20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 július 30, péntek

Ne hagyd megtörténni, megvalósulni!

Szerző: Szabó Pál

AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ FELADATOKRÓL / Agenda, feladat / Túlélési kézikönyv 2021 - Van egy nagyon rossz rémálmom, az alábbiakban megosztom Veled, kérlek Téged, hogy Ne hagyd megtörténni, megvalósulni! Az álmom szerint a szabad akaratod fog dönteni a jövőnkről.

A jelenlegi társadalmi-pénzügyi rendszer az együttműködésünk miatt működik, ebből táplálkozik. Nélküled, nélkülünk nem működik ez a rendszer!
Ne feledd, annyit kell tenned, ne hagyd megtörténni! Tehát:

A legfontosabb, hogy ne félj. Ennek az álomnak a leírása érted, a megsegítésedre, a túlélésed biztosítására és optimális esetben egy jobb világ közös létrehozására készült.

Abban az esetben, ha az alább leírtak bekövetkezését tapasztalod, készülj fel ezek elhárítására. Légy akár oltott, akár oltatlan. Most nem azok az idők jöhetnek, amikor a megkülönböztetés lesz a fontos! Csak együtt lehet túlélni! Ne hagyd, hogy egymás ellen fordítsanak minket oltottakat-oltatlanokat! Ugyanis nem a járvány a legnagyobb veszély.
Az alábbiak nem fognak megtörténni akkor, ha sokan tudnak róla. Az álom szerint most a feladat a terv leleplezése, ennek az írásnak a lefordítása, továbbküldése barátoknak, ismerősöknek, sajtónak, stb. , bármennyire hihetetlennek tűnik számodra a tartalma.
Tudd, hogy megoldás mindig van! Most a Te kezedben is ott van/lesz, rajtad is múlik a családod, barátaid és a saját sorsod. Csak annyi valósulhat meg az alábbiakból, amennyit hagyunk, aminek a végrehajtásában együttműködünk.

A TERV:

Ezt az évtizedek óta formált őrült és Gonosz tervet, - mely bevezetéséről a járványokkal, válságokkal akarják elterelni a figyelmed, - a szupergazdagok a "halhatatlanságuk", a haláluk, elmúlásuk elleni/utáni továbbélésük biztosítására találták ki. Évtizedekkel előre gondolkodnak.
Egy belőlünk, emberekből álló bio-generátor által működtetett szuper számítógép operációs rendszerében, programjában szeretnék az életüket tovább élni és megtartani a hatalmat, az irányítást a haláluk után is. Ez biztosítja szerintük majd az örök életet és az Isteni erőt az Ő számukra. Ezzel a Gonosz a Teremtő fölé kerülhetne az emberek szabad akaratának elvétele által.

De a Teremtő, aki Te magad is vagy, a szerves része vagy, ezt nem hagyja, nem hagyhatja.

Az oltás egy rosta, egy kegyetlen intelligencia teszt. Aki saját elhatározásból felveszi az oltást, az már szinte elbukott, mert az oltásba sokan belebetegszenek, meg is halhatnak. Aki nem oltat, az már értékes számukra. Az oltást túlélők közül és az intelligens oltatlanok közül választják ki az "agyakat", akiket akár erőszakkal, majd gyógyszeres kezeléssel gyógyszer függővé téve, a bevezetésre kerülő új világrenddel együttműködővé tesznek. Ezek az emberek majd csipet kapnak az agyukba, ezzel élő generátorok és akkumulátorok lesznek, egymással és a központtal kábelek nélkül összekötve, folyamatosan kommunikálva az 5G hálózaton, szabad akarat nélkül, módosított tudattal. Skaláris, tudás alapú hálózatot alkotnak majd, a vezetővel közös céllal fognak működni akkor is, ha a hálózat egy része bármilyen okból megsérül. Skálafüggetlen lenne a hálózat, amelynek nincs kritikus pontja, az egyes alkotók tudnak külön összekötők nélkül is kapcsolódni egymáshoz. A klímaváltozásra, környezetkímélésre hivatkozva egy számukra meghatározott helyen kell majd élniük, főként növényi és rovar eredetű/pl. lisztkukac, amit most engedélyeztettek emberi élelmezésre / táplálékot kapnak majd, és napi rendszeres testmozgással kell a csip számára szükséges energiát biztosítaniuk, megtermelniük. Ekkor kaphatnak annyi "alapjövedelmet", amiből fenntartják magukat, és ezt az egész őrült rendszert.

Erre kijelölt helyek, városok, a vasútvonalak mentén lesznek, nagy sebességű optikai kábelekkel összekötve az így létrehozott hatalmas szuper agyat, amit akár több százmillió vezeték nélkül összekapcsolt ember-agy alkot majd. Ismerni és befolyásolni tudnak majd az irányítók minden gondolatot, amint az megszületik a rendszert alkotó agyakban. Bűnözés nem lesz, azonnal kiszűrhető és büntethető az elkövető. Ennek kiterjesztett, az élet minden területét megfigyelő rendszer prototípusa beültetett csip nélkül Kínában már működik.

Ők, akik csipet is kapnak az oltáson kívül, transzhumánok lesznek, nem lesz semmijük, mindent bérelni fognak, és mégis "örülni fognak" ennek. Ahogy programozzák őket. Ahogy Klaus Schwab nyilvánosan bejelentette a Great Reset című művében. Menekvés a mindent látó rendszer elől szerintük lehetetlen. Most állítják pályára az egész bolygót lefedő, a transzhumánt majd bárhol látó, megtaláló műholdak tízezreit. A többi ember szerintük felesleges "jószág", ezért ők gyors megsemmisítésre kerülnek a terveik szerint.

Ezért találták ki a hamis járványt, ennek igazolására a tömeges tesztelésre teljesen alkalmatlan PCR módszert, és az oltást, a "vakcinákat" majd az erről szóló "védettségi" igazolásokat.

Ezért van szükségük az 5G hálózatra, a keletkező hatalmas adatmennyiség továbbítására, az emberek befolyásolása érdekében. Ez az 5G rendszer egyben fegyverként is felhasználható az engedetlenekkel szemben.

Gondold végig, milyen esélyed van, ha nem teszel most semmit... a családodért ...magadért...Gyakorlatilag nincs vesztenivalód. Oltatlan ember a földön nem maradhat, mert az kontroll csoport lenne, és kiderülne, - amint már most is látszik, - az oltottak közül sokkal többen halnak meg, mint az oltatlanok közül. Az egész terv egyik nyilvános finanszírozója, Bill Gates elmondta, a járványnak akkor lesz vége, ha a Földön az utolsó ember is beoltásra kerül.

Ha túl hihetetlen, elképzelhetetlen ez, akkor gondolj körülötted lévő eseményekre. amik látszólag összefüggéstelenek, mégis a káosz felé mutatnak. Az is lehet, más a megvalósítás menete, pontos kivitelezése, de a folyamat és végeredmény ez esetben is számunkra tragikus lehet.

Mi tette lehetővé ezt a helyzetet?

- A társadalom kizárólagosan a haszonelvűség alapján van működtetve.
- A korlát nélküli magántulajdon, a közösen, minden munkát végző ember által megtermelt felesleg néhány család általi eltulajdonítása, kizárólagos birtoklása, a magántulajdonú kamatos kamatot használó bankrendszeren és a globálisan működő, a világot lefedő multinacionális vállalatokon keresztül
- a fenti bankok és cégek tulajdonosai, az elmeháborodott, érdemi munkát soha nem végző, a hatalomhoz és az örök élet illúziójához mindenek felett ragaszkodó paraziták, élősködők rendelkezhetnek számlálatlan, bármire szabadon felhasználható milliárdok felett. Az őket feltétel nélkül kiszolgáló, mindenhol jelenlévő korrupt végrehajtó, - jórészt gyermektelen, így a jövő nemzedék érdekeit figyelmen kívül hagyó - országirányító vezetőket már ők nevelték ki erre az általuk létrehozott most élesített helyzetre, feladatra.

Az ellenálló kormányfők, / Pierre Nkurunziza 2020 06 08, Ambrose Dlamini 2020 12 13, Hamed Bakayoko 2021 03 03, John Magufuli 2021 03 17, Jovenel Moise 2021 07 07 / és tudósok / pl. Alekszandr Kaganszkij, Dr. Pjotr Garjajev, stb. / váratlanul elhunytak.

- A magántulajdonú, korlátlan befolyással, hatalommal bíró jelenlegi magántulajdonú bankrendszer a kamat, a kamatos kamat használata miatt hosszú távon működésképtelen, torz társadalmat hoz/hozott létre. A kamatra nem teremti meg senki a pénzügyi rendszerben a fedezetet, de a bankrendszer kivonja azt a rendszerből, ezért a rendszerből hiányzó, kamattal kivont pénz hiányként jelentkezik, ezért, hogy ez ne derüljön ki, rendszeresen össze kellett omlasztani a rendszert. "Válságként" adják el ezt, hogy az emberek ne vegyék észre a rendszerhibát. Most mégsem omlasztják össze, - pedig minden jel ezt mutatja, eljött a szokásos "válság" ideje, - mégis nyomják a rendszerbe vég nélkül a pénzt, /pl. különféle támogatásokkal, pályázatokkal, a szebb jövő illúzióját keltve / hogy befejezhessék az oltásokat gazdasági válság okozta zavargások nélkül. Ez csak később következik majd terveik szerint.

Az általunk termelt, a rendszerből kivont pénzt tőlünk vették el csalárd módon, és azt az elpusztításunkra használják fel. Ennek a hibásan működő rendszernek a mintájára alkotnák meg az "örök fennmaradásukat" biztosító transzhumán rendszerüket, az új világrendet is.
Azok száma, akik ezt megtervezték, ezeket az intézkedéseket hozzák, néhány tucat "ember". Akik segítenek nekik ennek megvalósításában, a kormányok, az ellenzék, a teljes politikai elit, országonként néhány száz, ezek kiszolgálói, kb. néhány ezer ember...
Velük áll szemben a becsapott oltottak és oltatlanok több milliárdos tábora. Szerinted kinek van több esélye, ha már tudod az ellenségeid végső, rejtett szándékait? Te kinek az oldalán állsz majd?
Mi szeretnél lenni, transzhumán, halott, vagy boldog ember egy közösen, etikusan, a jelenlegi elit nélkül létrehozott új magasabb szintű tudatra ébredt emberi társadalomban? Ha a boldog emberi életet választod, akkor nincs mitől tartanod! Veled vagyunk! Együtt sokkal többen és erősebbek vagyunk, mint ők.

Miért most történik?
- mesterséges intelligencia fejlettsége, robotok elterjedése, technológia váltással már eljutottak oda, hogy az új világrendet bevezethessék. Ezért történik most a régi módon már nem kizsákmányolható, és így feleslegessé vált embertömeg megsemmisítése vagy biorobottá alakítása,
- a kőolaj készlet véges, hamarosan elfogy, és a jelenlegi egy olaj alapú társadalom, /energia, vegyipar, gyógyszeripar, stb. / az összeomlása így is-úgy is elkerülhetetlen
- a megújuló energia alkalmazása esetén elveszítenék az irányítást, a hatalmat, nem lennél a rendszer kiszolgáltatottja, ezért annak bevezetését igazából soha nem is tervezték
- mindennél jobban félnek a hatalom, az irányítás elvesztésétől, ezért most mindent kockára tesznek a nagy újraindítás tervvel
- az életük nekik is véges, érzik közeledni az elmúlást, cselekedniük kell.

Mit tervezhetnek, hogyan akarhatják elérni a fenti céljaikat?
Hogyan teszik? Minden országban azonos a protokoll. Folyamatos a média hadjárat.
A felelősséget mindenhol áttolják a "szakértőkre", az operatív törzsre. Így a kormányon lévő politikus semmiért nem felel. Ha meg nem sikerülne átvinni a tervet, leválthatod a kormányt, ott az ellenzék, ők is nekik dolgoznak.
Először jutalmazással, pl. készpénz, ingyen mobiladat, stadionlátogatások, stb. aztán fenyegetéssel, kötelezéssel, büntetéssel, majd erőszakkal akarnak oltani.

A 3. oltás 2021 augusztus 01-től kérhető.
- W. Buffett kijelentette: "a 3. oltás hozza meg a várt hatást, az előző két oltást aktíválja a már beoltottakban a toxikus tüskefehérjéket, amitől sorban hullanak majd az emberek." Bill Gates tavasszal azt mondta, ősszel már nem fognak mosolyogni az emberek a járvány alacsony halandósága miatt.

Esetleg már fertőzhetik beoltottak az oltatlanokat? Akik a legyengített egészségügy és a téves protokoll, orvosi eljárásrend miatt súlyosan megbetegedhetnek, elhalálozhatnak? Ekkor indulhat újabb ismételt támadás az oltatlanok ellen, lám ők betegszenek meg, terjesztik a kórt. Ha így történne, gondold át ennek a propagandának a valóság alapját.

Döbbenetes, hogy az emberben félelmet tudnak kelteni egy olyan veszélyes valamitől, amit eleve tesztelni kell, hogy egyáltalán elkapták-e..

2021 nyarán hatalmas tűzijáték lesz Budapesten, amelyen sok-sok ember szokott lenni az ország minden tájáról. Az emberek közvetlenül egymás mellett állnak, oltottak és oltatlanok. Vajon hogyan alakul majd a fertőzöttek száma a tüzijáték után?
- ha fokozódnának a "megbetegedések", új szigorúbb protokoll kerülhet ősztől bevezetésre, 4. hullám néven, ami lehet, hogy a korábbi oltások mellékhatásaiból állhat és
- folyamatos tesztelés és oltás, oltás, oltás következhet... Hogyan mérnek, mutatnak ki pl. a szennyvízből vírust ? Hogyan mutatható ki, milyen variáns okozza az épp aktuális fertőzést, amikor az eredetit sem tudták izolálni?
-oltási igazolvánnyal az oltott-oltatlan megkülönböztetése, a szembeállítás fokozása jöhet
- lehet, hogy előszőr az egézsségügyben fogják kérni az oltási igazolványt, majd az oktatásban, közrendészetnél, határ átkelésnél, tömegközlekedésben, bevásárlóközpontokban, kisboltokban és így tovább és így tovább...amíg be nem szorítják az oltatlanokat négy fal közé, ellehetetlenítve életüket
- az oltatlanokat otthonukban is rendszeresen felkereshetik, oltás felvételére agitálva, bízva abban, előbb-utóbb oltatják magukat.
Az oltottak az oltás felvételével sincsenek teljes biztonságban, hiszen ők is fertőződhetnek és fertőzhetnek. Sajnos a Fb csoportok beszámolói szerint nagyon sok a mellékhatás és az elhalálozás az oltások következtében.
Azokat az elhunytakat, akik valaha co-vid fertőzésen estek át és elhunytak, a mai napig a co-vid áldozataiként tüntetik fel a hivatalos statisztikában, pedig lehet meg sem betegedtek a vírustól. Ugyanezzel a logikával, akik co-vidd ellen oltást vettek fel és meghaltak, őket az oltás áldozatának tekintik a statisztikában? Ha nem, vajon miért nem? Vajon miért alkalmaznak kettős mércét?
Következhet majd
- újra az online oktatás, ezzel a számonkérés ellehetetlenítése, a tanulók elbutítása, később elegendő lesz egyetlen online oktató évfolyamonként, abszolút ellenőrzött tananyaggal
- online munkavégzés, újabb maszkhordás,
- egymásnak ellentmondó tájékoztatás, az emberek összezavarása,
- távolságtartás, ezzel a tömegben is a kamerás megfigyelhetőség 5G-vel való lehetővé tétele.

Lehetséges lesz, hogy az ellenzék egyetértésével a választások is elhalasztásra kerülnek 2022 tavaszán a kórra hivatkozva?
Érdekes, csak néhány gyógyszergyár termelhet a járvány ellen oltóanyagot, talán így kisebb az oltásokról, az összetevőkről, a mellékhatásokról a kiszivárogtatás lehetősége? Ha nagyon nagy veszélyben lennénk, és hatásos lenne az oltás, a világ valamennyi oltóanyag gyárának ezt kellene termelnie. Valamiért mégsem ez történik.

Az oltások az oltást kérők által szabadon választhatóak, tehát valószínűsíthetően ugyanazok a lényegi összetevők vannak mindegyik oltásban, de meghagyják az embereknek a szabad választás illúzióját, mint a politikai pártok és a vallások esetében.
A régi értelemben vett gyógyító egészségügy leépítése folyik: vagy beoltják a dolgozókat, vagy pályaelhagyásra kényszerítik, ha nem oltatják magukat
- a gyógyításra kevésbé alkalmas, ám a betegség súlyosbodását is előidézhető orvosi-kórházi protokoll további alkalmazása következhet,
- a médiában a járványtól való félelem erősítése jöhet, ezzel az oltási hajlandóság fokozása érhető el
- megbetegedéskor a kezelésre adott gyógyszernek pl. Favipiravir a mellékhatása lehet a sterilitás, terméketlenség.
A jövőben miniszteri rendelet szerint nem kell majd háziorvosi ügyelethez orvosi végzettség,
- bizonyos műtéteket csak megyei kórházban lehet végezni ezután,
- szülni este, hétvégén csak a megyei kórházban lehet majd,
- sürgősségi baleseti osztály /SBO/ megszüntetése, mentősök vehetik át ezt a munkát,
- kórházban csak védettségivel látnak el,
- eü dolgozók is megbetegszenek, létszámuk csökkenhet
- a járványban elhunytak boncolásának hiánya,
- gyógykezelések, műtétek korlátozása súlyosbíthatja a helyzetet.
Alapvető gyógyszerek elérésének korlátozása, egyes gyógyszer alapanyagok gyártásának megszüntetése, ezzel pl. a magas vérnyomás kezelését tehetik lehetetlenné, a tapasztalat szerint az oltások szélsőségesen ingadozó vérnyomás mellékhatást is okozhatnak,
- az oltások alkotórészei alapvetően a véredényeket támadják az emberben, érgyulladásokat okozhatnak és a vér sűrűségét fokozzák, mint több Fb csoportban is ez olvasható.
Előfordulhatnak rosszullétek az utcán, akár járművezetés közben is, ekkor akár közlekedési baleset is történhet.
Jelenleg sem a gyógyszeripar, sem az egészségügy, sem az állam nem perelhetők oltási károkért, akármilyen súlyosak is legyenek azok.
Bekövetkezhet hiperinfláció, pénz értékének elvétele a bankrendszeren és a kizárólagos helyzetben lévő multik ármeghatározó szerepén valamint a tőzsdéken keresztül,
- készpénz használatának tiltása is bekövetkezhet,
- új, virtuális pénz használata jöhet, ennek használata is feltételekhez kötve, csak a rendszer támogatói számára engedélyezve.
- Bill Gates számos beszédében megfogalmazta elméletét a világjárvány felhasználásáról a világ népességének csökkentése érdekében, birtokolja a népesség egészségi állapotának nyomon követésére szolgáló rendszerek szabadalmát, valamint egy fizetési rendszert, amely kapcsolódik a nyomkövető chiphez.

Különböző okok, pl. kiber támadásra hivatkozva lehetnek:
- üzemanyag ellátási zavarok, áremelések
- élelmiszer ellátási zavarok, áremelések
- energiaellátási zavarok jöhetnek, áremelésekkel
- az ellátási láncok szándékos leállítása, blokkolása következhet be
- a fentiek miatt az ingatlanárak emelkedése következhet be,
- miközben munkahelyek szűnhetnek meg a fentiek miatt.
Nem a kiber-bűnözés lesz az igazi csapás, hanem az ürügyén kilátásba helyezett, újabb nagyszabású hadművelet, amellyel megint a gyanútlan, jóhiszemű emberiséget fogják kellőképpen megrémiszteni.

Egyéb tényezők is alkalmasak az ellátás nehezítésére, pl. az időjárást bevallottan 1960-as évek óta manipulálják. Hazánkban is jégkárelhárító rendszert hoztak létre, az időjárás talán ezért is szélsőségesen változott, a következményeit érezzük.

A korábban Európába hozott muzulmánokkal etnikai háború kirobbantása is tervben lehet.
Ha fentiek megvalósulnának, akár éhezés, az emberi lét ellehetetlenülése következhet be oltott-oltatlan számára egyaránt.
Megszaporodhatnak az ufó jelenségekről szóló hírek a félelem fokozására.
Elérkezhet a kijárási tilalom bevezetése, rendőri, katonai jelenléttel.
A vezetőink a saját túlélésük, élelmiszer ellátásuk biztosítására hozhatták létre a mezőhegyesi, szinte csak robottechnikát alkalmazó, soha meg nem térülő farmot Lázár János vezetésével.

A Gonosz számára a cél a KÁOSZ teremtése lehet, majd ennek megoldására felkínálhatnak egy lehetőséget, add át minden tulajdonod, és az állam gondoskodik rólad, "feltétel nélküli alapjövedelmet" ígérnek cserébe. Beültetik az ezeket a feltételeket elfogadókba a chipet. Lépésről lépésre vezetnék be az új világrendet az 5 G alkalmazásával.
Ezzel lehetővé válik az egy világvallás bevezetése is
- az egy világkormány, egy világhadsereg felállítása
- állandó, folyamatos megfigyelés, oltás a sterilitásért, a népességcsökkentésért, a szabad akarat megszerzésének érdekében.
A cél: az oltatlanok a társadalom kirekesztettjeivé, és üldözöttekké váljanak,
- végül bármilyen módon mindenki oltott, a rendszer engedelmes része vagy halott legyen.

Folyamatosan ellentétek szítása lehet a fő fegyverük oltottak és oltatlanok között. Tudjunk róla, és ha így lenne, Ne hagyjuk ezt!
Azokat a megtörhetetlen, az oltásnak teljesen ellenállókat a rendszer ellenségének kiálthatják ki és létszámtól függően táborokba, stadionokba zárhatják és valószínűleg transzhumanizálják vagy megsemmisíthetik őket.

A Terv megtévesztéssel lenne megvalósítva, úgy, hogy a rendszer gyakorlati működtetői / orvosok, egészségügyi dolgozók, kutatók, oktatók, ügyvédek, ügyészek, bírók, rendőrök, katonák, hivatali dolgozók, stb. / sem ismerik a Tervet, senki sem tud többet, mint amit tudnia kell az adott feladatának elvégzéséhez. Ezért nem láthatják át az egész képet, a rendszert, amit az ő segítségével működtetnek. Ha tudnák, hogy népírtásban használják fel őket, nem vennének részt benne. Belátnák, később rájuk sem lesz szükség, a rendszer őket és családjukat is kíméletlenül, ugyanúgy bedarálhatja majd.
Ne félj, hiszen tudod az eszközeiket és látod a céljaikat. Addig lehet tenni ellene, amíg nem vagy teljesen kiszolgáltatva.
Azzal nem számolnak, amikor az emberek elvesztik a szeretteiket, a szeretteik értelmetlenül meghalnak, lesz annyi felháborodott köztük, akik elsöprik a rendszert alkotóikkal együtt.

A megoldás alapja az önvédelem, önellátás, önszerveződés és az összefogás:
A nyilvánosság ereje és Ghandi példája: együtt nem működés!
Ha nem veszel részt a pusztító, haszonelvű rendszer működtetésében, akkor az nem működhet.
Megbetegedés esetén egy lehetőség a Dr Merényi Attila és Dr Tóth Sándor által kidolgozott Budapest protokoll, BCP+ : 1. ivermectin 2. cink 3. D-vitamin 4. aspirin 5. brómhexin vagy ambroxol 6. melatonin 7. famotidin 8. C-vitamin alkalmazásából állhat. Ez laikusok számára nem ajánlott, és csak a szerzők magánvéleményén alapul. Dr Merényi Attilával 2020 decemberében az Index nevű portál 2 részes interjút közölt a fenti témáról. A cikkek törölve lettek az oldalról, a szerző, Molnár Dávid már nem az Index munkatársa, a science-storiesponthu oldalon dolgozik tovább.

Legfontosabb az ember számára: ne éhezzen, ne fázzon.
- készülj fel arra, hogy ellátási gondok lehetnek, ésszerű módon tartalékolj tartós élelmiszert, üzemanyagot, készpénzt
- tüzelőt, ahol erre mód és lehetőség van, ha nincs, rokonokhoz, barátokhoz kell költözni a hideg időszakokra
- tudj tüzet gyújtani, egyszerű ételt elkészíteni akár a szabadban is, szerszámok készítése, kötél fonás, szövés
- a cukor, liszt, fűszerek, méz, füstölt áru, konzervek, tészták, műzli, rizs,száraz bab, paprika-por, só, stb sokáig elállnak
- helyi pénz létrehozása, működtetése lásd: a Wörgli csoda..
- dolgozz tovább a munkahelyeden, akár fizetés nélkül is azért, hogy legyen megtermelt árualap, elkerülhető legyen a nagyobb káosz, éhezés
- ha a munkahelyeden nem lehet valamiért a munkád folytatni, akkor ahol lehet ott dolgozz, mert ez jelentheti a túlélést
- ha a szállításban dolgozol, szintén nagyon fontos a munkád, végezd tovább, amíg csak lehet
- a szükséges szállításokat is takarékosan, a lehető legkisebb távon belül kell megoldani
- ha az állami erőszakszervezet tagja vagy, gondold át, ki mellé fogsz állni. A családod is és később te magad is a célpontja leszel a rendszernek, ugyanúgy, mint a többi ember. Csak addig van rád szükség, amíg elérik a céljukat. Egy vagy közülünk, egy potenciális áldozat.
Fontos lesz a közművek működőképességének visszaállítása az ott dolgozók által, legfontosabb az elektromosság és a víz lesz.
- Kuba korábbi példáját kell tanulmányozni, ott a minta az önellátással az emberi túlélésre
- vidéken csirkét, tyúkot kell tartani mindenhol, mert húst és tojást is ad, a legnagyobb a forgási sebessége a haszonállatok közül, gyorsan vágásérett lesz
- növényismeret, gyógynövények, ehető növények ismerete, vetőmagok tartalékolása
- alapvető gyógyszereket tartalékolj, szerezd be az Ivermectin nevű szert, vitaminokat, amik hatékonyak a betegség ellen
- jól működő, régi gyógymódokat keress, tanulmányozz, kérdezd a nagyszüleidet is erről
- takarékoskodj mindennel, semmiképp ne pazarolj
- beszéld meg a kapcsolattartás lehetőségét a számodra fontos emberekkel arra az esetre, ha megszűnne az áram és a telefon szolgáltatás.
- gondolj arra, nem lehet majd nyomtatni, internetet nézni, tartalékolj könyveket, nyomtass ki fontos dolgokat
- csoportokat kell alkotni, elmondani nekik a helyzetet, felvilágosítani őket.
Ha megvan a képességed, vezesd az embereket, bátorítsd! Honnan tudod, hogy meg tudod tenni? Ha elolvastad idáig ezt az írást, és megértetted, akkor te erre képes vagy!
- keresd a hozzád hasonló csoportokat, vezetőket
- ha nem akarsz vezető lenni, támogasd a csoportod vezetőjét,
- szigorú szabályokat kell hozni az esetleges rendbontókkal, fosztogatókkal szemben, meg kell őrizni a társadalom működőképességét, alulról újjászervezni azt, új szabályok szerint
Honnan lesz erőd ehhez? Megvan benned az erő, légy akár oltott, akár oltatlan!
Segíts a rászorulókon, védd meg a gyengéket!
Ne nézd a TV híradót, ne hallgasd a rádió híreket, manipulálnak, félelemben tartanak, több oldalról fognak egyszerre problémákat okozni az életedben. Úgy fog érkezni, mint a cunami - Klaus Schwab szerint.
Ők arra számítanak, váratlanul ér majd mindenkit a mostani rendszer leállítása.
De Te már tudni fogsz erről. És elmondod másoknak is, fel tudtok valamelyest készülni.
Kerüld el a pánikot!
A tüntetéstől tartanak, mert nem tudják kontrollálni.
Tüntetésre akkor menj, ha a céljaid eléréséig végig kitartasz a többiekkel.
Fordulj a nyilvánossághoz, értesítsd azokat, akik szerinted veszélyben vannak.

Tehát: mit tehetsz most? A környezetedben beszéld meg a lehetőségeket és szervezzétek meg a riadóláncot. Bárkit bántanának a környezetedben, egy emberként kell kiállni érte, mintha magadért, a családodért állnál ki. Egyek vagyunk! Csak együtt élhetjük túl!
A vezetőink, az "ELIT" félrevezetően, alattomos, aljas módon válogatás nélkül megtámadott minket, a népet. Nincs választásunk, vagy ők, vagy mi. A nép fog róluk majd ítéletet hozni.
Ne reméld, hogy bárki / Trump, Putyin, Fullmich, a kormány, az ellenzék, vagy más / kiáll érted, és megvívja a harcod. Ezek álhírek, amik arra késztetnek, hogy mozdulatlanul várd az általuk eltervezett véget.
Amíg csak a fotelban ülsz, és kommentelsz, nem változhat a rendszer. Ne kommentelj, cselekedj!

Tudom, hihetetlen amit olvasol. Kevés az idő, de lehetőségeid szerint készülj fel!
Olvasd ismét végig nyugodtan a fentieket, és gondold végig, mit tehetsz a túlélésedért, a családodért, a barátaidért! Beszéld meg ezt azokkal, akikben megbízol!

Hidd el, nem vagy egyedül! A Teremtő ezúton figyelmeztet, készíts bárkát!
Ha elég embert elérünk, nem tudják végrehajtani a TERVet.

A pozitív változást a társadalomban kizárólag alulról felfelé kell, lehet elindítani. Új, pártok nélküli ősi magyar tizedes rendszerben, visszahívható, elszámoltatható képviselőkkel, nyilvánosan működő apparátussal, kamat nélküli, köztulajdonú pénzrendszert használva.
Ne Félj! És Ne Hagyd Megtörténni azt, amit elterveztek!
Maradjon meg mindez végül csak egy megvalósulatlan rossz álomnak......

Kiemelések és külalak Zolitól.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások