jelenlegi fejleményeiről.
Vigano érsek: Most már világosnak tűnik számomra, hogy mind társadalmi, mind vallási fronton ostrom előtt állunk. Az úgynevezett vészhelyzeti világjárványt hamis ürügyként használták fel az oltás és a Green Pass bevezetésére a világ számos nemzetében, egyidejű és összehangolt módon…

Támogatják őket ebben a gonosz tervben, és odáig mennek, hogy elítélik azokat, akik ezt teszik. Nem fogadja el, hogy ismeretlen mellékhatásokkal rendelkező kísérleti génszérummal oltsák be, amely nem ad immunitást a vírus ellen, nem beszélve az abortált magzatokból származó genetikai anyag jelenlétével kapcsolatos erkölcsi következményekről, amelyek egy katolikus számára több mint elegendő indok az oltás elutasítására. Háborúban vagyunk, egy olyan háború, amelyet nem hirdetnek meg nyíltan, amelyet nem hagyományos fegyverekkel vívnak, de háború mindazonáltal…

A szövetség nem állam és egyház között van. De ez a mély állapot és a mély egyház között van. 
Vigano érsek pedig kijelentette, hogy a felelős elitisták képesek manipulálni a szavazást a maguk javára.

„A nép képviselőiként mutatkoznak be, de valójában a nép ellen cselekszenek. Minden megkötés nélkül, korlátok nélkül, felülről sem, mivel eltörölték sem a kormányzók hatalmának isteni eredetét, sem alulról, mivel nem engedik meg a polgároknak, hogy saját képviselőiket válasszanak, hacsak nem biztosak abban, hogy a szavazatukat a sajátjukra manipulálhatják."

Bővebben itt: BeforeItsNews.com
Rövid megjegyzés a részemről. Nem változtattam a szövegen, nem javítottam, de megjegyzem, itt-ott, az angolból lefordított szöveg, hézagos, sántít, de mégis érthető és köszönet a fordításért. Menjünk is azonnal tovább mert végveszélyben vagyunk egy orvosi és társadalmi rémuralom miatt amely, nem ismer kegyelmet! Mit mond ennek kapcsán Dr. Kieran Morrissey orvos kutató, Idézet:

„ Már régen előkészítették a következő járványt.”

Ne feledjük, hogy erről beszélt Bill Gates és neje, nyilvánosan, vigyorgások közepette, de idehaza Orbán Viktor is megmondta, hogy a világjárványok korát éljük! Járványokról beszélt mint Bill Gates, nem pedig, egy járványról! Figyeljünk csak arra, hogy mit mond Dr. Kieran Morrissey:

„ Hatvanegy éves mérnök vagyok, és az elmúlt huszonkét évben egy nagy Dublini oktatókórházban dolgoztam ahol széles körű ismereteket szereztem az Ír egészségügyi rendszer működéséről. A közelmúltban folytatott immunológiai és virológiai tanulmányaim során, azért, hogy jobban megértsem mi történik az általuk hirdetett vírusokkal és vakcinákkal. Felfedeztem egy 2017-ben (!!) írt cikket, két Olasz tudóstól, a Gatti és Montanari házaspártól, akik, 2004 (!!) óta elemzik a vakcinákat. Összesen negyvennégyet vizsgáltak meg, és megállapították, hogy ezek a vakcinák szennyezettek szervetlen nanorészecskékkel, beleértve mindenféle anyagot, mint például nehéz fémeket, ólmot és a többit. Ez, arra enged következtetni, hogy a vakcinák már évek óta olyan immunválaszt okoznak, amelyek az influenza és más betegségek formájában jelentkezhetnek! Minél több tünet jelentkezik annál több vakcinát adnak a megelőzésére!”

Gondoljuk csak át ezt a kijelentést! Nem kell sokáig merengeni e fölött, mert nem egy vakcinát nyomtak a polgárokba, hanem már sokuknak hármat, és készül a negyedik is, akár hisszük, akár elfogadjuk, akár nem! De nézzük csak mit mond a továbbiakban Dr. Kirean Morrissey:

„Nekem úgy tűnik, hogy egy fajta végtelen spirál van a vakcinák és a betegségek, viszonyában. Az oltások olyan betegségeket okoznak amelyek, további oltásokat igényelnek. A végére kell járnunk ennek. A vizsgálat során azonban felfedeztem valami még ennél is aggasztóbbat. Áprilisban Bill Gates-GAVI-, közzétett egy cikket a honlapján, amelyben azt állította, hogy a következő, nagy járvány, amely miatt aggódnunk kell, a MARBURG. A MARBURG egy viszonylag ritka, vérzéses láz. 2005 óta, csak 16 esetünk volt. Mit tud Bill Gates, amit mi, nem? Miért jelent ez, fenyegetést? Miért közöl a WHO, és a tömegmédia cikkeket erről, a ritka betegségről? Tovább kutattam, és felfedeztem, hogy már kifejlesztettek egy PCR tesztet, erre a betegségre.”

Az eddigi idézetek alapján kénytelenek vagyunk a következőket megállapítani. Nyakig benne ülünk, egy világméretű kísérleti labor üvegcséiben. Azok pedig, akik kezében az üvegcsék vannak, már annyira összeráztak bennünket különböző mérgező koktélokkal, hogy már vajmi kevés lehetőségünk van, bármilyen szűrők segítségével, a megtisztulásra! A legborzasztóbb az egészben az, hogy kis Hazánk nagy vezetője Orbán Viktor sem mondott mást mint Bill Gates, például a FIDESZ legutóbbi kongresszusán is, ahol újra megválasztották vezetőjüknek:…

” az új világjárványok korát éljük…”!

Érthető, legkésőbb, és már késő, ekkor, világossá kellene lennie annak, hogy mit tesznek velünk!
Mit mond a továbbiakban Dr. Kirean Morrisey a PCR tesztekről? olvassuk figyelmesen, nem babra megy a játék, amely már régóta meg volt tervezve:

„ Ez nagyon aggasztó, mivel most már ki tudják mutatni, hogy bárkinek lehet Margburgja ezzel a teszttel, mint a Covid esetében. A jelenlegi PCR teszthez hasonlóan ezt is nehéz lenne megcáfolni. Azt is megtaláltam, hogy olyan cikkeket tettek közzé, amelyek szerint a Marburg kórt a denevérek terjesztik tünetmentesen, amit a Covid járvány során cáfoltak. Ha nincsenek tüneteid, akkor nem vagy fertőzött, tehát nem tudod tünetmentesen továbbadni a vírust. Nincs olyan, hogy a vírus tünetmentesen terjed. Ezt már elfogadták. Ennek ellenére megjelentek olyan cikkek, amelyek ennek az ellenkezőjét állították. A legaggasztóbb fejlemény amit felfedeztem, az volt, hogy gyorsan fejlesztik a RI VAX nevű új vakcinát, amely a mérgező anyagot, a Ricint tartalmazza, amit a tokiói metróban elkövetett terrorista merényletekben használtak, hogy sok embert öljenek meg. Miért tennének egy ilyen veszélyes mérget egy vakcinába? De hogyan tudnák elindítani ezt a Marburg-járványt anélkül, hogy terjesztenék? Nagyon egyszerűen. Már elkezdték. A Covid vakcinák által okozott károsodások közé tartoznak a vérzések és a vérrögök, amelyek nagyon hasonlítanak a vérzéses lázéhoz. Amikor beadják az emlékeztető oltásokat a fogolyként kezelt személyeknek az idősotthonokban és a kórházakban, valamint az iskolákban szoros kapcsolatban lévő gyermekeknél, még több vérzést és vérrögöt fognak okozni, és azt mondják, hogy ez a vérzéses láz.”  

» Itt, álljunk meg egy pillanatra és akármilyen kényelmetlen, kellemetlen, sőt félelmetes is minden, elemezzünk, majd következzen egy újabb idézet amelynek akkorra a súlya, hogy már a gondolatától is térdre hullik még a legkeményebb, józanul gondolkodó is közülünk! Tehát, miről is van szó?
Tessék, erről van szó, amiről az idézet beszél:

"Nyilvánvaló számunkra, hogy egy újabb, nagyobb méretű holokauszt zajlik a szemünk előtt...." L
"MI AZ EMBERISÉGÉRT

Nemzetközi szövetség vagyunk, jogászok, orvosok, tudósok, újságírók, valamint más szakmák képviselői.
A világ minden olyan emberének érdekeit képviseljük, akik szabadon akarnak élni, önrendelkezés, méltóság és igazmondás.”
We For Humanity, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
EMA Mrs. Emer Cooke
Domenico Scarlattilaan 6
1083 HS Amsterdam
The Netherlands
August 25, 2021

Nem a zsidóság holokausztjáról van szó, hanem az emberiség holokausztjáról! Azért, hogy félreértés ne essék, rakjunk rá egy lapáttal, mégpedig azért, hogy a valós alapokon nyugvó félelem, végképp kibillentse mindannyiunkat a vakcinákat illetően. Főleg azokat az önkénteseket, akik sietve mennek felvenni az oltást, és a felelőtlen szülőket, akik elhurcolják gyermekeiket a vágóhídra, ha már holokausztról van szó, mert egy őrültekből álló politikus szélhámos banda, erre biztatja őket! Lássuk a „védőoltások” mellékhatásait. Jöjjön a követkLező idézet amely után, azt kívánom, hogy az előbb említetteknek ne legyen egyetlen-egy nyugodt percük sem a „védőoltások” felvétele után. AzL idézet a „Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ből van. A vakcinák káros hatásairól van szó!

„ Az FDA által a vészhelyzeti jóváhagyás előtt ismert káros hatások listája

1. Guillain-Barré szindróma
2. Akut terjesztés encephalomyelitis
3. Keresztirányú myelitis
4. Encephalitis/encephalomyelitis/én ningoencephalitis/meningitis/ence pholapátia
5. Görcsök/görcsök
6. Stroke
7. Narkolepszia és kataplexia L
8. Anafilaxia
9. Akut miokardiális infarktus
10. Myocarditis/pericarditis
11. Autoimmun betegség
12. Halálok
13. Terhesség és szülés kimenetele
14. Egyéb akut demielinizáló betegségek
15. Nem anafilaxiás allergiás reakciók a
16. Trombocitopénia
17. Disszeminált intravaszkuláris alvadás
18. Vénás thromboembolia
19. Ízületi gyulladás és ízüEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. fájdalom/ízületi fájdalom
20. Kawasaki -betegség
21. Multiszisztémás gyulladásos GYERMEKEK szindróma
22. Vakcinával fokozott betegség.

Aláírta a koncentrációs tábor L túlélői, fiaik, lányaik és unokáik, beleértve jóakaratú és lelkiismeretes személyek:
Jogi nyilatkozat: A holokauszt - túlélők személyes adatai és érdeklődésük megadható a hitelesítéshez hivatalos kérésre. Nyílt levélben az adatokat nem teszik közzé a védelem érdekében az aláírók megtorlására. Ugyanezen okból a kapcsolatfelvétel csak e-mailben lehetséges:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. "
Ha még ez sem elég, akkor a fent említetteken már senki és semmi nem tud és nem is fog segíteni! Így, a mai napból elég is. A következő részben folytatjuk!

Pataky Zoltán

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások