20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 szeptember 04, szombat

Lacibácsi Bódis Csabával

Szerző: Lacibácsi

Lacibácsi segítséget kért tőlem mondanivalójának leközlésében itt a honlapunkon mivel az a gyanúja támadt; mint írja: "Szia Zoli! / Több barátomnak elküldtem, de nincs válasz, szerintem nem kapják meg!" - Nos olvassuk közölni valóját. Szeretettel: Zoli

Szeretettel üdvözöllek az AFCS-ben! Ha tetszik levelem, kérlek küld el mindenkinek!

AFCS (Agg Forradalmárok Csapata) 1. hírlevele, 2021.09.02.

2021. szeptember 1.-én tíz órát vonatozva, Bocskaikertben meglátogattam Bódis Csabát, aki csak azért nem AFCS tag, mert 30 évvel fiatalabb nálam (tiszteletbeli tag lehet, ha kéri). Két órát beszélgettünk a rendszerváltás mikéntjéről. Pár (nem titkos) részletről írok az alábbiakban.

1. Egyetértettünk abban, hogy az államot becstelen gazemberek irányítják, akik között gátlástalan gyilkosok is találhatók -- döntéshozói beosztásban.

2. Anasztázia vedrusz remetenő és Síklaky István (tanításai miatt 2005-ben meggyilkolt) közgazdász tanításai szerint a járható út:
tudati felébredés --> életmód váltás (függőségek elhagyása, leszakadás a szolgáltatókról, családi birtok megteremtése,...) --> összefogás a sorstársakkal (tizedes rendszer, kaláka körök,...) --> általános termékbojkott --> rendszerváltás

3. esélyünk pedig akkor van, ha ismerjük az ellenünk alkalmazott titkosszolgálati módszereket. Ezekről tart igény esetén előadást Lacibácsi "Népirtások kivédési lehetőségei" címmel (csak útiköltséget kér Szobtól).

4. Fontos segítséget jelent az "Anasztázia könyvek" elolvasása (V.Megre: Oroszország zengő cédrusai), főleg akkor, ha elszántan és kitartóan tettekre váltjuk tanácsait. Kedvcsinálónak álljon itt két bölcsesség a védikus tanításokból.
-- Minden teremtésnek a szeretet ad értelmet!
-- Sose féljünk kimondani az igazságot!

5. Ne feledjük, hogy Varsóban egyszer már megszüntettek egy forradalmi helyzetet úgy, hogy két hétre lekapcsolták a telefon-hálózatot (akkor még nem volt mobiltelefon). Ma már bármikor szelektíven is csapást mérhetnek barátaimra: ha oltatlan hív oltatlant, pláne ha petíció-aláírót, kiteszik végtelen csörgésre a hívást. Ilyen esetekre javasolom a "világító tornyok" hálózatának kiépítését, vagyis a legfontosabb embereknek (minden helységben 1-nek, tartalékkal) legyen rendszeres, bejelentés nélküli, személyes elérhetősége is!

A Bódis-Schuler csúcstalálkozón szóba került még sok fontos dolog, pl. az Izlandi forradalom; a SZU legyőzése az USA által; a mobilok leárnyékolási lehetőségei; az APCS természetes szövetségeseinek csapatai; miért nem elég csak megszűrni, hogy mit nézünk a tévén, annak teljes elhagyása helyett; e-mail meghívók hamisítása a budapesti Tubes-gyűlés előtt 2008-ban; szelektíven aktiválható vakító vírus küldése monitorunkra WIN frissítés közben; stb. stb. stb.

Lacibácsi szerint minden népirtás házilag is kivédhető! Akik szerint pedig fejjel megy a falnak, tudják meg, hogy a falak simán leomlanak, ha elég sok ember megy fejjel a falnak!

Tehát kérem, hogy hívjatok meg előadásra, mielőtt lekapcsolnak a pénzhatalom bérencei, ahogyan 7 tanítómból már néggyel megtették (Síklaky, Szűcs, Tejfalussy, Géczy).
A félrevezetett orvosok már gyermekeinket oltogatják!!
------------------
Amíg nem hallgathatjuk élőben a Trianon himnuszt Lacibácsi előadásában (és átiratában), megtekinthetjük az indavideo.hu oldalon, annak keresőjébe beírva, hogy "Lacibácsi". Elérhetősége pedig: bejelentés nélkül bárki elérhet (18 éve) minden vasárnap d.e.10-kor a Széll Kálmán téren, ahol "Lacibácsi" felirattal és könyveimmel állok 20 percig, az info és jegyek épületénél. Üzenetre is keresem barátaimat, de csak személyesen!

Szeretettel: Lacibácsi, egy apró homokszem a pénzhatalom gépezetében

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások